Lasagna cu vita si usturoi

Lasagna cu vita si usturoi din: foi de lasagna, carne tocata de vita, unt, ceapa, usturoi, suc de rosii, cascaval, oregano, maghiran, sare, piper si ulei. Ingrediente: 1 cutie foi de lasagna 500 g carne tocata de vita 2 linguri cu unt 1 ceapa 4 catei de usturoi 250 ml suc de rosii 300 g […]

Lasagna cu porc si telemea

Lasagna cu porc si telemea din: foi de lasagna, carne de porc, telemea, cascaval, pasta de tomate, suc de rosii, ceapa, unt, vin, foi de dafin, saer, piper si ulei. Ingrediente: 1 cutie cu foi de lasagna 500 g carne de porc 400 g telemea 100 g cascaval 100 g pasta de tomate 1 cescuta […]

Macaroane cu pui şi varză

Macaroane cu sos tomat şi ficăţei de pasăre

Macaroane cu sos tomat şi ficăţei de pasăre din: margarina, ficat de pasare, unt, pasta de rosii, morcovi, telina, ceapa, cascaval, zahar si sare. Ingrediente: 400 g margarina 250 g ficat de pasare 100 g unt 75 g pasta de rosii 75 g morcovi 25 g telina 25 g ceapa 100 g cascaval 25 g […]

Paste cu scoici şi parmezan

Paste cu scoici şi parmezan

Paste cu scoici şi parmezan din: spaghete, scoici, ceapa, usturoi, parmezan, vin, frunza de dafin, otet, sare, piper, unt, patrunjel, pudra de chilli si pasta de tomate. Ingrediente: 400 g spaghete 400 g scoici în cochilie o ceapă un căţel de usturoi 400 g parmezan 500 ml vin alb o frunză de dafin o lingură […]

Spaghete cu perisoare

O reteta savuroasa de Spaghete cu perisoare din: spaghete, sare, ulei, pulpa de porc, ceapa rosie, ou, cimbru, busuioc, piper, unt, rosii si zahar. Ingrediente:  un pachet spaghete sare ulei 400 g pulpa de porc tocata 2 cepe rosii un ou cimbru busuioc verde si uscat piper 50 g unt 400 g rosii o lingurita […]

Paste cu rosii si parmezan

O reteta savuroasa de paste cu rosii si parmezan din: paste, rosii, parmezan, ciuperci, busuioc, cimbru, sare, piper, ulei de masline, usturoi si ceapa rosie. Ingrediente: 400 g paste 4-6 rosii 150 g parmezan 250 g ciuperci busuioc verde cimbru uscat si macinat sare piper negru macinat 2-3 linguri ulei de masline 2-3 catei usturoi […]

Paste cu legume si menta

O reteta delicioasa de paste cu: tagliatelle, dovlecei, mazare, lamaie, menta, branza ricotta. Ingrediente: 350g de tagliatelle 500g de dovlecei 190g de mazăre proaspătă sau congelată coaja şi sucul de la 1 lămâie necerată o mână frunze de mentă, tocate 250g de brânză ricotta   Mod de preparare: Fierbeţi pastele conform instrucţiunilor de pe ambalaj. […]

Reteta zilei: Ravioli cu legume

O reteta delicioasa si savuroasa de Ravioli cu legume din: fasole neagra, edamame, porumb, ceapa, ardei gras, ulei de masline, otet de vin rosu, coriandru, zahar, foi pentru ravioli si smantana. Ingrediente: 3/4 cană fasole neagră 1/2 ceasca edamame 1/2 ceasca de porumb 1/4 ceasca ceapa rosie sau alba, taiata cuburi 1/2 cana ardei gras […]

Spaghete cu fenicul, ricotta şi roşii

O reteta delicioasa de spaghete cu: usturoi, ulei de masline, fenicul, rosii, busuioc, otet balsamic, ricotta. Ingrediente: 3 căţei de usturoi, tăiaţi în felii 2 linguri ulei de măsline 2 bulbi mari de fenicul (sau 4 mici), tăiaţi in felii subţiri 6 roşii prună, curăţate de seminţe, tăiate în bucăţele frunzele de la o legătură […]

Paste cu iaurt la cuptor

Paste cu iaurt la cuptor din: paste, zahar, oua, iaurt, zahar vanilat, coaja de lamaie si sare. Pastele cu iaurt la cuptor sunt o variantă delicioasă și reconfortantă a clasicelor paste, ce aduce un plus de cremozitate și savoare fiecărei mușcături.    Ingrediente: 500 g paste ondulate 300 g zahar 6-7 oua 1 kg iaurt […]

Sote de legume de primăvară

Tagliatelle cu muschi de vita si legume sote

Tagliatelle cu muschi de vita si legume sote din: muschi de vita, morcovi, dovlecel, sparanghel, ardei gras, rosii cherry, tagliatelle, sweet chilli, ghimbir, usturoi, patrunjel, vin si ulei de masline. Ingrediente: 150 g muschi de vita 30 g morcovi 30 g dovlecel 30 g sparanghel 30 g ardei gras 50 g rosii cherry 120 g […]

Taitei soba cu creveti la cuptor

Taitei soba cu creveti la cuptor din: usturoi, unt de arahide, miere, ulei de susan, sos de soia, sos sriracha, sos de peste, ulei de arahide, ardei grasi, ciuperci, taitei soba, praz, arahide si lime. Ingrediente: Doi catei de usturoi, maruntiti Doua linguri de unt de arahide O lingura de miere Doua lingurite de ulei […]

Spaghete cu nuci si usturoi

Spaghete cu nuci, stafide şi pătrunjel

Spaghete cu nuci, stafide şi pătrunjel din: spaghete, ulei de masline, ceapa, stafide, supa de legume, parmezan, nuci si patrunjel. Ingrediente: 300 g de spaghete 2 linguri ulei de masline 2 cepe feliate 5 linguri de stafide 250 ml supa de legume 50 g de parmezan ras 5 linguri de nuci tocate 1 legatura mica […]

retete

Ravioli cu nuci si salvie

Ravioli cu nuci si salvie din: faina, oua, galbenus, ulei de masline, rosii, mozzarella, miez de nuca, albus, salvie, unt, sare si piper. Ingrediente: 300 g faina 2 oua 1 galbenus 1 lingura ulei de masline 50 g rosii conservate in ulei 125 g mozzarella 2 linguri miez de nuca 1 albus salvie 4 linguri […]

Linguine cu lămâie

Linguine cu lămâie din: ceapa rosie, ulei de masline, chilli, paste, linguine, sare, piper, piept de pui, lamaie si patrunjel. Ingrediente: 2 cepe rosii 1 lingura ulei de masline 1 praf chilli 300 g paste lungi (linguine) sare piper 2 piepti de pui 1 lamaie 1 mana de patrunjel   Mod de preparare: Se curăţă […]

Taietei cu sunca si legume

Tăieţei soba cu aromă de lime

Tăieţei soba cu aromă de lime dn: taitei soba, ceapa verde, coaja si zeama de lime si sos de soia.   Ingrediente: 250 g taitei soba 4 fire de ceapa verde, feliate subtire, pe lung coaja rasa si zeama de la 1 lime 2 linguri sos de soia   Mod de preparare: Fierbe tăieţeii în […]

Paste cu ciuperci si parmezan

Paste cu ciuperci si parmezan din: paste, ciuperci, unt, usturoi, sare, piper, coriandru si parmezan.   Ingrediente: 500 g paste 500 g ciuperci 50 g unt 2-3 catei usturoi sare piper 2-3 frunze coriandru 50 g parmezan   Mod de preparare: Se pun pastele să fiarbă în apă clocotită cu o linguriţă de sare. Se […]

Lasagna cu carne de vita

Lasagna cu carne de vita din: carne tocata de vita, parmezan, ceapa rosie, sare, ou, piper, cimbru, busuioc, ulei de masline, foi de lasagna, unt, faina, nucsoara, suc de rosii si cimbru verde.   Ingrediente: 500 g carne tocata de vita 200 g parmezan 2-3 cepe rosii sare un ou piper negru macinat cimbru busuioc […]

Lasagna vegetariană

Lasagna vegetariană din: foi lasagna, sare, piper, dovlecei, usturoi, ceapa, ulei, rosii, busuioc, mozzarella, parmezan, rosii cherry, rosii galbene si seminte de floarea soarelui.   Ingrediente: 12 foi lasagna sare piper 3 dovlecei mijlocii 2-3 catei de usturoi 1 ceapa 1 lingura ulei 600 g rosii decojite (conserva) 2 linguri busuioc tocat 250 g mozzarella […]

Budinca de varza alba cu carne de miel

Budinca de paste cu varza

O reteta gustoasa de Budinca de paste cu varza din: paste scurte, ulei, sare, varza alba, varza rosie, usturoi, smantana, oua, cascaval si piper. Ingrediente: 400 g paste scurte 3 linguri ulei sare 8 frunze de varza alba 4 frunze de varza rosie 1 catel de usturoi 250 g smantana 16% grasime 4 oua 150 […]

Spaghete cu rosii cherry

Spaghete cu rosii cherry din: spaghete, sare, rosii cherry, masline, busuioc, usturoi, ulei de masline, piper si parmezan. Ingrediente: 400 g spaghete sare 400 g rosii cherry 80 g masline negre fara samburi 1/2 legatura busuioc 2 catei de usturoi 2 linguri ulei de masline piper 50 g parmezan proaspat ras   Mod de preparare: […]

Budinca de macaroane

Budinca de macaroane din: macaroane, oua, telemea, branza de vaci, gorgonzola, smantana, ceapa verde, rosii, unt si sare.   Ingrediente: 700 g macaroane/spaghete 2 oua 200 g telemea 100 g branza de vaci 100 g camembert/gorgonzola 100 g smantana 2 fire de ceapa verde 2 rosii 50 g unt sare   Mod de preparare: Unge […]

Lasagna cu broccoli si nucsoara

Lasagna cu broccoli si nucsoara din: ou, broccoli, smantana, cascaval, nucsoara, faina, lapte, usturoi, ulei de masline, margarina, sare.   Ingrediente: 150g foi de lasagna 1 ou 100 g smântână 300 g broccoli 150 g caşcaval 1 vârf de cuţit nucşoară 3 linguri cu făină 200 ml lapte 2 căţei de usturoi ulei de măsline […]

Tagliatelle cu sos curry

Tagliatelle cu sos curry din: tagliatelle, somon afumat, ceapa, unt, coniac, smantna, curry si sare. Ingrediente: 500 g tagliatelle 200 g somon alb afumat 1 ceapa 2 linguri cu unt 5 linguri cu coniac 400 ml smantana dulce 2 linguri de curry sare   Mod de preparare: Fierbe pastele în apă cu sare, conform indicaţiilor […]

Paste cu gremolata şi creveţi

Paste cu gremolata şi creveţi din: tagliatelle, usturoi, zeama de lamaie, patrunjel, rucola, ulei de masline extravirgin, unt, creveti si fulgi de ardei iute. Ingrediente: 175 g tagliatelle 1 catel mare de usturoi coaja rasa de la 1 lamaie zeama de la 1/2 lamaie 1 legatura mica de patrunjel 1 mana de rucola 50 ml […]

Lasagna cu carne de vita si masline

O reteta delicioasa de lasagna cu: unt, foi de lasagna, carne de vita, masline, ceapa, usturoi, sos de rosii, cascaval, smantana, oregano, maghiran, foi de dafin, sare, piper, ulei. Ingrediente: 20 foi de lasagna 2 linguri cu unt 200 g carne tocată de vită 100 g măsline 1 ceapă 1 căţel de usturoi 500 ml […]

Spaghete cu sos aromat

O reteta delicioasa de spaghete cu: unt, sos de rosii, ceapa, ciuperci, masline, piper, ulei de masline. Ingrediente: 250 g spaghete 1 lingură cu unt 500 ml sos de roşii 2 cepe 300 g ciuperci 100 g măsline rondel pătrunjel sare piper ulei de măsline Mod de preparare: Curăţă ciupercile şi taie-le felii subţiri. Separat, […]

Tagliatelle cu ton

Tagliatelle cu ton din: tagliatelle, ton, rosii, usturoi, vin, ulei, menta si sare.   Ingrediente: 500 g tagliatelle 500 g ton 4 rosii 4 catei de usturoi 100 ml vin alb ulei menta sare   Mod de preparare: Pune la fiert pastele în apă clocotită cu sare, conform indicaţiilor de cutie. Intre timp, pregăteşte peştele […]

Tortiglioni cu pui si spanac

Tortiglioni cu pui si spanac din: tortiglioni, spanac, piept de pui, rosii cherry, ceapa, sos de soia, ulei si sare. Ingrediente: 500 g tortiglioni 200 g spanac proaspat 300 g piept de pui 300 g rosii cherry 1 ceapa 1 linguri cu sos de soia ulei sare   Mod de preparare: Toacă fin ceapa şi […]

Tagliatele cu pui si rosii

Tagliatele cu pui si rosii din: tagliatele, unt, sare, piper, usturoi, piept de pui, rosii cherry, cimbru, patrunjel si ulei de masline.   Ingrediente: 400 g tagliatele 50 g unt sare piper negru macinat 4-5 catei usturoi 400 g piept de pui 8 rosii cherry cimbru verde si macinat o legatura patrunjel 2 linguri ulei […]

Spaghete cu mazare si rosii

Spaghete cu mazare si rosii din: usturoi, ulei, busuioc, patrunjel verde, rosii, sare, piper, mazare, branza telemea.   Ingrediente: 1 căţel de usturoi 3 linguri ulei 1/2 legătură busuioc 1/2 legătură pătrunjel verde 500 g roşii mici şi alun­gite sare piper 400 g spaghete 150 g mazăre congelată 150 g brânză telemea   Mod de […]

Fusilli cu ricotta

O reteta de Fusilli cu ricotta din: paste fusilli, ricotta, unt, capere, ardei iute, ceapa verde si sare. Ingrediente: 500 g paste fusilli 300 g ricotta 2 linguri cu unt 5-6 capere 2 ardei iuti rosii ceapa verde sare   Mod de preparare: Pune la fiert pastele în apă clocotită cu sare, conform indicaţiilor de […]