Spirale de pui cu porumb şi ardei

Spirale cu piept de pui la tigaie

Spirale cu piept de pui la tigaie din: morcovi, ciuperci, ceapa verde, telina, piept de pui, ulei, sare, piper, amzare, supa de legume, paste in forma de spirale, ketchup si smantana. Ingrediente: 2 morcovi 150 g ciuperci Champignons 1 legatura ceapa verde 1 fir telina 3 fileuri piept de pui ( a circa 120 g) […]

Taitei cu sos de ciuperci

Taitei cu sos de ciuperci din: zbarciogi uscati, ceapa, ceapa verde, morcovi, unt, smantana, sare, piper si taitei. Ingrediente: 15 g zbarciogi uscati 2 cepe 2 cepe verzi 4 morcovi 1 lingura unt 250 ml smantana sare piper 400 g taitei   Mod de preparare: Zbarciogii se acopera cu 150 ml apa fierbinte si se […]

Taitei cu legume

Taitei cu legume din: dovlecei, rosii, sare, mazare, patrunjel, sunculita, unt, piper, faina, supa de legume, lapte, cascaval si taitei.   Ingrediente: 150 g dovlecei 500 g rosii sare 500 g mazare 1/2 legatura patrunjel 50 g sunculita 3 linguri unt piper 2 linguri faina 250 ml supa de legume 250 ml lapte 100 g […]

Paste cu spanac si parmezan

Paste cu spanac, sunca si parmezan

Paste cu spanac, sunca si parmezan din: spanac, paste, sare, usturoi, sunculita, ulei de masline, fulgi de migdale, piper, parmezan si suc de lamaie. Ingrediente: 450 g spanac (congelat) 400 g paste in forma de tub sare 2 catei de usturoi 80 g sunculita 4 linguri ulei de masline 2 linguri fulgi de migdale piper […]

Spaghete cu rosii si branza

Spaghete cu rosii si branza din: spaghete, sare, busuioc, rosii, piper, telemea de oaie si ulei de masline. Ingrediente: 400 g spaghete sare 1 legatura busuioc 4 rosii mari piper 200 g telemea de oaie 2 linguri ulei de masline   Mod de preparare: Spaghetele se pun la fiert, urmand intocmai indicatiile de pe ambalaj, […]

Lasagna cu măsline

Lasagna cu măsline din: foi de lasagna, amestec de carne tocata, bulion, ceapa, masline, vin rosu, sos de rosii, cascaval, unt, faina, lapte, ulei, sare si piper. Ingrediente: 500 g foi de lasagna 1 kg amestec de carne tocata 100 g bulion 3 cepe 100 g masline 1 pahar cu vin rosu 500 ml sos […]

Spaghete cu legume si branza de oaie

Spaghete cu legume si branza de oaie din: ardei grasi, vanata, dovlecel, usturoi, piper, ulei, oregano, paste, sare si branza de oaie.   Ingrediente: cate 3 ardei grasi (galbeni si rosii) 1 vanata 1 dovlecel 2 catei de usturoi piper 5 linguri ulei 1 lingurita oregano (uscat) 400 g paste in forma de tub sare […]

Spaghete orientale

Spaghete orientale din: radacina de ghimbir, ceapa verde, spaghete, unt cu verdeata, boabe de piper, sare, suc de lamaie si fire de patrunjel. Ingrediente: 1 radacina de ghimbir (1,5 cm) 3 fire de ceapa verde 500 g spaghete 100 g unt cu verdeata boabe de piper (usor macinate) sare sucul de la 1/2 lamaie cateva […]

Taitei in stil asiatic

Taitei in stil asiatic din: morcovi, fasole verde, praz, ulei, sare, piper, taitei, oua, patrunjel, sos de soia si supa de legume. Ingrediente: 300 g morcovi 250 g fasole verde 500 g praz 2 linguri ulei sare piper 300 g taitei 2 oua 1 lingura patrunjel tocat 4 linguri sos de soia 300 ml supa […]

Reteta zilei: Noodles cu legume si lapte de cocos

Noodles cu legume si lapte de cocos din: usturoi, ghimbir, lemongrass, ardei iute, frunze de coriandru, suc de lamaie, sare grunjoasa, ulei de cocos, lapte de cocos, taitei nodles, ardei gras, mazare si seminte de susan negru.   Ingrediente: 2 caței de usturoi tocat 1 bucata de ghimbir proaspat, tocat 1 tulpina lemongrass 1 ardei […]

Spirale cu ciuperci şi ouă la cuptor

Spirale presarate cu kaizer

Spirale presarate cu kaizer din: kaizer, praz, ceapa, unt, sare, piper, paste in forma de spirala si svaite.   Ingrediente: 300 g kaizer fara os 1 tulpina praz 1 ceapa 1 lingura unt sare piper 2350 g paste in forma de spirala 1 lingura svaiter ras   Mod de preparare: Se taie kaizerul dezosat in […]

Spaghete cu rosii

Spaghete cu rosii din: migdale, usturoi, ulei de masline, spanac, busuioc, sare, piper, rosii, spaghete si branza de oaie. Ingrediente: 30 g migdale (feliate) 3 catei de usturoi 3 linguri ulei de masline 100 g spanac 1 legatura busuioc sare piper 1 kg rosii 400 g spaghete 30 g branza de oaie   Mod de […]

Paste cu smantana si spanac

Paste cu smantana si spanac din: ceapa, usturoi, unt, spanac, vin, nucsoara, supa, smantana, branza topita, parmezan, sare, piper, paste si papadie. Ingrediente: 1 ceapa 1 catel de usturoi 1 lingura de unt 200 g spanac (congelat) 125 ml vin alb nucsoara 350 ml supa (instant) 50 ml smantana 1 triunghi de branza topita 20 […]

Fettuccine cu piept de pui şi busuioc

Fettuccine cu piept de pui şi busuioc din: piept de pui, mustar, piper, sare, unt, vin alb, smantana, patrunjel si busuioc verde.   Ingrediente: 1 piept de pui mediu paste fettuccine 2 linguri mustar frantuzesc piper sare 50 g unt (margarina, ulei) 1/2 pahar vin alb sec 100 g smantana patrunjel si busuioc verde   […]

Paste bologneze cu vin roşu si carne tocată

Paste bologneze cu vin roşu si carne tocată din:  ceapa, usturoi, morcov, carne tocata asortata, ulei de masline, vin rosu sec, bulion, supa, rosii pasate, sare, piper, oregano, spaghete si parmezan. Ingrediente: 1 ceapa 1 catel de usturoi 1 morcov 500 g carne tocata asortata 2 linguri ulei de masline 100 ml vin rosu sec […]

Spaghete cu broccoli si carnaciori prajiti

Spaghete cu broccoli si carnaciori prajiti din: carnaciori, bulb de fenicul, ceapa, broccoli, sare, spaghete, ulei de masline, vin alb sec, piper si parmezan. Ingrediente: 500 g carnaciori proaspeti 1 bulb de fenicul 2 cepe 350 g broccoli sare 400 g spaghete 2 linguri ulei de masline 100 ml vin alb sec piper 40 g […]

Spaghete bolognese cu sunca

Spaghete bolognese – o mâncare tipic italiană

Spaghete bolognese din: ceapa, usturoi, morcov, telina, ulei de masline, amestec de carne tocata, pasta de rosii, rosii, foaie de dafin, sare, piper, condimente pentru pizza, spaghete si busuioc. Ingrediente: 1 ceapa 1 catel de usturoi 1 morcov mediu 100 g de telina 1 lingura ulei de masline 400 g amestec de carne tocata 2 […]

Spaghetti Carbonara delicioase

Spaghetti Carbonara delicioase din: spaghetti, sare, kaizer, praz, unt, usturoi, galbenusuri, smantana, piper si parmezan. Ingrediente: 500 g spaghetti sare 100 g kaizer afumat, taiat felii 1 fir de praz 1 lingura unt 1 catel de usturoi 2 galbenusuri proaspete 100 ml smantana piper 60 g parmezan proaspat taiat   Mod de preparare: Fierbeţi pastele […]

Legume cu paste si sunca la tigaie

Legume cu paste si sunca la tigaie din: gris, faina, oua, sare, praz, usturoi, dovleac, unt, smantana, piper, nucsoara si sunca. Ingrediente: 300 g gris 100 g faina 1 ou sare 2 tulpini praz 1 catel de usturoi 500 g dovleac 2 linguri unt 100 ml smantana piper nucsoara rasa 100 g sunca   Mod […]

Paste in sos picant

Paste in sos picant din: ceapa, sare, piper, usturoi, ardei iute, ulei de masline, rosii, vin rosu si paste. Ingrediente: 1 ceapa sare piper 2 catei de usturoi 1 ardei iute rosu 3 linguri ulei de masline 425 ml rosii (conserva) 5 linguri vin rosu 400 g paste in forma de tub   Mod de […]

Spaghete cu rosii uscate si parmezan

Spaghete cu rosii uscate si parmezan din: rosii uscate in ulei, usturoi, ceapa verde, spaghete, sare, piper, ulei de masline, papadie si parmezan. Ingrediente: 200 g rosii uscate in ulei (conserva) 4 catei de usturoi 1 legatura ceapa verde 400 g spaghete sare piper 1 lingura ulei de masline 75 g papadie 30 g parmezan […]

Taitei cu legume si branza de capra

Taitei cu legume si branza de capra din: usturoi, rosii, spanac, busuioc, branza de capra, taitei, sare, piper, ulei, smantana, supa si faina. Ingrediente: 2 catei de usturoi 200 g rosii mici 350 g spanac 1 legatura busuioc 2 bucati branaz de capra (a 40 g) 350 g taitei sare piper 1 lingura ulei 50 […]

Vrăbioară de vitel cu paste

Vrăbioară de vitel cu paste din: vrabioara de vitel, paste, oua, telemea de oaie, ulei, unt, sare si piper. Ingrediente: 500 g vrabioara de vitel 600 g paste scurte 4 oua 150 g telemea de oaie 50 ml ulei 50 g unt sare piper   Mod de preparare: Curăţaţi carnea de pieliţe şi tendoane, spălaţi-o […]

Taitei cu carne de pui

Taitei cu carne de pui din: piept de pui, unt, sare, piper, taitei, patrunjel, veapa, smantana, supa de legume si faina. Ingrediente: 4 bucati piept de pui file (a circa 150 g) 2 linguri unt sare piper taitei cate 1 legatura patrunjel si ceapa 100 ml smantana 300 ml supa de legume (instant) 1 lingura […]

Spaghete cu sos de roşii şi linte

Spaghete cu sos de roşii şi linte din: rosii decojite, zarzavat de supa, ceapa, usturoi, ulei de masline, linte, supa de legume, oregano, foaie de dafin, sare, piper, patrunjel verde si spaghete. Ingrediente: 800 g rosii decojite din conserva 1 legatura zarzavat de supa (morcov, patrunjel) 2 cepe 1 catel de usturoi 1 lingura ulei […]

Paste cu ciuperci si vinete

Paste cu ciuperci si vinete din: ciuperci, vinete, usturoi, rosii, ulei de masline, vin alb, sare, piper, paste si parmezan. Ingrediente: 50 g ciuperci 400 g vinete 1 catel de usturoi 4 rosii 4 linguri ulei de masline 150 ml vin alb sare piper 400 g paste in forma de tub 100 g parmezan ras […]

Tuburi cu carne tocata

Tuburi cu carne tocata din: ardei grasi, ceapa, usturoi, oregano, ulei de masline, carne tocata, supa, smantana, bulion, sare, boia, paste si parmezan. Ingrediente: cate 2 ardei grasi (verzi si rosii) 1 ceapa 1 catel usturoi 1/2 legatura oregano 4 linguri ulei de masline 250 g carne tocata (amestec) 125 ml supa 150 g smantana […]

Spaghete cu masline si sos de lamaie

Spaghete cu masline si sos de lamaie din: ceapa verde, ulei de masline, spaghete, cimbru verde, galbenusuri, masline negre, branza de oaie, lamai, sare si piper. Ingrediente: 1 legatura de ceapa verde 1 lingura ulei de masline 500 g spaghete 1 legatura cimbru verde 3 galbenusuri 20 g masline negre 100 g branza de oaie […]

Tăiţei şi salată de untişor

Tăiţei şi salată de untişor din: taitei din orez, sos de soia, ulei de susan, vin alb sec, zahar brun, frunze de menta, mango, frunze de untisor, seminte de susan, suc de lamaie verde, sare si piper. Ingrediente: 200 g taitei din orez salbatic 20 ml sos soia 20 ml ulei de susan 40 ml […]

Spaghete impachetate

Spaghete impachetate din: spaghete, rosii, creveti, mix de fructe de mare, unt, vin, usturoi, patrunjel, lamaie si sare.   Ingrediente: 1 pachet cu spaghete 5-6 rosii 300 g creveti 100 g mix de fructe de mare 50 g unt 1 cescuta cu vin 1 catel de usturoi patrunjel 1 lamaie sare   Mod de preparare: […]

Tăiţei thailandezi Satay

Tăiţei thailandezi Satay din: unt de arahide, sos chilli, lapte de cocos, supa de legume, sos de soia, taitei, ulei de susan, ghimbir, broccoli, ardei rosu, porumb dulce, fasole pastai, usturoi, frunze de busuioc, alune prajite, sare si piper. Ingrediente: 30 g unt de arahide 30 ml sos chilli dulce 100 ml lapte de cocos […]

Farfalle cu pui si dovlecei

Farfalle cu pui si dovlecei din: farfalle, piept de pui, dovlecei, morcov, seminte de mac, ulei, usturoi, parmezan, patrunjel, sare si piper. Ingrediente: 500 g farfalle 400 g piept de pui 2 dovlecei 1 morcov 1 lingura seminte de mac 100 ml ulei 1 catel de usturoi 50 g parmezan 1 legatura patrunjel sare piper […]