Paste la cuptor cu sunca

Paste la cuptor cu sunca

Paste la cuptor cu sunca din: paste, smantana, sunca, ou, cascaval, sare, piper. Ingrediente: 200 g paste 100 ml smântână de gătit 250 g şuncă un ou 50 g caşcaval ras sare piper pătrunjel, pentru servit   Mod de preparare: Pastele se pun la fiert în apă cu un praf de sare. Intre timp, şunca […]

Paste cu sfecla si nuca

Paste cu sfecla si nuca din: sfecla, spaghete, nuca, morcov, sare, verdeata. Ingrediente: 1 sfeclă roşie 200 g spaghete 100 g miez de nucă 1 morcov sare verdeaţă   Mod de preparare: Pune sfecla (bine spălată) la fiert fără s-o decojeşti, când dă apa în clocot. Las-o pe foc 15-20 de minute sau până când […]

Paste cu pui si sos

Paste cu pui si sos din: paste, ceapa, pasta de rosii, rosii, piept de pui, ulei, sare, piper, verdeata. Ingrediente: o pungă paste o ceapă 2 linguri pastă de roşii sau bulion 2 roşii în bulion 1/2 piept de pui 3 linguri de ulei verdeaţă, după gust sare piper   Mod de preparare: Paste cu […]

Cuburi de paste cu şuncă coapte la cuptor

Paste cu sos de branza

Paste cu sos de branza din: paste, sunca, smantana, crema de branza, unt, sare, piper. Ingrediente: 200 g paste 4 felii sunca 150 ml smântână de gătit 200 g cremă de brânză cu verdeată 25 g unt sare si piper   Mod de preparare: Se pune apă la fiert şi apoi se pun pastele. Se […]

Paste cu ciuperci si cascaval

Paste cu ciuperci si cascaval

Paste cu ciuperci si cascaval din: paste, piept de pui, ciuperci, branza, cascaval, smantana, sare, piper. Ingrediente: o pungă paste 2 felii piept de pui 4-5 ciuperci un tub mic brânză topită 100 g caşcaval 100 ml smântână de gătit sare piper   Mod de preparare: Paste cu ciuperci si cascaval: In vase separate se […]

Paste cu pecorino

Paste cu pui si mozzarella

Paste cu pui si mozzarella din: piept de pui, paste, ceapa, ulei, mozzarella, oua, sare, piper. Ingrediente: un piept de pui, tocat o pungă paste o ceapă 2 linguri ulei 150 g mozzarella 2 ouă sare piper   Mod de preparare: Ceapa se taie mărunt si se pune la călit în ulei. Pastele se pun […]

Spaghete cu sos aromat

Spaghete cu rosii si ciuperci

Spaghete cu rosii si ciuperci din: rosii, ceapa, ciuperci, usturoi, ulei, sare, piper, spaghete. Ingrediente: Pentru sos: 500 g roşii mici o ceapă 100 g ciuperci albe un căţel usturoi 30 ml ulei sare piper Pentru spaghete: 5 l apă o cutie spaghete 30 ml ulei o linguriţă sare 100 g brânză albastră   Mod […]

Paste cu carnati la cuptor

Paste cu carnati si rosii

Paste cu carnati si rosii din: paste, carnati, ceapa, bulion, rosii, cascaval, sare, piper. Ingrediente: 250 g paste 2 cârnaţi o ceapă o lingură bulion 2 roşii o lingură ulei caşcaval sare piper   Mod de preparare: Se pun la fiert pastele, conform indicaţiilor de pe ambalaj. In ulei încins se pune ceapa tocată la […]

Tagliatelle cu nuci si sos de gorgonzola

Tagliatelle cu nuci si sos de gorgonzola din: oua, faina, ulei, sare, piper, smantana, gorgonzola, nuci. Ingrediente: 3 ouă 330 g făină (300 pentru aluat, 30 pentru întins aluatul) o lingură ulei sare 150 g smântână lichidă 50 g gorgonzola piper alb 50 g nuci fulgi de ardei iute   Mod de preparare: Se frământă […]

Paste cu ciuperci si carnati – usor de preparat

Paste cu ciuperci si carnati din: ciuperci, carnat, paste, ulei, sare, piper. Ingrediente: 250 g ciuperci proaspete un cârnat de casă afumat 250 g paste 2 linguri ulei sare piper verdeaţă, pentru servit   Mod de preparare: Ciupercile curăţate se pun într-o tigaie fără ulei şi se lasă pe foc să se evapore apa. Apoi, […]

Paste cu ciuperci si ceapa

Paste simple cu ciuperci

Paste simple cu ciuperci din: ciuperci, margarina, patrunjel, sare, piper, paste. Ingrediente: 250 g ciuperci proaspete 4 linguri margarina o pungă paste pătrunjel sare piper   Mod de preparare: Ciupercile curăţate şi tăiate felii se pun într-o tigaie fără grăsime. Se lasă pe foc până ce se evaporă apa, se scot şi se pune margarina […]

Peste cu sos de rosii si galuste de aluat

Peste cu sos de rosii si ardei

Peste cu sos de rosii si ardei din: file de peste, ardei, usturoi, zahar, boia, ulei, sare. Ingrediente: 4 fileuri de peşte 2 ardei graşi o conservă mare roşii în bulion un căţel usturoi 2 linguriţe zahăr 4 linguri ulei o linguriţă boia 3-4 fire pătrunjel sau coriandru sare piper   Mod de preparare: Se […]

Paste cu afumatură si maioneză

Paste carbonara cu busuioc

Paste carbonara cu busuioc din: paste, bacon, oua, parmezan, sare, piper, busuioc. Ingrediente: 500 g paste 250 g bacon afumat 6 ouă 50 g parmezan sare piper 2-3 frunze busuioc   Mod de preparare: Se pun pastele la fiert în apă cu sare, respectând timpul de fierbere înscris pe pachet. Intre timp, se bat ouăle […]

Reteta zilei: Mix de paste si orez cu legume si sos

Mix de paste si orez cu legume si sos din: dovlecei, fenel, dovleac, ceapa, ardei iute, rosii, ulei de masline, usturoi, otet balsamic, sare, piper, menta, patrunjel, mustar dijon, lamaie, paste de orez, orez, supa.   Ingrediente:  3 dovlecei 1 bulb fenel 450gr dovleac, cuburi 12 cepe mici 2 ardei iuti, fara seminte, tocati 4 […]

Lasagna de casa

Lasagna de casa

Lasagna de casa din: lasagna, suc de rosii, ceapa, morcov, ciuperci, dovlecei. Ingrediente: un pachet foi de lasagna un litru suc de roşii 2 cepe un morcov 250 g ciuperci 1-2 dovlecei 4 linguri ulei 2-3 fire pătrunjel   Mod de preparare: In 2 linguri de ulei se căleşte o ceapă curăţată, spălată şi tocată. Se […]

Paste cu ton si scortisoara

Salata de paste cu ton si masline

Salata de paste cu ton si masline din: paste, ton, masline, spanac, ulei, lamaie, sare. Ingrediente: 400 g paste o conservă mare ton în suc propriu 150 g măsline feliate 200 g spanac proaspăt 2 linguri ulei sucul unei lămâi sare   Mod de preparare: Salata de paste cu ton si masline: Se pune tonul […]

Reteta zilei: Noodles cu legume si dressing de soia

Noodles cu legume si dressing de soia din: noodles, pastai de mazare, morcovi, rosii, coriandru, seminte de susan, ceapa verde, coriandru, sos soia, ulei de susan, ulei, radacina ghimbir, usturoi.   Ingrediente:  250gr noodles 250gr pastai de mazare 2 morcovi, tocati julienne 2 rosii, fara seminte, tocate 2 linguri coriandru 1 lingura seminte de susan […]

Spaghete carbonara la cuptor

Spaghete carbonara la cuptor din: spaghete, unt, ceapa, mazare, rosii, oua, smantana, bacon, arpagic, sare, piper. Ingrediente: 500 g spaghete sare piper nucşoară 1 lingură de unt 1 ceapă 200 g mazăre 250 g roşii 4 ouă 200 g smântână 100 g bacon feliat fire de arpagic pentru decor unt pentru uns parmezan ras pentru […]

Spaghete cu spanac si sos pesto de nuci

Spaghete cu spanac si sos pesto de nuci din: spaghete, patrunjel, spanac, usturoi, nuci, parmezan, ulei, sare. Ingrediente: 400 g spaghete 100 g frunze de spanac 1 legătură pătrunjel 2 căţei de usturoi 100 g nuci 100 g parmezan ras 90 ml ulei de măsline sare   Mod de preparare: Spaghetele se fierb conform indicaţiilor […]

Paste cu carne şi ciuperci

Paste cu chiftelute, naut si legume

Paste cu chiftelute, naut si legume din: carne de porc, paste, faina, ou, dovlecei, vinete, ardei, naut, ulei. Ingrediente: 400 g carne de porc tocată 2 linguri faină 1 ou sare piper 400 g paste (spaghete) 100 g dovlecei 100 g vinete 100 g ardei 100 g năut fiert 1 ruccola 3 linguri ulei de […]

Spaghete cu sos de nuci

Spaghete cu somon si broccoli

Spaghete cu somon si broccoli din: broccoli, somon, patrunjel, sare, spaghete, piper, ulei. Ingrediente: 400 g bucheţele de broccoli 400 g de file de somon 1 legătură pătrunjel 5 linguri rase de sare 500 g spaghete 2 linguri ulei de măsline 150 ml smântână lichidă sare piper măcinat   Mod de preparare: Se separă bucheţelele, […]

Spaghete cu sos de rosii si patrunjel

Spaghete cu sos de rosii si patrunjel din: spaghete, rosii, ceapa, zahar, ulei, patrunjel, unt, sare, piper. Ingrediente: 400 g spaghete 1 kg roşii 2 cepe sare piper măcinat zahăr 4 linguri ulei de măsline, extravirgin 4 linguri pătrunjel tocat mărunt 2 linguri unt 30 g parmezan ras   Mod de preparare:Roşiile Spaghete cu sos […]

Paste cu sos de avocado

Paste cu sos verde de patrunjel

Paste cu sos verde de patrunjel din: patrunjel, nuca, parmezan, usturoi, ulei, paste, sare, piper. Ingrediente: 4 legături pătrunjel 10 mieji de nucă 2 linguri parmezan 2 căţei usturoi 4-5 linguri ulei 300 g paste sare piper   Mod de preparare: In bolul unui mixer se pune pătrunjelul tăiat mai mare. Se adaugă nucile, parmezanul […]

Paste cu dovlecei

Paste delicioase cu dovlecei

Paste delicioase cu dovlecei din: paste, dovlecei, usturoi, ulei, sare, piper, patrunjel. Ingrediente: 450 g penne rigate 3 dovlecei mici 7-8 căţei de usturoi ulei de măsline sare piper pătrunjel   Mod de preparare: Fierbe pastele în apă cu sare, urmând întocmai indicaţiile scrise pe cutie, într-o tigaie, pune ulei de măsline si căleşte usturoiul […]

Paste cu sos pesto calabrez şi roşii cherry

Paste cu sos de rosii – simplu si usor

Paste cu sos de rosii din: spaghete, rosii, usturoi, patrunjel, ulei, sare, piper. Ingrediente: 400 g spaghetti 250 g roşii proaspete sau roşii la cutie usturoi pătrunjel ulei sare piper   Mod de preparare: Pune la fiert apă cu sare; când fierbe apa, adaugă pastele şi fierbe-le exact cât este indicat pe cutie. Intr-o tigaie, […]

Paste cu vinete si gogosari

Paste cu vinete si gogosari din: spaghete, vanata, gogosar, usturoi, ulei, busuioc, patrunjel, sare, piper. Ingrediente: 450 g spaghetti integrale 1 vânătă mare 1 gogoşar 2 căţei de usturoi sare piper ulei de măsline pătrunjel busuioc   Mod de preparare: Pune apa la fiert cu 10 g de sare. Când dă în clocot, adaugă pastele […]

Paste cu carnati la cuptor

Paste cu legume si carnati

Paste cu legume si carnati din: vanata, ardei, rosii, carnat, paste, ulei, sare, piper. Ingrediente: 1/2 vânată un ardei gras 2 rosii un cârnat o pungă paste 2 linguri ulei o ceapă sare piper   Mod de preparare: Paste cu legume si carnati: Vânata se taie fetii care se presară cu sare şi se lasă […]

Paste cu brânză topită

Paste gratinate cu branza

Paste gratinate cu branza din: paste, sunca, branza, smantana, cascaval, sare, piper. Ingrediente: o pungâ paste 250 g şuncă un tub mic de brânză topită 150 ml smântână de gătit 4-5 linguri cascaval sare piper   Mod de preparare: Se pun pastele la fiert conform instrucţiunilor de pe pachet. Şunca se taie cuburi sau fâşii şi […]

Paste cu ton si cascaval

Paste cu ton si cascaval

Paste cu ton si cascaval din: paste, ton, porumb, cascaval, smantana, verdeata, sare, piper. Ingrediente: o pungă paste o conservă ton în suc propriu 250 ml smântână de gătit o conservă mică porumb 50 g caşcaval ras verdeaţă, după gust sare si piper   Mod de preparare: Pastele se pun la fiert conform indicaţiilor de […]

Cannelloni cu ciuperci si cascaval

Cannelloni cu ciuperci si cascaval

Cannelloni cu ciuperci si cascaval din: paste, ciuperci, ceapa, usturoi, cascaval, smantanam ulei, sare. Ingrediente: o cutie paste cannelloni 10 ciuperci albe o ceapa 2 catei usturoi 2-3 linguri smântână de gătit 50 g cascaval ras 1/2 legătură pătrunjel o lingură ulei sare piper   Mod de preparare: Ciupercile spălate se taie mărunt, iar ceapa […]

Lasagna de pui

Lasagna cu hribi

Lasagna cu hribi din: hribi, hasme, unt, brandy, smantana, sare, piper, nucsoara, parmezan. Ingrediente: 85 g hribi uscaţi 475 ml apă 8 haşme tocate 55 g unt 3 linguri de brandy 335 ml smântână sare, piper negru proaspăt măcinat şi puţină nucşoară rasă 280 g foi de lasagna 165 g parmezan proaspăt ras 5 linguri […]

Lasagna cu hasme

Lasagna cu hasme

Lasagna cu hasme din: hasme, unt, brandy, smantana, sare, piper, nucsoara, parmezan. Ingrediente: 8 haşme tocate 55 g unt 3 linguri de brandy 335 ml smântână sare, piper negru proaspăt măcinat puţină nucşoară 280 g foi de lasagna 165 g parmezan proaspăt ras   Mod de preparare: Incălziţi cuptorul la 190° C. Inăbuşiţi haşmele în unt […]