Macaroane cu 3 feluri de branza

Macaroane cu branza si svaiter

Macaroane cu branza si svaiter din: macaroane, sare, svaiter, parmezan, ceapa, ulei, unt. Ingrediente: 500 g macaroane sare 140 g şvaiţer 60 g parmezan 6 cepe 8 linguri de ulei 20 g unt Mod de preparare: Macaroanele se fierb al dente într-o cantitate generoasă de apă cu sare conform indicaţiilor de pe ambalaj. Cele două […]

Tagliatelle cu capere

Cum se prepara Tagliatelle cremoase (VIDEO)

Cum se prepara Tagliatelle cremoase – o alegere perfectă pentru o masă rapidă, dar deosebit de gustoasă. Aceste paste sunt bogate, cu o textură catifelată, iar sosul cremos le învăluie într-o aromă delicată, ce poate fi personalizată după preferințele tale. Cu un sos pe bază de smântână, brânză parmezan și ierburi aromatice, tagliatellele cremoase pot […]

Salata verde

Salata verde de paste

Salata verde de paste din: melcisori, mazare, sare, piper, ceapa, ardei, marar, busuioc, patrunjel, iaurt, smantana, hrean. Ingrediente: 250 g melcişori subţiri sare 100 g mazăre mangetout 1 ardei roşu 1 legătură de ceapă verde 1/2 de legătură de mărar 1/2 de legătură de busuioc 1 legătură de pătrunjel 1/2 linguri de iaurt 4 linguri […]

Penne_cu_crema_de_fenicul

Penne cu crema de fenicul

Penne cu crema de fenicul din: penne, fenicul, cartofi, ulei, sare, piper, anason, cuisoare, ienibahar, smantana, branza. Ingrediente: 200 g penne 2 bulbi de fenicul 200 g cartofi 3-4 linguri de ulei de măsline sare piper praf de anason, cuişoare şi ienibahar 500 ml fond de legume 4-5 linguri de smântână grasă 100 g brânză […]

Lasagna cu sos ragu

Lasagna cu sos ragu

Lasagna cu sos ragu din: paste pentru lasagna, parmezan, mozzarella, carne de vita tocata, bacon, proscutto, rosii, ceapa, morcovi, telina, usturoi, vin, supa de vita, ulei, zahar, cimbru, busuioc, dafin, piper, sare, lapte, unt, faina, oua, nucsoara.   Ingrediente: 400 g paste pentru lasagna (care nu necesită fierbere) 300 g parmezan 600 g mozzarella sosul […]

Pastitsio

Pastitsio

Pastitsio din: macaroane, cascaval, ulei, sare, carne tocata de vita, rosii, ceapa, usturoi, vin, scortisoara, cuisoare, oregano, zahar, patrunjel, piper, lapte, unt, faina, oua. Ingrediente: 1 pachet de macaroane lungi şi groase 150 g caşcaval 20 ml ulei de măsline sare după gust Pentru umplutură: 600 g carne tocată de vită 600 g roşii coapte […]

Supă de peşte cu smantană si broccoli

Supa de peste si fenel

Supa de peste si fenel din: ulei, fenel, ceapa, usturoi, telina, dafin, sofran, apa, fasole, rosii, file de cod, sare, piper, patrunjel. Ingrediente: 1 lingură cu ulei 1 bulb mic de fenel, curăţat şi feliat 2 cepe eşalote, curăţate şi feliate 1 căţel de usturoi, curăţat şi feliat 2 tulpini de ţelină, curăţate şi tăiate mărunt […]

Paste_cu_sos_de_pui_si_bacon

Paste cu sos de pui si bacon

Paste cu sos de pui si bacon din: paste, bacon, rozmarin, piept de pui, smantana, busuioc, parmezan. Ingrediente: 400 g paste, fierte şi scurse bine 150 g bacon, tăiat mărunt 1 linguriţă cu rozmarin uscat 4 piepţi de pui tăiaţi în fâşii 1 ceaşcă cu supa de pui 1 ceaşcă cu smântână busuioc proaspăt, pentru decor […]

Budinca de macaroane cu carne tocata de vita

Budinca de macaroane cu spanac

Budinca de macaroane cu spanac din: macaroane, spanac, ou, unt, branza de vaci. Ingrediente: 50 g macaroane 100 g spanac fiert 1 ou 10 g unt 1 lin­gură branza de vaci     Mod de preparare: Se fierb macaroanele în apă, se scurg, se clă­tesc şi se strecoară din nou. Spanacul fiert se toacă mărunt […]

Salată uşoară cu sos grecesc

5 Salate de vara cu Paste

Salate de vara cu Paste: Salata mexicana cu paste, fasole si ardei Salata mexicana cu paste, fasole si ardei din: paste scurte, fasole roşie, ceapa, ardei graşi verzi, roşii, ardei iute, ardei roşu, ulei, usturoi, otet de mere, piper, zahar. Ingediente: 300 g paste scurte 1 conservă (420 g) fasole roşie 4 cepe 2 ardei graşi verzi 4 roşii 1 ardei […]

Caprese

Salate de vara cu Paste

Salate de vara cu Paste: Salata de paste cu rosii cherry si maghiran Salata de paste cu rosii cherry si maghiran din:paste (penne sau orice alte paste scurte), roşii cherry, mozzarella, fileuri de anşoa în ulei, măsline mici, capere, usturoi, ulei de masline, maghiran, busuioc, parmezan, sare, piper. Ingrediente: 500 g de paste (penne sau orice alte paste scurte) 500 […]

Salate

5 Salate cu Paste

Salate cu Paste: Reteta zilei: Salata de paste cu rosii cherry si carnati Salata de paste cu rosii cherry si carnati din: paste, carnati, branza cheddar, rosii cherry, ou, otet de vin alb, busuioc, mustar dijon, ulei de masline, sare de mare, piper. Ingrediente:  1 pachet paste 1-2 carnati, maruntiti 1½ căni branza cheddar maruntita […]

Salate

Salate cu Paste

Salate cu Paste: Reteta zilei: Salata de paste cu vinegreta de otet Salata de paste cu vinegreta de otet din: paste, ceapa, usturoi, telina, patrunjel, oregano, busuioc, seminte de telina, salam, sunca, pui, branza, masline, sare, piper, ulei de masline, otet de cidru de mere, sos worcestershire, sriracha, parmezan. Ingrediente:  300gr paste fierte 1 ceapa, […]

Spaghete cu branza si sos tomat

Spaghete cu branza si sos tomat

Spaghete cu branza si sos tomat din: spaghete, branza de vaci, unt, sos tomat.   Ingrediente: 70 g spaghete 50 g branza de vaci 10 g unt 3-4 linguri sos tomat   Mod de preparare: Se fierb spaghetele în apa clocotită. Se scurg, se clătesc cu apă călduţă şi se strecoară. Se ames­tecă cu untul […]

Taitei cu spanac

Taitei cu spanac

Taitei cu spanac din: taitei, spanac, unt, sos tomat. Ingrediente: 80 g tâiţei 100 g spanac fiert 5 g unt sos tomat     Mod de preparare: Spanacul se curăţă, se spală în mai multe ape reci şi se fierbe în apă. Se scurge, se toacă mărunt şi se amestecă cu tăiţeii fierţi şi untul. […]

Spaghete cu sos aromat

Reteta zilei: Spaghete cu sos de rosii si dovlecei sote

Spaghete cu sos de rosii si dovlecei sote din: dovlecel, spaghete, ulei de masline, sare, piper, mozzarella, rosii cherry, usturoi, busuioc, otet balsamic, piper rosu, zahar.     Ingrediente: 1 dovlecel 400gr spaghete 2 lingurite ulei de masline sare si piper negru 240gr mozzarella Ingrediente sos: 3 cesti rosii cherry 3 catei de usturoi, cojit […]

Penne cu muschi file

Cum se Prepara Penne carbonara (VIDEO)

Cum se Prepara Penne carbonara – o rețetă italiană clasică, simplă și delicioasă, care combină paste al dente cu un sos cremos făcut din ouă, brânză Pecorino Romano, guanciale și piper negru. Carbonara este apreciată pentru gustul său intens și textura cremoasă, obținută fără utilizarea smântânii, așa cum se întâmplă adesea în variantele moderne. Ingrediente […]

Spaghete milaneze cu sunca si ciuperci

Spaghete cu sunca presata

Spaghete cu sunca presata din: spaghete, sunca, unt, sare. Spaghetele cu sunca presată sunt o opțiune delicioasă și satisfăcătoare pentru o cină rapidă și reconfortantă.   Ingrediente: 75 g spaghete 100 g şunca presată 10 g unt sare     Mod de preparare: Se fierb spaghetele în apă cu sare, se scurg, se clătesc cu […]

Spaghete cu crenvursti

Spaghete cu branza de vaci

Spaghete cu branza de vaci din: spaghete, branza de vaci, unt, sare. Ingrediente: 75 g spaghete 100 g branza de vaci 10 g unt sare     Mod de preparare: Se fierb spaghetele in apă clocotită pană se în­moaie, avand grijă să nu se sfărîme. Se iau de pe foc, se lasă să stea 4-5 […]

Cum se prepara Paste cu 3 feluri de branza la cuptor (VIDEO)

Paste cu 3 feluri de branza la cuptor Ingrediente: 500 g macaroane curbate 3 linguri ulei de măsline 1 legătură ceapă verde 1 linguriţă sare 4 linguri făină 1 litru lapte degresat 2 linguri muştar Dijon 400 g mozzarella 200 g brânză cheddar 100 g parmezan 2 morcovi roşii cherry 1 cană pesmet Cum se […]

Lasagne cu rosii si carne tocata

Lasagna cu legume proaspete

Lasagna cu legume proaspete din: foi de lasagna, ciuperci, dovlecel, morcovi, telina, ceapa, ardei, rosii in bulion, suc de rosii, sare, piper, ulei. Ingrediente: 1 pachet foi de lasagna 500 g ciuperci 1 dovlecel 3 morcovi 1 ţelină mică 3 cepe 1 ardei roşu 1 ardei galben 1 cutie de roşii în bulion 1 cană […]

Reteta zilei: Salata de paste cu vinegreta de otet

Salata de paste cu vinegreta de otet din: paste, ceapa, usturoi, telina, patrunjel, oregano, busuioc, seminte de telina, salam, sunca, pui, branza, masline, sare, piper, ulei de masline, otet de cidru de mere, sos worcestershire, sriracha, parmezan.     Ingrediente:  300gr paste fierte 1 ceapa, tocata marunt 1 cățel de usturoi, tocat 4 tulpini de […]

Paste cu rosii si chorizo

Paste cu ghebe si sos de rosii

Paste cu ghebe si sos de rosii din: rosii, ceapa, usturoi, sos de legume, ulei, ghebe, penne, sare, piper, ierburi. Ingrediente: 2 cutii roşii decojite, întregi 1 ceapă 2 căţei de usturoi 2 linguri sos de legume 2 linguri ulei 1/2 cană cu ghebe în sare 300 g penne (fără ou) sare piper 2 linguriţe […]

Paste in sos de vinete

Paste cu sos de vinete

Paste cu sos de vinete din: vinete, macaroane, ulei, usturoi, rosii, bulion, busuioc, sare, piper. Ingrediente: 2 vinete 250 g macaroane 100 ml ulei 2-3 căţei de usturoi 1 kg roşii 2 linguri bulion 1 legătură busuioc piper sare   Mod de preparare: Tai vinetele cuburi mici, le sărezi şi le laşi o oră într-o […]

Ciorbita de legume

Ciorbita de legume

Ciorbita de legume din: morcovi, gulie, paste, cimbru, sare, piper, rosii, suc de rosii, fasole, ceapa, ulei, patrunjel. Ingrediente: 2 morcovi 1 gulie 100 g paste cimbru sare piper 2 roşii 150 ml suc de roşii 150 g fasole roşie 1 ceapă ulei pătrunjel   Mod de preparare: Laşi fasolea la înmuiat peste noapte. Speli […]

Cannelloni cu branza si vinete

Cannelloni cu branza si smantana

Cannelloni cu branza si smantana din: cannelloni, spanac, branza de vaci, usturoi, oua, nucsoara, ulei, sare, piper, smantana, ou. Ingrediente: o cutie tuburi cannelloni un kg spanac proaspăt 650 g brânză de vaci o ceapă 2 căţei usturoi 2 ouă un praf nucşoară 2 linguri ulei sare piper Pentru sos: 250 ml smântână un ou […]

Paste cu bacon si praz

Paste cu bacon si praz

Paste cu bacon si praz din: paste, bacon, praz, ulei, smantana, cascaval sau parmezan, piper. Ingrediente: o pungă paste 200 g bacon un fir praz o lingură ulei 250 ml smântână de gătit 4 linguri caşcaval sau parmezan piper   Mod de preparare: Prazul tăiat rondele si baconul fâşii sau cubuleţe se pun la călit în […]

Reteta zilei: Chiftele de porc cu paste si legume

Chiftele de porc cu paste si legume din: porc, ceapa, usturoi, patrunjel, condimente, ou, ulei, paste, ardei gras, dovlcel, supa de pui, smantana, sare, piper, rosie, patrunjel.   Ingrediente pentru chiftele:  1 kg carne de porc 1 ceapa, tocata 1 cățel de usturoi, tocat 2 linguri patrunjel tocat 1 lingura condimente 1 ou 1 lingura […]

Paste picante cu spanac

Paste gratinate cu spanac

Paste gratinate cu spanac din: paste, spanac, bacon, smantana, branza topita, cascaval, pesmet, sare, piper. Ingrediente: o pungă paste 500 g spanac 150 g cuburi bacon 200 ml smântână de gatit 2 triunghiuri brânză topita 25 g caşcaval 2 linguri pesmet piper sare   Mod de preparare: După ce a fost bine curăţat şi spălat, spanacul se […]

Cum se prepara supa de pui cu smantana

Cum se prepara Supa de pui cu legume si paste (VIDEO)

Cum se prepara Supa de pui cu legume si paste Cum se prepara Supa de pui cu legume si paste:   Pofta buna!       poate iti place si: Reteta zilei: Supa de pui cu legume si fidea   Supa de pui cu legume si fidea din: pui, piper, ienibahar, dafin, supa de pui, […]

Paste picante cu parmezan 

Paste picante cu dovleac

Paste picante cu dovleac din: penne, dovleac, ceapa, boia, nuca, ulei, patrunjel, sare, piper. Ingrediente: 200 g penne 150 g dovleac 1 ceapă mică 1 linguriţă cu boia iute 1 lingură de nucă pisată ulei pătrunjel sare piper   Mod de preparare: Fierbe pastele în apă clocotită cu sare, conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Rade […]

Spaghete cu spanac

Spaghettini cu spanac

Spaghettini cu spanac din: spanac, ardei iuti, usturoi, spaghettini, sare, ulei, susan, piper. Ingrediente: 300 g spanac proaspăt 3 ardei iuţi roşii 4 căţei de usturoi 400 g spaghettini sare 150 ml ulei de măsline 50 g seminţe de susan piper   Mod de preparare: Spanacul se curăţă, se spală şi se usucă. Ardeii iuţi […]