Cannelloni in sos de spanac

Cannelloni in sos de spanac din: spanac, unt, faina, smantana, sare, piper, nucsoara, parmezan, pesmet, cannelloni, sunca de praga si cascaval. Ingrediente: 400 g spanac congelat 1 lingura unt 1 lingurita faina 250 g smantana sare piper nucsoara rasa 100 g parmezan ras 2-3 linguri pesmet 16 paste cannelloni 4 felii sunca de Praga 100 […]

Lasagna cu tofu

Lasagna cu tofu

Lasagna cu tofu din: vinete, spanac, masline, cimbru, busuioc, ulei, tofu, foi de lasagna, lapte de soia, unt, faina, foaie de dafin, crenguta de rozmarin, sare, piper. Ingrediente: Pentru umplutură: 3 vinete 300 g spanac 150 g măsline negre cimbru busuioc 100 ml ulei 50 g brânză tofu 12 foi de lasagna Pentru sos: 1 […]

Paste in sos de masline

Paste in sos de masline din: paste, masline, ulei, usturoi, ardei, ansoa, capere. Ingrediente: 500 g paste 150 g măsline negre fără sâmburi 3 linguri ulei 2 căţei usturoi un ardei iute uscat 6 fileuri anşoa 500 g roşii conservate 2 linguri capere   Mod de preparare: In ulei încins se pun la călit usturoiul, […]

Paste cu masline, ansoa si capere

Paste cu masline, ansoa si capere

Paste cu masline, ansoa si capere din: paste, masline, ulei, usturoi, ardei, ansoa, capere. Ingrediente: 500 g paste 150 g măsline fără sâmburi 3 linguri ulei 2 căţei usturoi un ardei iute uscat 6 fileuri anşoa 500 g roşii conservate 2 linguri capere   Mod de preparare: Se pun la călit usturoiul, ardeiul uscat şi […]

Spaghete cu ardei si dovlecel 

Spaghete cu ardei si dovlecel 

Spaghete cu ardei si dovlecel din: spaghete, ardei, usturoi, dovlecel, ulei, ceapa, rosii. Ingrediente: 1 pachet spaghete 1 dovlecel 2 ardei graşi 5 căţei usturoi 2 linguri ulei 1 ceapă 5 roşii sare piper busuioc   Mod de preparare: Fierbi pastele, le curgi şi păstrezi o cană din apa în care au fiert. Separat, încingi uleiul […]

Salata rapida de paste

Salata rapida de paste din: paste, ton, ardei, ulei, suc de lamaie, sare. Ingrediente: 200 g paste o conservă ton în suc propriu un ardei gras o lingură ulei o lingură suc de lămâie sare   Mod de preparare: Se scoate peştele din conservă şi se pune la scurs. Se pun pastele la fiert, conform […]

Paste cu legume si chimen

Paste cu legume si chimen din: paste, varza, ciuperci, ulei, sare, piper, chimen, busuioc. Ingrediente: 250 g paste 150 g varză 6 ciuperci proaspete o lingură ulei sare piper 1/2 linguriţă seminţe de chimen busuioc proaspăt   Mod de preparare: In ulei se pun seminţele de chimen să se rumenească. Se lasă 2 minute şi […]

Fettuccine cu piept de pui

Fettuccine cu piept de pui din: piept de pui, mustar, piper, sare, unt, vin alb, smantana, patrunjel si busuioc verde. Ingrediente: 1 piept de pui paste fettuccine 2 linguri mustar piper sare 50 g unt 1/2 pahar vin alb sec 100 g smantana patrunjel si busuioc verde   Mod de preparare: Tai pieptul de pui felii […]

Tagliatelle cu ardei, bacon, usturoi si parmezan

Tagliatelle cu peste

Tagliatelle cu peste din: tagliatelle, file de peste, ulei, pesmet, oua, faina, ardei, cimbru, sare, piper. Ingrediente: 400 g tagliatelle 4 fileuri de cod 150 ml ulei de măsline 1 lămâie 2 lin­guri pesmet 2 ouă 1 lingură făină 150ml suc de roşii 2 ardei iuţe 1 linguriţă cimbru uscat 1 legatura pătrunjel sare piper   […]

Farffale cu somon

Farffale cu somon

Farffale cu somon din: farfalle, somon, mazare, ceapa, ardei, usturoi, rosii, ulei, sare, piper. Ingrediente: 400 g farfalle 200 g file de somon 100 g mazăre ver­de fiartă 1 ceapă mare 1 ardei gras roşu 2 căţei de usturoi 2 roşii 150 ml ulei de măsline pătrunjel verde sare piper   Mod de preparare: Se […]

Ciorba de loboda cu fidea 

Ciorba de loboda cu fidea din: loboda, morcov, ceapa, telina, fidea, bors, sare. Ingrediente: 4 legături lobodă 1 morcov 2 fire de ceapă 1 ţelină mică 1 rădăcină de pătrunjel o mână de fidea 1/2 l borş câteva fire de pătrunjel şi câteva de  leuştean sare condiment (facultativ)   Mod de preparare: Cureţi şi tai […]

Lasagna cu legume

Lasagna cu legume si cascaval

Lasagna cu legume si cascaval din: foi de lasagna, morcovi, ardei, broccoli, fasole, smantana, cascaval, unt. Ingrediente: un pachet foi lasagna 2 morcovi 2 ardei graşi o căpăţână broccoli 200 g fasole păstăi 100 ml smântână 50 g caşcaval un praf sare 20 g unt   Mod de preparare: Legumele tăiate mărunt se pun la […]

Penne cu sos de rosii si spanac

Penne cu sos de rosii si spanac

Penne cu sos de rosii si spanac din: ulei de masline, ceapa, usturoi, rosii, oregano, busuioc, fulgi de ardei iute, piper, sare, pasta de tomate, crema de branza, parmezan, penne, spanac. Ingrediente:  1 lingura de ulei de măsline 1 ceapa 2 catei de usturoi 1 cutie rosii cubulete ½ linguriță oregano uscat ½ linguriță busuioc […]

Cum se prepara Creveti picanti cu paste

Cum se prepara Creveti picanti cu paste (VIDEO)

Cum se prepara Creveti picanti cu paste – Creveții picanți cu paste sunt un fel de mâncare perfect pentru cei care iubesc combinațiile îndrăznețe de arome.   Ingrediente 300 g paste (spaghetti, linguine sau tagliatelle) 400 g creveți decorticați, curățați 2 linguri de ulei de măsline extra virgin 4 căței de usturoi, tocați mărunt 1 […]

Fusilli cu spanac si usturoi

Fusilli cu spanac si usturoi

Fusilli cu spanac si usturoi din: paste, usturoi, ciuperci, spanac, ulei de masline, ardei, sare, piper. Ingrediente: 500 g fusilli 1/2 căpăţână usturoi 1 cutie ciuperci 500 g spanac congelat 50 ml ulei de măsline 1-2 ardei chili sare piper   Mod de preparare: Punem apă cu sare la fiert. Se adaugă pastele şi în […]

Paste cu sos de spanac si ciuperci

Paste cu sos de spanac si ciuperci

Paste cu sos de spanac si ciuperci din: paste, spanac, ciuperci, ceapa, usturoi, margarina, ulei, zeama de lamaie, otet, sare. Ingrediente: 500 g paste 300 g spanac 200 g ciuperci 1 ceapă 1 căpăţână de usturoi 100 g margarină 1 lingură de ulei zeamă de lămâie oţet sare   Mod de preparare: Ceapa se curăţă, […]

Paste cu masline si rosii

Paste cu masline si rosii din: paste, rosii, masline, usturoi, ulei, ceapa, sare, piper, busuioc. Ingrediente: 300 g paste fără ou 300 g roşii în bulion 100 g măsline un căţel usturoi o ceapă 4 linguri ulei sare piper busuioc proaspăt pentru servit   Mod de preparare: In ulei se pun la călit ceapa şi […]

Melcisori cu varza

Melcisori cu varza

Melcisori cu varza din: paste, ceapa, varza, vegeta, apa, ulei, sare. Ingrediente: 500 g paste făinoase fierte (melcişori) 2-3 cepe tăiate mărunt 1 varză mică 1 linguriţă vegeta 1 cană apă 2 linguri ulei sare   Mod de preparare: Se înăbuşă ceapa cu puţină apă, ulei şi sare. Se adau­gă varza tăiată mărunt şi apa. […]

Tagliatelle cu vinete si rosii

Tagliatelle cu vinete si rosii – usor de preparat

Tagliatelle cu vinete si rosii din: paste, vanata, rosii cherry, ceapa, usturoi, masline, ulei de masline, busuioc si sare.   Ingrediente: 200 g tagliatelle 1 vanata 100 g rosii 1 ceapa 1 catel de usturoi 100 g masline ulei de masline busuioc sare   Mod de preparare: Spală vânătă, şterge-o cu un şervet curat şi […]

Lasagna cu creveti si branza

Lasagna cu creveti si branza

Lasagna cu creveti si branza din: foi de lasagna, creveti, branza, sos, unt, sare, piper. Ingrediente: un pachet foi de lasagna 500 g creveţi 250 g brânză ricotta 300 ml sos alb 50 g unt sare piper alb   Mod de preparare: Creveţii se sotează 2-3 minute în unt topit. Foile de lasagna se fierb 10 minute […]

Paste cu somon si sos de rosii

Paste cu somon si sos de rosii

Paste cu somon si sos de rosii din: file de somon, penne, isturoi, ceapa, vodca, sos de rosii, smantana, ulei de masline, sare, piper, busuioc. Ingrediente: 1 file de somon 250 g penne, fierte al dente 3 catei de usturoi, tocat 1/2 ceapa, cuburi 1/3 ceasca de vodca 1/3 ceasca sos de rosii 1/3 ceasca […]

Pasta e fagioli

Paste cu bacon si branza topita

Paste cu bacon si branza topita din: paste, bacon, branza, rosii, smantana, bulion, sare. Ingrediente: 300 g paste 250 g bacon 3 cubuleţe brânză topită 2 roşii în bulion 150 ml smântână de gătit 1/2 linguriţă bulion sare   Mod de preparare: Pastele se pun la fiert în apă cu sare conform timpului înscris pe […]

Lasagna cu creveti si branza

Lasagna cu creveti si ricotta

Lasagna cu creveti si ricotta din: foi de lasagna, creveti, branza, sos, unt, sare, piper. Ingrediente: un pachet foi de lasagna 500 g creveţi 250 g brânză ricotta 300 ml sos alb 50 g unt sare piper alb   Mod de preparare: Creveţii se sotează 2-3 minute în unt topit. Foile de lasagna se fierb 10 […]

Salata de paste cu masline

Salata de paste cu masline din: paste, rosii, masline, broccoli, conopida, ardei, lamaie, ulei, sare. Ingrediente: 300 g paste 10 roşii mici 100 g măsline fără sâmburi 3 bucheţele broccoli 3 bucheţele conopidă un ardei gras zeama unei jumătăţi de lămâie 2 linguri ulei de măsline sare   Mod de preparare: Pastele se pun la […]

Penne la cuptor cu sunca

Penne la cuptor cu sunca din: penne, sunca, cascaval, smantana, ou, busuioc, piper. Ingrediente: un pachet penne 200 g şuncă 250 ml smântână grasă un ou busuioc proaspăt 4 felii caşcaval feliat piper   Mod de preparare: Pastele se pun la fiert conform indicaţiilor de pe pachet. Intre timp, se bate oul cu smântână, sare […]

Cum se prepara Paste cu usturoi, mazare, parmezan

Cum se prepara Paste cu usturoi, mazare, parmezan (VIDEO)

Paste cu usturoi, mazare, parmezan: Ingrediente:  200 g paste proaspete, 280 g mazăre, 200 g parmezan, 5-6 căţei de usturoi, 3 linguri ulei de măsline, pătrunjel verde, sare, piper negru măcinat Cum se prepara Paste cu usturoi, mazare, parmezan:   Reteta zilei: Paste cu sos de rosii si scoici   Paste cu sos de rosii […]

Paste la cuptor cu sunca si cascaval

Paste la cuptor cu sunca si cascaval

Paste la cuptor cu sunca si cascaval din: penne, sunca, cascaval, smantana, ou, busuioc, piper. Ingrediente: un pachet paste (penne) 200 g şuncă 250 ml smântână un ou busuioc proaspăt 4 felii caşcaval feliat piper   Mod de preparare: Pastele se pun la fiert conform indicaţiilor de pe pachet. Se bate oul cu smântână, sare […]

Sufleu de paste cu somon

Sufleu de paste cu Camembert

Sufleu de paste cu Camembert din: penne, sare, ceapa verde, dovlecel, ardei gras, sunca, ulei, piper, boia de ardei, patrunjel, banza camembert, oua, smantana si lapte. Ingrediente: 350 g penne sare 2 cepe verzi 1 dovlecel 1 ardei gras mic 200 g sunca fiarta 2 linguri ulei piper boia de ardei, dulce 1 lingura patrunjel […]

Linguine cu creveti si avocado

Linguine cu creveti si avocado

Linguine cu creveti si avocado din: linguine, avocado mic, creveţi fierţi, frunze de salată verde, boia de ardei roşu, lamaie, piure de tomate, suc de lamaie, smantana, sos Worcestershire, sos Tabasco, sare, piper. Avocado este bogat în grăsimi sănătoase, în special acizi grași mononesaturați, precum acidul oleic. Conține, de asemenea, fibre alimentare, vitaminele A, C, E, K, complexul de vitamine […]

Paste cu creveti si sos pesto

Paste cu creveti si sos pesto

Paste cu creveti si sos pesto din: paste, creveti, ulei de masline, nuci de pin, sos pesto, sparanghel, spanac, usturoi, parmezan, suc de lamaie, sare. Ingrediente paste:  1 pachet paste 300 g creveți decojiti și decorticati 2-3 linguri condimente pentru peste 1 lingura ulei de masline 1/4 cană de nuci de pin prajite sos pesto […]

Noodles cu susan

Noodles cu susan

Noodles cu susan din: noodles, tofu, ciuperci, fasole verde, ardei rosu, ceapa verde, zahar, seminte de susan, coriandru, ulei de susan, sos de soia, tahini, unt de arahide, sirop de artar, ghimbir, usturoi. Ingrediente: 1 pachet de noodles 1 bucata tofu, tocata 3 ciuperci 1 kg fasole verde 1 ardei rosu , tocat 4 cepe […]

Spaghete cu avocado si crevete

Reteta zilei: Spaghete cu patrunjel

Spaghete cu patrunjel din: patrunjel, usturoi, ulei de masline, fulgi de ardei iute, sare, suc de lamaie, spaghete.   Ingrediente:  1 cana patrunjel 5 catei de usturoi, felii subțiri 3 linguri ulei de măsline ½ linguriță fulgi de ardei iute ¼ lingurita sare 2 prafuri de sare ½ linguriță suc de lămâie 300gr spaghete   […]