Reteta zilei: Penne Bolognese

Penne Bolognese din: ulei de masline, ceapa, telina, morcov, carne de vita, oregano, maghiran, busuioc, vin rosu, supa de vita, pasta de tomate, lapte, usturoi, sare, piper, penne, parmezan.   Ingrediente: ¼ ceasca ulei de masline 1 ceapa, tocata 2 tulpini de telina, tocata 2 morcovi, tocati 2 kg carne de vita, tocata 1 lingura […]

Reteta zilei: Paste cu carne de curcan si legume

Paste cu carne de curcan si legume din: paste, carnati de curcan, ardei gras, ceapa, fulgi de ardei rosu, piper, sare, apa, oregano, ulei de masline, rosii, patrunjel, mozzarella, ricotta, parmezan.   Ingrediente: 1 ½ ceasca paste 2 carnați de curcan (doar carnea) ½ ardei gras ½ ceapa ¼ lingurita fulgi de ardei roșu ¼ […]

Paste cu macrou

Paste integrale cu fileu de macrou si smantana

Paste integrale cu fileu de macrou si smantana din: paste integrale, praz, supa de pui, coaja de lamaie, zeama de lamaie, fileuri de macrou, smantana, patrunjel. Ingrediente: 300 g de paste integrale 2 fire de praz, feliate subtire 150 ml supa de pui cu legume cu continut scazut de sodiu coaja rasa si zeama de […]

Reteta zilei: Spaghete cu sos de rosii si busuioc

Spaghete cu sos de rosii si busuioc din: ulei de masline, ceapa, telina, morcovi, usturoi, rosii, oregano, zahar, sare, piper negru, dafin, busuioc, pasta tomate, spaghete.   Ingrediente: 2 linguri ulei de masline 1 ceapa , tocata 5 tulpini de telina, tocata 2 morcovi, tocati 3 catei de usturoi, tocat 1 cutie rosii 1 lingurita […]

Tigaie in stil asiatic

O reteta delicioasa de tigaie in stil asiatic cu: ciuperci, morcovi, ceapa verde, bambus, arde iute rosu, arpagic, tofu, paste chinezesti, ulei de rapita, mazare, sos de soia, sherry, zahar, sare, mirodenii asiatice, supa, amidon. Ingrediente: 100 g ciuperci 2 mor­covi 1 legătură ceapă verde 100 g mlădiţe de bambus 1 ardei iute roşu 2 […]

Lasagna cu carne de crab si nucsoara

Lasagna cu carne de crab si nucsoara din: lapte, nucsoara, unt, faina, smantana, parmezan, ou, carne de crab, praz, foi de lasagna, file de cod. Ingrediente: 600 ml de lapte 1/4 lingurita de nucsoara macinata 85 g de unt, plus extra pentru uns 50 g de faina 250 ml de smantana 100 g de parmezan, […]

Paste cu urechiuse

Paste cu urechiuse din: urechi, paste, unt, sunca, masline, ketchup, oua, smantana, branza, busuioc, sare si piper. Ingrediente: 200 g urechiuse proaspete 400 g paste cu busuioc sau simple 1 lingura de unt 200 g sunca 100 g masline negre 100 ml ketchup 4 oua 100 ml smantana 100 g branza 1/2 lingurita busuioc sare piper […]

Legume gustoase cu taitei de orez

Legume gustoase cu taitei de orez din: morcovi, fenicul, ceapa verde, ardei gras, tofu afumat, ghimbir, usturoi, sos de soia, miere, amestec de condimente, ananas, amidon, taitei de orez, ulei de arahide, ananas si nuci caju. Ingrediente:  2 morcovi 1 bulb de fenicul 3 cepe verzi 1 ardei gras roșu 200 g tofu afumat 1 bucățică […]

Reteta zilei: Paste cu sos de rosii garnisite cu busuioc proaspat

O reteta savuroasa de Paste cu sos de rosii garnisite cu busuioc proaspat din: rosii, unt, ceapa, sare, paste si busuioc.   Ingrediente: 1 cutie rosii intregi decojite 5 linguri unt sărat 1 ceapa medie, curatata si taiata in jumatate Sare dupa gust 500 g paste busuioc proaspat   Mod de preparare: Pune rosiile, untul […]

Noodles cu alune

Reteta zilei: Noodles cu legume si alune

Noodles cu legume si alune din: noodles, usturoi, ceapa, varza, muguri de fasole, ceapa verde, arahide, ulei, limeta, corinadru, pasta de tamarind, apa, sos de soia, sos sriracha, zahar brun. Ingrediente: 1 pachet noodles 4 catei de usturoi , tocat 4 cepe, tocate 2 cani de varza , tocata 2 cesti de muguri de fasole […]

Omleta cu paste presarata cu ciuperci

Omletă cu paste presărată cu ciuperci

Omletă cu paste presărată cu ciuperci din: taitei, sare, ciuperci, ceapa verde, usturoi, oua, smantana, patrunjel, parmezan, piper si ulei de masline. Ingrediente: 200 g taitei lati sarea 200 g ciuperci champignon 4 cepe verzi 1 catel de usturoi 5 oua 50 g smantana 1 lingura patrunjel tocat 2 linguri parmezan ras piper 3 linguri ulei […]

Macaroane cu carne tocată la cuptor

O reteta delicioasa de macaroane cu: carne de vita, rosii, ceapa, parmezan, faina, lapte, unt, ulei de masline, vin alb sec, sare, piper, oregano. Ingrediente: un pachet macaroane un kilogram carne de vită două conserve de roşii 2 cepe 150 g parmezan 9 lin­guri cu făină un litru lapte dulce 100 g unt, ulei de […]

Paste cu şuncă

O reteta delicioasa de paste cu: sare, prosciutto, arpagic, rosii cherry, ulei de masline, sos pesto, piper, parmezan. Ingrediente: 350 g paste (penne) sare 150 g prosciutto 4 cepe mici (arpagic) 250 g roşii cherry 2 linguri ulei de măsline 50 g sos pesto (borcan) piper 80 g parmezan Mod de preparare: Fierbeţi pastele în […]

Taitei de orez cu sos picant

Reteta zilei: Taitei de orez cu sos picant de rosii

Taitei de orez cu sos picant de rosii din: sos de rosii, usturoi, ceapa, fulgi de ardei rosu, apa, piper, patrunjel, busuioc, oregano, sos worcestershire, otet, sare, parmezan, ulei de masline, taitei de orez.   Ingrediente : 2 cutii de sos de roșii 1 catel de usturoi, tocat ½ ceasca cubulete ceapa ¼ lingurita fulgi […]

Cannelloni cu spanac şi sos

Cannelloni cu spanac şi sos din: foi de lasagna, spanac, ricotta, parmezan, usturoi verde, ceapa verde, suc de rosii, porumb, cimbru, patrunjel, ulei, sare, piper, mozzarella, nucsoara. Ingrediente: 24 foi de lasagna 500 g spanac congelat 200 g ricotta 100 g parmezan doua fire de usturoi verde doua cepe verzi 500 ml suc de rosii […]

Taitei cu varza acra

Taitei cu sunca si varza

Taitei cu sunca si varza din: taitei, sare, varza alba, ceapa, unt, zahar, otet, sunca de praga, piper, chimen, coriandru, smantana, amidon, lapte, nucsoara, piper de cayenne, emmentaler. Ingrediente: 250 g taitei lati sare 800 g varza alba 1 ceapa 2 linguri unt 2 lingurite zahar 4 linguri otet 150 g sunca de Praga piper […]

Sufleu cu carne de vita

Sufleu cu carne de vita din: ceapa, carne de vita tocata, unt, rosii, otet balsamic, oregano, sare, piper, zahar, boia, paste, dovleac, faina, supa, lapte, cascaval, galbenus. Ingrediente: 2 cepe 400 g carne de vita tocata 3 linguri unt 250 g rosii (conserva) 1-2 lingurita otet balsamic 1 lingurita oregano uscat sare piper zahar boia […]

Paste cu ton si fileuri de ansoa

Paste cu ton si fileuri de ansoa din: paste, ton in ulei, rosii cherry, rosii uscate, capere, spanac baby, ceapa, masline, cimbru, iaurt, usturoi, sare, piper, ulei, ansoa. Ingrediente: 400 g paste doua conserve ton in ulei 200 g rosii cherry 8 rosii uscate o lingura cu capere 200 g spanac baby o ceapa 100 […]

Reteta zilei: Paste integrale cu sos de pui si legume

Paste integrale cu sos de pui si legume din: piept de pui, mazare, ardei gras, varza chinezeasca, morcovi, spaghete integrale, sos de soia, seminte de susan, sos de peste, ardei iute, usturoi, caju, coriandru.   Ingrediente: 2 bucati piept de pui, dezosat 20 pastai mazare ½ de ardei gras roșu 2 verze chinezesti ½ ceasca […]

Supă de legume cu smantana si ardei verde

Supă de legume cu smantana si ardei verde din: morcovi baby, ceapa rosie, paste, telina, ardei capia, varza alba, mazare, dovlecel, conopida, ulei de floarea soarelui, patrunjel, sare, piper, ardei iute, smantana, suc de lamaie. Ingrediente: 150 g morcovi baby doua cepe rosii 150 g paste mici o telina mica doi ardei capia 200 g […]

Tagliatelle cu legume si sos – delicioase si usor de preparat

Tagliatelle cu legume si sos din: paste tagliatelle, ardei capia, ciuperci, praz, ardei grasi, dovlecel, ardei iute, rosii, pasta de tomate, sos de soia, ghimbir, sare, piper, rozmarin, menta, masline. Ingrediente: 400 g paste tagliatelle doi ardei capia 400 g ciuperci un fir de praz doi ardei grasi un dovlecel un ardei iute 600 g […]

Paste cu carne tocata de miel si rozmarin

Paste cu carne tocata de miel si rozmarin din: ulei de masline, carne tocata de miel, bulbi de fenicul, usturoi, rozmarin, rosii decojite, masline, spaghete, parmezan, salata verde. Ingrediente: 2 linguri ulei de masline 500 g carne tocata de miel, fara grasime 2 bulbi de fenicul, tocati dupa indepartarea cotorului 3 catei de usturoi, tocati […]

Paste cu carne tocata si suc de rosii

Paste cu carne tocata si suc de rosii din: paste fusilli, carne tocata, ulei, suc de rosii, cascaval, sare. Ingrediente: o punga paste fusilli 250 g carne tocata o lingura ulei 250 ml suc de rosii o lingura cascaval sare   Mod de preparare: Intr-o tigaie cu ulei se pune carnea la calit si se […]

Taitei cu adei gras si morcovi

Taitei cu adei gras si morcovi din: taitei de orez, ardei gras, morcov, ulei, marar, sare, piper. Ingrediente: o punga de taitei de orez sau fidea fara ou 2 ardei grasi un morcov 2 linguri ulei 1/2 lingura marar sare piper   Mod de preparare: Moorcovul se trece prin razatoarea cu ochiuri mari şi se […]

Paste cu andive si creveti

Paste cu andive si creveti din: creveti decorticati, lamaie, ghimbir, usturoi, smantana, andive, tagliatelle, ulei de masline, sare, piper, patrunjel, ardei iute, capere. Ingrediente: 500 g creveti decorticati o lamaie o lingurita cu ghimbir ras doi catei de usturoi 150 ml smantana doua andive 400 g tagliatelle 50 ml ulei de masline sare piper patrunjel […]

Penne cu legume

Reteta zilei: Penne cu legume si sos de rosii

Penne cu legume si sos de rosii din: ulei de masline, ceapa, usturoi, rosii, inimi de anghinare, boabe de porumb, vin rosu, fulgi de ardei rosu, masline, sare, piper, penne.   Ingrediente: 2 linguri ulei de masline 1 ceapa, tocata 3 catei de usturoi, tocat 1 cutie rosii 1 cutie inimi de anghinare, scurse 2 […]

Paste cu porumb si ciuperci

Paste cu porumb si ciuperci din: paste mici, ciuperci, morcovi, ardei gras, mazare, porumb, ceapa rosie, pesto de busuioc, ulei de masline, parmezan, sare, piper, rosii cherry, migdale. Ingrediente: 400 g paste mici 200 g ciuperci doi morcovi un ardei gras un ardei capia 150 g mazare 200 g porumb din conserva o ceapa rosie […]

Lasagna cu piept de pui si anghinare

Reteta zilei: Lasagna cu pui, crema de branza si anghinare

Lasagna cu pui si anghinare din: piept de pui, anghinare, mozzarella, parmezan, rosii uscate, crema de branza, lapte, praf de usturoi, busuioc, foi de lasagna.   Ingrediente: 2 bucati piept de pui , fiert si maruntit 1 ½ ceasca anghinare, tocate 2 cesti branza mozzarella maruntita 1 cana de parmezan ras ½ ceasca rosii uscate […]

Reteta zilei: Paste cu carne de crab si usturoi

Paste cu carne de crab si usturoi din: linguini, ulei de masline, unt, usturoi, piper, sos de stridii, carne de crab.   Ingrediente: 1 pachet de linguini 1 lingurita ulei de masline 1 pachet de unt 3 linguri de usturoi, zdrobit 1 lingurita piper negru 1 lingura sos de stridii 500g carne de crab   […]

Paste cu sos de peste

Paste cu sos de peste din: fileuri de peste, unt, morcov, ulei, paste, ceapa, usturoi, suc de rosii, ardei gras, boia dulce, patrunjel, sare, piper. Ingrediente: 4 fileuri de salau sau cod o nuca unt un morcov o lingura ulei 500 g paste o ceapa mica 10 catei de usturoi 225 g suc de rosii […]

Salată de paste cu gălbiori

Salată de paste cu gălbiori din: spaghete, kaizer, ciuperci, sparanghel, unt, sare, piper. Ingrediente: 300 g spaghete 250 g kaizer 300 g ciuperci (galbiori) 200 g sparanghel conservat 50 g unt sare piper   Mod de preparare: Fierbi spaghetele în apă cu sare, conform indicaţiilor de pe ambalaj, pentru a fi „al dente”. Le scurgi […]

Tăiţei cu şuncă

Taitei cu sunca si sparanghel

Taitei cu sunca si sparanghel din: faina de grau, oua, sare, ulei, spanraghel verde, unt, prosciutto, patrunjel, busuioc, smantana, sare, piper, apa, busuioc, parmezan. Ingrediente: 500 g faina de grau 5 oua 1 lingurita sare 1 lingurita ulei sos: 2 legaturi sparanghel verde 50 g unt 150 g prosciutti 1 lingura patrunjel tocat 1 lingura […]