Paste cu pancetta, ardei iute, moluste si vin alb

Paste cu pancetta, ardei iute, moluste si vin alb din: linguine uscate, uei de măsline, pancetta sau bacon afumat, usturoi, ardei iuţi roşii, moluşte, vin alb, pătrunjel, sare, piper.   Ingrediente:  455 g linguine uscate ulei de măsline 4 felioare de pancetta sau de bacon afumat 1 căţel mare de usturoi, tocat mărunt 2 ardei iuţi roşii, mărunţiţi 680 g moluşte 2 […]

Paste cu ansoa si rosii

Paste cu rosii, ardei iute, ansoa si busuioc

Paste cu rosii, ardei iute, ansoa si busuioc din: linguine uscate, usturoi, ardei iuţi roşii mici uscaţi, oregano uscat, ulei de măsline extravirgin, roşii, măsline negre, capere, fileuri de anşoa, busuioc proaspăt, sare, piper negru. Ingrediente: 455 g linguine uscate, de cea mai bună calitate 3 căţei de usturoi, tocaţi mărunt 2-3 ardei iuţi roşii mici uscaţi, mărunţiţi 1 linguriţă de oregano uscat ulei de măsline […]

Farfalle cu broccoli, ansoa si ardei iute

Farfalle cu broccoli, ansoa si ardei iute din: broccoli, usturoi, fileuri de anşoa, ardei iuţi roşii, farfalle, sare, piper negru, seminţe de pin. Ingrediente: 2 căpăţâni de broccoli 1 căţel mare de usturoi, tocat mărunt 15 fileuri de anşoa 3 ardei iuţi roşii mici uscaţi, mărunţiţi ulei de măsline 455 g farfalle uscate, de cea mai bună calitate sare şi […]

Tortellini cu struguri

Tortellini cu ricotta si lamaie in sos de unt cu salvie

Tortellini cu ricotta si lamaie in sos de unt cu salvie din: brânză ricotta, lamaie, brânză pecorino, parmezan, sare, piper negru proaspăt măcinat, paste tortellini, unt, frunze de salvie. Ingrediente: 400 g brânză ricotta, de preferinţă de bivoliţă sucul şi coaja de la 2 lămâi 1 mână bună de brânză pecorino rasă 1 mână zdravănă de parmezan ras sare şi […]

Budinca ungureasca de paste

Budinca ungureasca de paste din: paste fainoase, branza de vaci, oua, crema de branza, zahar vanilat, zahar, stafide, rom, frisca, sirop de cirese, unt si perle de ciocolata.   Ingrediente: 500 g paste făinoase 500 g brânză de vaci 6 ouă 1 cutie cremă de brânză 4 plicuri zahăr vanilat 200 g zahăr stafide rom […]

Tăiţei cu branză si smantană

Reteta zilei: Paste cu sos de branza si spanac

Paste cu sos de branza si spanac din: fettuccine, ulei de masline, usturoi, lapte, ricotta, sare, piper, spanac.   Ingrediente: 300gr fettuccine 2 linguri ulei de masline 2 catei de usturoi ½ cana de lapte 1 cană ricotta ¼ linguriță de sare piper proaspăt macinat 250gr spanac tocat, congelata, dezghetat   Mod de preparare: Aduceti […]

Paste cu sos de peste si rosii

Paste cu sos de peste si rosii din: paste, conserve ton in ulei, conserva de rosii, rosii pasate, oregano, busuioc, sare, piper, cascaval, ceapa, ulei de masline si usturoi.   Ingrediente: 400 g paste 2 conserve mici de ton în ulei de măsline 1 conservă de roşii cubuleţe 300 ml roşii pasate oregano bu­suioc sare […]

Paste cu mousse de dovlecei

Paste cu mousse de dovlecei din: paste (penne rigate), dovlecei, rosii, usturoi, smantana, mozzarella, busuioc si sare.   Ingrediente: 300 g paste (penne rigate) 2 dovle­cei 2 roşii 2 căţei de usturoi 200 ml smântână 125 g mozzarella 200 g mozzarella rasă frunze de busuioc sare   Mod de preparare: Fierbi pastele al dente, în […]

Salata cu fasole si paste

Salata de fasole cu paste si rucola

Salata de fasole cu paste si rucola din: paste scurte intergale, fasole boabe de preferinţă roşie, ceapă roşie, frunze de rucola, sare, piper alb, ulei de masline, mustr iute, oţet.   Ingrediente: 300 g paste scurte intergale 1 conservă (400 g) fasole boabe, de preferinţă roşie 1 ceapă roşie 100 g frunze de rucola sare piper alb măcinat 80 ml […]

Paste cu usturoi, parmezan si sos de linte

Paste cu usturoi, parmezan si sos de linte din: unt, usturoi, linte roşie, supă de legume, foi de dafin, salvie verde, ulei, sare, piper, tăiţei subţiri (pappardelle), paremzan, cimbru. Ingrediente: 2 linguri unt 2 căţei de usturoi 120 g linte roşie 2 foi de dafin 500 ml supă de legume 1 fir de salvie verde ulei pentru prăjit sare, piper 500 […]

Reteta zilei: Paste cu creveti si sos pesto

Paste cu creveti si sos pesto din: paste, creveti, condimente pentru peste, ulei de masline, nuci de pin, sos pesto, sparanghel, spanac baby, usturoi, parmezan, suc de lamaie, sare.    Poate te intereseaza si: Paste cu creveti, broccoli si busuioc Paste cu creveti si crema de branza Paste cu creveti si aroma de menta   […]

Tortellini cu bacon si branza

Tortellini cu bacon si branza din: tortellini, mozzarella, mazare, bacon, unt, ceapa, parmezan, vin alb, sare si piper.   Ingrediente: 400 g tortellini 250 g mozzarella 100 g mazăre congelată 100 g bacon 20 g unt 1 ceapă mică 2 linguri parmezan ras 50 ml vin alb sec sare piper   Mod de preparare: Fierbi […]

Legume dulci-acrisoare cu taitei de orez

Legume dulci-acrisoare cu taitei de orez din: morcovi, bulb de fenicul, cepe verzi, ardei gras roşu, tofu afumat, ghimbir, usturoi, sos de soia, miere, amestec de condimente chinezeşti, suc de ananas sau de portocale, tăiţei fini de orez, ananas din conservă (fără zahăr), nuci de Cajou. Ingrediente: 2 morcovi 1 bulb de fenicul 3 cepe verzi 1 ardei gras roşu 200 g tofu afumat 1 bucăţică ghimbir (cca […]

Pizza cu spaghete

Pizza cu spaghete, rosii cherry si sunca

Pizza cu spaghete, rosii cherry si sunca din: spaghete de grâu dur, sare, ulei de măsline, şuncă, roşii cherry, ceapa verde, oregano, cascaval, ulei, ceapa, usturoi, ulei de măsline, bulion, oregano uscat.   Ingrediente: 250 g spaghete de grâu dur sare 2 linguriţe ulei de măsline 6 felii şuncă 5 roşii cherry 2 cepe verzi 1 fir oregano 120 g caşcaval ras ulei […]

Sufleu de varza

Sufleu de paste cu varza si cascaval

Sufleu de paste cu varza si cascaval din: paste scurte, varză de Bruxelles, morcovi, cepe verzi, caşcaval, sare, piper, nucşoară, unt, faina, lapte. Ingrediente: 350 g paste scurte 350 g varză de Bruxelles 2 morcovi 4 cepe verzi 125 g caşcaval ras sare piper 1 praf nucşoară măcinată Sos Bechamel: 35 g unt 35 g […]

Reteta zilei: Paste cu carnati si usturoi verde

Paste cu carnati si usturoi verde din: usturoi verde, ulei de masline, carnati, paste, fulgi de chili, parmezan, sare, piper. Poate te intereseaza si: Paste cu linte, carnati si seminte de fenicul Paste cu carnati si broccoli Paste cu kaizer si carnati   Ingrediente: 1 legatura usturoi verde 1 lingurita ulei de masline 240gr carnati, […]

Reteta zilei: Noodles cu pui si legume

Noodles cu pui si legume din: sos de soia, ulei de susan, amidon, zahar, otet alb, piept de pui, ulei, morcov, pastai mazare, praz, ghimbir, fulgi de chili.     Ingrediente:  4 linguri sos de soia 2 linguri de ulei de susan 1 lingura amidon 240gr noodles 1 lingura de zahar 2 linguri otet alb […]

Taitei cu carne de porc si menta

Reteta zilei: Taitei de orez cu carne si legume

Taitei de orez cu carne si legume din: pui, porc, ulei, ceapa, usturoi, varza, morcov, taitei de orez, condimente, sare, piper alb, sos de soia, ceapa verde, limeta. Poate te intereseaza si: Friptura de porc cu ciuperci si sos de rosii pe pat de taitei de orez Legume cu taitei de orez si carne de […]

Paste cu creveti, broccoli si busuioc

Paste cu creveti, broccoli si busuioc din: paste conchiglie, creveţi decorticaţi congelaţi, broccoli, portocală, ulei de măsline, ceapă verde, ceapă verde, ardei roşu, busuioc verde, sare, piper negru măcinat, lămâie, usturoi, ghimbir ras, pătrunjel, smântână pentru gătit. Ingrediente: 350 g paste conchiglie 350 g creveţi decorticaţi congelaţi 300 g broccoli 1 portocală 2 linguri ulei de măsline 4 fire de ceapă verde 1 ardei roşu 2 crenguţe de busuioc verde […]

Supa de salata cu paste

Supa de salata cu paste din: carnati afumati, paste scurte, salata, ceapa, usturoi, morcov, radacina de patrunjel, lamaie, iaurt gras, faina, galbenusuri, ulei, verdeata, sare si piper negru.   Ingrediente: 250 g cârnaţi afumaţi 200 g paste scurte 1 căpăţână salată 1 ceapă de dimensiune medie 4 căţei de usturoi 1 morcov 1 rădăcină de pătrunjel […]

Linte cu paste şi crenvurşti

Paste cu linte, carnati si seminte de fenicul

Paste cu linte, carnati si seminte de fenicul din: paste sombre­ri, usturoi, linte, morcov, frunză de dafin, ceapă, cârnaţi picanţi, ulei de măs­line, sare, piper. Ingrediente: 250 g paste sombre­ri 1 căţel de usturoi 150 g linte 1 mor­cov 1 frunză de dafin 1 ceapă 1 linguriţă seminţe de fenicul 100 g cârnaţi picanţi 4 linguri ulei de măs­line sare piper Mod […]

Paste cu costita, bacon si ciuperci

Paste cu costita, bacon si ciuperci din: paste colorate, prosciutto sau bacon, costiţă afumată (pancetta), ceapa, morcov, telina, unt, ciuperci, nucşoară, vin alb, mazăre din conservă sau congela­tă, supă de legume, sare, piper, parmezan, roşii în bulion.   Ingrediente: 250 g paste colorate 50 g prosciutto sau bacon 50 g costiţă afumată (pancetta) 1 ceapă 1 morcov 1 tijă de ţelină 50 g unt […]

Spaghete cu sos picant de soia si ardei

Spaghete cu sos picant de soia si ardei din: spaghete integrale, granule de soia, ceapă, ardei gras sau pastă de ardei, pastă de roşii sau suc de roşii, sare, piper alb macinat, boia dulce, pastă de ardei iute, ulei, cascaval vegetal.   Ingrediente: 1 pachet (400 g) spaghete integrale 100 g granule de soia 1 […]

Paste cu mac si vanilie

Paste cu mac si vanilie din: paste scurte, seminţe de mac, zahăr pudră cu aromă de vanilie, unt sau margarină.   Ingrediente: 1/2 pachet (200 g) paste scurte 6 lin­guri seminţe de mac 3-4 linguri zahăr pudră cu aromă de vanilie 50 g unt sau margarină     Mod de preparare: Fierbi pastele conform indicaţiilor de pe ambalaj, […]

Paste cu orez salbatic, muschi de vitel si ciuperci

Paste cu orez salbatic, muschi de vitel si ciuperci din: tagliatelle de preferinţă verzi cu spanac, ulei,  orez sălbatic, muşchi de viţel, sare, piper alb măcinat, ciu­perci proaspete, roşii cherry   Ingrediente: 250 g tagliatelle, de preferinţă verzi, cu spanac 30 ml ulei 150 g orez sălbatic 300 g muşchi de viţel sare piper alb măcinat 200 g ciu­perci proaspete 200 […]

Paste cu pui, ciuperci si sos de mascarpone

Paste cu pui, ciuperci si sos de mascarpone din: paste spirale, pastramă din piept de pui, ciuperci, mazăre, mas­carpone, ulei extravirgin de măsline, sare, piper.   Ingrediente: 400 g paste spirale 400 g pastramă din piept de pui 200 g ciuperci tăiate în felii, din conservă 100 g mazăre 200 g mas­carpone 50 ml ulei extravirgin de măsline sare […]

Paste cu naut, rosii si ardei

Paste cu naut, rosii si ardei din: macaroane sau spaghete, năut fiert conservat, parme­zan, cepe verzi, usturoi verde, roşii cherry, busuioc verde, coriandru verde, vin alb, ardei rosii, ardei verzi, ardei iuţi, ulei de masline.   Ingrediente: 500 g macaroane sau spaghete 2 căni năut fiert conservat 2-3 linguri parme­zan 2 cepe verzi 2 fire usturoi verde 6 roşii cherry 2-3 fire de busuioc […]

Paste de cacao cu sos caramel si fructe

Paste de cacao cu sos caramel si fructe din: ouă, făină, cacao, sare, zahar, migdale, unt, frisca vegetala, smântâ­nă pentru frişcă, zahăr pudră, fructe.   Ingrediente: 3 ouă 225 g făină 75 g cacao 1 praf de sare Pentru sos: 200 g zahăr 100 g migdale 30 g unt 100 ml frişcă vege­tală 150 ml smântâ­nă pentru frişcă […]

Spaghete cu kaizer, rosii si sos de usturoi

Spaghete cu kaizer, rosii si sos de usturoi din: spaghete, kaizer, usturoi, ulei de măsli­ne, bulion, sare, cimbr, frunze de valeriană, rosii. Ingrediente: 500 g spaghete 4 felii groase de kaizer 5 căţei de usturoi 1 linguriţă ulei de măsli­ne 1 lingură bulion sare cimbru proas­păt câteva frunze de valeriană câteva roşii mici   Mod de preparare: Pui spaghetele la […]

Tagliatelle cu ciuperci si rosii

Tagliattele verzi cu rosii si ciuperci

Tagliattele verzi cu rosii si ciuperci din: tagliatelle verzi cu spanac, ciu­perci, ceapa, usturoi, cuburi de roşii în bulion, unt, ulei, ardei gras roşu, sare, piper, cimbru uscat, nucşoară, pătrunjel verde, rosii.   Ingrediente: 300 g tagliatelle verzi cu spanac 500 g ciu­perci 2 cepe 3-4 căţei de usturoi 1/2 cutie cuburi de roşii în bulion 40 g unt 3-4 linguri ulei 1 […]

Budinca cu paste, pui si mazare

Budinca cu paste, pui si mazare din: penne sau alte paste scurte, piept de pui, boabe porumb dulce din conservă, mazăre fiartă, caşcaval, telemea, smântână, gălbenuşuri, sare, piper alb măcinat, margarină, pesmet. Ingrediente: 300 g penne sau alte paste scurte 1 piept de pui 1 lingură boabe porumb dulce din conservă 150 g mazăre fiartă 200 g caşcaval 100 g telemea 200 g […]

Paste cu sos de fenicul si smantana

Paste cu sos de fenicul si smantana din: farfalle zebra (cu cerneală de sepie) sau alte paste scurte, bulb de fenicul, ceapă, ulei de măsline, vin alb, smântână lichidă, sare, piper alb, cimbru uscat sau verde, busuioc verde. Ingrediente: 250 g farfalle zebra (cu cerneală de sepie) sau alte paste scurte 1 bulb de fenicul 1 ceapă 3 linguri […]