Paste cu broccoli şi migdale

Paste cu broccoli şi migdale din: ulei de masline extravirgin, ardei iute, usturoi, spaghete, broccoli, coaja de lamaie, fulgi de migdale si parmezan. Ingrediente: 2 linguri ulei de masline extravirgin 1 ardei iute rosu, fara seminte si feliat 2 catei de usturoi, feliati subtire 250 g de spaghete integrale 300 g de broccoli, taiat in […]

Involtini de curcan cu spaghete

Involtini de curcan cu spaghete din: felii de curcan, sare, piper, frunze de salvie, ceapa verde, sunca, ulei, vin rosu, vin alb, spaghete, unt, coaja de lamaie si parmezan. Ingrediente: 8 felii de curcan ( de 70 g) sare piper 16 frunze mari de salvie 1 legatura ceapa verde 8 felii subtiri sunca 3 linguri […]

Supa de rosii si fasole cu melcisori

Supa de rosii si fasole cu melcisori din: ceapa, usturoi, rosii decojite, fasole alba, ulei, supa de legume, paste, sare si piper. Ingrediente: 1 ceapa 2 catei usturoi 1 conserva rosii decojite (850 ml) 1 conserva fasole alba (425 ml) 1 lingura cu ulei 500 ml supa de legume (instant) 200 g paste in forma […]

Macaroane cu chiftele de legume

O reteta delicioasa de macaroane cu:cartofi, ceapa rosie, mazare, marar, morcov, usturoi, soia, oua, sare, piper, ulei, suc de rosii, ardei iute, ghimbir, faina. Ingrediente: 400 g macaroane un cartof o ceapă roşie 400 g mazăre o legătură de mărar un morcov doi căţei de usturoi 100 g soia granulată 3 ouă sare piper ulei […]

Macaroane cu costită afumată

O reteta delicioasa de macaroane cu: rosii cherry, costita afumata, patrunjel, parmezan, usturoi, ceapa verde, ulei de masline, suc de lamaie, sare, piper.   Ingrediente: 400 g macaroane 300 g roşii cherry 300 g costiţă afumată două legături de pătrunjel 100 g parmezan 3 căţei de usturoi două fire ceapă verde 100 ml ulei de […]

Paste cu chiftele

Paste cu chiftele din: carne tocata, ou, ceapa, sare, faina, ulei, usturoi, piper, patrunjel, ceapa, rosii in bulion, ulei si paste. Ingrediente: pentru chiftele: 500 g carne tocata un ou o ceapa sare 3 linguri faina 2 linguri ulei un catel usturoi piper o legatura patrunjel pentru sos: o ceapa 4 rosii in bulion o […]

Ravioli cu sos de rosii

Ravioli cu sos de rosii din: ravioli cu branza, rosii in bulion, usturoi, ulei, patrunjel, sare si piper. Ingrediente: 400 g ravioli cu branza o cutie mare rosii in bulion 2 catei usturoi o lingura ulei cateva fire patrunjel sare piper   Mod de preparare: Se pun ravioli la fiert în func­ţie de indicaţiile de […]

Paste cu sos de roşii şi busuioc

Paste cu sos de roşii şi busuioc din: ulei de masline, usturoi, rosii, bulion, tagliatelle, mozzarella si busuioc. Ingrediente: 1 lingura ulei de masline 1-2 catei de usturoi zdrobit 800 g rosii 1 lingura bulion 400 g tagliatelle sau alte paste 150 g mozzarella, taiata in bucati mici 2 linguri busuioc proaspat   Mod de […]

Salata de paste cu salam si ridichi

Salata de paste cu salam si ridichi din: paste, sare, piper, ridichi, porumb, otet, ulei de masline, ulei de nuci, ceapa verde, patrunjel si salam. Ingrediente: 500 g paste in forma de rotita sare piper 1 legatura ridichi 1 conserva porumb 4 linguri otet 4 linguri ulei de masline 2 linguri ulei de nuci 1 […]

Taitei cu somon

Taitei cu somon afumat

Taitei cu somon afumat din: ceapa, unt, vin alb sec, samntana, sare, piper, tarhon, somon afumat, taitei si felii de lamaie. Ingrediente: 1 ceapa 2 lingurite unt 6 linguri vin alb sec 250 ml smantana sare piper 1 legatura tarhon 200 g somon afumat 500 g taitei mai multe felii de lamaie pentru ornat   […]

Pacheţele de primăvară umplute cu tăiţei

Pacheţele de primăvară umplute cu tăiţei şi mango din: taitei, morcovi, mazare mange tout, varza chinezeasca, ceapa verde, ulei, sos de soia, chutney de mango si ghimbir, foi de placinta. Ingrediente: 50 g taitei transparenti 200 g morcovi 250 g mazare mange tout 150 g varza chinezeasca 2 cepe verzi 1 l ulei 8 linguri […]

Salată de paste cu jambon, pepene galben si mozzarella

Salată de paste cu jambon, pepene galben si mozzarella din: paste, sare, otet, piper, miere, coaja de lime, suc de lime, ulei de masline, mozzarella, pepene galben, jambon si busuioc.   Ingrediente: 500 g paste colorate sare 6 linguri otet piper macinat 2 linguri miere 1 lingurita coaja rasa de lime 2 linguri suc de […]

Bami Goreng cu carne de pui si creveţi

Bami Goreng cu carne de pui si creveţi din: file de piept de pui, ceapa verde, ceapa, usturoi, varza chinezeasca, sare, ardei iute, ghimbir, creveti decorticati, taitei cu ou, ulei de arahide, zahar, sos de soia alb si supa. Ingrediente: 400 g file de piept de pui 6 cepe verzi 2 cepe 2 catei de […]

Spirale cu branza, susan si rozmarin

Spirale cu branza, susan si rozmarin din: susan, piper, ardei gras, ulei de masline, rozmarin, paste, sare si cascaval. Ingrediente: 1 linguri susan piper cate 1 ardei gras (rosu, verde, galben) 1 lingura ulei de masline 1 fir rozmarin 400 g paste in forma de spirala sare 50 g cascaval tare   Mod de preparare: […]

Cochilii cu legume

Cochilii cu legume din: broccoli, ardei grasi, patrunjel, masline negre, usturoi, sare, paste in forma de cochilie, ulei de masline, supa de legume instant si piper. Ingrediente: 500 g broccoli 2 ardei grasi rosii 1 legatura patrunjel 40 g masline negre 1 catel de usturoi sare 350 g paste in forma de cochilie 2 linguri […]

Taitei cu pui, ananas si ghimbir

Taitei cu pui, ananas si ghimbir din: ghimbir, file de piept de pui, sos de soia, ulei de susan, mazare mange tout, varza chinezeasca, morcov, rondele de ananas, taitei chinezesti, sare si coriandru. Ingrediente: 2 cm ghimbir proaspat 500 g file de piept de pui 3 linguri sos de soia 3 linguri ulei de susan […]

Paste cu carne de raţă

Paste cu legume la gratar

Paste cu legume la gratar din: ardei grasi, vanata, dovlecel, usturoi, piper, ulei de masline, rozmarin, cimbru, paste, sare si branza de oaie. Ingrediente: cate 3 ardei grasi rosii si galbeni 1 vanata 1 dovlecel 2 catei de usturoi piper 3 linguri ulei de masline 1 lingurita rozmarin tocat 1/2 legatura cimbru 400 g paste […]

Spaghete cu creveti

Spaghete cu creveti din: creveti, rosii, usturoi, spaghete, sare, menta, patrunjel, ulei de masline, piper, vin si supa de legume instant. Ingrediente: 350 g creveti decorticati congelati 500 g rosii mici 1 catel de usturoi 400 g spaghete sare 2 fire de menta 1/2 legatura patrunjel 3 linguri uleid e masline piper 100 ml vin […]

Paste cu spanac

Paste cu spanac din: spanac, sare, rosii, sunculita, rosii uscate in ulei, ceapa, ulei de masline, suc de rosii, piper, taitei, branza de capra si frunze de busuioc. Ingrediente: 350 g spanac (proaspat sau conservat) sare 200 g rosii mici 100 g sunculita 5-6 rosii uscate in ulei (conserva) 1 ceapa 2 lingri ulei de […]

Salata de spaghete cu rosii cherry

Salata de spaghete cu broccoli

Salata de spaghete cu broccoli din: spaghete, sare, broccoli, mazare, sunca de praga, supa instant, otet de vin alb, piper si ulei aromatizat cu busuioc. Ingrediente: 500 g spaghete sare 500 g broccoli 150 g mazare congelata 150 g sunca de Praga 200 ml supa (instant) 3 linguri otet de vin alb piper 2 linguri […]

Salata de paste cu mar si legume

Salata de paste cu mar si legume din: maioneza, iaurt, otet aromatizat, usturoi, sare, piper, paste, castarvete, mar, ardei gras, mazare, svaiter si zeama de lamaie. Ingrediente: 200 g maioneza pentru salata 200 g iaurt degresat 2-3 linguri otet aromatizat 2 catei de usturoi sare piper 250 g paste (in forma de melci) 1/2 castravete […]

Salata de paste cu arahide

Salata de paste cu arahide din: paste, sare, praz, sunculita, arahide, marar, ceapa, ulei de arahide, otet de vin alb, pasta de rosii, piper si sos picant de rosii. Ingrediente: 400 g paste in forma de tub sare 4 fire subtiri de praz 1 bucata groasa de sunculita (circa 200 g) 4 linguri de arahide […]

Supa cu legume si tortellini

Supa cu legume si tortellini din: ulei de masline, ceapa, usturoi, fulgi de chilli, telina apio, morcov, patrunjel, dovlecel, rosii, supa de legume si tortellini cu branza. Ingrediente: ulei de măsline 1 ceapă medie, tăiată mărunt 2 căţei de usturoi, zdrobiţi câţiva fulgi de chilli 2 ţeline Apio, tăiate cubuleţe 1 morcov mediu, curăţat şi […]

Sufleu cu paste şi ciuperci

Sufleu cu paste şi ciuperci din: paste, sare, ciuperci champignon, sunca, ceapa, legume, unt, supa, crema de branza, lapte, oua si piper. Ingrediente: 350 g paste mai groase si scurte sare 400 g ciuperci champignon 50 g sunca 1 ceapa mare 1 lingura unt 150 g legume pentru supa 100 ml supa 250 g crema […]

Salata de paste in stil mexican

Salata de paste in stil mexican din: fasole boabe, ceapa, ardei grasi, rosii, paste, sare, ardei iute, ulei, usturoi, otet, piper si zahar brun. Ingrediente: 1 conserva fasole boabe (240 ml) 1 ceapa 2 ardei rgasi 4 rosii 300 g paste sare 1 ardei iute rosu 6 linguri ulei 1 catel de usturoi 3 linguri […]

Spaghete cu amestec de ciuperci

Spaghete cu amestec de ciuperci din: amestec de ciuperci, arpagic, ulei de masline, usturoi, sare, spaghete si busuioc. Ingrediente: 600 g amestec de ciuperci (champignon, bureti, iutari) 2 bulbi de arpagic 3 linguri ulei de masline 1 catel de usturoi sare piper 500 g spaghete 1/2 legatura busuioc   Mod de preparare: Se spala ciupercile, […]

Spaghete cu fasole alba

Spaghete cu fasole alba din: sunculita, salvie, fasole alba, spaghete, sare, ulei de masline, ceapa, usturoi, rosii, supa de legume si piper. Ingrediente: 100 g sunculita 2 fire salvie 1 conserva fasole alba (425 ml) 400 g spaghete sare 1 lingura ulei de masline 1 ceapa 1 catel de usturoi 2 casolete rosii mici (500 […]

Taitei cu ou si piept de pui

Piept de pui cu taitei cu ou

Piept de pui cu taitei cu ou din: usturoi, ghimbir, ardei iute, sos de soia, pasta de tomate, piept de pui, taitei cu ou, morcovi, ulei vegetal, germeni de fasole, ceapa verde si sos de stridii. Ingrediente: 3 căţei de usturoi, zdrobiţi 1 bucată de ghimbir proaspăt, dată prin răzătoare 1 ardei iute, curăţat de […]

Spaghete cu varză creată

Spaghete cu varză creată din: ulei de masline, ceapa rsoie, cimbru, fulgi de ardei iute, otet de vin rosu, zahar, supa de legume, spaghete integrale, varza creata si gorgonzola.   Ingrediente: 2 linguri ulei de masline 2 cepe rosii, mari taiate pe jumatate si feliate foarte subtire 1 lingura frunze de cimbru, tocate 1 varf […]

Macaroane cu branza si salvie

Macaroane cu branza si salvie din: rosii, arpagic, branza gorgonzola, macaroane, sare, piper, lapte, unt, salvie si ulei de masline. Ingrediente: 100 g rosii mici 3 bulbi de arpagic 150 g branza gorgonzola 500 g macaroane sare piper 100 ml lapte 1 lingura unt 3 fire salvie 2 linguri ulei de masline   Mod de […]

Reteta zilei: Spaghete Bolognese cu carne de vita

Spaghete Bolognese cu carne de vita din: carne de vita, boia de ardei, piper rosu, ceapa, morcovi, tulpina de telina, usturoi, rosii, supa de pui, vin rosu, miere, ierburi proaspete, sos worcestershire, spaghete, sare, piper si parmezan.   Ingrediente: 500 g carne de vita 1 lingura boia de ardei 1 varf de cuțit de piper […]

Paste quattro formaggi

Paste quattro formaggi din: paste, unt, smantana, parmezan, gorgonzola, cascaval, mozzarella, patrunjel, rosie si sare. Ingrediente: 400 g paste 60 g unt 2 linguri smantana 60 g parmezan 60 g gorgonzola 100 g cascaval 100 g mozzarella patrunjel rosie sare   Mod de preparare: Fierbe pastele în apă cu sare. între timp, taie gorgonzola, mozza­rella […]