Penne cu sos picant de roşii

Penne cu sparanghel verde

Penne cu sparanghel verde din: ceapa verde, ulei, rosii, sare, piper, sparanghel, penne, busuioc, unt, parmezan. Ingrediente: 1 legătură de ceapă verde 2 linguri de ulei de măsline 400 g roşii tăiate cuburi (la conservă) sare piper 500 g sparanghel verde 400 g penne 1/2 de legătură de busuioc 1 lingură de unt 4 linguri de […]

Reteta zilei: Paste cu dovlecei si parmezan

Paste cu dovlecei si parmezan din: penne, unt, parmezan, dovlecei, ulei de masline, sare, piper. Poate iti place si: Paste cu mousse de dovlecei Cum se prepara Paste cu pesto din dovlecei (VIDEO) Paste cu dovlecei si mozzarella la cuptor     Ingrediente:  300gr penne ⅓ cana unt ½ cana parmezan, tocat 4 dovlecei 2 […]

Salata de paste cu ton si sos pesto

Salata de paste cu ton si sos pesto

Salata de paste cu ton si sos pesto din: rosii, usturoi, ceapa verde, ardei iute, ton, paste, sare, piper, rucola, usturoi, ulei, parmezan. Ingrediente: 250 g roşii 2 căţei usturoi 1-2 legături ceapă verde 1 ardei iute 1 conservă ton 350-400 g paste spirale sare piper Pentru sosul pesto: 1 pachet salată rucola 3 căţei […]

Reteta zilei: Salata de pui cu paste si dressing picant

Salata de pui cu paste si dressing picant din: mix de salata, salata verde, ceapa verde, coriandru, paste, caju, seminte de susan, pui, ulei de rapita, otet de orez, sos de chili, ulei de susan, sos de soia.     Ingrediente salata:  1 punga mix de salata, maruntita 4 cani salată verde, maruntita 4 fire […]

Paste_cu_carne_de_vita_si_ardei

Paste cu carne de vita si ardei

Paste cu carne de vita si ardei din: paste, carne de vita, ceapa, boia, ardei, ulei, sare, piper. Ingrediente: o pungă paste 550 g carne tocată de vită o ceapă o linguriţă boia o foaie dafin un ardei iute, după gust 2 linguri ulei sare piper   Mod de preparare: Ceapa se taie peştişori si […]

Crap cu paste

Crap cu paste

Crap cu paste din: crap, paste, praz, ulei, pasta de tomate, boia, lamaie, vin, patrunjel, sare, piper, faina. Ingrediente: 1 crap de aproximativ 1 kg 300 g paste spirale multicolore 1/2 fir de praz 2 linguri ulei 1 lingură pastă de tomate 1/2 linguriţă boia iute 1 lămâie 150 ml vin alb sec 1 legătură pătrunjel […]

Tăiţei cu branză, spanac si salată

Taitei cu branza cu branza de vaci si telemea

Taitei cu branza cu branza de vaci si telemea din: taitei, oua, faina, zahar pudra, branza de vaci, telemea, zahar vanilat, stafide, sare, unt. Ingrediente 1 pachet tăiţei laţi, cu ou 2 ouă 2 linguri făină 150 g zahăr pudră 150 g brânză de vaci 100 g telemea 1 plic zahăr vanilat 1 mână stafide sare […]

Cannelloni cu legume si telemea

Cannelloni cu ricotta

Cannelloni cu ricotta din: cannelloni, ricotta, dovlecel, cascaval, suc de rosii, ulei, sare, piper. Ingrediente: o cutie paste cannelloni 250 g ricotta sau brânză de vaci un dovlecel 50 g caşcaval ras 250 ml suc de roşii 2-3 linguri ulei sare piper   Mod de preparare: Tuburile de paste se fierb 10 minute şi apoi […]

Paste_cu_ciuperci_si_branza_topita

Paste cu ciuperci si branza topita

Paste cu ciuperci si branza topita din: ciuperci, unt, branza topita, paste, marar, piper. Ingrediente: 300 g ciuperci proaspete 50 g unt un tub mic de brânză topită o pungă paste câteva fire mărar piper   Mod de preparare: Ciupercile se curăţă, se taie mărunt şi se pun să se călească în unt topit. Se lasă […]

Paste cu chiftele

Chiftele de pui cu paste

Chiftele de pui cu paste din: carne de pui, ceapa, ou, bacon, nucsoara, pesmet, usturoi, suc de rosii, paste, patrunjel, ulei, sare, piper. Ingrediente: 500 g carne de pui tocată 2 cepe un ou 2 felii bacon puţină nucşoară 100 g pesmet un căţel usturoi 250 ml supă de pui 250 ml suc de roşii […]

Salată cu paste si prosciutto crudo

Salata cu paste si legume

Salata cu paste si legume din: paste, castravete, salata, morcovi, ardei, iaurt, patrunjel, maioneza, zahar, lamaie, sare, piper. Ingrediente: 500 g paste (de exemplu penne sau farfaile) 300 g castravete de salată (Fabio) 1 salată verde 4 morcovi 1 ardei gras verde 1 ardei gras galben 1 legătură de pătrunjel 250 g iaurt natural 3 […]

Chicken with cannelloni

Cannelloni umpluti cu carne

Cannelloni umpluti cu carne din: cannelloni, carne tocata de manzat, cascaval, unt, ou, usturoi, ceapa, ulei, busuioc, busuioc, rozmarin, vin, rosii decojite, sare, piper.   Ingrediente: 12 tuburi de cannelloni 300 g carne tocată de mânzat 150 g caşcaval 40 g unt 1 ou 1 căţel de usturoi 1 ceapă 2 linguri cu bulion busuioc […]

Paste la cuptor cu masline, spanac si branza

Paste la cuptor cu masline, spanac si branza

Paste la cuptor cu masline, spanac si branza din: spanac, ulei, ciuperci, mascarpone, camembert, masline, paste in forma de scoici, parmezan. Ingrediente: 300 g baby spanac 15 ml ulei de măsline 400 g ciuperci 250 g mascarpone 1 camembert, tăiat în cuburi 100 g măsline negre fără sâmburi 400 g paste în formă de scoici, […]

Mancare de paste cu carnati la cuptor

Mancare de vita cu paste

Mancare de vita cu paste din: usturoi, supa de legume, morcovi, telina, nap, fusili, maghiran, sare, piper, ulei, carne de vita, ceapa, rosii, pasta de tomate.   Ingrediente: 2 căţei de usturoi pisaţi 1 litru supă de legume 3 morcovi mari, tăiaţi rondele 4 tije de ţelină, feliate 1 nap mic, de circa 400 g, […]

Paste_vegetariene_cu_soia

Paste vegetariene cu soia

Paste vegetariene cu soia din: snitele, rosii, maioneza, paste, verdeata, ulei, sare, piper. Ingrediente: 8 bucăţi şniţele de soia 4 roşii un cub concentrat legume 4 linguri maioneză de post o pungă paste fără ou verdeaţă o lingură ulei sare piper   Mod de preparare: Şniţelele de soia se pun la fiert în apă cu […]

Spaghete

Paste cu carne de iepure

Paste cu carne de iepure din: pulpe si piept de iepure, ceapa, morcovi, ulei, usturoi, bulion, apa, sare, concentrat de legume, spaghete. Ingrediente: 2 pulpe şi 1 piept de iepure 2 cepe 2 morcovi 200 ml ulei 3 căţei de usturoi 5 linguri pastă de bulion 500 ml apă sare concentrat de legume 500 g […]

Reteta zilei: Paste de orez cu pasta picanta

Paste de orez cu pasta picanta din: paste de orez, muguri de fasole, arpagic, ulei, ceapa, usturoi, boabe de soia, ardei iute, creveti, supa de pui, condimente pentru pui, pasta de tamarind, zahar, sare, piper alb, sos de peste, lamaie verde, ceapa prajita.   Ingrediente:  170 g paste de orez, inmuiate în apă fierbinte timp […]

Tagliatelle cu crab si portocale

Tagliatelle cu creveti si ardei

Tagliatelle cu creveti si ardei din: ardei, ceapa, usturoi, unt, vin, sare, piper, boia, creveti, ulei, tagliatelle, oregano. Ingrediente: 200 g ardei gras roşu 1 ceapă 1 căţel de usturoi 1 lingură de unt 75 ml vin alb 200 ml fond de homar sare piper boia 2 linguri de creme fraîche 200 g creveţi decorticaţi […]

Budinca de legume cu paste

Budinca de legume cu paste (varianta)

Budinca de legume cu paste din: paste, sare, carne tocata, ceapa, ulei, usturoi, oua, oregano, piper, ardei, rosii, porumb, cascaval, unt. Ingrediente: 250 g paste melcişori sare 500 g carne tocată, de curcan 1 ceapă 2 linguri ulei de măsline 2 căţei de usturoi 2 ouă 1 linguriţă oregano uscat piper măcinat piper Cayenne 1 […]

Tortelli cu homar in supă de tarhon

Tortellini cu creveti

Tortellini cu creveti din: faina, oua, ulei, sare, ceapa, ghimbir, usturoi, creveti, sos de soia, ardei, ulei de susan. Ingrediente: 300 g făină 4 ouă 1 lingură de ulei sare 1 legătură de ceapă verde 1 bucată de ghimbir (de cca 3 cm) 2 căţei de usturoi 350 g creveţi decorticaţi fierţi 1 lingură de […]

Canapele_de_paste_cu_salam

Canapele de paste cu salam

Canapele de paste cu salam din: fidea, ou, smantana, unt, rosii, busuioc, mozzarella, salam, sare, piper. Ingrediente: 200 g fidea sare  1 ou 2 linguri smântână piper 4 linguri unt 3 roşii 1/2 legătură busuioc 300 g mozzarella 200 g salam feliat   Mod de preparare: Se fierb pastele într-o cantitate mare de apă cu […]

Spaghete cu carne

Spaghete cu carne

Spaghete cu carne din: spaghete, ceapa, usturoi, carne tocata, pasta de rosii, morcov, ardei gras, patrunjel, ulei. Ingrediente: 1 pachet cu spaghete 2 cepe 5 căţei de usturoi 500 g carne tocată de vită sau porc 2-3 linguri cu pastă de roşii 1 morcov 2 ardei graşi 1 legătură de pătrunjel ulei   Mod de […]

Salata de paste cu ardei copti si ton

Salata de paste cu ardei copti si ton

Salata de paste cu ardei copti si ton din: vin,n masline, usturoi, ulei de masline, paste, ton, nuca, ardei, patrunjel, cimbru, sare, piper. Ingrediente: 200 ml iaurt cu 4% grăsime 2 linguri cu vin alb sec 150 g măsline negre fără sâmburi 2 căţei de usturoi 1 lingură cu ulei de măsline 300 g paste […]

Lasagna de peste

Lasagna de peste

Lasagna de peste din: foi de lasagna, somon afumat, ardei, mozzarella, unt, patrunjel, sare, lapte, faina, nucsoara, sare, piper. Ingrediente: 1 pachet cu foi de lasagna 500 g somon afumat 1 ardei gras 200 g mozzarella 1 lingură cu unt pătrunjel sare Pentru sos: 50 g unt 300 ml lapte 1 lingură cu făină nucşoară […]

Spaghete cu muşchi de porc

Spaghete cu carnati

Spaghete cu carnati din: ceapa, carnati, ulei, ciuperci, bulion, sare, piper, spaghete. Ingrediente: 1 ceapă 4 cârnaţi cabanos 2 linguri ulei 2 cutii ciupercă bulion sare piper 1/2 pachet spaghete     Mod de preparare: Tai ceapa solzişori şi o pui la rumenit în ulei cu carnaţii cabanos tăiaţi rondele. După ce s-au rumenit, adaugi […]

Carbonara

Spaghete carbonara cu branza de oaie

Spaghete carbonara cu branza de oaie din: spaghete, kaizer, smantana, branza, unt, patrunjel, sare, piper, patrunjel. Ingrediente: 400 g spaghete 200 g kaizer 100 g smântână 2 gălbenuşuri 150 g brânză de oaie 50 g unt piper sare 2 fire pătrunjel verde 2 linguri parmezan   Mod de preparare: Amesteci gălbenuşurile cu smântână, brânza rasă […]

Reteta zilei: Penne cu carnati si rosii

Penne cu carnati si rosii din: carnati, penne, rosii, ceapa, sare, parmezan, oregano, busuioc.   Ingrediente:  3-4 carnati afumati, taiati felii 240gr penne 1 cutie rosii cubulete 1 ceapa, feliata ¼ linguriță de sare ¼ cana parmezan, ras ½ linguriță oregano uscat parmezan si busuioc, pentru servire     Mod de preparare: Într-o tigaie mare […]

Paste proaspete, cu carne de carnati si sos de rosii

Paste proaspete, cu carne de carnati si sos de rosii

Paste proaspete, cu carne de carnati si sos de rosii din: ceapa, paste, usturoi, carnati, pasta de rosii, busuioc, ulei de masline, sare. Ingrediente: 1 ceapă albă paste proaspete 1 căţel de usturoi 2 cârnaţi subţiri lungi 1/2 cutie pastă de roşii busuioc congelat ulei de măsline sare   Mod de preparare: Ceapa o tai […]

Spaghete cu sos de busuioc

Spaghete cu sos de busuioc

Spaghete cu sos de busuioc din: spaghete, sare, busuioc, ulei de masline, usturoi, seminte de pin, parmezan. Ingrediente: 1/2 pachet spaghete 2 linguri sare 2 pumni frunze busuioc 2-3 linguri ulei de măsline 2 căţei usturoi 4-5 seminţe de pin 5-6 linguri parmezan   Mod de preparare: Fierbi spaghetele în apă cu sare, după instrucţiuni […]

Pastasciutta

Pastasciutta: Tot ce trebuie să știi despre acest fel de mâncare italian

Pastasciutta: Tot ce trebuie să știi despre acest fel de mâncare italian – Pastasciutta din: spaghete, ulei de masline, morcov, telina, ceapa, usturoi, pasta de rosii, nucsoara, busuioc, parmezan, sare, piper. Ce este Pastasciutta? Pastasciutta, cunoscută și sub numele de paste uscate, este un fel de mâncare tradițional italian care se bazează pe paste fierte […]

Linguini with clam sauce

Reteta zilei: Linguini cu pui si sos

Linguini cu pui si sos din: smantana, unt, usturoi, fulgi de ardei rosu, piper, sare, praf de ceapa, boia, ardei iute, sos de rosii, parmezan, pui, morcovi, telina, ardei gras, linguini.   Ingrediente:  1 cană smântână ½ ceasca unt 2 catei de usturoi zdrobit 1 linguriță fulgi de ardei roșu 1 linguriță de piper negru […]

Tagliatelle cu nuca si spanac

Tagliatelle cu nuca si spanac

Tagliatelle cu nuca si spanac din: spanac, tagliatelle, nuci, smantana, parmezan, usturoi, ulei de masline, sare, piper. Ingrediente: 200 g spanac 400 g tagliatelle 100 g nuci 250 ml smântână 50 g parmezan 3 căţei de usturoi ulei de măsline piper proaspăt măcinat sare   Mod de preparare: Cureţi spanacul de codiţe şi îl opăreşti […]