Paste cu piept de pui – usor de preparat

Paste cu piept de pui: paste-scoici, piept de pui, suc de rosii, sare, piper, patrunjel verde, ulei. Ingrediente: 1 pungă de paste  scoici 2 bucăţi piept de pui dezosat suc de rosii sare piper pătrunjel verde 5-6 linguri ulei   Mod de preparare: Intr-o oală pui la fiert pieptul de pui şi apă mai multă. […]

Penne cu spanac – usor de preparat

Penne cu spanac din: spanac, smantana, penne, parmezan, usturoi, rosii, busuioc, menta, patrunjel. Ingrediente: spanac (1 kg proaspat sau 500 g congelat) smantana 1 punga de paste (penne) parmezan usturoi rosii busuioc menta patrunjel   Mod de preparare: Pune spanacul intr-o tigaie impreuna cu un catel de usturoi taiat in bucati mari, putina apa si […]

Reteta zilei: Lasagna cu ravioli

Lasagna cu ravioli din: carne tocata, rosii zdrobite, supa de pui, zahar, sare, ravioli cu branza, mozzarella.   Ingrediente: 1 kg carne tocata 1 cutie rosii zdrobite 1 cana supa de pui 1 lingurita de zahar 1/4 lingurita de sare 1 pachet ravioli cu branza 1 1/2 -2 cani mozzarella, rasa   Mod de preparare: […]

Paste cu rosii, masline si oregano

Paste cu rosii, masline si oregano din: paste, ulei, ceapa, usturoi, rosii decojite, vin alb, masline negre, oregano, sare, piper, patrunjel verde. Ingrediente: 300 g paste 2 linguri ulei 1 ceapă 2-3 căţei de usturoi 400 g roşii decojite în suc de roşii 100 ml vin alb 150 g măsline negre 1/2 lingurita oregano sare piper pătrunjel verde   Mod de preparare: Pastele […]

Macaroane cu telemea de vaca si menta

Macaroane cu telemea de vaca si menta din: paste, telemea de vaca, zahar vanilat, oua, unt, smantana, sare, pesmet alb, frunze de menta. Ingrediente: 400 g paste 200 g telemea de vaca un plic zahar vanilat 5 oua 100 g unt 3-4 linguri smantana un praf sare 1-2 linguri pesmet alb frunze de menta   […]

Taitei cu legume picante

Taitei cu legume picante din: supa de vita, usturoi, ghimbir, ardei iute, suc de limeta, sos teriyaki, morcovi, ceapa verde, varza alba, broccoli, fidea cu ou, ulei de arahide, miere, seminte de susan, sos de soia, piper. Ingrediente: 400 g supa de vita 1 catel de usturoi 2-3 cm ghimbir 1 ardei iute rosu sucul […]

Reteta zilei: Taitei noodles cu spanac si seminte de susan

Taitei noodles cu spanac si seminte de susan din: noodles, spanac, sos de stridii, ulei de susan, seminte de susan.   Ingrediente: 1 pachet noodles cu aroma de pui Spanac verde 1/3 ceasca sos de stridii 1 lingurita de ulei de susan Seminte de susan     Mod de preparare: Intr-o oala combinati 2 cani […]

Reteta zilei: Fettuccine cu sos de smantana

Fettuccine cu sos de smantana din: ulei de masline, ceapa, usturoi, vin alb, supa de pui, smantana, parmezan, lichid de la paste, fettuccine, sare, piper.     Ingrediente: 2 linguri de ulei de masline 1 ceapa, cuburi 2 catei de usturoi proaspat, tocat 1/4 ceasca vin alb 1 ceasca supa de pui 1/3 ceasca smantana […]

Reteta zilei: Linguine cu sos de ghimbir, spanac si busuioc

Linguine cu sos de ghimbir, spanac si busuioc din: linguine, ulei de masline, usturoi, ghimbir, lapte de cocos, zahar, suc de lamaie, sare, piper, fulgi de ardei rosu, busuioc, spanac.     Ingrediente: 500gr linguine 1/2 linguri ulei de masline 3 catei de usturoi, tocat 2 1/2 linguri ghimbir proaspat, tocat 1 cutie lapte de […]

Budinca de paste cu carne tocata de vita

Budinca de paste cu carne tocata de vita din: paste, carne tocata de vita, morcov, ceapa, oua, cascaval, smantana, pasta de tomate, unt, pesmet, ulei, sare, piper. Ingrediente: 250 g paste tip spirala 500 g carne tocata de vita 1 morcov 1 ceapa 2 oua 150 g cascaval 200 g smantana 1 lingura cu pasta […]

Paste cu sos si chiftelute

Paste cu sos si chiftelute din: spaghete, cimbru, busuioc, pasta de rosii, apa, sare, piper, boia, ulei de floarea soarelui, usturoi, oregano, carne de chiftele, parmezan. Ingrediente: 300 g spaghete cimbru si busuioc verde 50 g pasta de rosii 100 ml apa sare piper negru un praf boia iute 2-3 linguri ulei de floarea soarelui […]

Taitei de casa cu ou

Taitei de casa cu ou din: faina, ou. Ingrediente: 1 cana faina 1 ou     Mod de preparare: Taitei de casa cu ou: Cerne faina, fa un „cuib” in mijloc si sparge oul. Adu faina peste ou, putin cate putin si amesteca. Framanta bine, pana cand aluatul devine elastic si se ia usor de […]

Penne cu ciuperci

Penne cu ciuperci din: rosii, usturoi, patrunjel, ciuperci, ulei, vin alb, penne, parmezan, sare, piper. Ingrediente: 4 rosii 2 catei de usturoi 1 legatura patrunjel 500 g ciuperci proaspete 50 ml ulei 100 ml vin alb 400 g penne 3 linguri parmezan ras sare piper Mod de preparare: Oparesti rosiile, le cureti de pielita si […]

Reteta zilei: Creveti in sos picant cu paste si parmezan

Creveti in sos picant cu paste si parmezan din: creveti, sos de rosii, ulei de masline, otet de vin rosu, busuioc, sare, usturoi, piper cayenne, piper negru, paste, parmezan.     Ingrediente: 500gr creveti decorticati 1 ceasca sos de rosii 1/3 ceasca ulei de masline 2 linguri de otet de vin rosu 2 linguri de […]

Supă de fasole cu verdeata

Supă de fasole cu verdeata din: ulei, ceapa verde, usturoi, morcov, rosii in suc propriu, fasole uscata, dovlecel, cimbru, patrunjel, tarhon, foi de dafin, paste, sare, piper. Ingrediente: 2 linguri ulei 1 legatura ceapa verde 2 catei usturoi 4 cani apa fierbinte 1 morcov 1 cutie rosii in suc propriu 1 cana fasole uscata 1 […]

Macaroane la cuptor (gratinate)

Macaroane cu tofu la cuptor

Macaroane cu tofu la cuptor din: macaroane, legume, branza tofu, ulei, sare, piper. Ingrediente: 500 g macaroane 1 punga de legume congelata 500 g branza tofu ulei sare piper   Mod de preparare: Fierbi pastele conform instrucţiunilor de pe ambalaj, între timp, pui o tigaie cu 2-3 linguri de ulei pe foc şi torni legumele […]

Cannelloni cu spanac şi muguri de pin

Cannelloni cu spanac şi muguri de pin: rulouri cannelloni, sare, spanac, bacon, ceapa, unt, smantana, piper, lapte, faina, muguri de pin, nucsoara, parmezan. Ingrediente: 250 g rulouri cannelloni sare 600 g spanac 150 g bacon 1 ceapă 3 linguri unt 100 g smântână piper 50 g muguri de pin 2 linguri făină 500 ml lapte […]

Reteta zilei: Penne cu pui si mozzarella

Penne cu pui si mozzarella din: penne, ulei de masline, piept de pui, sare, piper, ceapa, usturoi, sos marinara, fulgi de ardei rosu, apa, patrunjel, mozzarella, parmezan, busuioc.     Ingrediente: 250gr penne 2 linguri de ulei de masline 2 buc piept de pui, cuburi sare si piper 1 ceapa, tocata 2 catei de usturoi, […]

Paste cu muguri de pin si broccoli

Paste cu muguri de pin si broccoli din: broccoli, paste, muguri de pin, ulei de masline, usturoi, chilli, sare de mare, piper, lamaie. Ingrediente: 400 g broccoli 400 g paste penne din greu dur integral 100 g muguri de pin 2 linguri de ulei de masline 2 catei de usturoi 1/2 ardei chilli uscat sare […]

Reteta zilei: Paste cu creveti si sos iute

Paste cu creveti si sos iute din: unt, ulei de masline, ceapa, usturoi, creveti, vin alb, limeta, sos iute, sare, piper, paste, busuioc, patrunjel, parmezan.   Ingrediente: 4 linguri de unt 2 linguri de ulei de masline 1/2 ceapa, tocata 4 catei catei de usturoi, tocat 1 kg de creveti, decorticate 1/2 ceasca vin alb […]

Cod cu chorizo si paste

Cod cu chorizo si paste din: paste, sparanghel, file de cod, ulei de masline, salam chorizo, nuci de pin.   Ingrediente: 125 g paste uscate 75 g sparanghel sau broccoli 300 g file de cod, taiat in doua 1 lingura ulei de masline 3 felii de salam picant chorizo 1 lingura nuci de pin rumenite […]

Spanac cu fundite

Spanac cu fundite din: paste, spanac, kaizer, usturoi, ceapa, ardei gras, ulei, cascaval.   Ingrediente: 500 g paste tip fundita 400 g spanac congelat 150 g kaizer usturoi 1 ceapa 1 ardei gras 3-4 linguri ulei 100 g cascaval ras   Mod de preparare: Fierbi pastele conform instructiunilor si le clatesti. Kaizerul taiat felioare sau […]

Paste cu ciuperci si parmezan – usor de preparat

Paste cu ciuperci si parmezan din: ciuperci, ceapa, usturoi, patrunjel, cimbru, ulei de masline, unt, sare, piper, tagliatelle, parmezan. Ingrediente: 500 g ciuperci diferite 2 cepe 1 catel de usturoi 1 legatura patrunjel 1/2 legatura cimbru 2 linguri ulei de masline 2 linguri unt sare piper 500 g tagliatelle 40 g parmezan   Mod de […]

Paste cu legume si cascaval

Paste cu legume si cascaval din: paste, ulei de masline, ardei, ceapa rosie, margarina, sparanghel, busuioc, sare, piper, cascaval. Ingrediente: 300 g paste fără ou 2-3 lingurite ulei de măsline 2 ardei galbeni 1 ceapă roșie 50 g margarină 5-6 roșii cherry 1 legatura sparanghel 2-3 frunze busuioc sare piper alb cașcaval   Mod de preparare: Pastele se pun să fiarbă în apa […]

Paste ţărăneşti cu chifteluţe şi fasole pestriţă

Paste cu legume si fasole

Paste cu legume si fasole din: ceapa, ardei grasi, fasole, paste, patrunjel, ulei.   Ingrediente: o ceapa 2 ardei grasi de culor diferite o conserve mica fasole boabe o punga taitei lati cateva fire patrunjel o lingura ulei   Mod de preparare: In ulei încins, se pun la călit ardeii graşi tăiaţi fâşii, ca şi […]

Paste cu ton, usturoi si busuioc

Paste cu ton, usturoi si busuioc din: paste, ton, usturoi, sos de rosii, busuioc, sare, piper. Ingrediente: 400 g paste tagliatelle 1 conserva cu ton 2 catei de usturoi 1 ceascuta cu sos de rosii busuioc uscat sare piper   Mod de preparare: Pune pastele la fiert în apă cu sare. conform indicaţiilor de pe […]

Paste integrale cu ciuperci si usturoi

Paste cu ciuperci, usturoi si ceapa verde

Paste cu ciuperci, usturoi si ceapa verde din: tagliatelle, ciuperci, ceapa, unt, usturoi, ceapa verde, sare, otet. Ingrediente: 400 g tagliatelle 1 kg ciuperci proaspete 1 ceapa 2 linguri cu unt 4 catei de usturoi ceapa verde sare otet   Mod de preparare: Curăţă ciupercile şi spală-le în apă rece (se îndepărtează în acest fel […]

Paste cu vin alb

Paste cu vin alb din: paste, vin alb, unt, patrunjel, cimbru, usturoi, ulei, sare, piper. Ingrediente: 400 g paste tagliatelle 1 cescuta cu vin alb 1 lingrua cu unt 5 linguri cu patrunjel proaspat tocat 1 lingura cu cimbru proaspat tocat 1 catel de usturoi 1 lingurita cu ulei sare piper   Mod de preparare: […]

Paste cu vita inabusita

Paste cu vita inabusita din: paste, carne de vita, ceapa, supa de vita, pasta de tomate, ulei, sare.   Ingrediente: 400 g paste tagliatelle 600 g carne de vita 2 cepe 500 ml supa de vita 2 linguri cu pasta de tomate ulei sare   Mod de preparare: Taie carnea cuburi, condimenteaz-o cu sare şi […]

Reteta zilei: Noodles cu carne de vita, ciuperci si spanac

Noodles cu carne de vita ciuperci si spanac din: noodles, carne de vita, spanac, morcov, ceapa, ciuperci, sos de soia, zahar, vin de orez, usturoi, ulei de susan, piper, seminte de susan, sare.   Ingrediente: 1 pachet noodles 1 bucata carne de vita, tocata 1 buchet spanac 1 morcov, taiat fasii 1 ceapa, felii subtiri […]

Paste cu ciuperci de padure si frunze de salata

Paste cu ciuperci de padure si frunze de salata din: paste, salata verde, salata rosie, ciuperci de padure, ulei de masline, sare. Ingrediente: 450 g paste spirală 6 frunze de salată verde 6 frunze de salată roşie 600 g ciuperci de pădure (hribi, trufe, gălbiori) 4 linguri ulei măsline sare piper negru măcinat   Mod de preparare: Se spală frunzele […]

Paste cu muschi de vita si rosii cherry

Paste cu muschi de vita si rosii cherry din: muschi de vita, tagliatelle, usturoi, ulei de masline, rosii cherry, sos brun, vin alb. Ingrediente: muschi de vita tagliatelle usturoi ulei de masline rosii cherry sos brun vin alb   Mod de preparare: Intr-o tigaie se pune uleiul la încins. Muşchiul de vită se taie julienne […]