Macaroane milaneze

Macaroane milaneze  din: macaroane, unt, ciuperci, sunca, parmezan, sare, sos tomat, ulei de masline, faina, zeama de carne de vita, lapte, sare, sos tomat. Ingrediente: o cutie macaroane 90 g unt 250 g de ciuperci proaspete 150 g sunca fiarta 20 g parmezan ras sare sos tomat sos: 60 ml ulei de masline 30 g […]

Salata cu tofu la gratar si taitei soba

Salata cu tofu la gratar si taitei soba din: taitei soba, boabe de soia verde, ceapa verde, germeni de soia, castravete, ulei de susan, tofu, ulei, frunze de coriandru, vin de orez, sos de soia, suc de portocala, ardei iute. Ingrediente: 140 g taitei soba sau de orez 300 g  boabe de soia verde (edamame) […]

Salau cu taitei

Supa de salau cu taitei si morcov

Supa de salau cu taitei si morcov din: file de salau, taitei, morcov, radacina de patrunjel, ceapa verde, sare, piper. Ingrediente: 400 g șalău-file 200 g tăiței 1 morcov 1 rădăcină de pătrunjel 2 cepe verzi sare piper   Mod de preparare: Se curăță legumele. Morcovul și pătrunjelul se pun la fiert în 2 l […]

Salata de paste cu praz si sunca

Salata de paste cu praz si sunca din: paste, praz, broccoli, sunca, mazare, rosii cherry, castravete, iaurt, branza topita, oregano, usturoi. Ingrediente: 200 g paste 1 fir subtire de praz 500 g broccoli 200 g sunca 100 g mazare boabe cateva rosii cherry 1 castravete 150 g iaurt 400 g branza topita 1-2 lingurite oregano […]

Reteta zilei: Budinca picanta de paste

Budinca picanta de paste din: paste, carnati, sos de spaghete, parmezan, salam picant, mozzarella.   Ingrediente: 3 cesti paste 3-4 carnati 4 cani sos de spaghete 1 cana de parmezan ras felii de salam picant brânză mozzarella maruntita   Mod de preparare: Se incalzeste cuptorul la 180C. Gatiti pastele conform indicatiilor de pe pachet si […]

Fusilli cu sparanghel si bacon

Fusilli cu sparanghel si bacon din: sparaghel verde, mozzarella, bacon, paste fusilli, sare, busuioc, ulei de masline, unt, parmezan. Ingrediente: 750 g sparanghel verde 200 g mozzarella 100 g bacon sau sunca uscata si afumata 400 g paste fusilli sare 1 legatura busuioc 2 linguri ulei de masline 2 linguri unt 40 g parmezan ras […]

Paste cu carne tocata de vita si usturoi

Paste cu carne tocata de vita si usturoi din: ceapa, usturoi, ardei gras, carne de vita, bulion, ulei e masline, rosii decojite, sare, piper, paste scoici, busuioc, parmezan. Ingrediente: 1 ceapa 1 catel de usturoi 2 ardei grasi rosii 300 g carne de vita tocata 1 lingura ulei de masline 1 lingura bulion 400 g […]

Penne cu ciuperci, bacon si pesto

Penne cu ciuperci, bacon si pesto din: smantana, paste penne, ciuperci, bacon, pesto, busuioc. Ingrediente: 200 ml smântână 500 g paste penne 250 g ciuperci din conservă 150 g bacon 4 linguri pesto busuioc proaspat   Mod de preparare: Pastele se fierb conform instrucțiunilor de pe pachet în apă cu sare. Se scurg de apă […]

Cannelloni cu mozzarella si parmezan

Cannelloni cu mozzarella si parmezan din: ceapa, usturoi, ulei de masline, rosii pasate, sare, piper, zahar, oregano, ricotta, mozzarella, parmezan, ou, patrunjel, cannelloni.   Ingrediente: 1 ceapa mare 3 catei de usturoi 3 linguri ulei de masline 400 g rosii pasate sare piper zahar 1 lingurita oregano uscat 600 g ricotta 100 g mozzarella rasa […]

Spaghete cu raci

Paste cu raci

Paste cu raci din: spaghete, sare, rosii, ceapa, usturoi, cozi de raci, unt, smantana, piper, frunze de ruccola. Ingrediente: 400 g spaghete sare 2 rosii 1 ceapa 1 catel de usturoi 300 g cozi de raci 1 lingura unt 100 g smantana dulce 100 g smantana fermentata piper cateva frunze de ruccola   Mod de […]

Melcisori cu varza

Budinca de paste cu varza

Budinca de paste cu varza din: paste, varza de bruxelles, bacon, oua, lapte, smantana, unt, sare, piper. Ingrediente: un pachet paste de mica dimensiune 6-8 verze de bruxelles congelate 200 g bacon 2 oua 100 ml lapte 150 ml smantana 20 g unt pentru forma sare piper   Mod de preparare: Pastele se fierb 10 […]

Paste cu carne de pui si sos carbonara

Paste cu carne de pui si sos carbonara din: paste farfalle, sare, file de piept de pui, usturoi, ardei gras, ulei de masline, sos carbonara, frunze de busuioc, ardei iute. Ingrediente: 200 g paste farfalle sare 200 g file de piept de pui 1 catel de usturoi 1 ardei gras galben 2 linguri ulei de […]

Paste picante cu chiftele

Paste picante cu chiftele din: penne, sare, piper, carnati proaspeti, pesmet, ulei de masline, ardei gras, rosii cherry, usturoi, ruccola, parmezan. Ingrediente: 400 g penne sare piper 500 g carnati proaspete circa 75 g pesmet 3 linguri ulei de masline 1 ardei gras rosu 200 g rosii cherry 1 catel de usturoi 100 g ruccola […]

Paste cu creveti si ardei iute

Paste cu creveti si ardei iute din: ardei iute, rosii cherry, creveti, zeama de lamaie, coaja de lamaie, rucola, paste linguine, usturoi, ulei de masline, vin, zahar tos. Ingrediente: 1 ardei iute, tocat marunt 300 g rosii cherry, taiate in doua 300 g creveti prefierti, decorticati zeama si coaja rasa de la 1 lamaie 100 […]

Spaghete cu salsa de legume

Spaghete cu salsa de legume din: ardei gras, rosii, ulei de masline, untdelemn, chilli, sare, spaghete, ceapa. Ingrediente: 2 ardei grasi 4 rosii mari 5 linguri ulei de masline 50 ml untdelemn 1 chilli sare 400 g spaghete, de preferinta integrale 2 cepe mari   Mod de preparare: Fierbi spaghetele în apă uşor sărată cu […]

Friptura de vita cu ghimbir si taitei

Friptura de vita cu ghimbir si taitei din: vrabioara, broccoli, ardei iute, ghimbir, ulei de floarea soarelui, ceapa rosie, miere, otet de mere, sos de soia, taitei cu ou. Ingrediente: 350 g vrabioara, taiata felii subtiri 300 g broccoli 1 ardei iute, taiat felii 30 g ghimbir, razuit 2 linguri ulei de floarea soarelui 2 […]

Melcişori cu legume şi sos

Melcişori cu legume şi sos din: paste, kaizer, carne tocata, morcovi, broccoli, conopida, ceapa, usturoi, ardei gras, telina, rosii, busuioc, oregano, patrunjel, untdelemn, ulei extravirgin de masline, vin rosu, piper, sare. Ingrediente: 500 g paste fainoase melcisori 200 g kaizer 1/2 kg carne tocata amestec porc si vita 500 g amestec de legume (morcovi, broccoli, […]

Reteta zilei: Taitei prajiti cu legume crocante

Taitei prajiti cu legume crocante din: ulei, fidea de orez, usturoi, ghimbir, ardei iute, ciuperci, tofu, mazare, varza chinezeasca, arpagic, sos de fasole, sos de soia, zahar, sos de stridii, ulei de susan, vin, supa, faina de porumb. Ingrediente: ulei 150 g de fidea de orez 2 catei de usturoi, tocat 1 bucatica ghimbir, tocat […]

Paste umplute cu carne de pasare

Paste umplute cu carne de pasare din: paste, carne tocata de pasare, ceapa, suc de rosii, bulion, ou, ulei, sare, piper, patrunjel verde, cimbru verde. Ingrediente: 25-30 de bucati de paste conchiglie 250 g carne tocata de pasare 2 cepe 200 ml suc  de rosii 1 lingura bulion 1 ou 3 linguri ulei sare piper […]

Supa de legume cu taitei

Supa de gaina cu taitei si legume

Supa de gaina cu taitei si legume din: tacam de gaina, morcovi, ceapa, telina, albitura, paste, patrunjel, sare, piper. Ingrediente: 1 tacam de gaina 2 morcovi, tocati cubulete 1 ceapa, tocata 1 telina, tocata cubulete 1 albitura, taiata marunt 1 mana de paste 1 legatura de patrunjel, tocata fin sare piper   Mod de preparare: […]

Chiftelute de vita cu spaghete

Chiftelute de vita cu spaghete din: spaghete, carne tocata de vita, ceapa, cartofi, ou, marar, rosii, sare, piper, ulei de masline. Ingrediente: 400 g spaghete 300 g carne tocată de vită 1 ceapă 1 cartof 1 ou 1 lingură mărar tocat 5 roșii sare piper ulei de măsline   Mod de preparare: Se fierb spaghetele, […]

Paste cu sos de rosii si ierburi

Paste cu sos de rosii si ierburi din: paste tortelloni, rosii, ulei de masline, busuioc, sare. Ingrediente: 400 g paste tortelloni 300 g rosii 3 linguri ulei de masline 2 legaturi ierburi aromate (busuioc, patrunjel, targon, etc, dupa gust) sare   Mod de preparare: Puneţi roşiile într-o strecurătoare şi scufundati-le câteva secunde în apă clocotită. […]

Macaroane cu sos de vinete

Macaroane cu sos de vinete din: vinete, macaroane, ulei, usturoi, rosii, bulion, busuioc, piper, sare. Ingrediente: 2 vinete 250 g macaroane ulei usturoi 1 kg rosii 2 linguri de bulion busuioc piper sare   Mod de preparare: Tai vinetele cuburi mici, le sărezi şi le laşi o oră în strecurătoare. Apoi le speli de sare […]

Spaghete cu sepie si legume

Spaghete cu sepie si legume din: ardei gras, ulei de masline extravirgin, sare, usturoi, dovlecel, ardei iute, vin, supa de peste, sepii, spaghete. Ingrediente: 1 ardei gras rosu 2 linguri ulei de masline extravirgin sare 3 catei de usturoi 1 dovlecel 1 ardei iute 1 lingura vin alb 80 ml supa de peste 150 g […]

Paste cu ceapa rosie, spanac si rosii cherry

Paste cu ceapa rosie, spanac si rosii cherry din: paste, ulei de masline, telina apio, ceapa rosie, usturoi, rosii cherry, spanac, masline negre, marar, menta.   Ingrediente: 400 g paste scurte 2 linguri ulei de masline 1 telina Apio, tocata 1 ceapa rosie, tocata 3 catei de usturoi, tocati 2 conserve a cate 400 g […]

Spaghete cu fructe de mare si ardei iute

Spaghete cu fructe de mare si ardei iute din: spaghete, mix de fructe de mare, usturoi, rosii, ulei, ulei de masline extravirgin, parmezan, patrunjel, ardei iute, sare, piper. Ingrediente: 1 pachet de spaghete de buna calitate 400 g mix de fructe de mare 4-5 catei de usturoi 300 g rosii ulei, pentru calit ulei de […]

Paste cu broccoli, morcovi si fasole verde

O reteta delicioasa de paste cu : morcovi, arpagic, broccoli, fasole verde, ardei capia, porumb baby, ceapa, usturoi, cascaval, ulei, sare, piper, oregano, cimbru.   Ingrediente: 400 g spaghete colorate doi morcovi 100 g arpagic 400 g broccoli 200 g fasole verde doi ardei capia 200 g porumb baby o ceapă doi căţei de ustu­roi […]

Reteta zilei: Salata usoara de vara

Salata usoara de vara din: castraveti, rosii cherry, ardei gras, telina, salata creata, parmezan, ulei de masline, suc de lamaie, patrunjel, spaghete, sare, piper.   Ingrediente: 2 castraveti, felii 1 ceasca rosii cherry, jumatati 1 ardei gras verde, cuburi 2 tulpini de telina, cuburi 2 cesti de salata creata, tocata 1/2 ceasca cubulete parmezan sau […]

Canelloni cu verdeţuri

Canelloni cu verdeţuri din: cartofi, telina, broccoli, ceapa, smnatna, lapte, sofran, busuioc, ulei de masline, patrunjel, sare, piper, busuioc verde, rosii uscate.   Ingrediente: 300 g paste canelloni doi cartofi o ţelină mică 200 g broccoli o ceapă 300 ml smântână 100 ml lapte şofran o lingură cu busuioc uscat 100 ml ulei de măsline […]

Piept de pui cu penne

Piept de pui cu penne din: piept de pui, paste, rosii uscate in ulei, rosii, ardei gras, ardei capia, ceapa, ulei de masline, sare, piper, busuioc. Ingrediente: doi pepti de pui 400 g paste penne colorate 200 g rosii uscate in ulei doua legaturi leurda 4 rosii un ardei gras un ardei capia o ceapa […]

Reteta zilei: Pulpa de porc cu sos de rosii si garnitura de paste

Pulpa de porc cu sos de rosii si garnitura de paste din: pulpa de porc, ulei de masline, sare, cepe, tarhon, vin rosu, praf de usturoi, pasta de tomate, rosii, frunze de dafin, piper, fulgi de chili, patrunjel, arpagic, paste. Ingrediente: 1 bucata pulpa de porc 2 linguri ulei de masline sare 1 ceapa, tocata […]

Taitei cu oua moi

Taitei cu oua moi din: taitei, ou, unt, carne fiarta, cascaval, suc de rosii, verdeata, sare. Ingrediente: 250 g taitei cate 1 ou/persoana 2 linguri cu unt 200 g carne fiarta 2 linguri cascaval sau telemea 1 pahar cu suc de rosii sare verdeata tocata   Mod de preparare: Taitei cu oua moi: Fierbeţi tăiţeii […]