Penne cu rosii, ardei si parmezan

Penne cu rosii, ardei si parmezan

Penne cu rosii, ardei si parmezan din: penne, rosii, usturoi, ardei, spanac, ulei, sare, piper, parmezan. Ingrediente: 500 g penne 200 g roşii cherry 3 căţei de usturoi 3 ardei capia mari, copţi 1 mână de spanac ulei de măsline parmezan ras sare piper 1 praf de cimbru   Mod de preparare: Pastele se fierb […]

Paste cu ansoa si capere

Paste cu ansoa si capere

Paste cu ansoa si capere din: paste, rosii, ulei, ansoa, capere, ardei, masline. Ingrediente: 400 g roşii 100 g masline 4 linguri ulei de măsline 4 fileuri de anşoa usturoi 2 linguri capere 2 ardei iuţi sare şi piper 500 g paste   Mod de preparare: Se opăresc 400 g roşii in apă clocotită, 10 secunde, […]

Paste cu creveti si sparanghel

Paste cu creveti si sparanghel

Paste cu creveti si sparanghel din: paste, creveti, fasole, sparanghel, lamaie, ulei. Ingrediente: 200 g creveţi, curăţaţi de cochilii 150 g Boursin 150 g fasole verde, congelată 250 g sparanghel, curăţat şi tăiat în 2-3 segmente 2 linguri ulei de măsline 1 lămâie, zeama şi coaja răzuită 1-2 linguri de lapte 400 g paste penne […]

Creveti cu taietei

Creveti cu taietei

Creveti cu taietei din: creveti, taietei, ardei, lamaie, ceapa, coriandru. Ingrediente: 2 linguriţe zahăr brun 2 linguri sos de peşte 3 linguri oţet de orez 1 lamaie 1 ardei 250 g taietei 200 g creveţi ceapa coriandru   Mod de preparare: Intr-un vas mic, pe foc, pune 2 linguriţe zahăr brun, 2 linguri sos de […]

Spaghete cu pui si mozzarella

Spaghete cu pui si mozzarella

Spaghete cu pui si mozzarella din: spaghete, mozzarella, piept de pui, rosii, dovlecel, usturoi, sare, piper, busuioc. Ingrediente: 100 g spaghete 4 bulgăraşi de mozzarella 1/4 piept de pui 1 dovlecel 4 roşii cherry sare piper mozaic ulei 2 căţei de usturoi 1 linguriţă unt busuioc   Mod de preparare: Taie dovlecelul rondele, fără să-l […]

Paste cu brânză topită

Paste cu branza topita

Paste cu branza topita din: paste, ciuperci, unt, smantana, branza, sare, piper. Ingrediente: 200 g paste 10 ciuperci proaspete 50 g unt 250 ml smântână de gătit un cub brânză topită sare piper   Mod de preparare: Ciupercile se taie foarte mărunt şi se pun la călit în unt. Se lasă 10 minute şi între […]

Paste cu branza si ciuperci

Paste cu branza si ciuperci din: paste, ciuperci, unt, smantana, branza, sare, piper. Ingrediente: 200 g paste 10 ciuperci 50 g unt 250 ml smântână un cub brânză sare piper   Mod de preparare: Paste cu branza si ciuperci: Ciupercile se taie foarte mărunt şi se pun la călit în unt. Se lasă 10 minute şi […]

Penne cu sos de ton

Reteta zilei: Penne cu sos de branza

Penne cu sos de branza din: nuci, penne, unt, lapte, branza albastra, sare, piper, rucola.   Ingrediente:  ½ ceașca nuci, prajite ½ kg penne 1 lingură unt 1 cană lapte ½ cești brânză albastră 1 praf de sare si piper 4 cani rucola     Mod de preparare: Gatiti pastele al dente. Transferati intr-un bol […]

Paste cu dovlecei

Paste cu dovlecel 

Paste cu dovlecel din: dovlecel, spanac, rosii, paste. Ingrediente: un dovlecel 350 g spanac 10 roşii cherry 200 g paste 3 linguri ulei sare piper   Mod de preparare: Dovlecelul se taie rondele care se presară cu sare şi se lasă deoparte. Spanacul spălat şi bine scurs se pune la călit în ulei. Se adaugă feliile […]

Salată de paste in stil italian

Paste aromate cu legume

Paste aromate cu legume din: dovlecel, spanac, rosii, paste, ulei, sare, piper. Ingrediente: un dovlecel 350 g spanac 10 roşii 200 g paste 3 linguri ulei sare piper   Mod de preparare: Paste aromate cu legume: Dovlecelul se taie rondele care se presară cu sare şi se lasă deoparte. Spanacul spălat şi bine scurs se pune […]

Spaghete fara ou cu legume

Spaghete fara ou cu legume

Spaghete fara ou cu legume din: spaghete, ardei, usturoi, dovlecel, ulei, ceapa, rosii, cascaval. Ingrediente: 1 pachet spaghete fără ou 1 dovlecel 2 ardei graşi 5 căţei usturoi 2 linguri ulei 1 ceapă 5 roşii 150 g caşcaval de post, ras sare piper busuioc, după gust   Mod de preparare: Spaghete fara ou cu legume: […]

Gnocchi cu ou si branza

Gnocchi cu ou si branza

Gnocchi cu ou si branza din: cartofi, faina, ou, sare, ulei, unt, branza. Ingrediente: 1 kg cartofi 400 g făină 1 ou sare 1 lingură ulei 3 linguri unt 300 g brânză   Mod de preparare: Cureţi cartofii şi îi fierbi în apă cu sare, îi scoţi şi îi zdrobeşti ca pentru piure, apoi ii […]

Lasagna cu dovlecei si mozzarella

Lasagna cu dovlecei si mozzarella din: dovlecei, branza, mozzarella, oua, ceapa, ulei, sare, piper. Ingrediente: 4 dovlecei 500 g suc de roşii 400 g brânză dulce de vaci 200 g mozzarella 2 ouă 1 ceapă 1 morcov 2 linguri ulei sare piper   Mod de preparare: Lasagna cu dovlecei si mozzarella:  taie dovleceii pe lungime […]

Spaghete cu legume si usturoi 

Spaghete cu legume si cascaval

Spaghete cu legume si cascaval din: spaghete, ardei, usturoi, dovlecel, ulei, ceapa, rosii, cascaval. Ingrediente: 1 pachet spaghete fără ou 1 dovlecel 2 ardei graşi 5 căţei usturoi 2 linguri ulei 1 ceapă 5 roşii 150 g caşcaval de post sare piper busuioc   Mod de preparare: Fierbi pastele conform indicaţiilor de pe ambalaj, le curgi […]

Chiperi la cuptor

Paste la cuptor cu busuioc

Paste la cuptor cu busuioc din: penne, sunca, ou, smantana, busuioc, cascaval. Ingrediente: un pachet penne 200 g şuncă 250 ml smântână grasă un ou busuioc proaspăt 4 felii caşcaval feliat piper   Mod de preparare: Pastele se pun la fiert conform indicaţiilor de pe pachet. Intre timp, se bate oul cu smântână, sare şi […]

Salata de paste cu masline verzi 

Salata de paste cu masline verzi 

Salata de paste cu masline verzi din: paste, rosii, masline, broccoli, conopida, ardei, lamaie, ulei, sare. Ingrediente: 300 g paste 10 roşii mici 100 g măsline 3 bucheţele broccoli 3 bucheţele conopidă un ardei gras zeama de lămâie 2 linguri ulei de măsline sare   Mod de preparare: Pastele se pun la fiert în apă cu […]

Paste cu carne de porc si salvie

Paste cu sunca si sos de branza

Paste cu sunca si sos de branza din: paste, sunca, smantana, unt, crema de branza, sare, piper. Ingrediente: 200 g paste 4 felii şuncă 150 ml smântână de gătit 200 g cremă de brânză cu verdeaţă 25 g unt sare piper   Mod de preparare: Se pune apă ia fiert şi apoi se pun pasteîe. […]

Penne cu sunca si busuioc 

Penne cu sunca si busuioc

Penne cu sunca si busuioc din: penne, sunca, ou, smantana, busuioc, cascaval, piper. Ingrediente: un pachet penne 200 g şuncă 250 ml smântână grasă un ou busuioc proaspăt 4 felii caşcaval feliat piper   Mod de preparare: Pastele se pun la fiert. Se bate oul cu smântână, sare şi piper şi se amestecă imediat cu pastele […]

Penne cu sunca si busuioc 

Penne cu sunca si cascaval

Penne cu sunca si cascaval din: penne, sunca, ou, smantana, busuioc, cascaval. Ingrediente: un pachet penne 200 g şuncă 250 ml smântână grasă un ou busuioc proaspăt 4 felii caşcaval feliat piper   Mod de preparare: Pastele se pun la fiert. Se bate oul cu smântână, sare şi piper şi se amestecă imediat cu pastele bine […]

Paste aromate la cuptor

Paste aromate la cuptor

Paste aromate la cuptor din: penne, sunca, ou, smantana, busuioc, cascaval. Ingrediente: un pachet penne 200 g şuncă 250 ml smântână un ou busuioc 4 felii caşcaval piper   Mod de preparare: Pastele se pun la fiert conform indicaţiilor de pe pachet. Se bate oul cu smântână, sare şi piper şi se amestecă imediat cu […]

Supa picanta cu ardei

Supa de post cu paste

Supa de post cu paste din: ceapa, morcov, ardei, dovlecel, suc de rosii, paste, ulei. Ingrediente: o ceapă un morcov un ardei gras un dovlecel 2 l suc de roşii paste 2 linguriţe ulei pătrunjel sare   Mod de preparare: Se pun la fiert în apă ceapa tăiată mărunt şi morcovul rondele. Se călesc fâşii de […]

Fusilli cu spanac si usturoi

Paste cu spanac si dovlecel

Paste cu spanac si dovlecel din: dovlecel, spanac, rosii, paste, ulei, sare, piper. Ingrediente: un dovlecel 350 g spanac 10 roşii cherry 200 g paste 3 linguri ulei sare piper   Mod de preparare: Dovlecelul se taie rondele care se presară cu sare. Spanacul spălat şi bine scurs se pune la călit în ulei. Se adaugă […]

Paste cu rosii si spanac

Paste cu rosii si spanac

Paste cu rosii si spanac din: dovlecel, spanac, rosii, paste, ulei, sare, piper. Ingrediente: un dovlecel 350 g spanac 10 roşii 200 g paste 3 linguri ulei sare piper   Mod de preparare: Paste cu rosii si spanac: Dovlecelul se taie rondele care se presară cu sare şi se lasă deoparte. Spanacul spălat şi bine scurs […]

Spaghete cu creveti si vin

Spaghete cu creveti si vin

Spaghete cu creveti si vin din: spaghete, usturoi, creveti, ardei, vin, sare, piper, lamaie. Ingrediente: 400 g spaghete sare marină piper ulei de măsline 2-3 căţei de usturoi 1 ardei iute uscat 400 g creveţi 1 pahar mic vin alb 2 linguri cu vârf pastă de roşii coaja şi zeama de la 1/2 lămâie   Mod […]

Spaghettini cu crab, lămâie şi ardei iute

Spaghete cu rucola

Spaghete cu rucola din: spaghete, usturoi, creveti, ardei, vin, sare, piper, lamaie, rucola. Ingrediente: 400 g spaghete sare marină piper ulei de măsline 2-3 căţei de usturoi 1 ardei iute uscat 400 g creveţi 1 pahar mic vin alb 2 linguri cu vârf pastă de roşii coaja şi zeama de la 1/2 lămâie 2 mâini […]

Salata de paste cu broccoli

Salata de paste cu broccoli din: paste, rosii, masline, broccoli, conopida, ardei, lamaie, ulei. Ingrediente: 300 g paste 10 roşii mici 100 g măsline verzi 3 bucheţele broccoli 3 bucheţele conopidă un ardei gras zeama unei jumătăţi de lămâie 2 linguri ulei de măsline sare   Mod de preparare: Pastele se pun la fiert în apă […]

Paste cu creveti si vin

Paste cu creveti  si vin

Paste cu creveti  si vin din: spaghete, usturoi, creveti, ardei, vin, sare, piper. Ingrediente: 400 g spaghete sare marină piper ulei de măsline 2-3 căţei de usturoi 1 ardei iute uscat 400 g creveţi 1 pahar mic vin alb 2 linguri cu vârf pastă de roşii coaja şi zeama de la 1/2 lămâie   Mod […]

Paste simple cu rosii

Paste simple cu rosii

Paste simple cu rosii din: dovlecel, spanac, rosii, paste, ulei, sare, piper. Ingrediente: un dovlecel 350 g spanac 10 roşii cherry 200 g paste 3 linguri ulei sare piper   Mod de preparare: Dovlecelul se taie rondele care se presară cu sare şi se lasă deoparte. Spanacul spălat şi bine scurs se pune la călit în […]

Reţetă de bază pentru gnocchi cu cartofi

Gnocchi cu unt si branza

Gnocchi cu unt si branza din: cartofi, faina, ou, sare, ulei, unt, branza. Ingrediente: 1 kg cartofi 400 g făină 1 lingură ulei 3 linguri unt 300 g brânză sare ou   Mod de preparare: Cureţi cartofii şi îi fierbi în apă cu sare, îi scoţi şi îi zdrobeşti. Ii amesteci cu oul, făina şi […]

Paste cu vita Stronganoff

Reteta zilei: Paste cu carne de vita si sos de rosii

Paste cu carne de vita si sos de rosii din: ulei de masline, ceapa, morcovi, telina, usturoi, vita, cimbru, dafin, pasta de tomate, lapte, vin rosu, rosii, sare, piper, paste, parmezan, patrunjel.   Ingrediente:  3 linguri ulei de măsline 1 ceapă, tocata 1 ceașcă morcovi, tocat 1 cană telină, tocată 1 lingura de usturoi proaspăt, […]

Spaghetti cu creveţi

Spaghete cu creveti si usturoi

Spaghete cu creveti si usturoi din: spaghete, usturoi, creveti, ardei, vin, sare, piper, lamaie. Ingrediente: 400 g spaghete sare si piper ulei de măsline 2-3 căţei de usturoi 1 ardei iute uscat 400 g creveţi 1 pahar mic vin alb 2 linguri cu vârf pastă de roşii coaja şi zeama de la 1/2 lămâie   Mod […]

Paste cu sunca si smantana 

Paste (penne) cu sunca si smantana

Paste cu sunca si smantana din: penne, sunca, ou, smantana, busuioc, cascaval, piper. Ingrediente: un pachet paste 200 g şuncă 250 ml smântână un ou busuioc 4 felii caşcaval piper   Mod de preparare: Pastele se pun la fiert. Se bate oul cu smântână, sare şi piper şi se amestecă imediat cu pastele bine scurse. Se […]