Macaroni cu sparanghel si pomodori secchi

Macaroni cu sparanghel si pomodori secchi

O reteta de Macaroni cu sparanghel si pomodori secchi din: pasta macaroni, parmezan, rosii deshidratate in ulei, sparanghel, unt, ulei si sare. Ingrediente: 250 g paste macaroni 200 g parmezan ras 150 g rosii deshidratate in ulei (pomodori secchi) 1 legatura sparanghel unt ulei sare   Mod de preparare: Se pune lafiert apă cu sare, […]

Spaghete cu fenicul, ricotta şi roşii

Spaghete cu fenicul, ricotta şi roşii

O reteta delicioasa de spaghete cu: usturoi, ulei de masline, fenicul, rosii, otet balsamic, spaghete, ricotta, busuioc. Ingrediente: 3 căţei de usturoi tăiaţi în felii 2 linguri ulei de măsline 2 bulbi mari de fenicul (sau 4 mici), tăiaţi in felii subtiri 6 rosii pruna 2 linguri otet balsamic 300g spaghete 100g de ricotta degresata […]

Penne cu sardine

Penne puttanesca

O reteta de penne puttanesca din: penne, ulei de masline, fileuri de ansoa, sos de rosii, usturoi, masline, capere, fulgi de chili si patrunjel. Ingrediente: 200 g penne 1 lingura de ulei de masline 4 fileuri de ansoa 1 borcan sos de rosii 3-4 catei de usturoi, taiati marunt 1 mana de masline fara samburi […]

Cannelloni cu spanac si sos de rosii

Cannelloni cu spanac si sos de rosii

Un pachet de cannelloni cu spanac si sos de rosii din: cannelloni, spanac, branza ricotta, cascaval, sos de rosii, ulei de masline, ceapa, usturoi, busuioc, cimbru, oregano, patrunjel, nucsoara, sare si piper. Ingrediente: 1 pachet cannelloni 1 kg spanac 200 g branza ricotta 3 linguri cascaval ras 200 ml sos de rosii 2 linguri ulei […]

Spaghete cu lamaie, ton si broccoli

Spaghete cu lamaie, ton si broccoli

O reteta de spaghete cu lamaie, ton si broccoli din: spaghete, broccoli, salote, capere, ton, coaja si zeama de lamaie si ulei de masline. Ingrediente: 350 g de spaghete 250 g de broccoli, taiat in buchetele 2 salote, tocate fin 85 g de masline verzi, fara sambui, taiat pe jumatate 2 linguri de capere, scurse […]

Paste cremoase cu sparanghel şi mazăre

Paste cremoase cu sparanghel şi mazăre

O reteta de pastecremoasa cu sparanghel si mazare din: fusilli, sparanghel, mazare, coaja si zeama de lamaie si crema de branza cu verdeturi. Ingrediente: 250g de fusilli sau pastele tale preferate 300 g tulpini de sparanghel, cu partea lemnoasă îndepărtată, tăiate bucăţi 175 g de mazăre, decongelată coaja rasă şi zeama de la 1/2 lămâie […]

Paste cu ricotta

Paste cu ricotta

O reteta de paste cu ricotta din: oua, penne, branza ricotta, smantana, parmezan, sare si unt. Poate te intereseaza si: Paste cu ricotta, seminte de pin si parmezan Paste cu sos de rosii, spanac si branza ricotta Paste cu vinete, rosii si ricotta   Ingrediente: 2 oua 200 g penne 300 g branza ricotta 200 […]

Paste cu carne de porc

Paste cu carne de porc

O reteta de paste cu carne de porc din: file de porc, sare, piper, bacon, rozmarin, taitei, ulei, bulion, vin rosu, rosii, sare cu usturoi, boia, suc de lamaie si capere. Ingrediente: 600 g file de porc sare piper 8 felii bacon 4 fire rozmarin 300 g tăiţei laţi 1 lingură ulei 1 lingură bulion […]

Paste Carbonara cu sos

Paste Carbonara cu sos

Paste carbonara cu sos din: taitei, sare, kaizer, ulei de masline, oua, piper, boia, nucsoara si parmezan.   Ingrediente: 400 g taitei subtiri sare 200 g kaizer impanat afumat feliat 3 linguri ulei de masline 4 oua piper boia nucsoara rasa 75 g parmezan ras   Mod de preparare: Se fierb pastele al dente în […]

Tagliatelle cu ciuperci, rosii cherry si verdeata

Tagliatelle cu ciuperci, rosii cherry si verdeata

Tagliatelle cu ciuperci, rosii cherry si verdeata din: ciuperci, rosii cherry, ardei iute, cimbru, patrunjel, file de piept de pui, tagliatelle, sare, usturoi, ulei de masline, unt, vin alb si piper.   Ingrediente: 300 g ciuperci (galbiori) 250 g rosii cherry 1 ardei iute rosu 4 fire cimbru 4 fire patrunjel 250 g file de […]

Spaghete cu piept de curcan si sos de roşii

Spaghete cu piept de curcan si sos de rosii din: piept de curcan, ardei gras, rosii, ceapa, usturoi, patrunjel, busuioc, masline, ulei de masline, sare, piper si spaghete. Ingrediente: 350 g piept de curcan 1 ardei gras roşu 5 roşii 1 cea­pă medie 1 căţel de usturoi 1/2 legă­tură pătrunjel 1/2 legătură busuioc 80 g […]

Spaghete cu carnati si sos de rosii

Reteta zilei: Spaghete cu carnati si sos de rosii

Spaghete cu carnati si sos de rosii din: carnati, spaghete, oua, galbenusuri de ou, coaja de lamaie, sare, piper, ulei de masline, usturoi, ceapa, varza chinezeasca, rosii si parmezan.   Ingrediente: 3 carnati 500 g spaghete 2 oua 2 galbenusuri de ou Coaja rasa de lamaie medie 1 lingurita de sare 1/2 lingurita piper 2 […]

Tăieţei thai cu somon

Tăieţei thai cu somon

Tăieţei thai cu somon din: taitei, ulei, pasta de curry, ceapa verde, cartofi, supa de legume, lapte, somon si coriandru. Ingrediente: 200g de tăieţei cu ou sau de orez 1 linguriţă de ulei 2-3 linguriţe de pastă de curry Thai 2 cepe verzi, tocate 1 cartof, tăiat cubuleţe 200ml supă de legume sau de pui […]

Paste cu pui

Paste cu pui

O reteta delicioasa de paste cu: carne de pui, vanata, fenicul, dovlecel, usturoi, portocala, lamaie, sare, piper, cimbru, ulei. Ingrediente: două piepturi de pui o vânătă un fenicul un dovlecel 4 căţei de usturoi 300 g paste colorate o portocală o lămâie sare piper cimbru ulei de floarea soarelui Mod de preparare: Vânătă şi dovlecelul […]

Paste cu broccoli şi roşii

Paste cu broccoli şi roşii

Paste cu broccoli si rosii din: paste, rosii cherry, broccoli, usturoi, ulei de masline, sare, piper, ardei iute si busuioc. Ingrediente: 1 cană de paste sub orice formă le doreşti 10 roşii cherry 4-5 florete de broccoli 4-5 căţei de usturoi ulei de măsline sare piper pudră de ardei iute (opţional) frunze proaspete de busuioc […]

Paste cu pesto de busuioc

Paste cu pesto de busuioc

O reteta de paste cu pesto de busuioc din: paste, busuioc, seminte de pin, usturoi, parmezan si ulei de masline. Ingrediente: 400 grame paste 200 grame busuioc proaspat 20 grame seminte de pin prajite 1 catel de usturoi 20 grame parmezan ras 50 ml ulei de masline   Mod de preparare: Fierbe pastele in apa […]

Paste cu spanac si parmezan

Paste cu spanac si parmezan

O reteta de paste cu spanac si parmezan din: spanac, unt, ceapa, usturoi, smantana, paste scurte, ulei, cascaval, oua, unt, parmezan, sare si piper. Ingrediente: 500 g frunze de spanac 3 linguri unt 1 ceapa 3 catei de usturoi 120 ml smantana 400 g paste scurte 1 lingura ulei 100 g cascaval ras 3 oua […]

Spaghete integrale cu sardine

Spaghete integrale cu sardine

O reteta de spaghete integrale cu sardine din: spaghete integrale, usturoi, ulei de masline, rosii, masline, capere si patrunjel. Ingrediente: 400 gr. spaghete integrale 2 catei usturoi 1 lingura ulei de masline 200 gr rosii tocate 100 gr masline fara samburi 1 lingura capere 1 mana patrunjel verde, tocat   Mod de preparare: Fiebe spaghetele […]

Pui la gratar cu paste

Paste cu pui, branza si spanac

O reteta de paste cu pui, branza si spanac din: paste, carne tocata de pui, spanac, usturoi, ulei de masline, branza ricotta, mozzarella, ou, maioneza, sos de tomate, parmezan, sare si piper. Ingrediente: 200 grame paste in forma de melc 600 grame carne tocata de pui 200 grame spanac tocat 1 catel de usturoi tocat […]

Paste cu chiftelute

Paste cu chiftelute

O reteta de paste cu chiftelute din: carne de carnati, ceapa verde, patrunjel, ketchup, sos worcestershire, galbenusuri, pesmet, ulei de masline, ceapa, usturoi, ardei rosu, rosii, supa de legume, paste, parmezan si busuioc. Ingrediente: carnea de la 5 carnati 8 cepe verzi tocate patrunjel tocat 10 grame ketchup 10 ml sos Worcestershire 2 galbenusuri 100 […]

Paste cu ardei gras şi brânză parmezan

Paste cu ardei gras şi brânză parmezan

O reteta de paste cu ardei gras si branza parmezan din: ardei, ulei de masline, sare de mare, ceapa rosie, piper, usturoi, patrunjel, otet balsamic, parmezan si paste. Ingrediente: 2 ardei roşii curăţaţi de seminţe şi feliaţi 2 ardei galbeni curăţaţi de seminţe şi feliaţi ulei de măsline sare de mare şi piper negru proaspăt […]

Tortelini cu morcov şi dovleac

Tortelini cu morcov şi dovleac

O reteta delicioasa de tortelini cu:faina, oua, dovlecei, morcovi, cartofi, ceapa, usturoi verde, pesto de busuioc, ulei, sare, piper, patrunjel, scortisoara. Ingrediente: 300 g făină 3 ouă doi dovlecei doi morcovi un cartof o ceapă 4 fire de usturoi verde o lingură cu pesto de busuioc 100 ml ulei de floarea-soare­lui sare piper pătrunjel pudră […]

Lasagna apetisanta cu carne tocata

Lasagna apetisanta cu carne tocata

O reteta de lasagna apetisanta cu carne tocata din: carne tocata, foi de lasagna, sos de rosii, mozzarela, ceapa, ulei de masline, usturoi, supa de legume, vin alb sec, oregano, sare, piper, unt, faina, lapte, rozmarin si nucsoara. Ingrediente: 500 g carne tocata (de pui, curcan sau amestec porc cu vita) 1 pachet foi de […]

Penne cu sos ragu

Penne cu sos ragu

O reteta de penne cu sos ragu din: paste penne, carne tocata, ulei de masline, pulpa de rosii, ceapa, ardei gras, ardei iute, morcovi, masline, usturoi, vin rosu, cimbru, foaie de dafin, busuioc, sare si piper. Ingrediente: 300 g paste penne 500 g carne tocata (amestec vita cu porc) 3 linguri ulei de masline 300 […]

Spaghete carbonara

Spaghete carbonara din: spaghete, kaizer, galbenusuri, smantana, cascaval, busuioc, patrunjel verde, sare si piper. Ingrediente: 400 g spaghete 200 g kaizer sau sunca afumata 2 galbenusuri 200 ml smantana de gatit 2 linguri cascaval ras busuioc patrunjel verde sare piper   Mod de preparare: Se taie kaizerul sau şunca afumată cubuleţe şi se călesc uşor. […]

Spaghetti alforno

O reteta de spaghetti alforno din: spaghete, sare, ceapa, usturoi, mazare, unt, piper, rosii cherry, sunca de praga, ceapa verde, oua, lapte, smantana si parmezan. Ingrediente: 400 g spaghete sare 1 ceapa 1 catel de usturoi 300 g mazare congelata 1 lingura unt piper 100 g rosii cherry 150 g sunca de Praga feliata 1 […]

Lasagna alforno

Lasagna alforno din: ceapa, usturoi, ulei, carne de vita, pulpa de rosii, sare, piper, busuioc, faina, unt, lapte, nucsoara, foi de lasagna si cascaval. Ingrediente: 1 ceapa 2 catei de usturoi 2 linguri ulei 400 g carne de vita tocata 500 g pulpa de rosii taiata cuburi (100 ml vin rosu sec) sare piper 2 […]

Lasagna cu carne de pui si ciuperci

Lasagna cu carne de pui si ciuperci din: foi de lasagna, pui, vin alb, ceapa verde, telina, cascaval, piper negru, usturoi, unt, ciuperci, faina de grau, vin alb, smantana, zeama de pui si frunze de patrunjel. Ingrediente: 3-5 foi de lasagna un pui 150 g vin alb un fir de ceapa verde un fir de […]

Carbonara cu bacon afumat

Paste Carbonara cu fâşii de piept de curcan

O reteta de paste carbonara cu fasii de piept de curcan din: paste, sare, smantana, supa, galbenusuri, parmezan, coaja de lamaie, cimbru, dovlecei, file de piept de curcan, ulei de masline si piper. Ingrediente: 250 g paste scurte (penne) sare 100 g smântână 100 ml supă 4 gălbenuşuri 75 g parmezan ras coaja rasă de […]

Spaghete cu lamaie, ton si broccoli

Spaghete cu lămâie

O reteta de spaghete cu lamaie din: spaghete, sare, lamaie, usturoi, mazare, unt, smantana si piper. Ingrediente: 500 g spaghete sare 2 lămâi 1 căţel de usturoi 200 g mazăre 1 lingură unt 250 g smântână grasă piper   Mod de preparare: Spaghetele se fierb în apă cu sare, con­form indicaţiilor de pe ambalaj. Se […]

Paste cu conopidă şi cârnaţi

Paste cu conopidă şi cârnaţidin: conopida, paste, carnati, cascaval, usturoi, sare si piper. Ingrediente: 1 conopida mare 200 g paste 2 bucati mari de carnati proaspat 100 g cascaval 2 catei de usturoi sare piper   Mod de preparare: Intr-o oală, pui apă cu sare la fiert şi, când clocoteşte, adaugi paastele, amestecând din când […]

Creveţi cu tăiţei la tigaie

Creveti cu taitei la tigaie din: taitei, sare, rosii, ruccola, creveti, usturoi, margarina, smantana, ketchup de rosii si praf de chilli. Ingrediente: 300 g tăiţei subţiri (tagliatelle) sare 350 g roşii 50 g ruccola 350 g creveţi curăţaţi şi decorticaţi 4 căţei de usturoi 2 linguri margarină 200 ml smântână 50 ml ketchup de roşii […]