Paste cu dovlecei verzi, lamaie si busuioc

Paste cu dovlecei verzi, lamaie si busuioc din: ulei de măsline, usturoi, dovlecei verzi, zeama de lamaie, busuioc, paste, sare , piper, parmezan. Ingrediente: 4 linguri de ulei de măsline 1 căţel de usturoi tocat mărunt 8-10 dovlecei verzi, mici şi tari zeama de la 1 lămâie 1 mână de busuioc proaspăt cules 455 g paste […]

Paste cu mazare, fasole lata, smantana si parmezan

Paste cu mazare, fasole lata, smantana si parmezan din: mazăre proaspătă, fasole lată,ulei de măsline, usturoi, smantana grasa, menta, parmezan, sare, piper negru, paste. Ingrediente: 150 g mazăre proaspătă 150 g fasole lată, cât mai proaspătă 2 linguri de ulei de măsline 1 căţel de usturoi 200 ml smântână grasă 1 mână de mentă 150 g parmezan sare […]

Paste cu ciuperci porcini uscate, cimbru, sos de rosii si mascarpone

Paste cu ciuperci porcini uscate, cimbru, sos de rosii si mascarpone din: ciuperci porcini uscate, ulei de măsline, cimbru proapăt, sos de roşii, mascarpone, sare, piper negru, paste, parmezan. Ingrediente: 55 g ciuperci porcini uscate 1 lingură de ulei de măsline 1 căţel de usturoi tocat mărunt 1 mână de cimbru proapăt cules sos de roşii 2 linguri mascarpone sare şi […]

Scoici cu taitei si ciuperci

Scoici cu taitei si ciuperci din: tăiţei cu ou (wantan), arpagic, ciuperci aurii, scoici uscate, ghimbir, usturoi, vin, sos de scoici, sos de soia, piper, sare, zahăr, granule de carne de pui. Ingrediente: 3 pachete de tăiţei cu ou (wantan) 75 g arpagic, tăiat bucăţi lungi de 4-5 cm 1 conservă mică de ciuperci aurii […]

retete

Paste cu praz, usturoi si mascarpone

Paste cu praz, usturoi si mascarpone din: unt, ulei de masline, praz, usturoi, sare, piper negru, mascarpone, paste, parmezan. Ingrediente: un cub mic de unt 1 lingură de ulei de măsline 4 fire de praz medii, curăţate, spălate şi feliate oblic 1 căţel de usturoi tocat mărunt sare şi piper negru proaspăt măcinat 200 g mascarpone […]

Paste cu scoici, vin alb, ardei iute rosu si patrunjel

Paste cu scoici, vin alb, ardei iute rosu si patrunjel din: scoici, ulei de masline, usturoi, ardei iuti rosii, vin alb, paste, patrunjel cu frunza lată, unt, sare, piper negru. Ingrediente: 12 scoici 1 lingură de ulei de măsline 1 căţel de usturoi curăţat şi tocat mărunt 2 ardei iuţi roşii proaspeţi medii/mari, curăţaţi de seminţe şi […]

Reteta zilei: Noodles cu conopida si sos de ghimbir

Noodles cu conopida si sos de ghimbir din: conopida, ulei de masline, sare, piper, ghimbir, sos de soia, ulei de susan, otet, miere, fulgi de ardei, ceapa verde, noodles, coriandru, seminte de susan, limeta. Poate te intereseaza si Noodles cu pui si ardei iute   Ingrediente: 1 conopidă, rupta buchețele 1 lingura ulei de masline […]

Paste cu amestec de ciuperci si ardei iute

Paste cu amestec de ciuperci si ardei iute din: ciuperci, ulei de măsline, usturoi, ardei iuţi roşii uscaţi, sare, piper, zeama de lamaie, paste, parmezan, patrunjel, unt fara sare. Ingrediente: 250-300 g ciuperci 3 linguri de ulei de măsline 1 căţel de usturoi tocat mărunt 1-2 ardei iuţi roşii uscaţi, pisaţi sau tocaţi foarte mărunt sare şi piper negru […]

Paste cu sfecla rosie, amestecate cu pesto, midii si vin alb

Paste cu sfecla rosie, amestecate cu pesto, midii si vin alb din: ulei de măsline, midii vii, usturoi, vin alb sec, pătrunjel cu frunza lată, unt, paste cu sfecla rosie, sare, piper negru, pesto. Ingrediente: 3 linguri de ulei de măsline 455 g midii vii (spălate, curăţate şi fără filamente) 1 căţel de usturoi feliat mărunt 150 ml vin alb […]

Reteta zilei: Noodles cu pui si ardei iute

Noodles cu pui si ardei iute din: noodles, telina, morcov, praz, pui, usturoi, varza, sos de stridii, sos hoisin, sos de soia, ulei. Noodles sunt o formă de paste alimentare din Asia, populară în multe țări din întreaga lume. Acestea pot fi găsite în mai multe varietăți, cum ar fi spaghetti, ramen, udon, sau pho, […]

Paste cu broccoli, porumb, morcov si rosii

Paste cu broccoli, porumb, morcov si rosii din: paste făinoase (fusilli) colorate, broccoli, morcovi, conservă cu ştiuleţi de porumb (baby), roşii cherry, ulei de măsline, zeamă de lămâie, zeamă de portocală, ierburi aromate uscate (busuioc, oregano, mentă), pătrunjel, sare, piper. Ingrediente: 300 g paste făinoase (fusilli) colorate 1 inflorescenţă de broccoli 2 morcovi mari 1 conservă cu ştiuleţi de porumb (baby) 5-6 roşii cherry 1 […]

Reteta zilei: Linguine cu vita si legume

Linguine cu vita si legume din: muschi de vita, praf de copt, amidon, sos de soia, ulei de canola, linguine, varza, muguri de fasole, morcovi, ardei, mazare, ceapa verde, usturoi, otet, ulei de susan, sare, sos chili, zahar brun. Poate te intereseaza si Linguine cu scoici   Ingrediente: 1 3/4 kg mușchi de vita, friptura, […]

Tagliatelle cu pancetta

Tagliatelle cu pancetta din: ulei de masline, salvie, ceapa, pancetta, dovleac, sare, piper, tagliatelle, parmezan.   Ingrediente:  2 linguri cu ulei de măsline 10 frunze de salvie 1 ceapă curăţată şi tăiată mărunt 75 g pancetta tăiată în bucăţi 200 g dovleac ras sare şi piper negru măcinat 150 g tagliatelle 30 g parmezan ras   […]

Rosii umplute cu spaghete si sunca

Rosii umplute cu spaghete si sunca din: rosii, branza tare, spaghete, pătrunjel sau busuioc, ulei de măsline, sunca, usturoi, mazare, smantana, sare, piper negru. Ingrediente: 8 roşii mari 200 g brânză tare 100 g spaghete o mână de pătrunjel sau busuioc ulei de măsline 80 g şuncă 2 căţei de usturoi 100 g mazăre 100 ml smântână sare piper […]

Spaghete cu carne tocata de vita si legume

Spaghete cu carne tocata de vita si legume din: ulei de masline, carne de vita, condimente pentru pui, ceapa rosie, usturoi, telina, ardei gras, dovlecel, rosii in suc, pasta de rosii, otet balsamic, supa de vita, spaghete. Ingrediente:  3 linguri ulei de măsline 300 g carne de vită tocată 1 linguriţă condimente pentru pui 1 […]

Spaghete cu nuca sau migdale

Spaghete cu nuca sau migdale din: spaghete, lapte, triunighiuri de brânză topită (cu ciuperci, cu ardei etc.), nucă sau migdale, usturoi, patrunjel, parmezan. Ingrediente: 400 g spaghete 500 ml lapte 4-5 triunighiuri de brânză topită (cu ciuperci, cu ardei etc.) 2-3 linguri nucă sau migdale usturoi pătrunjel parmezan   Mod de preparare: Fierbi spaghetele conform instrucţiunilor de pe pachet. […]

Taitei de casa cu hribi

Taitei de casa cu hribi din: hribi, unt, faina, oua, apa, supa de legume, sare, piper alb.   Ingrediente: hribi unt faina oua apa supa de legume sare piper alb Mod de preparare: Cureţi hribii şi pe cei mari îi tai în bucăţi mai mici, iar pe cei mici îi tai în două sau în […]

Sos alb cu pui, ciuperci si smantana

Sos alb cu pui, ciuperci si smantana din: piept de pui dezosat, ciuperci, smântână, supă sau lapte, amidon, ceapa, unt, nucşoară, piper, gălbenuşuri, cuburi concentrat de găină. Ingrediente: 1 piept de pui dezosat 300 g ciuperci 200 g smântână 1 litru supă sau lapte 6 linguri amidon 2 cepe 50 g unt 1 vârf linguriţă nucşoară […]

Raci cu paste, busioc si oregano

Raci cu paste, busioc si oregano din: raci, ulei de măsline, usturoi, roşii, sare, piper, ardei iute, busuioc, oregano, vin alb, paste scurte. Ingrediente: 500 g raci 3 linguri ulei if de măsline 2 căţei de usturoi 2 roşii sare piper 1 ardei iute busuioc şi oregano proaspete 1 pahar mic cu vin alb 1 […]

Reteta zilei: Paste cu sos de rosii si mozzarella

Paste cu sos de rosii si mozzarella din: sos de rosii, paste, oua, parmezan, sare, praf de usturoi, poiper, mozzarella, condimente. Poate te intereseaza si Paste cu sos de ciuperci si verdeata   Ingrediente: 3 cesti sos de rosii 1 pachet de paste 2 oua 1/2 cană parmezan ras 1 linguriță de sare 1/2 lingurita […]

Supa ardeleneasca cu paine si branza

Supa cu tortellini umplute cu branza

Supa cu tortellini umplute cu branza din: supa de legume, tortellini cu branza, parmezan, patrunjel.   Ingrediente: 200 ml supă de legume 50g paste tortellini umplute cu brânză, fierte 20 g parmezan ras câteva fire de pătrunjel       Mod de preparare: Pui supa de legume pe foc şi adaugi tortellini. Laşi la fiert […]

Reteta zilei: Paste cu sos de ciuperci si verdeata

Paste cu sos de ciuperci si verdeata din: paste, ulei de masline, ciuperci, ceapa, sare, piper, vin, unt, faina, supa, parmezan, mozzarella, patrunjel. Poate te intereseaza si Paste cu sos de carne si legume   Ingrediente: 225gr paste 1 lingura ulei de măsline 340gr ciuperci proaspete, tăiate 1 ceapă, felii subtiri sare și piper negru […]

Lasagne cu verdeata si dovlecei

Reteta zilei: Lasagna de dovlecei cu ricotta

Lasagna de dovlecei cu ricotta din: dovlecei, sos de rosii, branza ricotta, patrunjel, usturoi, sare, piper, ou, mozzarella, parmezan. Poate te intereseaza si Lasagna cu spaghete si sos de vita   Ingrediente: 2 dovlecei, felii subțiri pe lungime 4 căni sos de rosii 480gr brânză ricotta 1/4 ceasca patrunjel proaspat tocat 2 catei de usturoi, […]

Salata calda cu paste, broccoli si oregano

Salata calda cu paste, broccoli si oregano din: paste fusilli, roşii cherry, broccoli, porumb, ceapă, oregano uscat, ulei de măsline, sare de mare.   Ingrediente: 250 g paste fusilli 5 roşii cherry 3 morcovi 200 g broccoli 100 g porumb mic 1 ceapă mică 2 linguriţe de oregano uscat 3 linguri de ulei de măsline sare de mare Mod de preparare: Intr-un vas, […]

Farfalle all'Italia cu rosii uscate, busuioc si parmezan

Farfalle cu creveti, legume si lamaie

Farfalle cu creveti, legume si lamaie din: paste farfalle, creveţi decorticaţi,  roşii cherry, ridichi, frunze de salată verde, ulei de nuci, ulei de turnesol, zema de lamaie.   Ingrediente: 400 g paste farfalle 600 g creveţi decorticaţi 200 g roşii cherry 1 legătură de ridichi câteva frunze de salată verde 2 linguri ulei de nuci 2 linguri ulei de turnesol zeama […]

Ciorba de perisoare cu cartofi

Supa de perisoare cu busuioc si parmezan

Supa de perisoare cu busuioc si parmezan din: carne tocată de vită, ou, pesmet, parmezan, busuioc, patrunjel, supă de pui, ceapa, paste făinaose mici. Ingrediente: 250 g carne tocată de vită un ou 2-linguri pesmet o lingură parmezan ras 2 linguri busuioc o legătură mică pătrunjel o ceapă 300 ml supă de pui 4-5 linguri paste făinaose mici sare […]

Reteta zilei: Tortellini cu branza si broccoli

Tortellini cu branza si broccoli din: unt, ceapa, usturoi, morcovi, ardei gras, dovlecel, supa de pui, crema de branza, tortellini cu branza, parmezan, sare, piper, sos iute, broccoli. Poate te intereseaza si Tortellini cu kaizer si sos de rosii Ingrediente: 1 lingura unt 1 ceapa 2 catei de usturoi 2 morcovi 1 ardei gras 1 […]

Paste cu carne, legume si cascaval

Paste cu carne, legume si cascaval din: piept de pui broccoli, paste, supa de pui, rosii, crema de branza, smantana, cascaval, unt.   Ingrediente: un piept de pui o căpătână mică broccoli 0 pungă paste 250 ml supă de pui 8 roşii mici 250 g cremă de brânză 3 linguri smântână 2 linguri caşcaval ras 10g […]

Reteta zilei: Budinca de broccoli cu conopida

Budinca de broccoli cu conopida din: broccoli, conopida, unt, ceapa, usturoi, faina, supa de pui, crema de branza, sare, piper, branza, unt topit, pesmet. Poate te intereseaza si Budinca de paste cu pui si broccoli Ingrediente: 1 broccoli, rupt buchetele 1 conopida, rupta buchetele 6 linguri unt 1/2 ceapa, cuburi 2 catei de usturoi, tocat […]

Salata de castravete si rosii cu paste

Salata de castravete si rosii cu paste din: tortellini, castravete, rosii, sunca presata, sare, piper, usturoi, iaurt gras, marar, salata verde. Ingrediente: 200 g tortellini 1 castravete 2 roşii 100 g şuncă presată sare piper 3 căţei usturoi, zdrobiţi 200 ml iaurt gras legătură mărar câteva frunze de salată verde pentru decor     Mod de preparare: Prepari […]