Macaroane cu sardele si capere

Macaroane cu sardele si capere

Macaroane cu sardele si capere din: macaroane, sardele, masline, capere, usturoi, rosii, sare, piper. Ingrediente: 1 cutie sardele 2 căţei de usturoi 100 g măsline 1 lingură capere 2 linguri ulei de măsline 400 g roşii decojite sare piper 500 g macaroane 1 legătură busuioc 1 legătură pătrunjel   Mod de preparare: Se scurg sardelele […]

Macaroane cu masline si capere

Macaroane cu masline si capere din: macaroane, sardele, masline, capere, usturoi, rosii, sare, piper. Ingrediente: 1 cutie sardele (50 g) 2 căţei de usturoi 100 g măsline negre, fără sâmburi 1 lingură capere 2 linguri ulei de măsline 1 cutie (400 g) roşii decojite sare piper 400 g macaroane 1 legătură busuioc 1 legătură pătrunjel […]

Spaghete negre cu creveti

Spaghete negre cu creveti din: spaghete, creveti, usturoi, paprika, ghimbir, sare, piper. Ingrediente: 400 g spaghete negre cu cerneală de sepie 2 linguri ulei de cocos 2 căţei de usturoi tocaţi 1 linguriţă paprika 450 g creveţi decorticaţi 1 căniţă suc de lămâie 2 linguriţe ghimbir tocat 100 ml lapte de cocos coajă de lămâie […]

Spaghete cu sfecla si morcov

Spaghete cu sfecla si morcov

Spaghete cu sfecla si morcov din: sfecla, spaghete, miez de nuca, morcov, sare. Ingrediente: 1 sfeclă roşie 200 g spaghete 100 g miez de nucă 1 morcov sare verdeaţă   Mod de preparare: Pune sfecla la fiert fără s-o decojeşti, când dă apa în clocot. Las-o pe foc 15-20 de minute sau până când furculiţa intră […]

Paste cu rosii marinate

Paste cu rosii marinate din: paste, usturoi, capere, rosii, fulgi de ardei, sare, piper. Ingrediente: 5 căţei de usturoi 120 ml ulei de măsline extravirgini 400 g roşii 4 linguri capere 2 linguriţe coajă rasă de lămâie 1 lingură suc de lămâie 1/2 linguriţă fulgi de ardei sare piper 250 g paste mozzarella   Mod […]

Fusilli cu rosii si creveti

Fusilli cu rosii si creveti din: fusilli, broccoli, rosii, creveti, usturoi, busuioc. Ingrediente: 340 g fusilli 2 ceşti bucheţele de broccoli 6 roşii tăiate felii 20 ml ulei de măsline extravirgin 375 g creveţi mari cruzi, decorticaţi şi curăţaţi de intestin 3 căţei de usturoi tocaţi 20 ml oţet balsamic 1 vârf de cuţit de […]

Lasagne

Lasagna clasica cu parmezan

Lasagna clasica cu parmezan din: carne, suc de rosii, morcovi, ceapa, telina, lapte, ulei, vin, parmezan, sare, piper. Ingrediente: un pachet foi lasagna 250 g carne tocată de porc 500 g carne tocată de vită 250 ml suc de roşii 2 morcovi 2 cepe 2 fire ţelină 40 ml lapte o lingură ulei 250 ml […]

Lasagna simpla de legume

Lasagna simpla de legume

Lasagna simpla de legume din: lasagna, suc de rosii, ceapa, morcov, ciuperci, dovlecei. Ingrediente: un pachet foi de lasagna un litru suc de roşii 2 cepe un morcov 250 g ciuperci 1-2 dovlecei 4 linguri ulei 2-3 fire pătrunjel   Mod de preparare: Se căleşte o ceapă curăţată, spălată şi tocată. Se presară cu sare. Când […]

Spaghetti cu creveţi

Spaghete cu creveti si fenicul 

Spaghete cu creveti si fenicul din: spaghete, ulei, creveti, usturoi, seminte fenicul, chili, dovlecei, lamaie, busuioc. Feniculul este apreciat pentru proprietățile sale digestive și carminative. Consumul de fenicul sau ceai de fenicul poate ajuta la reducerea balonării, a crampelelor abdominale și a disconfortului gastric. De asemenea, poate fi folosit pentru a stimula apetitul și digestia. În […]

Anghinare cu sos de verdeata si masline

Paste fara gluten cu anghinare

Paste fara gluten cu anghinare din: paste fara gluten, ulei, mozzarella, rosii, masline, anghinare. Ingrediente: 150 g paste fără gluten 2 linguri ulei de măsline 8 mini bile de mozzarella 100 g roşii deshidratate 3 linguri măsline negre 75 g inimi de anghinare o mână bună de rucola   Mod de preparare: Fierbe pastele în apă […]

Paste cu sos si scoici

Reteta zilei: Paste cu sos de rosii si scoici

Paste cu sos de rosii si scoici din: paste, scoici, ulei de masline, unt, usturoi, rosie, vin alb, patrunjel, suc de lamaie, sare, piper.   Ingrediente:  300gr paste 10 scoici 1 lingură de ulei de măsline 1 lingura unt 1 cățel de usturoi 1 rosie, tăiata 1 cană de vin alb 1 rădăcină pătrunjel, tocat […]

Spaghetti cu creveţi

Spaghete picante cu creveti

Spaghete picante cu creveti din: spaghete, rosii, creveti, usturoi, ardei, busuioc, patrunjel, ulei. Ingrediente: 200 g spaghete 400 g roşii cuburi 300 g creveţi decorticaţi 3-4 căţei de usturoi 3-4 ardei iuţi 1 lingură busuioc uscat 1 legătură pătrunjel ulei de măsline extravirgin   Mod de preparare: Se pun într-un wok 3-4 linguri ulei de […]

Reteta zilei: Paste cu sos de branza si rosii

Paste cu sos de branza si rosii din: paste, unt, faina, lapte, praf de mustar, sare, piper, cheddar, branza, rosii, pesmet.   Ingrediente:  300gr paste 4 linguri unt ¼ ceașca făină 2 ½ cești lapte 2 lingurițe praf de muștar 1 lingurita sare piper negru 240gr branza cheddar, rasa 240gr branza rasa 4 roșii, feliate […]

Paste aromate cu carne si legume

Paste aromate cu carne si legume

Paste aromate cu carne si legume din: paste, carne, morcov, unt, usturoi, parmezan. Ingrediente: o pungă paste 450 g carne tocată o ceapă 2 căţei usturoi 4 linguri unt un morcov puţin parmezan pentru servit sare piper   Mod de preparare: In unt, se pun la călit ceapa tocată şi usturoiul pisat. Se presară cu […]

Paste cu ciuperci cu usturoi

Paste cu ciuperci cu usturoi din: paste, ciuperci, ceapa, usturoi, ulei, sare, piper. Ingrediente: 250 g paste 250 g ciuperci o ceapă 4-5 roşii un căţel usturoi o lingură ulei sare piper   Mod de preparare: Ciupercile se trec sub un jet de apă rece şi se scurg foarte bine. In ulei se pun la […]

Paste cu bacon si sos de branza

Reteta zilei: Paste cu sos de branza si bacon

Paste cu sos de branza si bacon din: bacon, piper cayenne, paste, crema de branza, smantana, parmezan, oua, piper.   Ingrediente:  1 kg de bacon ¼ lingurița piper cayenne 1 kg paste ½ ceașca smantana ¼ cana crema de brânză ¼ cesti de parmezan ras 2 ouă ¼ linguriță de piper   Mod de preparare: […]

Paste cu piept de pui si kaizer

Paste cu pui si usturoi

Paste cu pui si usturoi din: paste, piept de pui, usturoi, smantana, parmezan, sare, piper, ulei. Ingrediente: o pungă paste un piept de pui un căţel usturoi 150 ml smântână de gătit parmezan 2 linguri ulei câteva fire pătrunjel sare piper   Mod de preparare: Puiul se taie şuviţe subţiri pe lung şi se pun să […]

Paste cu carne de curcan

Paste cu carne de curcan

Paste cu carne de curcan din: spaghete, legume, carne de curcan, oua, busuioc, usturoi. Ingrediente: 1 mâna de spaghete 200 g legume fierte 200 g carne tocată de curcan 6 ouă de prepeliţă 1 linguriţă legume deshidratate 1 linguriţă de ierburi mediteraneene uscate ulei cu aromă de busuioc 2 căţei de usturoi pătrunjel   Mod […]

Paste ravioli cu broccoli si parmezan

Paste ravioli cu broccoli si parmezan

Paste ravioli cu broccoli si parmezan din: paste, broccoli, lapte, oua, sare, piper, legume. Ingrediente: 500 g broccoli 200 g parmezan 4 ouă 100 ml lapte 250 g paste ravioli cu carne sare piper busuioc oregano 1 lingură legume deshidratate 1 linguriţă ulei   Mod de preparare: Broccoli se fierbe în apă cu legume deshidratate […]

Reteta zilei: Penne cu sos de branza si nuci

Penne cu sos de branza si nuci din: nuca, penne, unt, lapte, branza albastra, sare, piper, rucola.   Ingrediente:  ½ ceașca nuca 500gr penne 1 lingura unt 1 cană lapte ½ cești brânză albastră cate 1 praf sare si piper 4 cani rucola       Mod de preparare: Prajiti nucile la foc mediu timp […]

Paste penne integrale cu pui si ardei

Penne cu rosii cherry

Penne cu rosii cherry din: penne, rosii, usturoi, ardei, spanac, ulei, sare, piper, parmezan. Ingrediente: 500 g penne 200 g roşii cherry 3 căţei de usturoi 3 ardei capia mari, copţi şi curăţaţi 1 mână de spanac baby sau congelat ulei de măsline parmezan ras sare piper 1 praf de cimbru   Mod de preparare: […]

Spaghetti cu sos de rosii si vinete

Spaghete cu sos de dovlecei

Spaghete cu sos de dovlecei din: ceapa, morcovi, ardei, dovlecei, ulei, rosii, smantana, sare, piper. Ingrediente: 2 cepe 2 morcovi 2 dovlecei 1 ardei 50 ml ulei 3 rosii sare piper 100 g smântână 1 pachet spaghete 100 g caşcaval ketchup   Mod de preparare: Se taie 2 cepe julien. Se dau pe râzătoare 2 […]

Spaghetti alla Putanesca

Spaghetti alla Putanesca din: spaghete, rosii, ulei, ansoa, capere, ardei, masline. Ingrediente: 400 g roşii 100 g masline 4 linguri ulei de măsline 4 fileuri de anşoa usturoi 2 linguri capere 2 ardei iuţi sare şi piper 400 g spaghete   Mod de preparare: Spaghetti alla Putanesca: Se opăresc 400 g roşii in apă clocotită, […]

Spaghete cu masline

Spaghete cu ansoa si capere

Spaghete cu ansoa si capere din: spaghete, rosii, ulei, ansoa, capere, ardei, masline. Ingrediente: 400 g roşii 100 g masline 4 linguri ulei de măsline 4 fileuri de anşoa usturoi 2 linguri capere 2 ardei iuţi sare şi piper 500 g spaghete   Mod de preparare: Se opăresc 400 g roşii in apă clocotită, 10 secunde, […]

Spaghete cu măsline si roşii

Spaghete cu parmezan si sos de rosii

Spaghete cu parmezan si sos de rosii din: spaghete, rosii, ceapa, parmezan, ulei, sare, piper. Ingrediente: o cutie spaghete 3 roşii o ceapă puţin parmezan 2-3 frunze busuioc 2 linguri ulei sare piper   Mod de preparare: In ulei se căleşte ceapa tocată, apoi se presară cu puţină sare. Când s-a înmuiat ceapa, se adugă […]

Paste cu ton si rosii

Paste cu ton si rosii

Paste cu ton si rosii din: spaghete, ton, rosii, usturoi, ulei, sare, piper. Ingrediente: 300 g spaghete 200 g ton proaspăt 10 roşii mici un căţel usturoi 2 linguri ulei pătrunjel sare piper   Mod de preparare: Intr-o tigaie cu ulei se pune usturoiul curăţat şi tăiat la călit. Se adaugă roşiile întregi, se presară […]

Paste cu sos de branza si pere

Reteta zilei: Paste cu bacon si sos de branza

Paste cu bacon si sos de branza din: paste, bacon, porumb, ardeiiute, usturoi, miere, patrunjel, vin alb, galbenus, parmezan   Ingrediente:  400gr paste 300gr bacon, maruntit 200gr porumb ½ ardei iute, tocat 6 catei usturoi, tocat 1 lingură de miere ¼ ceașca pătrunjel proaspăt, tocat ½ ceașca vin alb 3 gălbenușuri de ou ½ ceașca […]

Penne cu rosii, ardei si parmezan

Penne cu rosii, ardei si parmezan

Penne cu rosii, ardei si parmezan din: penne, rosii, usturoi, ardei, spanac, ulei, sare, piper, parmezan. Ingrediente: 500 g penne 200 g roşii cherry 3 căţei de usturoi 3 ardei capia mari, copţi 1 mână de spanac ulei de măsline parmezan ras sare piper 1 praf de cimbru   Mod de preparare: Pastele se fierb […]

Paste cu ansoa si capere

Paste cu ansoa si capere

Paste cu ansoa si capere din: paste, rosii, ulei, ansoa, capere, ardei, masline. Ingrediente: 400 g roşii 100 g masline 4 linguri ulei de măsline 4 fileuri de anşoa usturoi 2 linguri capere 2 ardei iuţi sare şi piper 500 g paste   Mod de preparare: Se opăresc 400 g roşii in apă clocotită, 10 secunde, […]

Paste cu creveti si sparanghel

Paste cu creveti si sparanghel

Paste cu creveti si sparanghel din: paste, creveti, fasole, sparanghel, lamaie, ulei. Ingrediente: 200 g creveţi, curăţaţi de cochilii 150 g Boursin 150 g fasole verde, congelată 250 g sparanghel, curăţat şi tăiat în 2-3 segmente 2 linguri ulei de măsline 1 lămâie, zeama şi coaja răzuită 1-2 linguri de lapte 400 g paste penne […]

Creveti cu taietei

Creveti cu taietei

Creveti cu taietei din: creveti, taietei, ardei, lamaie, ceapa, coriandru. Ingrediente: 2 linguriţe zahăr brun 2 linguri sos de peşte 3 linguri oţet de orez 1 lamaie 1 ardei 250 g taietei 200 g creveţi ceapa coriandru   Mod de preparare: Intr-un vas mic, pe foc, pune 2 linguriţe zahăr brun, 2 linguri sos de […]

Spaghete cu pui si mozzarella

Spaghete cu pui si mozzarella

Spaghete cu pui si mozzarella din: spaghete, mozzarella, piept de pui, rosii, dovlecel, usturoi, sare, piper, busuioc. Ingrediente: 100 g spaghete 4 bulgăraşi de mozzarella 1/4 piept de pui 1 dovlecel 4 roşii cherry sare piper mozaic ulei 2 căţei de usturoi 1 linguriţă unt busuioc   Mod de preparare: Taie dovlecelul rondele, fără să-l […]