Spaghete cu sos de carne

Reteta zilei: Spaghete cu sos de carne si legume

Spaghete cu sos de carne si legume din: ulei de masline, vita, ceapa, usturoi, dovlecel, morcovi, busuioc, oregano, sare, piper, fulgi de ardei, sos de rosii, spaghete.   Ingrediente:  1 lingura ulei de masline ½ kg carne de vită tocata 1 ceapa 2 catei de usturoi 1 dovlecel 2 morcovi ½ lingurita busuioc ½ linguriță […]

Spaghetti_carbonara

Spaghetti carbonara cu sunca afumata

Spaghetti carbonara cu sunca afumata din: spaghete, ulei, cascaval, sunca afumata, oua, smantana, faina, sare, piper, unt. Ingrediente: 400 g spaghete 2 linguri ulei 150 g caşcaval tăiat cubuleţe 150 g şuncă afumată tăiată cubuleţe 4 ouă 10 linguri smântână 1 lingură făină 1/2 lingură sare 1/2 linguriţă piper 1 lingură unt   Mod de preparare: […]

Lasagna cu piept de pui si rosii

Lasagna cu piept de pui

Lasagna cu piept de pui din: foi lasagna, pui, ceapa, morcov, pulpa derosii, piper, sare, cimbru, ulei, unt, faina, lapte, cascaval, piper. Ingrediente: 1 pachet foi lasagna 500 g piept de pui tocat 2 cepe 1 morcov 1 cutie de pulpă de roşii piper sare cimbru 3 linguri ulei Pentru sos: 100 g unt 3 […]

Spaghete cu sos de legume

Spaghete cu sos Basilico

Spaghete cu sos Basilico din: spaghete, sos basilico, ulei de masline, sare, busuiooc, rosii, usturoi. Ingrediente: 500 g spaghete sos Basilico ulei de măsline extravirgin, 3 linguri sare frunze de busuioc 200 g de roşii Cherry usturoi   Mod de preparare: Fierbe pastele în multă apă cu sare (pune sarea doar când apa atinge punctul […]

Lasagna_cu_sos_bechamel

Lasagna cu sos bechamel

Lasagna cu sos bechamel din: ceapa, morcov, telina, unt, sunca, carne tocata, vin rosu, faina, rosii, lapte, foi de lasagna, parmezan, sare, piper, busuioc. Ingrediente: o ceapă un morcov mic 1/4 dintr-o ţelină 70 g unt 100 g şuncă 600 g carne tocată (porc şi vită) 260 ml vin rosu 50 g făină 400 g […]

Budinca cu branza de vaci si telemea

Budinca de paste

Budinca de paste din: paste, branza, ulei, zahar, zahar vanilat, esenta de vanilie, oua, zahar pudra. Ingrediente:  pungă de paste (spaghete sau pene) brânză (după preferinţă) 1 lingură ulei zahăr (după gust) 1 pliculeţ zahăr vanilat 1 esenţă de vanilie 3 ouă 1 plic zahăr pudră   Mod de preparare: Pui pastele ia fiert pentru […]

Tortelli umpluţi cu dulceaţă de dovleac

Tortellini cu ciuperci

Tortellini cu ciuperci din: ciuperci, ulei de masline, usturoi, cimbru, sare, piper, vin, tortellini, branza, parmezan. Ingrediente: 450 g de ciuperci 2 linguri ulei de măsline 4 linguriţe usturoi 3/4 linguriţă cimbru 1/2 linguriţă sare 1/4 linguriţă de piper negru 1/2 ceaşcă vin roşu 250 g tortellini brânză parmezan   Mod de preparare: Taie pe […]

Penne cu rosii si parmezan

Penne cu rosii si parmezan

Penne cu rosii si parmezan din: penne, unt, parmezan, piper, rozmarin, rosii cherry, piure de rosii, miere, usturoi. Ingrediente: 400 g penne 100g unt 100 g parmezan sare piper o crenguţă rozmarin 3-4 roşii cherry 400 g piure de roşii o linguriţă miere 3-4 căţei usturoi   Mod de preparare: Se fierb pastele în apă […]

Paste aromate cu pui 

Paste-scoici cu sos rosu

Paste-scoici cu sos rosu din: paste, piept de pui, ceapa, usturoi, sare, piper, boia iute, sos de rosii, oregano, cascaval, ulei. Ingrediente: 250 g paste scoici 500 g piept de pui 1 ceapă 2 căţei de usturoi sare piper boia de ardei iute 4 linguri sos de roşii oregano caşcaval 2 linguri de ulei   […]

Raviolli_cu_branza_si_sos_de_rosii

Raviolli cu branza si sos de rosii

Raviolli cu branza si sos de rosii din: raviolli cu branza, ulei, usturoi, dovlecel, suc de rosii, cascaval, patrunjel verde, sare, piper. Ingrediente: 500 g raviolli cu brânză 1/4 ceaşcă ulei 2 căţei de usturoi 1 dovlecel 1 cană suc de roşii caşcaval pătrunjel verde sare piper   Mod de preparare: La început, se fierb […]

Spaghete_cu_sos_de_vin_rosu

Spaghete cu sos de vin rosu

Spaghete cu sos de vin rosu din: spaghete, ulei, usturoi, ardei gras, dovlecei, masline verzi, vin rosu, cascaval, patrunjel, sare, piper. Ingrediente: 250 g spaghete 1/4 ceaşcă ulei 2 căţei de usturoi 2 ardei graşi roşii 2 dovlecei mici 1/2 cană măsline verzi, fără sâmburi 1 cană vin roşu caşcaval pătrunjel verde sare piper alb […]

Spaghete taranesti

Spaghete taranesti

Spaghete taranesti din: spaghete, ceapa, usturoi, patrunjel, sare, piper, cimbru, oregano, pasta de rosii, carne tocata, ketchup. Ingrediente: 1 pachet spaghete 1 ceapă mare 2 căţei usturoi pătrunjel tocat sare piper cimbru oregano 200 g pastă de roşii 500 g carne tocată (de preferat piept de pui) ketchup dulce sau picant   Mod de preparare: […]

Paste_cu_vinete_si_broccoli

Paste cu vinete si broccoli

Paste cu vinete si broccoli din: paste, vanata, ceapa, broccoli, branza cu mucegai, lapte, branza de vaci, galbenusuri, unt, nucsoara, oregano, rozmarin, sare, piper, ulei de masline, nuca. Ingrediente: 400 g paste o vânătă două cepe roşii 400 g broccoli 200 g brânză cu mucegai 200 ml lapte dulce 200 g brânză de vaci două […]

Cum se prepara Tortellini cu sos pesto

Tortellini cu carne

Tortellini cu carne  din: tortellini cu carne, ceapa, pasta de tomate, cimbru, cascaval, smantana, ulei, sare, piper. Ingrediente: 2 pungi cu tortellini cu carne ceapă pastă de tomate cimbru cascaval smântâna puţin ulei piper sare   Mod de preparare: Fierbi pastele în apă cu sare si apoi le clătesti cu apă rece. Separat, călesti putină […]

Lasagne_cu_ciuperci

Lasagne cu ciuperci

Lasagne cu ciuperci din: lapte, supa de pui, unt, faina, sare, piper, parmezan, nucsoara, oua, ulei de masline, usturoi, porcini, cimbru. Ingrediente: Pentru sos: 4 ceşti de lapte o cană de supă de pui 5 linguri de unt nesărat 5 linguri de făină sare piper o jumătate de cană de parmezan ras nucşoară Pentru foile […]

Gnocchi_umplute_cu_spanac_si_ricotta

Gnocchi umplute cu spanac si ricotta

Gnocchi umplute cu spanac si ricotta din: paste gnocchi, spanac, ricotta, bacon, ceapa, ulei de masline, nucsoara, sare, piper, faina, unt, lapte. Ingrediente: 350 g paste gnocchi 500 g spanac 250 g ricotta 100 g bacon 1 ceapă mică 2 linguri ulei de măsline nucşoară piper sare Pentru sosul bechamel: 30 g făină 1 lingură […]

Paste cu oua

Paste cu oua

Paste cu oua din: paste, oua, parmezan, carnati, sare, piper. Ingrediente: 1 pungă paste rigatti sau melci 3 ouă 150 g parmezan 100 g cârnaţi uscaţi şi afumaţi sare piper   Mod de preparare: Pui pastele la fiert în apă cu sare şi le pui la scurs, între timp, feliezi cârnaţii şi îi căleşti în […]

Tortellini_cu_carne_si_visine

Tortellini cu carne si visine

Tortellini cu carne si visine din: faina, oua, unt, carne de pui, vin, bacon, supa de pui, compot de visine, menta verde, amidon, ciuperci, sare, piper, busuioc, parmezan. Ingrediente: 400 g făină 5 ouă 40 g unt 150 g carne de pui 50 ml vin alb sec 80 g bacon un litru de supă de […]

Paste_negre_cu_creveti

Paste negre cu creveti

Paste negre cu creveti din: paste negre, creveti, ardei capia, rosii, ceapa, ardei iute, fenicul, anghinare, usturoi, fulgi de ardei iute, ulei de masline, susan sare, piper. Ingrediente: 400 g paste negre 500 g creveţi decorticaţi 3 ardei capia 250 g roşii cherry o ceapă roşie un ardei iute un fenicul o conservă de anghinare […]

Smoked oyster eggs

Paste cu scoici si oua de prepelita

Paste cu scoici si oua de prepelita din: paste orzo, scoici, morcovi baby, mazare, oua de prepelita, ardei iute, rosii, pasta de ardei dulce, ulei de masline, vin alb, sare, piper, cimbru, lamai, castraveti, ghimbir. Ingrediente: 200 g paste orzo 500 g scoici 200 g morcovi baby 200 g rnazăre 8 ouă de prepeliţă 5 […]

Reteta zilei: Salata de pui cu taietei de orez

Salata de pui cu taietei de orez din: piept de pui, limeta, usturoi, coriandru, busuioc, ulei de canola, sare, zahar brun, otet de vin, lamaie, sos de peste, ghimbir, fulgi de piper rosu, taietei de orez, alune, ceapa verde, castraveti, morcovi. Ingrediente pentru carnea de pui:  1 kg piept de pui, taiat fasii 1 limeta, […]

Macaroane milaneze cu cascaval

Macaroane milaneze cu cascaval

Macaroane milaneze cu cascaval din: macaroane, sunca, limba, ciuperci, cascaval, unt, sare. Ingrediente: 500 g macaroane 100 g şuncă 100 g limbă 100 g ciuperci 150 g caşcaval 100 g unt sare   Mod de preparare Macaroane milaneze cu cascaval: Pui macaroanele în apă clocotită şi le laşi să fiarbă conform instrucţiunilor de pe pachet. […]

Noodles cu seminte de susan

Reteta zilei: Noodles cu parmezan si seminte de susan

Noodles cu parmezan si seminte de susan din: noodles, usturoi, unt, ulei de masline, parmezan, condimente, sos de peste, zahar brun, seminte de susan, ceapa verde. Ingrediente:  1 pachet (200 g) noodles 6 catei de usturoi, tocat 2 linguri (30 g) de unt nesărat 2 linguri de ulei de măsline 5 linguri parmezan ras Ingrediente […]

Reteta zilei: Paste umplute cu branza si sos de rosii

Paste umplute cu branza si sos de rosii din: ulei de masline, ceapa, usturoi, carne de vita, vin rosu, pasta de tomate, rosii, sos de rosii, sare, piper, busuioc, patrunjel, oregano, ricotta, mozzarella, parmezan, busuioc, cannelloni.   Ingrediente sos:  1 lingura ulei de masline ½ ceasca de ceapa tocata 4 căței de usturoi tocat 1 […]

Farfalle in sos de roşii

Farfalle cu ton si fasole alba

Farfalle cu ton si fasole alba din: farfalle, ton, fasole, ceapa, usturoi, ulei de masline, rosii, vin, patrunjel, sare, piper. Ingrediente: 600 g farfalle 400 g ton întreg (conservă) 250 g fasole boabe 1 ceapă 2 căţei de usturoi 4 linguri ulei de măsline 400 g roşii în bulion 100 ml vin roşu 1 legătură […]

Spaghete cu sos pesto picant

Spaghete cu vinete – reteta usor de preparat

Spaghete cu vinete din: spaghete, vinete, suc de rosii, ceapa, piper, mozzarella, parmezan, ulei de masline, sare. Ingrediente: 500 g spaghete 2 vinete 500 ml suc de roşii 1 ceapă piper 1 mozzarella mică parmezan ulei de măsline sare   Mod de preparare: Cureţi vânătă de coajă şi o tai cubuleţe potrivit de măricele.Tai ceapa […]

Paste cu pesto, ciuperci şi castane coapte

Reteta zilei: Paste cu sos pesto de broccoli – usor de preparat

Paste cu sos pesto de broccoli din: paste, mozzarella, broccoli, nuci de pin, usturoi, coaja de lamaie, lamaie, parmezan, sare, piper rosu.   Ingrediente:  400gr paste 240gr mozzarella Ingrediente sos pesto: 1 broccoli ½ ceasca nuci de pin 2 catei de usturoi, felii ½ lingurita coaja de lamaie ½ lamaie, stoarsa ½ ceasca parmezan ras […]

Cannelloni_cu_ricotta_si_sunca_afumata

Cannelloni cu ricotta si sunca afumata

Cannelloni cu ricotta si sunca afumata din : cannelloni, ricotta, sunca afumata, oua, ceapa, usturoi, rosii, ulei de masline, busuioc, sare, piper, parmezan, unt. Ingrediente: cannelloni – 6 tuburi ricotta – 100 g şuncă afumată – 100 g un ou o ceapă usturoi – doi căţei roşii decojite, în bulion – 400 g (o cutie) […]

Salată de paste cu germeni de soia

Paste cu branza dulce si iaurt

Paste cu branza dulce si iaurt din: paste, carnat cu sunca, branza de vaca, iaurt. Ingrediente: 500 g paste (melcişori) 2 bucăţi cărnat cu şuncă 500 g brânză dulce de vacă 3-4 linguri de iaurt   Mod de preparare: Pui pastele la fiert, iar între timp tai carnaţii în cubuleţe mai mici, pe care le […]

Plăcintă de miel şi cartofi

Placinta cu paste si sos de vin rosu

Placinta cu paste si sos de vin rosu din: foi de placinta, paste, unt, oua, zahar, smantana, branza, vanilie, stafide, lamaie, ulei, pesmet, vin, scortisoara, cardamom. Ingrediente:  4 foi de plăcintă 300 g paste subţiri 1 lingură unt 3 ouă 6 linguri zahăr 100 g smântână 200 g brânză proaspătă esenţă de vanilie stafide coajă […]

Reteta zilei: Paste cu spanac si anghinare

Paste cu spanac si anghinare din: ulei de masline, usturoi, anghinare, ardei gras, sare, piper, spanac, paste, parmezan.     Ingrediente:  2 lingurite ulei de masline 3 catei de usturoi 1/2 cana anghinare 1 cana ardei gras sare si piper, dupa gust 1 cana spanac 300gr paste parmezan, dupa gust Mod de preparare: Gatiti pastele […]

Lasagna_cu_rosii_pasate

Lasagna cu rosii pasate

Lasagna cu rosii pasate din: lasagna, rosii, cascaval, unt, faina, lapte, carne tocata, ceapa, vin rosu, masline. Ingrediente: 500 g lasagna 300 g roşii pasate 200 g caşcaval Sos bechamel: 100 g unt 100 g faină 500 ml lapte Pentru umplutură: 1 kg carne tocată amestec 100 g roşii pasate 3 cepe 150 ml vin […]