Paste cu sparanghel si parmezan

Paste cu sparanghel si parmezan

Paste cu sparanghel si parmezan din: ceapa verde, ulei, rosii, sare, piper, sparanghel, penne, busuioc, unt, parmezan. Ingrediente: 1 legătură de ceapă verde 2 linguri de ulei de măsline 400 g roşii tăiate cuburi (la conservă) sare piper 500 g sparanghel verde 400 g penne 1/2 de legătură de busuioc 1 lingură de unt 4 linguri […]

retete

Tagliatelle negre cu somon

Tagliatelle negre cu somon din: ceapa, usturoi, somon afumat, ulei, smantana, vin, carne de crab, file de somon, suc de lamaie, tagliatelle negre, busuioc si rosii. Ingrediente: 1 legatura de ceapa verde 1 catel de usturoi 150 g somon afumat 3 linguri ulei de floarea soarelui 300 ml smantana 100 ml vin alb 200 g […]

Paste cu ton la cuptor

Paste cu ton la cuptor

Paste cu ton la cuptor din: ton, rosii, paste, broccoli, crema de branza light, branza cheddar, pesmet si salata. Ingrediente: 2×185 ton in ulei, de la conserva scurs bine, se pastreaza 1 lingura de ulei 2×400 rosii tocate, de la conserva 350 g paste de diverse forme, uscate 300 g de broccoli, desfacut in buchetele […]

Paste cu broccoli la cuptor

Paste cu broccoli la cuptor din: ton, rosii, paste, broccoli, crema de branza light, branza, pesmet.   Ingrediente: 2×185 ton in ulei, de la conserva scurs bine, se pastreaza 1 lingura de ulei 2×400 rosii tocate, de la conserva 350 g paste de diverse forme, uscate 300 g de broccoli, desfacut in buchetele 200 g […]

Tagliatelle cu mozzarella si nuci

Tagliatelle cu mozzarella si nuci

Tagliatelle cu mozzarella si nuci din: tagliatelle, mozzarella, ardei gras galben, ardei capia, ceapa rosie, nuca, portocale, smantana, iaurt, salata verde, marar, sare, piper. Ingrediente: 400 g tagliatelle 300 g mozzarella un ardei gras galben un ardei gras roşu un ardei capia o ceapă roşie 200 g miez de nucă două portocale 200 ml smântână […]

Cannelloni in sos de spanac

Cannelloni in sos de spanac din: spanac, unt, faina, smantana, sare, piper, nucsoara, parmezan, pesmet, cannelloni, sunca de praga si cascaval. Ingrediente: 400 g spanac congelat 1 lingura unt 1 lingurita faina 250 g smantana sare piper nucsoara rasa 100 g parmezan ras 2-3 linguri pesmet 16 paste cannelloni 4 felii sunca de Praga 100 […]

Lasagna cu tofu

Lasagna cu tofu

Lasagna cu tofu din: vinete, spanac, masline, cimbru, busuioc, ulei, tofu, foi de lasagna, lapte de soia, unt, faina, foaie de dafin, crenguta de rozmarin, sare, piper. Ingrediente: Pentru umplutură: 3 vinete 300 g spanac 150 g măsline negre cimbru busuioc 100 ml ulei 50 g brânză tofu 12 foi de lasagna Pentru sos: 1 […]

Paste in sos de masline

Paste in sos de masline din: paste, masline, ulei, usturoi, ardei, ansoa, capere. Ingrediente: 500 g paste 150 g măsline negre fără sâmburi 3 linguri ulei 2 căţei usturoi un ardei iute uscat 6 fileuri anşoa 500 g roşii conservate 2 linguri capere   Mod de preparare: In ulei încins se pun la călit usturoiul, […]

Paste cu masline, ansoa si capere

Paste cu masline, ansoa si capere

Paste cu masline, ansoa si capere din: paste, masline, ulei, usturoi, ardei, ansoa, capere. Ingrediente: 500 g paste 150 g măsline fără sâmburi 3 linguri ulei 2 căţei usturoi un ardei iute uscat 6 fileuri anşoa 500 g roşii conservate 2 linguri capere   Mod de preparare: Se pun la călit usturoiul, ardeiul uscat şi […]

Spaghete cu ardei si dovlecel 

Spaghete cu ardei si dovlecel 

Spaghete cu ardei si dovlecel din: spaghete, ardei, usturoi, dovlecel, ulei, ceapa, rosii. Ingrediente: 1 pachet spaghete 1 dovlecel 2 ardei graşi 5 căţei usturoi 2 linguri ulei 1 ceapă 5 roşii sare piper busuioc   Mod de preparare: Fierbi pastele, le curgi şi păstrezi o cană din apa în care au fiert. Separat, încingi uleiul […]

Salata rapida de paste

Salata rapida de paste din: paste, ton, ardei, ulei, suc de lamaie, sare. Ingrediente: 200 g paste o conservă ton în suc propriu un ardei gras o lingură ulei o lingură suc de lămâie sare   Mod de preparare: Se scoate peştele din conservă şi se pune la scurs. Se pun pastele la fiert, conform […]

Paste cu legume si chimen

Paste cu legume si chimen din: paste, varza, ciuperci, ulei, sare, piper, chimen, busuioc. Ingrediente: 250 g paste 150 g varză 6 ciuperci proaspete o lingură ulei sare piper 1/2 linguriţă seminţe de chimen busuioc proaspăt   Mod de preparare: In ulei se pun seminţele de chimen să se rumenească. Se lasă 2 minute şi […]

Fettuccine cu piept de pui

Fettuccine cu piept de pui din: piept de pui, mustar, piper, sare, unt, vin alb, smantana, patrunjel si busuioc verde. Ingrediente: 1 piept de pui paste fettuccine 2 linguri mustar piper sare 50 g unt 1/2 pahar vin alb sec 100 g smantana patrunjel si busuioc verde   Mod de preparare: Tai pieptul de pui felii […]

Tagliatelle cu ardei, bacon, usturoi si parmezan

Tagliatelle cu peste

Tagliatelle cu peste din: tagliatelle, file de peste, ulei, pesmet, oua, faina, ardei, cimbru, sare, piper. Ingrediente: 400 g tagliatelle 4 fileuri de cod 150 ml ulei de măsline 1 lămâie 2 lin­guri pesmet 2 ouă 1 lingură făină 150ml suc de roşii 2 ardei iuţe 1 linguriţă cimbru uscat 1 legatura pătrunjel sare piper   […]

Farffale cu somon

Farffale cu somon

Farffale cu somon din: farfalle, somon, mazare, ceapa, ardei, usturoi, rosii, ulei, sare, piper. Ingrediente: 400 g farfalle 200 g file de somon 100 g mazăre ver­de fiartă 1 ceapă mare 1 ardei gras roşu 2 căţei de usturoi 2 roşii 150 ml ulei de măsline pătrunjel verde sare piper   Mod de preparare: Se […]

Ciorba de loboda cu fidea 

Ciorba de loboda cu fidea din: loboda, morcov, ceapa, telina, fidea, bors, sare. Ingrediente: 4 legături lobodă 1 morcov 2 fire de ceapă 1 ţelină mică 1 rădăcină de pătrunjel o mână de fidea 1/2 l borş câteva fire de pătrunjel şi câteva de  leuştean sare condiment (facultativ)   Mod de preparare: Cureţi şi tai […]

Lasagna cu legume

Lasagna cu legume si cascaval

Lasagna cu legume si cascaval din: foi de lasagna, morcovi, ardei, broccoli, fasole, smantana, cascaval, unt. Ingrediente: un pachet foi lasagna 2 morcovi 2 ardei graşi o căpăţână broccoli 200 g fasole păstăi 100 ml smântână 50 g caşcaval un praf sare 20 g unt   Mod de preparare: Legumele tăiate mărunt se pun la […]

Penne cu sos de rosii si spanac

Penne cu sos de rosii si spanac

Penne cu sos de rosii si spanac din: ulei de masline, ceapa, usturoi, rosii, oregano, busuioc, fulgi de ardei iute, piper, sare, pasta de tomate, crema de branza, parmezan, penne, spanac. Ingrediente:  1 lingura de ulei de măsline 1 ceapa 2 catei de usturoi 1 cutie rosii cubulete ½ linguriță oregano uscat ½ linguriță busuioc […]

Cum se prepara Creveti picanti cu paste

Cum se prepara Creveti picanti cu paste (VIDEO)

Cum se prepara Creveti picanti cu paste – Creveții picanți cu paste sunt un fel de mâncare perfect pentru cei care iubesc combinațiile îndrăznețe de arome.   Ingrediente 300 g paste (spaghetti, linguine sau tagliatelle) 400 g creveți decorticați, curățați 2 linguri de ulei de măsline extra virgin 4 căței de usturoi, tocați mărunt 1 […]

Fusilli cu spanac si usturoi

Fusilli cu spanac si usturoi

Fusilli cu spanac si usturoi din: paste, usturoi, ciuperci, spanac, ulei de masline, ardei, sare, piper. Ingrediente: 500 g fusilli 1/2 căpăţână usturoi 1 cutie ciuperci 500 g spanac congelat 50 ml ulei de măsline 1-2 ardei chili sare piper   Mod de preparare: Punem apă cu sare la fiert. Se adaugă pastele şi în […]

Paste cu sos de spanac si ciuperci

Paste cu sos de spanac si ciuperci

Paste cu sos de spanac si ciuperci din: paste, spanac, ciuperci, ceapa, usturoi, margarina, ulei, zeama de lamaie, otet, sare. Ingrediente: 500 g paste 300 g spanac 200 g ciuperci 1 ceapă 1 căpăţână de usturoi 100 g margarină 1 lingură de ulei zeamă de lămâie oţet sare   Mod de preparare: Ceapa se curăţă, […]

Paste cu masline si rosii

Paste cu masline si rosii din: paste, rosii, masline, usturoi, ulei, ceapa, sare, piper, busuioc. Ingrediente: 300 g paste fără ou 300 g roşii în bulion 100 g măsline un căţel usturoi o ceapă 4 linguri ulei sare piper busuioc proaspăt pentru servit   Mod de preparare: In ulei se pun la călit ceapa şi […]

Melcisori cu varza

Melcisori cu varza

Melcisori cu varza din: paste, ceapa, varza, vegeta, apa, ulei, sare. Ingrediente: 500 g paste făinoase fierte (melcişori) 2-3 cepe tăiate mărunt 1 varză mică 1 linguriţă vegeta 1 cană apă 2 linguri ulei sare   Mod de preparare: Se înăbuşă ceapa cu puţină apă, ulei şi sare. Se adau­gă varza tăiată mărunt şi apa. […]

Tagliatelle cu vinete si rosii

Tagliatelle cu vinete si rosii – usor de preparat

Tagliatelle cu vinete si rosii din: paste, vanata, rosii cherry, ceapa, usturoi, masline, ulei de masline, busuioc si sare.   Ingrediente: 200 g tagliatelle 1 vanata 100 g rosii 1 ceapa 1 catel de usturoi 100 g masline ulei de masline busuioc sare   Mod de preparare: Spală vânătă, şterge-o cu un şervet curat şi […]

Lasagna cu creveti si branza

Lasagna cu creveti si branza

Lasagna cu creveti si branza din: foi de lasagna, creveti, branza, sos, unt, sare, piper. Ingrediente: un pachet foi de lasagna 500 g creveţi 250 g brânză ricotta 300 ml sos alb 50 g unt sare piper alb   Mod de preparare: Creveţii se sotează 2-3 minute în unt topit. Foile de lasagna se fierb 10 minute […]

Paste cu somon si sos de rosii

Paste cu somon si sos de rosii

Paste cu somon si sos de rosii din: file de somon, penne, isturoi, ceapa, vodca, sos de rosii, smantana, ulei de masline, sare, piper, busuioc. Ingrediente: 1 file de somon 250 g penne, fierte al dente 3 catei de usturoi, tocat 1/2 ceapa, cuburi 1/3 ceasca de vodca 1/3 ceasca sos de rosii 1/3 ceasca […]

Pasta e fagioli

Paste cu bacon si branza topita

Paste cu bacon si branza topita din: paste, bacon, branza, rosii, smantana, bulion, sare. Ingrediente: 300 g paste 250 g bacon 3 cubuleţe brânză topită 2 roşii în bulion 150 ml smântână de gătit 1/2 linguriţă bulion sare   Mod de preparare: Pastele se pun la fiert în apă cu sare conform timpului înscris pe […]

Lasagna cu creveti si branza

Lasagna cu creveti si ricotta

Lasagna cu creveti si ricotta din: foi de lasagna, creveti, branza, sos, unt, sare, piper. Ingrediente: un pachet foi de lasagna 500 g creveţi 250 g brânză ricotta 300 ml sos alb 50 g unt sare piper alb   Mod de preparare: Creveţii se sotează 2-3 minute în unt topit. Foile de lasagna se fierb 10 […]

Salata de paste cu masline

Salata de paste cu masline din: paste, rosii, masline, broccoli, conopida, ardei, lamaie, ulei, sare. Ingrediente: 300 g paste 10 roşii mici 100 g măsline fără sâmburi 3 bucheţele broccoli 3 bucheţele conopidă un ardei gras zeama unei jumătăţi de lămâie 2 linguri ulei de măsline sare   Mod de preparare: Pastele se pun la […]

Penne la cuptor cu sunca

Penne la cuptor cu sunca din: penne, sunca, cascaval, smantana, ou, busuioc, piper. Ingrediente: un pachet penne 200 g şuncă 250 ml smântână grasă un ou busuioc proaspăt 4 felii caşcaval feliat piper   Mod de preparare: Pastele se pun la fiert conform indicaţiilor de pe pachet. Intre timp, se bate oul cu smântână, sare […]

Cum se prepara Paste cu usturoi, mazare, parmezan

Cum se prepara Paste cu usturoi, mazare, parmezan (VIDEO)

Paste cu usturoi, mazare, parmezan: Ingrediente:  200 g paste proaspete, 280 g mazăre, 200 g parmezan, 5-6 căţei de usturoi, 3 linguri ulei de măsline, pătrunjel verde, sare, piper negru măcinat Cum se prepara Paste cu usturoi, mazare, parmezan:   Reteta zilei: Paste cu sos de rosii si scoici   Paste cu sos de rosii […]

Paste la cuptor cu sunca si cascaval

Paste la cuptor cu sunca si cascaval

Paste la cuptor cu sunca si cascaval din: penne, sunca, cascaval, smantana, ou, busuioc, piper. Ingrediente: un pachet paste (penne) 200 g şuncă 250 ml smântână un ou busuioc proaspăt 4 felii caşcaval feliat piper   Mod de preparare: Pastele se pun la fiert conform indicaţiilor de pe pachet. Se bate oul cu smântână, sare […]