Supa de rosii cu paste si verdeata

Supa de rosii cu paste si verdeata din: rosii, morcov, radacina de patrunjel, telina, ceapa, ardei gras, zahar, paste, ulei, sare, verdeata.   Ingrediente: 1 kg rosii bine coapte 1 morcov 1 radacina patrunjel 1 telina potrivita 1 ceapa alba 1 ardei gras 1 lingurita zahar 150 g paste 2 linguri ulei sare 1 legatura […]

Ciorba deasa cu legume

Ciorba deasa de legume cu busuioc

Ciorba deasa de legume cu busuioc din: ceapa, ardei gras, cartofi, morcov, fasole verde, rosii, varza, ulei, patrunjel, lamaie, paste fainoase, sare, piper, busuioc verde, cascaval vegetal. Ingrediente: 1 ceapa 1 ardei gras verde 1 ardei rgas galben 2 cartofi 1 morcov 150 g fasole verde 2 rosii 1/4 varza mica 3 linguri ulei pentru […]

Paste cu sos de branza

Reteta zilei: Paste cu sos de branza

Paste cu sos de branza din: crema de branza, branza ricotta, pesto, supa de legume, praf de usturoi, piper, sare, paste.   Ingrediente: 240 gr crema de branza ½ ceasca de branza ricotta ½ ceasca pesto ½ ceasca supa de legume 1 lingurita praf de usturoi ½ lingurita piper negru ½ lingurita de sare 400gr […]

Paste cu carne tocata de pui

Paste cu carne tocata de pui din: ceapa, usturoi, paste, carne tocata de pui, suc de rosii, ulei, sare.   Ingrediente: 1 ceapa 4 catei de usturoi 100 g paste 300 g carne tocata de pui 200 ml suc de rosii ulei sare   Mod de preparare: Tocăm ceapa şi usturoiul mărunt. Le prăjim 30 […]

Tăiţei chinezeşti cu pui

Tăiţei chinezeşti cu pui din: piept de pui, taitei chinezesti, amestec de legume, sos de soia, zahar brun, sos picant, chilli, piper de cayenne, ghimbir, praf de usturoi, amidon, ceapa verde, seminte de susan.   Ingrediente: 1 piept de pui de 500 g 150 g taitei chinezesti 400 g amestec de legume congelate 2 linguri […]

Omleta cu macaroane

Omleta cu macaroane din: unt, macaroane, ou, sare, sare, lapte, cascaval, branza telemea.   Ingrediente: 2 linguri cu unt 6 linguri cu macaroane fierte 2 ou sare 2 linguri cu lapte 1 lingura cu cascaval sau telemea rasa   Mod de preparare: Macaroanele fierte bine si tocate marunt se amesteca incet ouale batute spuma cu […]

Melcisori cu ciuperci si sunca

Melcisori cu ciuperci si sunca din: paste, sunca, ciuperci, unt, margarina, cascaval, smantana, patrunjel, sare, menta. Ingrediente: 200 g paste sub forma de spirala sau melci 100 g sunca 300 g ciuperci 1 lingura cu unt sau margarina cascaval ras 2 linguri cu smantana 4-5 fire de patrunjel verde sare menta pisata   Mod de preparare: […]

Amandine

Paste cu piept de pui si spanac

Paste cu piept de pui si spanac din: paste, piept de pui, spanac, usturoi, cascaval, smantana, ulei, cimbru, sare, piper, apa. Ingrediente: 500 g paste (penne) 400 g piept de pui 500 g spanac doi catei de usturoi 250 g cascaval ras 250 ml smantana ulei cimbru sare piper apa   Mod de preparare: Se […]

Paste cu vita si parmezan

Paste cu vita si parmezan din: paste, unt, pulpa de vita, pulpa de rosii, cimbru, busuioc, piper alb, ulei de masline, usturoi, pasta de masline, parmezan, patrunjel verde.   Ingrediente: 400 g paste 50 g unt 300 g pulpă de vită tocată 300 g pulpă de roșii 1 lingurita cimbru măcinat și uscat 1 linguri busuioc măcinat și uscat 1 praf piper […]

Cannelloni cu spanac si telemea

Cannelloni cu spanac si telemea din: cannelloni, ou, ceapa, spanac, telemea, suc de rosii, vin alb, ulei, sare, piper. Ingrediente: 10-12 paste cannelloni 1 ou 1 ceapa 500 g spanac 300 g telemea 400 ml suc de rosii 100 ml vin alb ulei sare piper   Mod de preparare: Spalam spanacul si il fierbem 2 […]

Reteta zilei: Ravioli cu branza si sos de carne

Ravioli cu branza si sos de carne din: ulei de masline, carne de carnati, rosii, sos de rosii, pasta de tomate, condimente, praf de usturoi, praf de ceapa, sare, piper, ravioli, mozzarella, parmezan, busuioc.   Ingrediente: 1 lingura ulei de masline 1 kg carne din carnati 1 cutie rosii cubulete 1 cutie sos de rosii […]

Pui cu paste tortiglioni

Pui cu paste tortiglioni din: paste, piept d epui, pudra de ustuoi, zucchini, ulei de masline, sos, prosciutto, parmezan. Ingrediente: 230 g de paste tortiglioni 500 g de piept de pui dezosat, fara piele, cuburi 1/2 lingurita de pudra de usturoi 3 dovlecei zucchini, curatati, taiati pe jumatate in lungime, feliati 1 lingura de ulei […]

Supa de legume cu paste scurte

Supa de legume cu paste scurte din: morcovi, ceapa, cartofi, dovlecel, telina, ardie grasi, paste scurte, patrunjel, rosii, cascaval de post, ulei, sare, condiment vegetal, suc de rosii. Ingrediente: 3-4 morcovi 1 ceapa 2-3 cartofi 1 dovlecel 1 telina 2 ardei grasi 50-60 g paste scurte 3-4 rosii 1 legatura patrunjel 100-150 g cascaval de […]

Paste cu chiftelute si busuioc

Paste cu chiftelute si busuioc din: carne de vitel, ceapa, miez de paine, lapte, patrunjel, paste scurte, parmezan, ketchup, busuioc, ulei, sare, piper.   Ingrediente: 400 g carne de vitel ceapa miezul de la doua felii de paine 50 ml lapte o legatura patrunjel o punga paste scurte 50 g parmezan ketchup busuioc o lingura […]

Spaghetti bolognese cu carne tocată si roşii

Spaghetti bolognese cu carne tocată si roşii din: ceapa, usturoi, morcovi, telina verde, carne de vita, ulei de masline, sare, piper, rosii pasate, bulion, supa, spaghete, verdeturi, parmezan.   Ingrediente: 1 ceapa 2 catei de usturoi 2 morcovi 2 fire telina verde 400 g carne tocata de vita tocata 2 linguri ulei de masline sare […]

Salata legumicultorului

Salata olandeza

Salata olandeza din: piept de curcan, spaghete, ardei gras, unt, susan, ulei de masline, otet aromatic, miere, boia, frunze de busuioc, sare, piper, rosii. Ingrediente: 400 g piept de curcan 200 g spaghete 2 ardei grasi rosii 2 ardei grasi verzi 50 g unt 50 g susan prajit 2-3 linguri ulei de masline 1 lingurita […]

Paste cu roşii şi brânză Gorgonzola

Reteta zilei: Budinca de paste cu sos de rosii si branza

Budinca de paste cu sos de rosii si branza din: paste, carne de carnati, sos de rosii, ricotta, mozzarella, parmezan, patrunjel.   Ingrediente: 1 pachet paste 1 kg carne de carnati 800gr sos de rosii 450gr branza ricotta 2 cesti mozzarella, maruntita 3 linguri de parmezan, ras 1/4 ceasca patrunjel, tocat   Mod de preparare […]

Paste cu friptura de porc si legume

Paste cu friptura de porc si legume din: carne de porc, dovlecel, ardei gras, fasole, mazare, paste, ulei, sare, piper. Ingrediente: 200 g carne de porc 1 bucata dovlecel 1 bucata ardei gras rosu 1 bucata mâna de fasole conservata 100 g mazare congelata 400 g paste spirale 1 lingura ulei 1 prafuri sare, piper   Mod de preparare: Carnea se porţioneaza si […]

Sufleu de paste cu rosii si parmezan

Sufleu de paste cu rosii si parmezan din: paste, ulei de seminte de dovleac, ceapa, usturoi, carne de pasare, vin alb, suc de rosii, busuioc, rosii uscate, parmezan.   Ingrediente: 400 g paste 4 linguri ulei de seminte de dovleac 1 ceapa 2 catei de usturoi 400 g carne de pasare tocata 100 ml vin […]

Taitei cu pui, ardei iute si ceapa verde

Taitei cu pui, ardei iute si ceapa verde din: taitei cu ou, ulei, usturoi, ceapa, ardei iute, ghimbir, coriandru, piept de pui, praf de chilli, curry, sos de soia, sos de stridii, supa de pasare, ardei gras, ceapa verde, germeni de soia, sare, oua. Ingrediente: 250 g taitei cu ou 4 linguri ulei 3-4 catei […]

Legume cu paste si mozzarella

Legume cu paste si mozzarella din: unt, ceapa, paste, rosii, ardei grasi, dovlecei, telina, cimbru, sare, piper, mozzarella. Ingrediente: 2 linguri unt 1 ceapa mica 300 g paste scurte 4 rosii 2 arde grasi 2 dovlecei 2 fire telina 4 fire cimbru sare piper 400 g mozzarella   Mod de preparare: Se pun pastele la […]

Paste cu rosii cherry picante

Paste cu rosii cherry picante din: paste, rosii cherry, ceapa, usturoi, ansoa, masline, nuca, capere, pesmet, cimbru uscat, ulei de masline, parmezan, sare, piper.   Ingrediente: 400 g paste 500 g rosii cherry o ceapa doi catei de usturoi 8 fileuri de ansoa 50 g masline negre feliate 50 g miez de nuca o lingura […]

Tortellini cu broccoli si sos

Tortellini cu broccoli si sos din: faina, oua, broccoli, branza de vaci, praz, sos de soia, ardei iute, ardei capia, ceapa, rosii, ulei, busuioc, sare, piper. Ingrediente: 300 g faina 4 oua 500 g broccoli 200 g branza de vaci un fir de praz doua linguri cu sos de soia un ardei iute doi ardei […]

Spaghete cu bacon si salvie

Spaghete cu bacon si salvie din: spaghete, bacon, salvie, parmezan, rosii, ardei capia, ardei iute, ceapa rosie, ceapa, ulei, sare, piper. Ingrediente: 400 g spaghete colorate 400 g bacon doua fire de salvie 100 g parmezan 500 g rosii doi ardei capia un ardei iute o ceapa rosie o ceapa alba 100 ml ulei de […]

Sufleu de paste cu somon

Sufleu de paste

Sufleu de paste din: paste, ceapa, mazare, oua, smantana, cascaval, unt, suc de rosii, sare. Ingrediente: 400 g paste tip penne 1 ceapa 2-3 linguri cu mazare fiarta 3 oua 125 g smantana 200 g cascaval 1 lingura cu unt 1 cescuta cu suc de rosii sare   Mod de preparare: Fierbe pastele in apa […]

Reteta zilei: Paste cu carne tocata, sos de rosii si mozzarella

Paste cu carne tocata, sos de rosii si mozzarella din: carne tocata, paste, sos de rosii, ulei de masline, sare, praf de usturoi, condimente, mozzarella, smantana.   Ingrediente: 1 kg carne tocata 5 cesti paste 3 cesti sos de rosii 1 lingura de ulei de masline 1 lingurita sare ½ lingurite praf de usturoi 1 […]

Paste cu salam picant si telemea

Paste cu salam picant si telemea din: paste, sare, salam picant de porc, ceapa, ulei, telemea, patrunjel.   Ingrediente: 400 g paste scurte sare 200 g salam picant de porc 1 ceapa 2 linguri ulei 200 g telemea patrunjel proaspat   Mod de preparare: fierb pastele al dente în apă cu sare, conform indicaţiilor de […]

Spaghete integrale cu sardine

Spaghete cu sardine, masline si parmezan

Spaghete cu sardine, masline si parmezan din: spaghete, ulei de masline, ceapa, usturoi, ardei iute, pasta de rosii, sardine in sos de rosii, masline, parmezan. Ingrediente: 300 g spaghete 1 lingura ulei de masline 1 ceapa, tocata fin 2 catei de usturoi, zdrobit 1 ardei iute rosu, curatat de seminte si tocat fin 1 lingura […]

Taitei cu ciuperci

Taitei cu ciuperci din: taitei, ciuperci, bacon afumat, ulei, patrunjel, sare, piper. Ingrediente: o punga taitei lati 5-6 ciuperci albe 200 g bacon afumat o lingura ulei cateva fire patrunjel sare piper   Mod de preparare: Pastele se fierb conform indicaţiilor de pe pachet. Intre timp, ciupercile se spală, se taie si se călesc 10 […]

Somon pane cu sos de limette

Somon pane cu salata de taitei

Somon pane cu salata de taitei din: fileuri de somon, seminte de coriandru, semine de susan, sare, boia dulce, ulei, taitei de orez, ardei iute, sos de soia, vin dulce, otet de orez, alge nori, coriandru. Ingrediente: 2 fileuri de somon 2 lingurite seminte de coriandru 2 linguri seminte de susan asortate 1/2 lingura de […]

Macaroane cu branza si menta

Macaroane cu branza si menta din: paste, telemea de vaca, zahar vanilat, oua, unt, smantana, sare, pesmet, frunze de menta. Ingrediente: 400 g paste 200 g telemea de vaca un plic zahar vanilat 5 oua 100 g unt 3-4 linguri smantana un praf sare 1-2 linguri pesmet alb frunze de menta   Mod de preparare: […]

Paste cu broccoli si brânză – usor de preparat

Paste cu broccoli si brânză din: paste cu ou, broccoli, ulei de masline, branza dulce, parmezan, ceapa, piper, supa de legume. Ingrediente: 200 g paste late cu ou 200 g broccoli congelat 1 lingura ulei de masline 100 g branza dulce proaspata 50 g parmezan ras 1 cepe sare piper mozaic proaspat macinat 250 ml […]