Spaghete cu masline si capere

Spaghete cu rosii cherry, masline si capere

Spaghete cu rosii cherry, masline si capere din: spaghete, rosii cherry, ulei de masline extravirgin, busuioc, capere, masline, coaja de lamaie, zeama de lamaie, parmezan. Ingrediente: 250 g spaghete 200 g rosii cherry, taiate in jumatqate 3 linguri ulei de masline extravirgin 1 legatura mica de busuioc, frunzele rupte, iar tulpinile indepartate 10 masline negre […]

Salata de penne cu rosii cherry si fasole verde

Salata de penne cu rosii cherry si fasole verde din: penne, usturoi, rosii cherry, fasole verde, ulei de masline, sare, piper, patrunjel, busuioc.   Ingrediente: 500 g penne 2 catei usturoi 200 g rosii cherry 200 g fasole verde (conserva) 5 linguri ulei de masline sare piper patrunjel busuioc   Mod de preparare: Se fierb […]

Spaghete cu creveti si vin

Spaghete cu calamar, scoici si creveti

Spaghete cu calamar, scoici si creveti din: rosii, usturoi, scoici, calamar, creveti, spaghete, vin, ulei de masline, sare, piper. Ingrediente: 4 rosii 4 catei de usturoi 400 g scoici 300 g calamar 300 creveti mici 200 g spaghete 100 ml vin alb ulei de masline sare piper   Mod de preparare: Incingem 4-5 linguri ulei […]

Cannelloni cu carne tocată si sos de legume

Cannelloni cu carne tocată si sos de legume din: ardei gras, dovlecel, fenicul, chifla, ceapa, usturoi, ulei de masline, rosii decojite, legume deshidratate, oregano, sare, piper, mozzarella, carne tocata mixta, ou, cannelloni. Ingrediente: 1 ardei gras galben 1 dovlecel 1 bulb de fenicul 1 chifla veche de-o zi 2 cepe 2 catei de usturoi 2 […]

Spaghete cu sos de ciuperci

Spaghete cu sos de ciuperci din: spaghete, ciuperci, ceapa, usturoi verde, ulei, frunze de busuioc, sare, oregano, piper. Ingrediente: 300 g spaghete, fara, ou, dpa preferinta integrale 400 g ciuperci champignon 200 ml suc de rosii care 1 fir de ceapa si de usturoi verde 1 lingura ulei cateva frunze de busuioc sare oregano piper […]

Salata de paste cu sos

Salata de paste cu sos din: paste, rosii cherry, sparanghel, rucola, galbenusuri, unt, lamaie, piper alb, sare. Ingrediente: 400 g paste tip penne 100 g rosii cherry 5 fire sparanghel cateva frunze de rucola pentru sos: 4 galbenusuri 250 g unt 1 lamaie piper alb sare   Mod de preparare: Spală sparanghelul, îndepărtează par­tea lemnoasă […]

Penne cu creveti si mazare

Penne cu creveti si mazare din: penne integrale, creveti decorticati, busuioc, ulei extravirgin de masline, mazare, ceapa rosie, usturoi, sare, piper, coaja de lamaie.   Ingrediente: 150 g penne integrale 250 g creveti decorticati 3 fire busuioc proaspat 5 linguri ulei extravirgin de masline 250 g mazare noua 1 ceapa rosie 3 caei de usturoi […]

Paste cu varza si kaizer

Paste cu varza si kaizer din: varza, ceapa, kaizer, ulei, cimbru, sare, piper. Ingrediente: 2 verze (una murată şi una crudă) 2 morcovi 6 cepe mijlocii 300 g kaizer 800 g paste (penne sau tăiţei) 100 ml ulei un vârf de cuţit de cimbru sare piper   Mod de preparare: Fierbi varza cam 30 de […]

Spaghete cu scoici si usturoi (varianta)

Spaghete cu scoici si usturoi din: scoici, rosii, ceapa, usturoi, ulei de masline, vin, spaghete, sare, piper, patrunjel. Ingrediente: 1 kg scoici mici proaspete (vongole) 4 rosii 1 ceapa 2 catei de usturoi 2 linguri ulei de masline 100 ml vin alb 400 g spaghete sare piper 2 linguri patrunjel tocat   Mod de preparare: […]

Salata de paste cu ton, mango si ridichi

Salata de paste cu ton, mango si ridichi din: ton in suc propriu, morcov, ridichi, mango, lamaie, rosii cherry, masline verzi, mazare, paste, ulei de masline, sare, piper. Ingrediente: 1 conserva cu ton in suc prorpiu 1 morcov 6 ridichi 1 fructe mango 1 lamaie 10 rosii cherry 50 g masline verzi 50 g mazare […]

Salată cu tăiţei, carne de pui şi legume

Salată cu tăiţei, carne de pui şi legume din: pulpe de pui, dovlecel, ardei gras, rosii, patrunjel verde, ulei de masline, sare, piper, oua, faina, sare. Ingrediente: 300 g pulpe de pui dezosate si fara piele 1 dovlecel mic 1 ardei rgas rosu 500 g rosii mici 1 legatura patrunjel verde 4 linguri ulei de […]

Reteta zilei: Piept de pui cu paste al dente si sos de legume

Piept de pui cu paste al dente si sos de legume din: piept de pui, ulei de masline, sparanghel, usturoi, rozmarin, paste, ardei, amidon, supa de pui, vin.   Ingrediente: 4 bucati piept de pui dezosat 1 lingura ulei de masline 1 buchet sparanghel 2 linguri de usturoi 1 crenguta de rozmarin, tocat 1 cutie […]

Paste cu somon afumat la cuptor

Paste cu somon afumat la cuptor din: amestec de ciuperci, zeama de lamaie, parmezan, patrunjel, unt, faina, lapte, vin, paste, somon afumat, svaiter, pesmet alb. Ingrediente: 300 g amestec de ciuperci, taiate felii zeama de la 1 lamaie 25 g parmezan 2 linguri patrunjel, tocat 60 g unt 30 g faina 450 ml lapte 50 […]

Paste cu legume, carnati si sos de usturoi

Reteta zilei: Paste cu legume, carnati si sos de usturoi

Paste cu legume, carnati si sos de usturoi din: paste, carnati, ulei de masline, ardei gras, broccoli, unt, faina, lapte, sare, piper.   Ingrediente: 2 cesti paste 2 carnati, fara piele 1-2 linguri ulei de masline 1 ardei gras rosu, cuburi 2 cesti broccoli 8 catei de usturoi, necuratati 2 linguri unt 2 linguri faina […]

Tortellini cu salvie

Tortellini cu salvie din: tortellini, ulei de masline, usturoi, frunze de salvie, patrunjel, sare, piper. Ingrediente: 200 g tortellini 2 linguri de ulei de masline 4-5 catei de usturoi o mana de frunze de salvie jumatate de legatura de patrunjel sare si piper dupa gust   Mod de preparare: Fierbeti pastele în apă cu sare, […]

Tagliatelle cu dovlecei şi mazăre

Tagliatelle cu dovlecei si ciuperci

Tagliatelle cu dovlecei si ciuperci din: tagliatelle, ulei de masline, ceapa, usturoi, dovlecel, ciuperci, rosii, capere, masline, frunze de bsuioc, sare, piper, parmezan. Ingrediente: jumatate de pachet de tagliatelle ulei de masline o ceapa tocata 2 catei de usturoi pisati un dovlecel cubulete 2 cani de ciuperci 5 rosii tocate o mana de capere o […]

Spaghete cu dovlecei

Spaghete cu dovlecei din: spaghete, spanac, sos pesto, parmezan, dovlecel, ulei de masline, usturoi, sare, piper. Inrgediente: 500 g spaghete 500 g spanac 4 linguri sos pesto 4 linguri de parmezan ras un dovlecel 3 linguri ulei de masline 3 catei de usturoi sare si piper dupa gust   Mod de preparare: Spanacul se opăreşte […]

Rigatoni cu masline si ardei

Rigatoni cu sos de rosii

Rigatoni cu sos de rosii din: rigatoni, rosii, pasta de tomate, patrunjel, ardei iute, sare, piper, ceapa, rosii cherry, vin, busuioc, parmezan, ulei de masline.   Ingrediente: 500 g rigatoni 2 rosii cubulete o lingura pasta de tomate 2 catei de usturoi cateva fire de patrunjel tocat un ardei iute tocat sare si piper dupa […]

Reteta zilei: Noodles cu legume – usor de preparat

Noodles cu legume din: ardei grasi, usturoi, ulei de masline, ciuperci, mazare, fasole edamame, sos de peste, limeta, sare, piper, noodles, ceapa verde.   Ingrediente: 2 ardei grasi roșii 4 catei de usturoi 2 cutii de lapte de cocos 2 lingurite de ulei de masline ciuperci feliate 1 cana de mazare 1 cana fasole edamame […]

Reteta zilei: Paste cu sos pesto

Paste cu sos pesto din: praz, parmezan, alune, ulei de masline, sare, paste.   Ingrediente: 1 buchet praz salbatic 1/2 cana parmezan, ras 1/2 cana nuci/alune/fistic Ulei de masline 1/3 cana sare 1 pachet paste   Mod de preparare: Puneti in robotul de bucatarie prazul taiat bucati, fisticul, uleiul de masline si sare dupa gust. […]

Penne Gratinate

Penne Gratinate din: penne, rosie, broccoli, ciuperci, seminte de pin, ceapa, patrunjel, smantana, parmezan, sare, piper, nucsoara, ulei de masline. Ingrediente: 400 g paste penne o rosie mare cateva buchetele de broccoli 100 g ciuperci o lingura de seminte de pin o ceapa o legatura de paturnjel 200 ml smantana de gatit 100 g parmezan […]

Reteta zilei: Paella cu paste

Paella cu paste din: creveti, apa, supa de pui, frunze de dafin, ulei de masline, usturoi, ardei rosu, sare, piper, spaghete, ceapa, rosii, boia, pasta de hamsii, vin, patrunjel, lamaie verde.   Ingrediente: 1 kg creveți, decorticati 2 3/4 cana de apa 1 cana supa de pui frunze de dafin 3 linguri plus 2 lingurite […]

Paste cu sos si mazare

Paste cu sos si mazare din: paste, carne tocata, rosii in bulion, ceapa, morcov, ardei gras, mazare, concentrat de vita, ulei, sare, piper. Inrgediente: 250 g paste, dupa gust 250 g carne tocata 5 rosii in bulion o ceapa mica un morocov un ardei gras rosu 200 g mazare congelata 2 cuburi concentrat de vita […]

Reteta zilei: Paste cu sos de rosii coapte

Paste cu sos de rosii coapte din: paste, rosii, frunze de busuioc, ceapa, sare, piper, ulei de masline, branza.   Ingrediente: 1 ceasca paste 5-6 rosii cateva crengute de frunze proaspete de busuioc 1 ceapa, tocata marunt sare si piper, dupa gust 2-3 linguri de ulei de masline Branza rasa   Mod de preparare: Incalziti […]

Salata de paste cu ton si verdeturi

Salata de ton cu paste

Salata de ton cu paste din: paste fusilli, ton, ceapa, ardei verde, boabe de porumb, sare, piper, frunze de busuioc, ulei de masline, otet balsamic, usturoi. Ingrediente: 250 g paste fusilli o cutie de ton scursa de lichid jumatate de ceapa tocata jumatate de ardei verde tocat un sfert de cana de boabe de porumb […]

Farfalle cu smantana si ciuperci

Farfalle cu ciuperci si rucola

Farfalle cu ciuperci si rucola din: farfalle, sos, unt, ulei de masline, ceapa, usturoi, ciuperci champignon, smantana, frunze de rucola, cimbru verde, sare, piper. Ingrediente: 500 g farfalle sos 60 g unt o lingurita de ulei de masline o ceapa mica tocata 2 catei de usturoi zdrobiti 4 ciuperci champignon feliate 150 ml smantana pentru […]

Salată caldă cu farfalle si piept de pui

Salata de farfale cu peste

Salata de farfale cu peste din: otet balsamic alb, rosii, ulei de masline, sare, piper, farfale, tahon, mazare, unt, file de peste, salata verde. Ingrediente: 2 linguri otet balsamic alb 4 rosii 4 linguri ulei de masline sare piper 200 g farfale 2 fire tarhon 250 g mazare 1 lingura unt 250 g file de […]

Paste de dovlecei cu pesto de busuioc

Paste de dovlecei cu pesto de busuioc din: dovlecei, frunze de busuioc, ulei de in, pasta miso, drojdie inactiva, usturoi, sare, nuci. Ingrediente: pentru paste: 4 dovlecei pentru pesto de busuioc: jumatate de dovlecel taiat cubulete 2 maini de frunze de busuioc o lingura de ulei de in o lingurita de pasta miso o lingurita […]

Ciorba de varză dulce cu smantană

Ciorba de varza cu unt de arahide

Ciorba de varza cu unt de arahide din: ulei de masline, ceapa, ghimbir, usturoi, fulgi de ardei iute, sare, piper, varza, cartof dulce, morcovi, rosii, supa de legume, unt de arahide, paste. Ingrediente: o lingura ulei de masline o ceapa tocata o lingura de ghimbir ras 4 catei de usturoi pisati o lingurita de fulgi […]

Paste la cuptor, cu carne tocata

Paste cu carne tocata mixta la cuptor

Paste cu carne tocata mixta la cuptor din: carne tocata mixta, usturoi, ceapa rosie, ou, sare, piper, paste, ulei, ceapa verde, ardei gras, rosii cherry, sos de rosii, verdeata asortata, mozzarella. Ingrediente: 400 g carne tocata mixta (porc si vita) 3 catei de usturoi 1 ceapa rosie 1 ou sare piper 500 g paste macaroni […]

Paste cu masline si capere

Paste cu masline, capere si fileuri de anchois

Paste cu masline, capere si fileuri de anchois din: paste rigatoni, sare, piper, usturoi, fileuri de anchois, ulei de masline, rosii decojite, masline negre, capere. Ingrediente: 400 g paste scurte rigatoni sare piper 4 catei de usturoi 6-8 fileuri de anchois 2 linguri ulei de masline 1 conserva de rosii decojite 100 g masline negre […]