Farfalle cu telina si bacon

Farfalle cu telina si bacon din: farfalle, telina, bacon, rosii, ulei de masline, busuioc, parmezan, sare si piper.   Ingrediente: 400 g farfalle 3 tulpini de telina 300 g bacon 4 rosii 1 catel de usturoi 3 linguri ulei de masline 2-3 fire de busuioc 2-3 linguri parmezan sare piper   Mod de preparare: Puneţi […]

Fusilli cu vinete, ricotta si busuioc

O reteta de fusilli cu vinete, ricotta si busuioc din: fusilli, vinete, ricotta, smantana, ulei de masline, frunze de busuioc, parmezan, sare si piper. Ingrediente: 400 g fusilli 2 vinete mici 300 g ricotta 100 g smantana 70 ml ulei de masline 6-7 frunze de busuioc 50 g parmezan ras sare piper   Mod de […]

Kataif dulce cu nuci

O reteta delicioasa de kataif cu: ulei, lapte, nuci, migdale, fistic, oua, paste de kataif, zahar tos, apa, suc de lamaie. Ingrediente: un pahar cu ulei un pahar cu lapte dulce rece 100 g amestec de nuci, migdale, fistic 3 ouă 5 rotocoale de paste de kataif 400 g zahăr tos 750 ml apă sucul […]

Penne cu ton

O reteta de penne cu ton din: penne, ton in ulei, usturoi, ulei de masline, pasta de ansoa, capere, rosii in bulion, oregano, patrunjel, sare si piper. Ingrediente: 400 g penne 300 g ton in ulei (conserva) 1 catel de usturoi 3 linguri ulei de masline 1 lingura pasta de ansoa 2 linguri capere 400 […]

retete

Vinete cu paste scoici

O reteta de vinete cu paste scoici din: vinete, ceapa, usturoi, rosii, paste si verdeata.   Ingrediente: 2 vinete, taiate cuburi 1 ceapa usturoi 1 conserva rosii 400 g paste scoici verdeta (patrunjel, busuioc)   Mod de preparare: Fierbi pastele conform instrucţiunilor de pe pa­chet, le scurgi apoi de apă şi le amesteci cu verdeaţa […]

retete

Spaghetti cu dovlecei si rosii cherry

Spaghetti cu dovlecei si rosii cherry din: spaghete, dovlecei, rosii cherry, usturoi, ulei de masline, patrunjel, parmezan, sare si piper. Ingrediente: 400 g spaghete 2 dovlecei 300 g rosii cherry 1 catel de usturoi 50 ml usturoi 50 ml ulei de masline 1 legatura patrunjel 2-3 linguri parmezan ras sare piper   Mod de preparare: […]

Hering cu paste şi sos de ceapă

O reteta delicioasa de hering cu: paste, morcovi, ardei capia, ardei iute, ceapa, usturoi, vin alb, sare, piper, ulei de masline, patrunjel. Ingrediente: 4 heringi 400 g paste verzi doi morcovi un ardei capia un arcei iute mic 3 cepe roşii doi căţei de usturoi 250 ml vin alb demisec sare piper ulei de măsline […]

Pappardelle cu sos de vinete

Pappardelle cu verdeţuri

O reteta de pappardelle cu verdeturi din: papparelle, morcovi, telina, dovlecel, mazare, ulei de masline, patrunjel, sare si piper. Ingrediente: 500 g pappardelle 1 morcov 1 tulpina de telina 1 dovlecel 100 g mazare 50 ml ulei de masline 1 legatura patrunjel sare piper   Mod de preparare: Fierbeţi pastele la foc potrivit, conform indicaţiilor […]

Carbonara cu bacon afumat

Paste carbonara cu legume

O reteta de paste carbonara cu legume din: spaghetti, ceapa, ulei, sunca, sparanghel, patrunjel, usturoi, galbenusuri, concentrat vegetal, parmezan si pesmet. Ingrediente: 250 g spaghetti sau tagliatelle 1 ceapa tocata marunt 1 lingura ulei 100 g sunca 150 g sparanghel 150 ml smantana 1 lingura patrunjel proaspat, tocat 2 catei de usturoi, zdrobiti 2 galbenusuri, […]

Salata cu paste si crevete

Salata cu paste si crevete din: rosii, ulei de masline, zahar tos, paste, crevete, ceapa verde, frunze de papadie, pasta de masline si zeama de lamaie. Ingrediente: 350 g rosii mici (cherry) 2 linguri ulei de masline 2 linguri zahar tos 350 g paste (penne) 300 g crevete fierte 1 legatura ceapa verde, tocata marunt […]

Lasagna cu trei feluri de brânză

Lasagna cu trei feluri de branza din: carnaciori, carne tocata de vital, ceapa, usturoi, rosii, pasta de tomate, apa, zahar, busuioc, oregano, sare, piper, patrunjel, lasagna, ricotta, ou, mozzarella si parmezan.   Ingrediente: 400 g carnaciori italienesti 300 g carne tocata de vitel 100 g ceapa tocata 2 catei de usturoi zdrobiti 1 conserva de […]

Ravioli cu roşii şi carne

Ravioli cu roşii şi carne

O reteta delicioasa de ravioli cu: rosii, faina, oua, carne de vita, dovlecel, ceapa, usturoi, ulei, sare, piper, oregano. Ingrediente: 200 g făină două ouă 500 g carne de vită tocată un dovlecel o ceapă 4 căţei de usturoi 100 ml ulei de floarea-soarelui 5 roşii sare piper oregano Mod de preparare: Ceapa şi usturoiul […]

Cannelloni cu pui si branza

O reteta de cannelloni cu pui si branza din: bulion, cheddar, mozzarella, pesmet, ou, ceapa, carne de pui, cannelloni, busuioc, oregano, sare si piper. Ingrediente: 750 g bulion 200 g cheddar rasa 200 g mozzarella 120 g pesmet 1 ou 1 ceapa tocata 1 piept carne de pui dezosat si fara piele 350 g paste […]

Paste cu ansoa si rosii

Paste cu ansoa si rosii

O reteta de paste cu ansoa si rosii din: fileuri de ansoa, frunze de busuioc, masline negre, capere, paste, ulei de masline, usturoi, boia de ardei iute, pasta de tomate si rosii. Ingrediente: 6 fileuri de ansoa, scurse de lichid 12 frunze de busuioc 100 g masline negre, fara samburi 2 linguri capere 350 g […]

Lasagna cu mozzarella si legume

Lasagna cu mozzarella si legume

O reteta de lasagna cu mozzarella si legume din: mozzarella, morcovi, rosii, spanac, ceapa, usturoi, unt, foi de lasagna, muguri de pin, ulei, sare si piper. Ingrediente: 400 g mozzarella 500 g morcovi 4 rosii 1 kg spanac 1 ceapa 1 catel de usturoi 1 lingura cu unt 500 g foi de lasagna muguri de […]

Paste cu nuci si caise

Paste cu nuci si caise

O reteta delicioasa de Paste cu nuci si caise din: prune, caise, nuca, zahar tos, scortisoara, cuisoare, unt, miere, suc de lamaie. Ingrediente: 300 g paste mici 4 prune 500 g caise 100 g miez de nucă 100 g zahăr tos o linguriţă cu pudră de scorţişoară un vârf de linguriţă cu pudră de cuişoare […]

Paste la cuptor, cu carne tocata

Paste la cuptor, cu carne tocata

O reteta de paste la cuptor, cu carne tocata din: ceapa rosie, ardei gras, praz, carne de vita, cas, ulei de masline, usturoi, rosii, bulion, supa de vita, paste, pesmet, cascaval si frunze de busuioc.   Ingrediente: 1 ceapa rosie, tocata 1 ardei gras, rosu, rocat 1 ardei gras galben, tocat 1 fir de praz, […]

Spaghete cu peste si legume

Spaghete cu peste si legume

O reteta de spaghete cu peste si legume din: spaghete, rondele de rechin, ceapa, rosii, usturoi, capere, ulei, patrunjel verde, piper si sare. Ingrediente: 500 g spaghete 4 rondele de rechin 1 ceapa 6 rosii 4 catei de usturoi 1 lingura cu capere ulei patrunjel verde piper sare   Mod de preparare: Pune pastele la […]

Lasagna cu vita

O reteta cu lasagna cu vita din: foi de lasagna, carne de vita, ulei de masline, unt, ceapa, telina, morcov, nucsoara, vin alb sec, rosii in sos, cascaval, oregano, piper, sare, unt, faina, sare si lapte. Ingrediente: 200 g foi de lasagna 500 g carne de vita tocata 1 lingura cu ulei de masline 3 […]

Paste cu fructe de mare si usturoi

Paste cu fructe de mare

O reteta de paste cu fructe de mare din: paste, fructe de mare, usturoi, ardei iute, unt, ulei de masline, vin, sare si piper. Ingrediente: 500 g de paste 500 g (1 kg) de fructe de mare congelate 3-4 caţei usturoi 1 ardei iute 1 lingură unt ulei de măsline 1-2 pahare cu vin alb […]

Lasagna cu legume

Lasagna cu legume

O reteta de lasagna cu legume din: foi lasagna, ciuperci, dovlecel, morcovi, telina, ceapa, ardei, rosii in bulion, suc de rosii, sare, piper si ulei. Ingrediente: 1 pachet foi lasagna 500 g ciuperci 1 dovlecel 3 morcovi 1 telina mica 3 cepe 1 ardei rosu 1 ardei galben 1 cutie rosii in bulion 1 cana […]

Paste cu sos de urda

Paste cu sos de urda

O reteta de paste cu sos de urda din: paste, ulei de masline, dovlecel, coaja de lamaie, zeama de lamaie, urda si parmezan. Ingrediente: 500 g paste pappardelle sau taitei 1 1/2 linguri ulei de masline 3 dovlecei razuiti coaja rasa si zeama de la 1 lamaie + zeama de la 1/2 lamaie 250 g […]

Spaghete cu avocado si crevete

Spaghete cu avocado si crevete

O reteta de spaghete cu avocado si crevete din: spaghete, ulei de masline, crevete, usturoi, vermut, smantana, avocado si sos pesto. Ingrediente: 500 g spaghete 1 1/2 linguri ulei de masline 450 g crevete, decongelate 2 catei de usturoi, zdrobiti 225 ml vermut sau vin alb 225 ml smantana 1 avocado, taiat cuburi 3 linguri […]

Cannelloni cu legume si telemea

Cannelloni cu legume

O reteta de cannelloni cu legume din: ulei de masline, ceapa, usturoi, vanata, rosii, foi de lasagna, smantana, cascaval, telemea, branza de vaci, mozzarella si busuioc. Ingrediente: 2 linguri ulei de masline 1 ceapa tocata 1 catel de usturoi zdrobit 1 vanata curatata de coaja si taiata cuburi 400 g rosii tocate in suc un […]

Paste cu mozzarella

Paste cu mozzarella

O reteta de paste cu mozzarella din: penne, rosii cherry, mozzarella, oregano, busuioc, usturoi, ulei de masline extravirgin, sare si piper. Poate te intereseaza si:   Paste cu mozzarella cu cuptor Paste cu mozzarella pane Paste cu mozzarella şi sos bechamel Ingrediente: 280 g penne rigate 400 g rosii cherry 200 g mozzarella oregano busuioc […]

Macaroane cu carne tocată la cuptor

Macaroane cu carne tocată la cuptor

O reteta delicioasa de macaroane cu: carne de vita, rosii, ceapa, parmezan, faina, lapte, ulei de masline, vin alb sec, sare, piper, oregano. Ingrediente: un pachet macaroane un kilogram carne de vită două conserve de roşii 2 cepe 150 g parmezan 9 lin­guri cu făină un litru lapte dulce 100 g unt, ulei de măsline […]

Spaghete cu ciuperci

Spaghete cu ciuperci

O reteta de spaghete cu ciuperci din: paste, ciuperci, lapte, faina, sare grunjoasa, piper, patrunjel, ceapa verde si ulei de masline. Ingrediente: 400 g paste 500 g ciuperci 300 ml lapte o lingura faina sare grunjoasa piper negru macinat 2 legatura patrunjel verde o legatura ceapa verde 2-3 linguri ulei de masline   Mod de […]

Lasagna cu rosii si branza

Lasagna cu rosii si branza

O reteta de lasagna cu rosii si branza din: foi de lasagna, carne tocata de vita si porc, sare, piper, cimbru, busuioc, ulei de masline, piure de rosii, unt, nucsoara, lapte, faina si parmezan. Ingrediente: 18-20 foi de lasagna 300 g carne tocata de vita si porc sare piper negru cimbru si busuioc ulei de […]

Spaghete cu mazare si rosii

Spaghete cu mazare si rosii

O reteta delicioasa de spaghete cu: mazare, usturoi, ulei, busuioc, patrunjel, rosii, sare, piper, branza. Ingrediente: 1 căţel de usturoi 3 linguri ulei 1/2 legătură busuioc 1/2 legătură pătrunjel verde 500 g roşii mici şi alun­gite sare piper 400 g spaghete 150 g mazăre congelată 150 g brânză telemea Mod de preparare: Se încinge cuptorul […]

Spaghete cu fructe de mare

Spaghete cu fructe de mare

O reteta delicioasa de spaghete cu: fructe de mare, ulei de masline, vin alb sec, ceapa, usturoi, lamaie, patrunjel verde, sare, piper. Ingrediente: 250 g spaghete 400 g cocktail fructe de mare 3 lin­guri ulei de măsline 100 ml vin alb sec 1 ceapă 1 căţel usturoi 1 lămâie pătrunjel verde tocat sare piper Mod […]

Paste verzi cu pui şi gălbiori

Paste verzi cu pui şi gălbiori

O reteta delicioasa de paste cu: tagliatele, aripioare de pui, galbiori, ceapa, pasta de rosii, pasta de ardei iute, cascaval, sare, piper, busuioc verde, ulei. Ingrediente: 300 g tagliatele verzi 300 g aripioare de pui 150 g gălbiori o ceapă o lingură cu pastă de roşii o linguriţă cu pastă de ardei iute 200 g […]

Paste cu verdeţuri şi usturoi

O reteta de paste cu verdeturi si usturoi din: ulei de masline, praz, usturoi, frunze de spanac, smantana, paste si branza cu mucegai. Ingrediente: 1 lingură ulei de măsline 3 tulpini de praz, tăiate în felii subţiri 2 căţei de usturoi, tocaţi mărunt 250g frunze de spanac, rupte în fâşii, dacă sunt mari 200ml de […]