Cum se prepara Paste Pomodoro

Cum se prepara Paste Pomodoro (video)

Cum se prepara Paste Pomodoro din: paste, ulei de masline extravirgin, usturoi, rosii, frunze de busuioc, sare, piper, parmezan.   Ingrediente: 400g paste (spaghete sau penne) 2 linguri ulei de măsline extra virgin 3 căței de usturoi, tocați mărunt 800g roșii proaspete sau conservate, tocate O mână de frunze proaspete de busuioc Sare și piper, […]

Spaghettini cu crab, lămâie şi ardei iute

Spaghettini cu crab, lămâie şi ardei iute

Se fierb 150 g de spaghettini sau spaghetti conform instrucţiunilor de pe pachet. Se călesc uşor 4 căţei de usturoi, 1 ardei iute roşu şi 5 şalote, toate tăiate în felii fine, în 50ml ulei de măsline extravirgin, până ce îşi eliberează aromele. Se adaugă coaja rasă şi zeama de la 1 lămâie şi 1 […]

Paste cu sos de avocado

Paste cu sos de avocado

O reteta delicioasa de paste cu sos de avocado din: paste tip fundite, ardei gras rosu, avocado, iaurt, zeama de lamaie, mustar dijon, marar, patrunjel, sare si piper. Ingrediente: 150 g paste tip fundiţe 1 ardei gras roşu pentru sos: 1 avocado 300 g iaurt 2 linguri cu zeamă de lămâie 1 linguriţă cu muştar […]

Paste cu vin rosu si busuioc

Paste cu vin rosu si busuioc din: paste, ceapa, telina, morcov, rosii, vin rosu, patrunjel, busuioc, ulei de masline, piper si sare. Ingrediente: 200 g paste tip fundiţe 1 ceapă 1 morcov 1 ţelină potrivită 4 roşii mai mititele 1 pahar cu vin roşu 1 legătură de pătrunjel busuioc ulei de măsline piper sare Mod […]

Fundite picante

Fundite picante

O reteta simpla si delicioasa de fundite picante din: paste, crenvursti, unt, ceapa, fasole pastai, usturoi, concentrat de legume, sos picant, ulei de masline si sare. Ingrediente: 250 g paste tip fundiţe 5 crenvurşti 2 linguri cu unt 2 cepe 200 g fasole păstăi 5 căţei de usturoi 1 con­centrat de legume 1 lingură cu […]

Paste scoică cu carne şi sos

Paste cu crutoane

O reteta delicioasa de paste cu crutoane din: paste, cascaval, ciuperci, unt, ulei aromat cu usturoi, crutoane, sare si piper. Ingrediente: 500 g paste scurte 150 g cascaval 150 g ciuperci 50 g unt 4 linguri ulei aromat cu usturoi 250 g crutoane sare piper   Mod de preparare: Fierbeţi pastele în apă sărată, con­form […]

Rosii marinate si paste cu mozzarella

Rosii marinate si paste cu mozzarella din: rosii cherry, mozzarella, frunze de busuioc, otet de vin rosu, ulei de masline extravirgin, paste rigatoni si piept de pui. Ingrediente: 450 g de rosii cherry, injumatatite 115 g de bocconcini (cam 12 bile mici de mozzarella), taiate pe jumatate 1/2 cana de frunze proaspete de busuioc 1/4 […]

Penne cu sos bolognez

Penne cu sos bolognez

O reteta delicioasa de penne cu sos bolognez, carne de porc, ceapa, bulion, sare, piper, busuioc, patrunjel, ardei gras, rosii, ulei de masline. Ingrediente: 500 g carne tocată de porc 2 cepe mari 200 ml bulion de roşii un pachet de paste penne sare piper busuioc pătrunjel 1 ardei gras 2-3 roşii proaspete 2 linguri […]

Fusilli cu rosii cherry

Fusilli cu rosii cherry

O reteta delicioasa de fusilli cu rosii cherry din: fusilli, rosii cherry, ulei de masline, otet balsamic, parmezan, sare si piper. Poate te intereseaza si Fusilli cu sos de rosii si busuioc Ingrediente: 350 g de fusilli 20 roşii cherry 2 linguri ulei de măsline 1 lingură oţet balsamic fulgi de parmezan (facultativ) sare piper […]

Paste cu piept de pui si kaizer

Paste cu piept de pui

O reteta de paste cu piept de pui din: spaghete, dovlecel, vanata, pipet de pui, ardei capia, usturoi, faina, vin alb demisec, rom, ulei de floarea soarelui, sare, piper, cimbru, parmezan si nuci. Ingrediente: 500 g spaghete colorate un dovlecel o vânătă mică două piepturi de pui doi ardei capia 4 căţei de usturoi făină […]

Paste de casă cu emmentaler

Paste la cuptor în stil grecesc

O reteta de paste la cuptor in stil grecesc din: dovlecei, ulei de masline, sare, piper, ceapa, usturoi, carne tocata mixta, bulion, rosii, busuioc, paste, faina, unt, lapte, supa, nucsoara, iaurt, telemea si boia. Ingrediente: 400 g dovlecei 2 linguri ulei de măsline sare piper 1 ceapă 1 căţel de usturoi 250 g carne tocată […]

Tortellini cu pui şi gorgonzola, în supă aromata cu cimbru

Tortellini cu pui

O reteta de tortellini cu pui din: piept de pui, tortellini, smantana, faina, usturoi, patrunjel, parmezan, ulei de masline, sare si piper. Ingrediente: 300 g piept de pui 300 g tortellini 200 g smântână de gătit 2 linguri făină 2-3 căţei de usturoi 1 legătură pătrunjel 3 linguri parmezan 3 linguri ulei de măsline sare […]

Paste cu carnati la cuptor

Paste cu legume şi carne tocată

O reteta delicioasa de paste cu legume si carne tocata din: varza chinezeasca, usturoi verde, ciuperci, mazare tucara, usturoi, ghimbir, paste chinezesti, bambus, ulei, carne tocata, sos de soia, piper cayenne si sare. Ingrediente: 1/2 varza chinezeasca 2 fire de usturoi verde 200 g ciuperci champignon 150 g mazare tucara 2 catei de usturoi 3 […]

Spaghetti Napoli

O reteta delicioasa de spaghetti napoli din: spaghete, condimente, ceapa, ulei de masline, usturoi, carne fiarta de vita, rosii, frunze de busuioc, sare si piper. Ingrediente: 400g spaghete condimente 1 ceapă mare 50ml ulei de măsline 2 căţei de usturoi 250g carne fiartă de vită 4 roşii bine coapte 6-7 frunze de busuioc sare piper […]

Paste cu muşchi de porc

Paste cu muşchi de porc

O reteta de paste cu muschi de porc din: paste penne integrale, muschi de porc, ciuperci, boia dulce, pudra curry, ceapa, sare, piper, ulei de floarea soarelui, patrunjel, usturoi si rosii. Ingrediente: 400 g paste penne integrale 800 g muşchi de porc 500 g ciuperci o lingură de boia dulce o linguriţă de pudră de […]

Spaghete cu sepii

Spaghete cu sepii

O reteta delicioasa de Spaghete cu sepii din: sepii, ceapa, usturoi, ardei iute, chili iute, ulei de masline extravirgin, cerneala de sepie ci coaja de lamaie. Ingrediente: 2 sepii medii (300g) 1/4 ceapă 2 căţei de usturoi seminţe de ardei iute (râşnite) chili iute ulei de măsline extravirgin 1 săculeţ cerneală de sepie 1/2 pahar […]

Linguine cu pui

O reteta delicioasa de linguine cu pui din: sparanghel verde, ardei iute, usturoi, paste, piept de pui, ulei, lapte de cocos, suc de lamaie, sare si piper. Ingrediente: 500 g sparanghel verde 1 ardei iute rosu 1 catel de usturoi 400 g paste (linguine) 4 fileuri de piept de pui 3 linguri ulei 200 ml […]

Farfalle cu ciuperci

Farfalle cu ciuperci

O reteta de farfalle cu ciuperci din: paste farfalle, ciuperci, ulei de masline, usturoi, busuioc, cimbru, lamaie, sare si piper. Ingrediente: 300g de farfalle 250g de ciu­perci din conservă 5o ml de ulei de măsline 2 – 3 căţei de usturoi 1 crenguţă busuioc proaspăt 1 crenguţă cimbru proaspăt 1 lămâie sare piper   Mod […]

Pui cu parmezan, spanac si fasole verde

Lasagna cu carne de pui

O reteta delicioasa de lasagna cu carne de pui din: carne de pui, ciuperci, ceapa rosie, rosii, vin rosu, zahar, sare, piper, boia, ulei, mozzarella, faina integrala, lapte, drojdie uscata, sare si zahar. Ingrediente: 500 g carne de pui 100 g ciuperci 1 ceapa rosie 1 catel de usturoi 300 g rosii 100 ml vin […]

Paste cu vita Stronganoff

Paste cu roşii cherry şi busuioc

O reteta delicioasa de Paste cu roşii cherry şi busuioc din: ulei de floarea soarelui, ceapa, rosii cherry, sos de rosii, usturoi, coriandru, busuioc, pesto rosu, paste si busuioc proaspat. Ingrediente: o lingură de ulei de floarea-soarelui o ceapă tăiată fin 400 g roşii cherry 300ml sos  de rosii, la care adăugaţi un căţel de […]

Spaghete cu vin

Spaghete cu vin

O reteta delicioasa de spaghete cu vin din: spaghete, rosii cherry, vin, unt, sare si busuioc. Ingrediente: 200 g spaghete 400 g roşii cherry 1 broccoli mic 1 ceşcuţă cu vin 2 linguri cu unt sare busuioc   Mod de preparare: Fierbe un litru de apă cu un praf de sare. Pune spaghetele să fiarbă. […]

Lasagna cu carne tocata de vita

Lasagna cu carne tocata de vita din: foi de lasagna, unt, carne tocata de vita, ceapa, usturoi, rosii, cascaval, smantana, oregano, maghiran, sare, piper si ulei. Ingrediente: 500 g foi de lasagna 2 linguri cu unt 500 g carne tocată de vită 1 ceapă 1 căţel de usturoi 500 g roşii 300 g caşcaval 100 […]

Paste cu roşii şi brânză Gorgonzola

Paste cu roşii şi brânză Gorgonzola

O reteta de paste cu rosii si branza gorgonzola din: paste scurte, sare, usturoi, smantana, piper, rosii cherry, branza gorgonzola si busuioc. Ingrediente: 400 g paste scurte (penne) sare 1 catel de usturoi 150 g smantana piper 250 rosii cherry 200 g branza gorgonzola 1/2 legatura busuioc   Mod de preparare: Se fierb pastele intr-o […]

Cannelloni cu umplutura bologneza

O reteta delicioasa de Cannelloni cu umplutura bologneza din: morcovi, praz, usturoi, ulei de masline, sos bolognez, sare, piper, cannelloni, ceapa, unt, faina, lapte, smantana, nucsoara si cascaval. Ingrediente: 200 g morcovi 200 g praz 1 căţel de usturoi 2 linguri ulei de măsline 500 ml sos bolognez (de la borcan) sare piper 16 cannelloni […]

Linguine cu pesto de năsturel şi migdale

Linguine cu somon afumat şi mazăre

O reteta de linguine cu somon afumat si mazare din: mazare, sare, zahar, paste, somon afumat, ceapa, usturoi, ulei de masline, supa de peste, smantana, suc de lamaie, vermut si piper. Ingrediente: 500 g mazăre boabe în păstăi sare zahăr 400 g paste (de ex. linguine) 200 g somon afumat feliat 1 ceapă 1 căţel […]

Penne cu legume

Penne cu legume

O reteta simpla si delicioasa de penne cu legume din: rosii, dovlecei, vinete, usturoi, ulei de masline, supa de legume, sare, piper, cimbru, paste si busuioc. Ingrediente: 6 roşii 3 dovlecei 200 g vinete 3 căţei de usturoi 2 linguri ulei de măsline 150 ml supă de legume sare piper 1 lingură cimbru tocat 500 […]

Penne cu sos de rosii si spanac

Penne cu ton

O reteta delicioasa de penne cu ton din: penne, ton in ulei, usturoi, masline, pasta de ansoa, capere, rosii in bulion, oregano, patrunjel, sare si piper. Ingrediente: 400g penne 300g ton în ulei (conservă) 1 căţel de usturoi 3 linguri ulei de măsline 1 lingură pastă de anşoa 2 linguri capere 400g roşii în bulion […]

Spaghete de soia cu peşte şi legume preparate la wok

O reteta delicioasa de Spaghete de soia cu peşte şi legume preparate la wok din: spaghete de soia, cozi de creveti, calamari, ou, ceapa, morcov, boabe de mazare, varza, ulei de masline extravirgin, supa concentrata de legume, patrunjel, sare si piper. Ingrediente: 350 g spaghete de soia 10 cozi de creveţi 4 calamari mici (proaspeţi) […]

Farfalle cu ciuperci

Farfalle cu spanac si telemea

O reteta simpla si delicioasa de le cu spanac si telemea din: ceapa, bacon, ardei iute, spanac, branza telemea, paste, ulei de masline, sare si piper. Ingrediente: 2 cepe 150 g bacon 1 ardei iute roşu 300 g spanac 150 brânză telemea sau feta 400 g paste scurte (de ex. farfalle) 2 linguri ulei de […]

Spaghetti cu sos de rosii si vinete

Spaghetti cu sos de rosii si vinete

O reteta de spaghetti cu sos de rosii si vinete din: vanata, ceapa, usturoi, telina verde, ulei de masline, supa de legume, rosii, spaghetti, sare, busuioc, masline negre, piper si zahar. Ingrediente: 1 vânătă 1 ceapă 2 căţei de usturoi 100 g ţelină verde 3 linguri ulei de măsline 50 ml supă de legume 400 […]

Paste cu mazare si bacon

Paste cu mazare si bacon

O reteta simpla de paste cu mazare si bacon din: paste, sare, mazare, bacon, usturoi, ulei de masline, supa de legume, smantana, piper si parmezan. Ingrediente: 400 g paste scurte (de ex. penne) sare 150 g mazăre congelată 150 g bacon 1 căţel de usturoi 2 linguri ulei de măsline 150 ml supă de legume […]

Paste la tigaie cu broccoli si carnaciori

Papardelle cu hribi si bacon

O reteta de papardelle cu hribi si bacon din: papardelle, hribi, bacon, usturoi, vin alb, ulei, smantana, parmezan, sare si piper. Ingrediente: 500 g papardelle 400 g hribi proaspeti 200 g bacon 2 catei de usturoi 100 ml vin alb 2 linguri ulei 4 linguri smantana 1 lingura parmezan ras sare piper   Mod de […]