Spaghete napoletane cu parmezan si frunze de rucola

Spaghete picante cu parmezan

Spaghete picante cu parmezan din: ulei de masline, ceapa, rosii, ardei, spaghete, masline, sare, piper. Ingrediente: 2 linguri ulei de măsline 1 ceapa 2 conserve rosii 1/2 lingură ardei iute pisat sare şi piper 400 g spaghete 50 g măsline verzi parmezan   Mod de preparare: Intr-o tigaie se încing 2 linguri ulei de măsline şi […]

Paste de casă cu emmentaler

Paste la cuptor cu cascaval

Paste la cuptor cu cascaval din: penne, sunca, smantana, busuioc, cascaval. Ingrediente: un pachet penne 200 g şuncă 250 ml smântână un ou busuioc 4 felii caşcaval feliat piper   Mod de preparare: Pastele se pun la fiert. Intre timp, se bate oul cu smântână, sare şi piper şi se amestecă imediat cu pastele bine scurse. […]

Paste picante cu spanac

Paste picante cu spanac

Paste picante cu spanac din: spanac, ardei, paste, ulei, sare, piper, parmezan. Ingrediente: 300 g spanac 2 ardei iuţi 500 g paste scurte sare şi piper 4 linguri ulei de măsline 1 lingură cimbru uscat 75 g parmezan întreg   Mod de preparare: Se spală spanacul. Ardeiul se taie pe lung şi se îndepărtează seminţele, […]

Tagliatelle cu legume

Tagliatelle cu legume si soia

Tagliatelle cu legume si soia din: tagliatelle, ardei, dovlecei, vanata, ceapa, rosii, usturoi, ulei, piper, sos de soia. Ingrediente: 2 ardei graşi roşii 1 ardei gras verde 2 dovlecei 1 vânătă 2 cepe roşii 4 roşii 6 căţei de usturoi 3 linguri ulei de măsline praf de chilii piper măcinat 350 g tagliatelle proaspete cu ou […]

Paste cu rodie

Paste cu rodie

Paste cu rodie din: paste, unt, parmezan, rodie, lamaie, sare, piper. Ingrediente: 250 g paste scurte 250 g paste scurte 45 g unt 82% grăsime 30 g parmezan răzuit 1/2 rodie măsline 1 linguriţă coajă de lămâie sucul de la 1/2 lămâie miere pătrunjel sare piper negru   Mod de preparare: Intr-o oală se toarnă […]

Paste cu piept de pui şi legume

Paste cu piept de pui si busuioc

Paste cu piept de pui si busuioc din: paste, piept de pui, ulei, capere, usturoi, busuioc. Ingrediente: 1 piept de pui 300 g paste fusilli 2 linguri ulei de măsline 2 ardei capia 2 căţei de usturoi 100 ml suc (pastă de roşii) sare busuioc verde   Mod de preparare: Pastele se fierb conform instrucţiunilor de […]

Paste aromate cu busuioc

Paste aromate cu busuioc

Paste aromate cu busuioc din: taitei, usturoi, dovlecel, busuioc, ulei, parmezan. Ingrediente: 200 g tăiţei cu ouă 200 g tăiţei cu ouă 1 roşie 2 căţei de usturoi 1 dovlecel tânăr 2 linguri suc de roşii busuioc uscat şi mărunţit maghiran puţin ulei de măsline 1 praf de piper 100 g caşcaval sau parmezan   […]

Spaghete aromate

Spaghete aromate

Spaghete aromate din: spaghete, usturoi, ansoa, menta, capere, masline. Ingrediente: 2 catei de usturoi, tocati mărunt 2 catei de usturoi, tocati mărunt 1/3 cană (90 ml) ulei de măsline extravirgin 6 fileuri de ansoa 2 linguri mentă proaspătă, tocată mărunt 4 linguri pătrunjel proaspăt, tocat mărunt 500 g spaghete 2 linguri capere 12 măsline negre, […]

Tagliatelle cu ardei, bacon, usturoi si parmezan

Tagliatelle cu macrou

Tagliatelle cu macrou din: tagliatelle, macrou, ananas, kiwi, grepfrut, ghimbir, sare, piper. Ingrediente: 4 fileuri de macrou 1 pachet de tagliatelle (în două culori) 1 cutie de compot de ananas 1 kiwi 1 grepfrut 5 cm rădăcină de ghimbir boabe de piper roz sare piper mozaic boabe de coriandru seminţe de pin 1 lămâie 1 portocală […]

Paste cu fructe de mare si usturoi

Paste cu fructe de mare in vin

Paste cu fructe de mare in vin din: paste, creveti, caracatita, rosii, usturoi, ulei, vin. Ingrediente: 1 pungă cu paste 300 g creveţi prefierţi 200 g caracatiţă 250 g roşii cherry 2 căţei de usturoi 1 ardei iute 2 linguri ulei de măsline 20 ml vin alb sare busuioc şi oregano uscate   Mod de […]

Carbonara cu spanac

Carbonara cu spanac

Carbonara cu spanac din: spaghete, bacon, spanac, carne, ulei, oua, smantana. Ingrediente: 1 pachet de spaghete 100 g piure de spanac 100 g bacon 300 g carne tocată amestec ulei de măsline sare piper 2 ouă 4 linguri smântână 100 g parmezan (caşcaval ras)   Mod de preparare: Se pune la fiert apă cu o […]

Paste cu ton si scortisoara

Salata de paste cu ton si stafide

Salata de paste cu ton si stafide din: paste, ton, stafide, telina, seminte, lamaie, sare, piper. Ingrediente: 300 g paste scurte 1 cutie cu ton mărunţit, în ulei 2 morcovi 1 rădăcină mică de ţelină 1 lingură stafide brune 1 lingură seminţe de floarea-soarelui 1 lingură zeamă de lămâie 1 praf de sare şi piper […]

Spaghete cu carne de curcan

Spaghete cu carne de curcan

Spaghete cu carne de curcan din: spaghete, legume, carne de curcan, oua, busuioc, usturoi. Ingrediente: 1 mâna de spaghete 200 g legume fierte 200 g carne tocată de curcan 6 ouă de prepeliţă 1 linguriţă legume deshidratate 1 linguriţă de ierburi mediteraneene uscate ulei cu aromă de busuioc 2 căţei de usturoi pătrunjel   Mod […]

Paste ravioli cu broccoli si parmezan

Paste cu broccoli si parmezan

Paste cu broccoli si parmezan din: paste, broccoli, lapte, oua, sare, piper, legume. Ingrediente: 500 g broccoli 200 g parmezan 4 ouă 100 ml lapte 250 g paste ravioli cu carne sare piper busuioc oregano 1 lingură legume deshidratate 1 linguriţă ulei   Mod de preparare: Broccoli se fierbe în apă cu legume deshidratate până […]

Pui in paste

Pui in paste din: paste, piept de pui, ceapa, ardei, rosii, oua, ciuperci, ulei. Ingrediente: 2 paste conchiglioni 1 piept de pui dezosat 200 g afumătură fără os 1 ceapă roşie 2 ardei graşi 2 roşii 6 ouă de prepeliţă 5-6 ciuperci 100 ml ulei de măsline 1 linguriţă legume deshidratate mărar verde smântână   […]

Spaghete bolognese cu sunca

Spaghete bolognese cu sunca

Spaghete bolognese cu sunca din: ulei, sunca, ceapa, usturoi, telina, rosii, vin, carne de vita, paste. Ingrediente: 2 linguriţe ulei de măsline 6 felii şuncă tocată 2 cepe mari tocate 3 căţei de usturoi zdrobiţi 2 morcovi tocaţi 1 ţelină 1 kg carne de vită, tocată 2 pahare mari de vin roşu 800 g roşii […]

Spaghete cu spanac si bacon

Spaghete cu spanac si bacon din: spaghete, bacon, spanac, carne, ulei, oua, smantana. Ingrediente: 1 pachet de spaghete 100 g spanac 100 g bacon 300 g carne tocată ulei de măsline sare piper 2 ouă 4 linguri smântână 100 g parmezan   Mod de preparare: Se pune la fiert apă cu o linguriţă de sare; […]

Paste picante cu parmezan 

Paste picante cu parmezan

Paste picante cu parmezan din: spanac, ardei, paste, ulei, sare, piper, parmezan. Ingrediente: 300 g spanac 2 ardei iuţi 500 g paste scurte sare şi piper 4 linguri ulei de măsline 1 lingură cimbru uscat 75 g parmezan întreg   Mod de preparare: Se spală spanacul. Ardeiul se taie pe lung şi se îndepărtează seminţele, apoi […]

Paste cu rodie si masline

Paste cu rodie si masline

Paste cu rodie si masline din: paste, unt, parmezan, rodie, lamaie, sare, piper. Ingrediente: 250 g paste scurte 45 g unt 30 g parmezan răzuit 1 rodie măsline 1 linguriţă coajă de lămâie sucul de la 1/2 lămâie miere pătrunjel sare piper negru   Mod de preparare: Intr-o oală se toarnă apă şi se pun pastele […]

Paste cu piept de pui si kaizer

Paste cu piept de pui si capere

Paste cu piept de pui si capere din: paste, piept de pui, ulei, capere, usturoi, busuioc. Ingrediente: 1 piept de pui 300 g paste 2 linguri ulei de măsline 2 ardei capia 2 căţei de usturoi 100 ml suc (pastă de roşii) sare busuioc verde   Mod de preparare: Pastele se fierb conform instrucţiunilor de pe pachet, […]

Paste fainoase cu măsline

Paste cu masline si miere

Paste cu masline si miere din: paste, unt, parmezan, rodie, lamaie, sare, piper. Ingrediente: 250 g paste scurte 45 g unt 30 g parmezan răzuit 1/2 rodie măsline coajă de lămâie sucul de la 1/2 lămâie miere pătrunjel sare piper negru   Mod de preparare: Intr-o oală se toarnă apă şi se pun pastele la fiert […]

Paste cu creveti si vin

Paste cu creveti si busuioc

Paste cu creveti si busuioc din: paste, creveti, caracatita, rosii, usturoi, ulei, vin. Ingrediente: 1 pungă cu paste 300 g creveţi prefierţi 200 g caracatiţă 250 g roşii 2 căţei de usturoi 1 ardei iute 2 linguri ulei de măsline 20 ml vin alb busuioc şi oregano uscate   Mod de preparare: In tigaia cu ulei […]

Spaghete bolognese cu legume

Spaghete bolognese cu legume din: ulei, sunca, ceapa, usturoi, telina, rosii, vin, carne de vita, paste. Ingrediente: 2 linguriţe ulei de măsline 6 felii şuncă tocată 2 cepe mari tocate 3 căţei de usturoi zdrobiţi 2 morcovi tocaţi 1 ţelină 1 kg carne de vită, tocată 2 pahare mari de vin roşu 800 g roşii tocate […]

Salata proaspata de paste

Salata proaspata de paste

Salata proaspata de paste din: paste, surimi, lime, ardei, sare, ulei. Ingrediente: 150 g fusilli 4-5 batoane de surimi 1/2 lime 1/2 ardei gras verde 5 roşii cherry 1/2 ardei iute roşu sare ulei de măsline   Mod de preparare: Se clocoteşte apă cu sare; se scufundă fusilli şi se lasă la fiert 10 minute. […]

Spaghete cu ansoa si masline

Spaghete cu ansoa si masline din: spaghete, usturoi, ansoa, menta, capere, masline. Ingrediente: 2 catei de usturoi 100 ml ulei de măsline extravirgin 6 fileuri de ansoa 2 linguri mentă proaspătă, tocată mărunt 4 linguri pătrunjel proaspăt, tocat mărunt 500 g spaghete 2 linguri capere 12 măsline negre   Mod de preparare: Spaghete cu ansoa si […]

Paste aromate cu pui 

Paste aromate cu pui

Paste aromate cu pui din: paste, piept de pui, ceapa, ardei, rosii, oua, ciuperci, ulei. Ingrediente: 2 paste 1 piept de pui dezosat 200 g afumătură 1 ceapă roşie 2 ardei graşi 2 roşii 6 ouă de prepeliţă 5-6 ciuperci 100 ml ulei de măsline 1 linguriţă legume deshidratate   Mod de preparare: Se clocoteşte 1 […]

Salată de paste cu praz şi nuci caramelizate

Reteta zilei: Salata calda de paste cu spanac si branza

Salata calda de paste cu spanac si branza din: paste pui, dressing, spanac, pasta de rosii, ceapa verde, branza de capra, sare, piper.   Ingrediente:  240gr fettucine de grâu integral 1 1/2 cesti carne de pui gatita 1 ceașcă dressing, dupa preferinta 2 cani spanac proaspat, maruntit ⅓ cești pasta de rosii uscate 1 ceapă […]

Tagliarini de vară

Tagliatelle cu soia

Tagliatelle cu soia din: tagliatelle, ardei, dovlecei, vanata, ceapa, rosii, usturoi, ulei, piper, sos de soia. Ingrediente: 2 ardei graşi roşii 1 ardei gras verde 2 dovlecei 1 vânătă 2 cepe roşii 4 roşii 6 căţei de usturoi 3 linguri ulei de măsline praf de chilii piper măcinat 350 g tagliatelle proaspete cu ou 2-3 linguri […]

Lasagna simplă

Lasagna cu ciuperci si cascaval

Lasagna cu ciuperci si cascaval din: ciuperci, ceapa, usturoi, rosii, cascaval, ulei, sare, piper. Ingrediente: 8 foi de lasagna 700 g ciuperci champignon 2 cepe 2 căţei de usturoi 150 ml supă de vită 400 g roşii cubuleţe 200 g caşcaval ulei sare piper   Mod de preparare: Toacă ciupercile, ceapa, usturoiul şi căleşte-le împreună. […]

Paste cu sparanghel

Paste cu sparanghel din: paste, zucchini, usturoi, sparanghel, menta, branza, smantana, ulei, sare. Ingrediente: 250 g paste orecchiette 1 zucchini 2 căţei de usturoi 1 mănunchi de sparanghel 1 linguriţă de mentă uscată brânză cheddar 100 ml smântână de gătit ulei de măsline sare   Mod de preparare: Fierbe pastele în apă clocotită cu sare […]

Paste ravioli cu broccoli

Paste ravioli cu broccoli din: paste, broccoli, lapte, oua, sare, piper. Ingrediente: 500 g broccoli 200 g parmezan 4 ouă 100 ml lapte 250 g paste ravioli cu carne sare piper busuioc oregano 1 lingură legume deshidratate 1 linguriţă ulei   Mod de preparare: Paste ravioli cu broccoli: Broccoli se fierbe în apă cu legume deshidratate […]

Paste cu sos de rosii, parmezan si branza de capra

Paste clasice cu sos de rosii

Paste clasice cu sos de rosii din: paste, ceapa, rosii, patrunjel, ulei, sare, piper. Ingrediente: 250 g paste o ceapă 2 roşii în bulion 2 linguri pastă de roşii 3-4 fire pătrunjel 2 linguri ulei sare piper   Mod de preparare: Se pun pastele la fiert în apă cu sare. Intre timp, ceapa se curăţă, […]