Ravioli

Ravioli

O reteta foarte gustoasa de ravioli din:  faina, oua, ceapa, carne tocata, ciuperci, ulei, pesmet, unt, parmezan, sare si piper. Ingrediente: l/2kg făină 4 ouă 2 cepe 400 g carne tocată 200 g ciuperci 100 ml ulei 50 g pesmet 100 g unt 50 g parmezan sare piper   Mod de preparare: Intâi faci umplutura […]

Paste cu branza si ciuperci

Paste cu stevie si branza

O reteta de paste cu stevie, cepa verde, salata, usturoi, oua, smnatana, branza telemea, piper si cimbru. Ingrediente: 500 g ştevie 500 g paste 2 salate 1 legătură ceapă verde 1 legătură usturoi 2 cepe vechi 4 ouă 300 g smântână 2 felii telemea piper cimbru verdeaţă ulei   Mod de preparare: Fierbi pastele în […]

Cum se prepara Spaghete cu sunca afumata si nuci

Spaghete cu ciuperci si soia

O reteta de spaghete cu ciuperci, soia, ceapa, suc de rosii, mujdei, piper si sare. Ingrediente: 1 pachet spaghete de 250 g 1 cutie ciuperci 1 pachet granule soia (de 100 g) 2 cepe potrivite 200 ml suc de roşii 150 ml mujdei sare piper   Mod de preparare: Pui spaghetele la fiert respectând instrucţiunile […]

Paste penne integrale cu pui si ardei

Paste penne integrale cu pui si ardei

O reteta gustoasa de paste penne integrale cu pui si ardei din: paste penne integrale, piept de pui, ardei iute, ardei gras, ardei capia, rosii, faina, vin alb demisec, ulei de masline, sare, piper, patrunjel, sos de soia si sos de ardei iute. Ingrediente: 300 g paste penne integrale doi piepţi de pui un ardei […]

Spaghete cu morcovi si rosii

Spaghete cu morcovi si rosii

O reteta simpla si absolut delicioasa de spaghete cu morcovi si rosii din: spaghete, sare, rosii, morcovi, usturoi, ulei de masline, piper si parmezan. Ingrediente: 500 g de spaghete sare 4 roşii 3 morcovi 1 arpagic 1 căţel de usturoi 5 linguri de ulei de măsline piper 75 g de parmezan ras   Mod de […]

Paste cannelloni cu sos picant

O reteta absolut delicioasa de paste cannelloni cu sos picant din: sos cu chili, rulouri cannelloni, unt, ceapa verde, spanac, pui, sunca, branzeturi, oua, piper si diferite condimente. Ingrediente: 1 borcan de sos cu chili 6 rulouri cannelloni 2 linguri de unt 1 legătură de ceapă verde, tocată 1 pachet de spanac congelat 200 g […]

Paste cu carnati la cuptor

Paste cu legume si mozarella

O reteta de pasta cu legume si mozarella din: paste, sare, ceapa rosie, dovlecei, ulei, otet balsamic, piper, sos bolognese, mozarella si cimbru. Ingrediente: 400 g paste sare 2 cepe roşii 1 ardei gras galben 200 g dovlecei 2 linguri ulei 2 linguri oţet balsamic piper 1 borcan de sos Bolognese 250 g mozarella cimbru […]

Paste Pollo e Funghi

Paste Pollo e Funghi

Paste Pollo e funghi (pui si ciuperci) din: sos de rosii, ciuperci, piept de pui, ulei de masline extra virgin, rosii cherry, ceapa, usturoi, piper, parmezan si paste integrale. Poate te intereseaza si: Paste cu piept de pui, rozmarin si sos de smantana Paste cu piept de pui si legume la tigaie Ingrediente: 1 borcan […]

Paste Primavera

Paste primavera din: sos bologneze, unt, ceapa, usturoi, conopida, broccoli, dovlecel, morcov, branza romano si paste. Ingrediente: un borcan de sos bolognese 125 g unt o ceapă de mărime medie, tocată un căţel de usturoi, tocat 150 g conopidă 150 g broccoli un dovlecel de mărime medie tăiat pai un morcov mare, tăiat pai 50 […]

Spaghete cu muşchi de porc

Spaghete cu muschi de porc din: spaghete, dovlecel, ardei capia, ardei iute, muschi de porc, miere, lamaie, ulei de masline, busuioc, sare, piper si parmezan. Ingrediente: 500 g spaghete un dovlecel un ardei capia un ardei iute un kilogram muşchi de porc două linguri cu miere o lămâie ulei de măsline o lingură cu busuioc […]

Cum se prepara Lasagna

Cum se prepara Lasagna (video)

Cum se prepara Lasagna. Lasagna. Descoperă secretul unei lasagne clasice italiene! Acest preparat bogat în istorie și savoare aduce în bucătăria ta aroma autentică a Italiei. Păstrând tradiția, această rețetă combină straturi suculente de paste, sos de carne bogat și o cremozitate perfectă a bechamelului. Urmează pașii noștri simpli pentru a crea o capodoperă culinară! […]

Cum se prepara Spaghete Carbonara

Cum se prepara Spaghete Carbonara (video)

Cum se prepara spaghete Carbonara. Un preparat specific italian din spaghete, bacon, oua si branza. Se serveste cu un strop de parmesan si paine prajita. Ingrediente: 200 g dried spaghetti 2 tbsp olive oil 6 bacon slices, chopped 2 egg yolks 35 g parmesan cheese 4 tbsp cream salt and pepper 2 tbsp parsley, chopped […]

Paste cu broccoli si branză

Paste cu broccoli si branză

O reteta de paste cu broccoli si branza din: oua, faina, broccoli, branza cu mucegai, spanac, branza de vaci, caise confiate, sare, piper, ulei de masline, sos pesto si nuci. Ingrediente: 4 ouă 400 g făină 500 g broccoli 200 g brânză cu mucegai 200 g spanac 200 g brânză de vaci 100 g caise […]

Tagliatele cu midii

Tagliatele cu midii

O reteta de tagliatele cu midii din: oua, faina, spanac, morcovi, salata rucola, midii, salata lolo rossa, busuioc, lamaie, frunza de dafin, vin alb demisec, sare, piper si ulei de masline. Ingrediente: 3 ouă 400 g făină 200 g spanac doi morcovi fierţi 100 g salată rucola 500 g midii o salată lolo rossa busuioc […]

Paste cu legume, şuncă şi ciuperci

Paste cu legume, şuncă şi ciuperci din: manatarci, morcovi, tulpini de praz, ceapa, ciuperci champignon, sunca, paste, unt, supa, sare, piper, smantana, lapte si oua. Ingrediente: 10 g mânătărci 3 morcovi 2 tulpini de praz 1 ceapă 400 g ciuperci champignon 40 g şuncă 350 g paste 1 lingură unt 100 ml supă sare piper […]

Lasagne cu spanac si rosii

O reteta de lasagne cu spanac si rosii din ceapa, usturoi, ulei, carne tocata de vita, rosii, sunca, verdeata, spanac, mozzarella, smantana, oua, parmezan, sare, piper, foi de lasagna si pasta de rosii. Ingrediente: 2 cepe 3 căţei de usturoi 2 linguri ulei 400 g carne tocată, de vită 500 g roşii bucăţi (pachet) 50 […]

Cannelloni cu spanac si sos de rosii

Cannelloni cu spanac si umplutură cremoasă de branză

O reteta absolut delicioasa de cannelloni cu spanac, branza ricotta, sare, oua, piper, nuscoara, sos de rosii si branza telemea rasa. Ingrediente: 300 g brânză ricotta sau cremă de brânză 400 g spanac sare 3 ouă piper nucşoară 12 cannelloni 400 ml sos de roşii 100 g brânză telemea, rasă   Mod de preparare: Scurgeţi […]

Paste cu sos delicios de legume

Paste cu un sos delicios de legume din ceapa, morcovi, telina, gulie, sare, piper, ulei, suc de rosii, smantana, pasta de ardei sau putin praf de chilii. Ingrediente: 2 cepe 2 morcovi potriviţi 1 ţelină mică 1 gulie sare piper 5 linguri ulei 500 ml suc de roşii 1 lingură smântână pastă de ardei sau […]

Spaghete bologneze

Spaghete bologneze

O reteta de spaghete bologneze cu carne de vita tocata, praz, morcov, ceapa, usturoi, ulei, rosii, bulion, patrunjel, sare si piper. Ingrediente: 250 g carne vită tocată 400 g spaghete 1 bucată praz 1 morcov 1 ceapă 1 căţel usturoi 4 linguri ulei 1 conservă roşii întregi 3 linguri bulion pătrunjel verde tocat sare piper […]

Tortellini cu legume

Tortellini cu legume

O reteta de tortellini cu legume din oua, faina, branza telemea, sos pesto, mix de salata, busuioc verde, ardei iute, smantana, sare, piper, ulei de masline, lamaie, nuci caju, alune si migdale. Ingrediente: 4 ouă 400 g făină 400 g brânză telemea o lingură de sos pesto doi mor­covi un pachet de mix de salată […]

Paste cu morcovi si usturoi

Paste cu morcovi si usturoi din: usturoi, faina, oua, spanac, stafide, seminte de pin, nuci, cimbru, ulei de masline, sare si piper. Ingrediente: 400 g făină 4 ouă 100 g spanac 500 g morcovi baby 100 g stafide 50 g seminţe de pin 50 g nuci o căpăţână usturoi cimbru ulei de măsline sare piper […]

Paste picante cu somon

Paste picante cu somon

O reteta de paste picante cu file de somon si ceapa, usturoi, ardei iute, sare, unt, vin alb, supa, emmentaler, smantana, piper, suc de lamaie si rulouri fine de arpagic. Ingrediente: 1 ceapă 2 căţei de usturoi 1 ardei iute roşu 400 g paste sare 2 linguri unt 100 ml vin alb 125 ml supă […]

Vita stroganoff cu paste si ierburi aromate

Vita stroganoff cu paste si ierburi aromate din: cotlet de vite, unt, ulei de masline, ciuperci, paste pappardelle, hasme, faina, supa de vita, mustar dijon, pasta de tomate, smantana lichida si patrunjel tocat. Ingrediente: cotlet de vită, degresat 1 lingură de unt 1 lingură ulei de măsline 300 g ciuperci de cultură mici 400 g […]

Sufleu picant cu spaghete

Sufleu picant cu spaghete din: mozzarella, parmezan, sunca, smantana, ceapa alba, usturoi, masline, ardei iute, ulei de masline, piper, nucsoara, oregano si frunze de busuioc Ingrediente: 300g spaghete 200g mozzarella felii 50g parmezan ras fin 250g şuncă tăiată în felii subţiri 200 ml smântână integrală l00 g ceapă albă tăiată fin 50g măsline tăiate mărunt […]

Spaghete cu ton si sos tomat

Spaghete cu ton si sos tomat

O reteta de spaghete cu ton in suc propriu si sare, piper, ceapa rosie, zeama de lamaie, rosii in bulion, ulei de masline, usturoi, cimbru, busuioc si capere. Ingrediente: 200 g spaghete subtiri 2 conserve ton in suc propriu sare piper o ceapa rosie zeama de lamaie o cutie rosii in bulion 2 linguri ulei […]

Cannelloni cu legume si carne

Cannelloni cu legume si carne

O reteta de cannelloni cu amestec de carne tocata, ardeo rosii, rosii, porumb, suc de rosii, piper alb si negru, ulei de masline, cascaval, unt, cimbru si pesmet Ingrediente: 400 g carne tocata (amestec vita si porc) 4 ardei rosii 3 rosii o cutie de porumb 200 ml suc de rosii piper alb si negru […]

Somon cu salată de linte

Paste orzo cu ton si telina

O reteta de paste orzo cu ton, telina, rosii cherry, ciuperci murate, alune crude, cimbru, sare, piper si ulei de masline. Ingrediente: 250 g paste orzo 250 g roşii cherry 200 g ciuperci murate două conserve ton în ulei două tije de ţelină 75 g alune crude cimbru sare piper ulei de măsline roşii   […]

Paste cu sos pesto calabrez şi roşii cherry

Paste cu sos de rosii si ardei iute

O reteta de paste tagliatele cu sos de rosii, ardei capia, usturoi, capere, ceapa verde, masline, vin alb demisec, pudra de curry, uleid e masline, sare, piper, patrunjel si ardei iute. Ingrediente: 400 g tagliatele 5 roşii un ardei capia doi căţei de usturoi o lingură de capere o legătură de ceapă verde 100 g […]

Paste cu carne si legume

O reteta de paste cu piept de pui, conopida, stafide, nuci, morcovi baby, oua, salata verde, busuioc uscat, pudra de nucsoara, sare, piper si ulei de masline. Ingrediente: 300 g paste 300 g conopidă 25 g stafide 200 g morcovi baby 100 g nuci 100 g parmezan un piept de pui 3 ouă o salată […]

Spaghete cu sos verde

Spaghete cu sos verde

O reteta de spaghete cu sos verde si miez de nuca, busuioc, usturoi, sare, ulei de rapita si cascaval. Ingrediente: 50 g miez de nucă 2 legături busuioc 4 căţei de usturoi sare 8 linguri ulei (eventual de rapiţă) 125 g caşcaval 400 g spaghete   Mod de preparare: Se toacă mare miezul de nucă. […]

Paste cu vinete coapte

Paste cu vinete coapte

O reteta de paste cu sare, piper, patrunjel, usturoi, ceapa, ulei de masline, masline tocata si vinete coapte. Ingrediente: un pachet paste sare piper patrunjel usturoi ceapa 1-2 vinete 50 m ulei de masline 100 g masline tocate   Mod de preparare: Pastele se pun intr-o oală cu apă, sare şi puţin ulei conform instrucţiu­nilor […]

Lasagana cu piept de pui, cimbru si busuioc

O retete de lasagna cu piept de pui cu cascava, sare, piper, suc de rosii, lapte, unt, faina, ulei de masline, cimbru si busuioc. Ingrediente: 600 g piept de pui 200 g cascaval sare piper suc de rosii 300 ml lapte 50 g unt 3-4 linguri faina 1-2 linguri ulei de masline foi de lasagna […]