Spaghete cu sfecla si nuca
Spaghete cu sfecla si nuca din: sfecla, spaghete, miez de nuca, morcov, sare.
Spaghete cu sfecla si nuca din: sfecla, spaghete, miez de nuca, morcov, sare.
Paste la tava din: paste, oua, smantana, cascaval, sunca, sare, piper. Ingrediente: 400 g paste 4 ouă 100 g smântână 100-200 g caşcaval 200-300 g şuncă presată sare piper Mod de preparare: Pune la fiert pastele în apă clocotită cu sare. Când sunt fierte, clăteşte-le şi lasă-le la scurs. Bate ouăle cu smântână, sare […]
Salata de paste cu susan din: spaghete, ceapa, ciuperci, ulei, usturoi, ardei, seminte de susan, lamaie, sare, piper. Ingrediente: 200 g spaghete fierte 1 salată verde frunze de ceapă verde 250 g ciuperci ulei, pentru prăjit 2-3 căţei de usturoi, măruntiti sare si piper 1 ardei gras roşu, tocat seminţe de susan Pentru dressing: 2 […]
Paste umplute cu spanac si ricotta din: paste, passata, spanac, pesmet, lapte, ulei de masline, ricotta, nucsoara, pasta de masline, parmezan, nuci de pin, sare, piper. Ingrediente: 350gr paste in forma de scoici 450ml passata 275gr spanac 50gr pesmet 120ml lapte 4 linguri ulei de masline 250gr branza ricotta 1 praf nucsoara 1/2 lingurita […]
Spaghete cu sos de carne si de rosii din: spaghete, carne tocata, ceapa, morcov, dafin, suc de rosii, ulei, sare, piper. Ingrediente: o cutie spaghete 650 g carne tocată amestec o ceapă un morcov o foaie dafin 350 ml suc de roşii 2 linguri ulei sare si piper Mod de preparare Spaghete cu sos […]
Paste cu legume si busuioc din: paste, vanata, dovlecel, rosii, ardei, ulei, busuioc, sare, piper. Ingrediente: 200 g paste o vânătă un dovlecel 6 roşii mici un ardei roşu 4 linguri ulei câteva frunze busuioc sare piper Mod de preparare: Vânata şi dovlecelul se taie cuburi, se presară cu sare şi se lasă 10 […]
Paste cu masline din: paste, ceapa, masline, rosii, ulei, sare, piper. Ingrediente: o pungă paste o ceapă 100 g măsline feliate 6 roşii în bulion 2 linguri ulei sare si piper Mod de preparare: Ceapa se curăţă, se toacă mărunt şi se pune la călit într-o -tigaie în care s-a încins puţin ulei. Se […]
Tagliatelle cu carne de vita din: carne de vita, ceapa, morcov, suc de rosii, usturoi, cimbru, scortisoara, nucsoara, ulei, paste. Ingrediente: 650 g carne tocata de vita o ceapa un morcov 350 ml suc de roşii un cătel usturoi putin cimbru un praf scortisoară un praf nucsoară 2 linguri ulei 1/2 legătură pătrunjel sare si […]
Noodles cu tofu marinat din: tofu, sos de soia, sherry, praz, ghimbir, ardei iute, ardei gras, supa, miere, amidon, noodles, sare, piper. Ingrediente; 225gr tofu 3 linguri sos de soia 2 linguri sherry 3 fire praz, feliat 2.5cm radacina de ghimbir, ras 1-2 ardei iuti, fara seminte, taiat felii 1 ardei gras, fara seminte, feliat […]
Spaghete cu sos de carne tocata si rosii din: spaghete, carne tocata, morcov, dafin, suc de rosii, ulei, sare, piper.
Paste aromate din: paste, dovlecel, rosii, ardei, ulei, busuioc, sare, piper. Ingrediente: 200 g paste un dovlecel 5 roşii mici un ardei roşu 4 linguri ulei câteva frunze busuioc sare piper Mod de preparare: Dovlecelul se taie cuburi, se presară cu sare şi se lasă 10 minute. Se scurge bine apoi şi se pune la […]
Paccheri umplute cu carne de curcan din: paste paccheri, carne tocata de curcan, patrunjel, ardei, ceapa, legume deshidratate, ierburi aromatice, ulei, oua de prepelita, faina, lapte, sare, piper, cascaval. Ingrediente: 300 g paste paccheri 250 g carne tocată de curcan 1 rădăcină de pătrunjel 2 ardei capia copţi 1 ceapă roşie 1 lingură legume deshidratate […]
Cannelloni cu broccoli si ricotta din: ulei de masline, cannelloni, broccoli, pesmet, lapte, ricotta, nucsoara, parmezan, nuci de pin, sare, piper, ceapa, usturoi, rosii, pasta de tomate, masline, cimbru uscat. Ingrediente: 2 lingurite ulei de masline 12 cannelloni 450gr broccoli 75gr pesmet 15 ml lapte 4 linguri ulei de masline 225gr ricotta 1 praf […]
Cannelloni cu linte si spanac din: linte, spanac, rosii pasate, cannelloni, praz, usturoi, parmezan, patrunjel, sare, piper. Ingrediente: 400 g linte 200 g spanac congelat 1 cutie de roşii pasate 1 cutie de cannelloni 1 fir de praz 3 căţei de usturoi 150 g caşcaval sau parmezan pătrunjel pentru decor sare piper Mod de preparare: […]
Paste cu ciuperci si sos de rosii din: ciuperci, ulei de masline, ceapa, usturoi, pasta de tomate, oregano, paste, sare, piper, parmezan. Ingrediente: 450gr ciuperci 1 lingura ulei de masline 1 ceapa, tocata 1 catel de usturoi, zdrobit 1 lingura pasta de tomate 3 linguri oregano 450gr paste sare si piper parmezan, pentru servire […]
Salata de paste cu linte din: linte, praz, morcov, ardei, paste, ulei, oregano, cibru, piper, ghimbir, paatrunjel, sare. Ingrediente: 400 g linte fiartă 1 fir de praz 1 morcov mare 1 ardei capia 250 g paste făinoase ulei de măsline oregano cimbru piper măcinat praf de ghimbir frunze uscate de pătrunjel sare Mod de […]
Paste cu ragu vegetarian din: linte, praz, rosii, spaghete, spanac, ulei, usturoi, pasta de tomate, sos chili, piper, sare, busuioc, caju. Ingrediente: 125 g linte rosie 1 fir de praz 400 g cubuleţe de roşii decojite 500 g spaghete 100 g spanac congelat mărunţit 50 ml ulei de măsline 3 căţei de usturoi 1 lingură pastă de […]
Tagliatelle cu sos de smantana din: tagliatelle, rosii uscate, oua, smantana, seminte de mustar, parmezan, busuioc, sare, piper, crutoane. Ingrediente: 175gr tagliatelle 50gr rosii uscate, in ulei 2 oua, batute 150ml smantana 1 lingura seminte de mustar 50gr parmezan, ras 12 frunze de busuioc, tocate sare si piper busuioc si crutoane, pentru servire Mod […]
Pui fript cu paste din: piept de pui, spaghete, ardei, dovlecel, ceapa, patrunjel, ulei, sare, piper. Ingrediente: 2 piepţi de pui 500 g spaghete 1 dovlecel 2 ardei graşi roşii 1 ceapă 1 legătură de pătrunjel 2 linguri cu ulei de măsline sare si piper Mod de preparare Pui fript cu paste: Spală […]
Salata de paste cu broccoli si ciuperci din: paste, rosii, broccoli, ulei, usturoi, ciuperci, masline, iaurt, sare, piper, salvie sau oregano. Ingrediente: 300 g paste scurte, de preferinţă integrale 4-6 roşii cherry 300 g broccoli 1-2 linguri ulei 2 căţei de usturoi 500 g ciuperci proaspete sau 1 cutie felii de ciuperci conservate în saramură 150 g […]
Noodles cu sos cald de legume din: ulei, ceapa, usturoi, ardei iute, ardei gras, porumb baby, morcovi, bambus, fasole, passata, sos de soia, coriandru, noodles, patrunjel, sare, piper. Ingrediente: 1 lingura ulei 1 ceapa tocata 2 catei de usturoi, zdrobit 1 ardei iute rosu, fara seminte, tocat 1 ardei gras, fara seminte, tocat 2 […]
Noodles cu legume si dressing de patrunjel din: noodles, ulei de masline, usturoi, ceapa, ardei gras, dovlecei, alune, lamaie, ardei iute, patrunjel, sare, piper, otet balsamic. Ingrediente: 200gr noodles 2 linguri ulei de masline 2 catei de usturoi, zdrobit 1 ceapa, tocata 2 ardei grasi (rosu si galben), fara seminte, tocat 350gr dovlecei, tocati […]
Paste cu sos de rosii si oregano din: fenel, pene, ulei de masline, ceapa, passata, zahar, oregano, branza albastra, sare, piper. Ingrediente: 1 bulb fenel 225gr pene 2 linguri ulei de masline 1 ceapa, tocata 1 cutie passata 1 praf de zahar 1 lingurita oregano 115gr branza albastra sare si piper Mod […]
Paste cu sos de branza si legume din: sparanghel, mazare, porumb, ardei gras, morcovi, ceapa verde, paste, crema de branza, iaurt, suc de lamaie, patrunjel, sare, piper, rosii uscate. Ingrediente: 225gr sparanghel, taiat in jumatati 115 gr mazare, pastai 115gr porumb baby 1 ardei gras rosu, maruntit 225gr morcovi baby 8 fire ceapa verde […]
Paste cu ardei copti din: ardei gras, ulei de masline, ceapa rosie, usturoi, paste, patrunjel, sare, piper, parmezan. Ingrediente: 2-3 ardei grasi 6 linguri ulei de masline 1 ceapa rosie, feliata 2 catei de usturoi, zdrobit 400gr paste 3 linguri patrunjel tocat sare si piper parmezan ras, pentru servire Mod de […]
Tortellini cu prosciutto si ciuperci la cuptor din: tortellini, prosciutto, ceapa, ciuperci, usturoi, rosii, ulei, oregano, sare, piper, parmezan, cascaval. Ingrediente: 250 g tortellini proaspete cu prosciuto 1 ceapă 1 borcan ciuperci tăiate 1 căţel de usturoi 550 g roşii decojite în bulion 3 linguri ulei oregano uscat sare piper 3 linguri parmezan ras 4 […]
Paste cu sos de legume si cimbru din: ceapa rosie, supa, usturoi, vin rosu, dovlecei, ardei gras, rosii, cimbru, zahar, paste, sare, piper, masline. Ingrediente: 2 cepe rosii, curatate si taiate in sferturi 150ml supa 1-2 catei de usturoi, zdrobit 4 linguri vin rosu 2 dovlecei, taiati bucati 1 ardei gras galben, fara seminte […]
Lasagna cu ciuperci Champignon din: ciuperci, ceapa, ulei, usturoi, spanac, mascarpone, nucsoara, sare, piper. Ingrediente: 4 linguriţe cu ulei de măsline 250 g ciuperci champignon,feliate 1 ceapă, curăţată şi tăiată mărunt 2 căţei de usturoi, zdrobiţi 500 g spanac congelat sare şi piper negru măcinat 500 g mascarpone 1/2 linguriţă cu nucşoară măcinată 200 g […]
Ciorba de sfecla rosie cu paste din: sfecla rosie, paste scurte, ceapa, cartof, morcov, telina, ulei, sare, piper, patrunjel. O ciorbita simpla si gustoasa. Sfecla roșie este bogată în nutrienți esențiali precum vitamina C, vitamina K, acid folic, fier, mangan și fibre alimentare. De asemenea, conține antioxidanți și fitonutrienți cu proprietăți benefice pentru sănătate. Sfecla […]
Salata de paste cu ridichi din: paste, rosii, ridichi, ciuperci, mustar, lamai, sare, piper. Ingrediente: 100 g paste 2-3 roşii mici 4 ridichi 2 linguri ciuperci conservate Pentru sos: o linguriţă muştar sucul unei lămâi sare si piper Mod de preparare: Pastele se pun la fiert, conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Intre timp, ciupercile […]
Paste cu pesto in 4 culori din: broccoli, mazare, dovlecel, busuioc, parmezan, ulei, usturoi, nuci de pin, paste, rosii, masline. Ingrediente: 100 g broccoli 65 g mazăre congelară 1 dovlecel, răzuit 50 g spanac proaspăt 50 g frunze de busuioc, plus pentru servit 50 g parmezan 175 ml ulei de măsline 1 căţel de usturoi, tocat […]
Paste cu branza din: paste, unt, faina, lapte, nucsoara, Cheddar, ceapa, sunca, pesmet. Ingrediente: 350 g paste scurte 25 g unt 25 g făină integrală 800 ml lapte integral un praf de nucşoară măcinată 125 g Cheddar sau caşcaval răzuit 40 g ceapă rumenită 180 g şuncă fiartă de porc 40 g pesmet alb […]