Paste cu sardele

Paste cu sardele

Paste cu sardele din: vanata, sare, fileuri de sardele, usturoi, ulei de masline, vin alb, rosii, faina, paste, ton, piper, cas, busuioc. Ingrediente:  1 vânătă sare 4 fileuri de sardele 2 căței de usturoi 3 linguri ulei de măsline 80 ml vin alb 500 g roșii decojite și tăiate cuburi (conservă) 3 linguri făină 500 […]

Macaroane cu sardele

Macaroane cu peste afumat

Macaroane cu peste afumat din: macaroane, peste, margarina, castraveti, ceapa, maioneza, marar, piper si sare. Ingrediente: 200 g macaroane scurte 1 macrou afumat 2 linguri margarină 2 castraveţi acri 1 ceapă 100 g maioneză 1 legătură mărar piper proaspăt măcinat 1 cas­travete proaspăt mai mic sare     Mod de preparare: Fierbi macaroanele în apă […]

Paste cu carnati la cuptor

Paste cu carnati la cuptor

Paste cu carnati la cuptor din: ardei, vanata, dovlecel, ulei, carnati, paste, sos, busuioc, cas. Ingrediente: 1 ardei gras roşu si galben 1 vânătă, tăiată bucăţi 1 dovlecel, tăiat bucăţi 2 linguri ulei aromatizat cu usturoi 450 g cârnaţi proaspeţi 300 g paste pene sos de paste cu busuioc şi roşii busuioc 125 g caş, rupt […]

Cannelloni cu branza si vinete

Cannelloni cu branza si vinete

Cannelloni cu branza si vinete din: ulei, ceapă, usturoi, vinete, roşii la conservă, sare, piper, zahar, cannelloni, mozzarella,  busuioc. Ingrediente: 1 lingură cu ulei de măsline 1 ceapă tocată 1 căţel de usturoi tocat 1 vânătă tăiată bucăţi 400 g roşii la conservă sare şi piper negru proaspăt măcinat puţin zăhar 12 tuburi de cannelloni 500 g sos de brânză pentru […]

Reteta zilei: Noodles la tigaie

Noodles la tigaie din: unt, ceapa verde, usturoi, noodles, zahar brun, sos de soia, sos de peste, ulei susan.   Ingrediente:  4 linguri unt 1 legatura ceapă verde 4 catei usturoi, tocat 250gr noodles 2 linguri de zahăr brun 1 lingura sos de soia 2 linguri sos de peste ulei de susan, dupa gust   […]

Somon cu sos de afine si salata

Somon cu sos de afine si salata

Somon cu sos de afine si salata din: file de somon, afine, zahar, otet de vin rosu, seminte de coriandru, cimbru, coaja si suc de lamaie, ceapa, salata, sare, piper. Ingrediente: 1 ½- 2 kg file de somon 1 ½ cana afine proaspete ½ cana zahar ½ cana otet de vin rosu 1 lingurita seminte […]

Salata de paste cu carnati

Salata de paste cu carnati

Salata de paste cu carnati din: ulei de canola, ulei de masline, otet de vin rosu, usturoi, mustar dijon, oregano, sare, piper, paste, carnati, mozzarella, ardei gras, salata verde.   Ingrediente dressing: ¼ cană de ulei de canola ¼ cană ulei de măsline ¼ ceasca otet de vin roșu 1 catel de usturoi, zdrobit 1 lingura […]

Paste cu carne tocata de curcan si sos

Paste cu carne tocata de curcan si sos

Paste cu carne tocata de curcan si sos din: carne tocata de curcan, paste, sos pesto, rosii, spanac, usturoi, parmezan, ulei de masline. Ingrediente: ½ kg carne tocata de curcan 1 pachet paste 1 cana sos pesto 1 cutie rosii, maruntite 250 g spanac 2 catei de usturoi, tocat 1 1/2 cupe parmezan, ras ulei de […]

Paste cu bacon si sos de branza

Paste cu bacon si sos de branza

Paste cu bacon si sos de branza din: paste, bacon, porumb, ardei iute, usturoi, miere, patrunjel, vin alb, galbenus, parmezan. Ingrediente:  400 g paste 300 g bacon, maruntit 200 g porumb ½ ardei iute, tocat 6 catei usturoi, tocat 1 lingură de miere ¼ ceașca pătrunjel proaspăt, tocat ½ ceașca vin alb 3 gălbenușuri de […]

Spaghete cu carne de curcan si parmezan

Spaghete cu carne de curcan si parmezan 

Spaghete cu carne de curcan si parmezan din: carne de curcan, usturoi, spaghete, mazare, parmezan. Spaghetele sunt un tip de paste lungi, sub formă de șnur, originare din Italia. Acestea sunt printre cele mai populare feluri de mâncare din lume și sunt apreciate în special pentru versatilitatea lor culinară și gustul lor delicios. Au o lungă […]

Cannelloni cu pui, spanac si ciuperci

Cannelloni cu pui, spanac si ciuperci

Cannelloni cu pui, spanac si ciuperci din: cannelloni, carne de pui, scortisoara, fulgi de ardei rosu, ulei de masline, ciuperci, usturoi, branza ricotta, patrunjel, rosii, smantana, sare grunjoasa, piper, patrunjel si parmezan. Ingrediente: 1 cutie cannelloni 500 g carne pui 1 lingurita scortisoara 1 varf de cuțit fulgi de ardei rosu 1 lingura ulei de […]

Macaroane cu ton

Macaroane cu ton

Macaroane cu ton din: macaroane, usturoi, frunze de busuioc, frunze de menta, nuci, iaurt, sare, piper, suc de lamaie, ton, ulei de canola, rosii cherry, oua. Ingrediente: 1 punga macaroane Ingrediente sos pesto: 2 catei de usturoi 1/2 ceasca frunze busuioc 1/2 ceasca frunze menta 1/2 ceasca nuci prajite 3/4 cana iaurt degresat 1 lingurita […]

Lasagna cu piept de pui si anghinare

Lasagna cu piept de pui si anghinare

Lasagna cu piept de pui si anghinaredin: piept de pui, anghinare, parmezan, rosii uscate, crema de branza, lapte, usturoi, busuioc, foi de lasagna. Ingrediente: 2-3 bucati piept de pui, fiert și marunțit 1 ½ ceasca anghinare, tocate 2 cesti branza mozzarella, maruntita 1 ceasca parmezan ras ½ ceasca rosii uscate, tocate 2 pachete de crema […]

Noodles cu tofu si oua

Noodles cu tofu si oua

Noodles cu tofu si oua din: noodles, ulei, tofu, oua, apa, capa, usturoi, sos de soia, ketchup, sos chilli, cartof, ceapa verde, ardei iuti. Ingrediente:  450 g noodles 4-6 linguri ulei 115g tofu prăjit 2 oua 2 linguri apa 1 ceapa, felii 1 cățel de usturoi, zdrobit 1 lingura sos de soia 2-3 linguri ketchup […]

Salata de paste cu feta

Salata de paste cu feta

Salata de paste cu feta din: paste, branza feta, lamaie, ardei gras, usturoi, busuioc, ulei de masline, otet, sare si piper. Ingrediente: 500 g paste-fundiţe 200 g brânză feta 2 lămâi conservate în ulei 1 conservă de ardei gras, roşu, curăţat 2 căţei de ustu­roi 1 legătură de busuioc 5 linguri ulei de măsline 2 linguri […]

Paste umplute cu branza si sos de spanac

Paste umplute cu branza si sos de spanac

Paste umplute cu branza si sos de spanac din: paste rigatoni, mozzarella, parmezan, branza maruntita, ricotta, busuioc, oregano, patrunjel, unt, spanac, usturoi, lapte de soia, sare, piper. Ingrediente: 1 pachet paste rigatoni 2 linguri mozzarella, tocata 2 linguri parmesan, ras 2 linguri branza maruntita 2 cesti branza ricotta ¼ ceasca busuioc proaspat 1 lingurita oregano […]

Budinca de paste cu ton si cheddar

Budinca de paste cu ton si cheddar

Budinca de paste cu ton si cheddar din: paste, ton, supa de ciuperci, lapte, mazare, branza cheddar, pesmet, unt, parmezan. Ingrediente: 1 pachet paste 100 g ton, maruntit 1 cutie supa de ciuperci 1/2 cana de lapte 1 cana mazare, fiarta 1/2 – 3/4 ceasca branza cheddar, rasa ½ ceasca pesmet 1 lingura unt topit […]

Ravioli cu branza si sos de carne

Ravioli cu branza si sos de carne

Ravioli cu branza si sos de carne din: ulei de masline, carne de carnati, rosii, sos de rosii, pasta de tomate, condimente, praf de usturoi, praf de ceapa, sare, piper, ravioli, mozzarella, parmezan, busuioc. Ingrediente: 1 lingura ulei de masline 1 kg carne din carnati 1 cutie rosii cubulete 1 cutie sos de rosii 1 […]

Linguine cu rosii si usturoi

Linguine cu rosii si usturoi

Linguine cu rosii si usturoi din: lingurine, usturoi, rosii, ulei de masline, patrunjel, busuioc, suc de lamaie, sare.   Ingrediente: 250 g linguine 5 catei de usturoi, felii subtiri 2 rosii, cuburi 2 linguri ulei de masline 1/8 cana patrunjel tocat 1/8 cana busuioc tocat 1/2 lingura suc proaspat de lamaie sare, dupa gust   […]

Paste cu carne de miel

Paste cu carne de miel

Paste cu carne de miel din: ulei de masline, carne de miel, ciuperi, ceapa, usturoi, scortisoara, piper cayenne, cuisoare, oregano, vin rosu, rosii, sos de rosii, macaroane, supa de pui, parmezan. Ingrediente:  2 linguri de ulei de măsline 500 g carne de miel tocata 1 cană ciuperci taiate cuburi 1 cană de ceapă, cuburi 3 catei […]

Spaghete cu sos pesto picant

Spaghete cu sos pesto picant

Spaghete cu sos pesto picant din: migdale, avocado, coriandru, ardei iute, suc de lamaie, ulei de masline, parmezan, sare, piper, spaghete.   Ingrediente:  1/4 cană de migdale 1 avocado, decojit si maruntit 1 legatura coriandru 1/2 ardei iute, fara seminte 1 lingura suc de lămâie 1/4 ceasca ulei de măsline 1/2 ceasca parmezan ras 1/2 […]

Penne cu sos de rosii si parmezan

Penne cu sos de rosii si parmezan

Penne cu sos de rosii si parmezan din: paste, rosii, ulei de rosii, ulei de masline, fulgi de chili, sare, patrunjel, parmezan. Ingrediente:  150 g paste penne 80 g rosii conservate 6 linguri ulei de rosii conservate 60 ml de ulei de masline 2-4 linguri fulgi chili ½ linguriță de sare patrunjel tocat parmezan   […]

Canelloni umpluti cu pui si ricotta

Canelloni umpluti cu pui si ricotta

Canelloni umpluti cu pui si ricotta din: canelloni, mozzarella, smantana, sos bechamel, sos de rosii, piept de pui, spanac, rocotta, smantana, ierburi italiene, sare, piper, unt, faina, ceapa, lapte, ulei de masline, usturoi, rosii, zahar. Ingrediente: 1 cutie cannelloni, aproximativ 12 tuburi 1 cană brânză mozzarella, rasă 1 ceasca smantana sos bechamel sos de rosii […]

Paste cu ton la gratar

Paste cu ton la gratar

Paste cu ton la gratar din: macaroane, usturoi, frunze de busuioc, frunze de menta, nuci, iaurt, sare, piper, suc de lamaie, ton, ulei de canola, rosii cherry, oua. Ingrediente: 1 punga macaroane Ingrediente sos pesto: 2 catei de usturoi 1/2 ceasca frunze busuioc 1/2 ceasca frunze menta 1/2 ceasca nuci prajite 3/4 cana iaurt degresat 1 […]

Paste cu sardele si capere

Paste cu sardele si capere

Paste cu sardele si capere din: paste, rosii, ton in ulei, fileuri de sardele, capere, ulei de masline, sare grunjoasa, sare, piper si parmezan. Ingrediente: 400 g paste-cochilie 5 roşii 200 g ton în ulei 2 fileuri de sardele în ulei 2 lin­guri capere 3 linguri ulei de măsline sare grunjoasă sare piper măcinat parmezan […]

Tagliatelle cu crab si portocale

Tagliatelle cu crab si portocale din: tagliatelle de orez, clesti de crab, portocale, ceapa rosie, praf de boia, ulei de masline, ghimbir, coriandru, sare si piper. Ingrediente: 2 pachete tagliatelle de orez 18 cleşti de crab congelaţi 3 portocale 1 ceapă roşie 1 praf de boia mare 8 linguri ulei de măsline 1 bucăţică de […]

Spaghete cu calamar

Spaghete cu calamar 

Spaghete cu calamar din: pulpa de rosii, ulei, usturoi, vin rosu, calamar, spaghete, patrunjel. Spaghetele au o lungă istorie în bucătăria italiană. Se crede că au fost introduse pentru prima dată în Italia de către Marco Polo, care le-a descoperit în China în timpul călătoriilor sale din secolul al XIII-lea. Cu toate acestea, există dovezi că […]

Spaghete cu raci

Spaghete cu raci

Spaghete cu raci din: spaghete, sare, rosii, ceapa, usturoi, cozi de raci, unt, smantana, piper, frunze de ruccola. Spaghetele au o lungă istorie în bucătăria italiană. Se crede că au fost introduse pentru prima dată în Italia de către Marco Polo, care le-a descoperit în China în timpul călătoriilor sale din secolul al XIII-lea. Cu […]

Paste integrale cu ciuperci si usturoi

Paste integrale cu ciuperci si usturoi 

Paste integrale cu ciuperci si usturoi din: paste, ciuperci, smantana, usturoi, unt, sare, piper, patrunjel. Ingrediente: 250 g paste integrale 300 g ciuperci 250 ml smântână 2 căţei de usturoi 1 lingură unt sare piper pătrunjel   Mod de preparare: Pune pastele la fiert în apă clocotită cu sare. Topeşte untul intr-o tigaie, pune usturoiul dat […]

Paste cu seminte de chimen

Paste cu seminte de chimen din: paste varza, ciuperci, seminte de chimen, ulei, busuioc, sare, piper. Ingrediente: 250 g paste 150 g varză 6 ciuperci proaspete o lingură ulei sare piper 1/2 linguriţă seminţe de chimen busuioc proaspăt   Mod de preparare: In ulei se pun seminţele de chimen să se rumenească. Se lasă 2 minute […]

Paste cu dovlecei si bacon

Paste cu dovlecei si bacon din: ceapa, bacon, dovlecel, faina, lapte, taietei, ulei, patrunjel, sare, piper. Ingrediente:  o ceapă un dovlecel 200 g bacon o lingură făină 250 ml lapte 300 g tăieţei laţi o lingură ulei 1/2 legătură pătrunjel sare piper   Mod de preparare: Ceapa curăţată şi tocată julien se pune la călit în […]

Paste integrale cu ciuperci

Paste integrale cu ciuperci din: paste, ciuperci, smantana, usturoi, unt, sare, piper, patrunjel. Ingrediente: 250 g paste integrale 300 g ciuperci champignon 250 ml smântână 2 căţei de usturoi 1 lingură unt sare piper alb pătrunjel   Mod de preparare: Pune pastele la fiert în apă clocotită cu sare. Topeşte untul intr-o tigaie, pune usturoiul […]