Paste cu legume, şuncă şi ciuperci

Paste cu legume, şuncă şi ciuperci din: manatarci, morcovi, tulpini de praz, ceapa, ciuperci champignon, sunca, paste, unt, supa, sare, piper, smantana, lapte si oua. Ingrediente: 10 g mânătărci 3 morcovi 2 tulpini de praz 1 ceapă 400 g ciuperci champignon 40 g şuncă 350 g paste 1 lingură unt 100 ml supă sare piper […]

Lasagne cu spanac si rosii

O reteta de lasagne cu spanac si rosii din ceapa, usturoi, ulei, carne tocata de vita, rosii, sunca, verdeata, spanac, mozzarella, smantana, oua, parmezan, sare, piper, foi de lasagna si pasta de rosii. Ingrediente: 2 cepe 3 căţei de usturoi 2 linguri ulei 400 g carne tocată, de vită 500 g roşii bucăţi (pachet) 50 […]

Cannelloni cu spanac si sos de rosii

Cannelloni cu spanac si umplutură cremoasă de branză

O reteta absolut delicioasa de cannelloni cu spanac, branza ricotta, sare, oua, piper, nuscoara, sos de rosii si branza telemea rasa. Ingrediente: 300 g brânză ricotta sau cremă de brânză 400 g spanac sare 3 ouă piper nucşoară 12 cannelloni 400 ml sos de roşii 100 g brânză telemea, rasă   Mod de preparare: Scurgeţi […]

Paste cu sos delicios de legume

Paste cu un sos delicios de legume din ceapa, morcovi, telina, gulie, sare, piper, ulei, suc de rosii, smantana, pasta de ardei sau putin praf de chilii. Ingrediente: 2 cepe 2 morcovi potriviţi 1 ţelină mică 1 gulie sare piper 5 linguri ulei 500 ml suc de roşii 1 lingură smântână pastă de ardei sau […]

Spaghete bologneze

Spaghete bologneze

O reteta de spaghete bologneze cu carne de vita tocata, praz, morcov, ceapa, usturoi, ulei, rosii, bulion, patrunjel, sare si piper. Ingrediente: 250 g carne vită tocată 400 g spaghete 1 bucată praz 1 morcov 1 ceapă 1 căţel usturoi 4 linguri ulei 1 conservă roşii întregi 3 linguri bulion pătrunjel verde tocat sare piper […]

Tortellini cu legume

Tortellini cu legume

O reteta de tortellini cu legume din oua, faina, branza telemea, sos pesto, mix de salata, busuioc verde, ardei iute, smantana, sare, piper, ulei de masline, lamaie, nuci caju, alune si migdale. Ingrediente: 4 ouă 400 g făină 400 g brânză telemea o lingură de sos pesto doi mor­covi un pachet de mix de salată […]

Paste cu morcovi si usturoi

Paste cu morcovi si usturoi din: usturoi, faina, oua, spanac, stafide, seminte de pin, nuci, cimbru, ulei de masline, sare si piper. Ingrediente: 400 g făină 4 ouă 100 g spanac 500 g morcovi baby 100 g stafide 50 g seminţe de pin 50 g nuci o căpăţână usturoi cimbru ulei de măsline sare piper […]

Paste picante cu somon

Paste picante cu somon

O reteta de paste picante cu file de somon si ceapa, usturoi, ardei iute, sare, unt, vin alb, supa, emmentaler, smantana, piper, suc de lamaie si rulouri fine de arpagic. Ingrediente: 1 ceapă 2 căţei de usturoi 1 ardei iute roşu 400 g paste sare 2 linguri unt 100 ml vin alb 125 ml supă […]

Sufleu picant cu spaghete

Sufleu picant cu spaghete din: mozzarella, parmezan, sunca, smantana, ceapa alba, usturoi, masline, ardei iute, ulei de masline, piper, nucsoara, oregano si frunze de busuioc Ingrediente: 300g spaghete 200g mozzarella felii 50g parmezan ras fin 250g şuncă tăiată în felii subţiri 200 ml smântână integrală l00 g ceapă albă tăiată fin 50g măsline tăiate mărunt […]

Spaghete cu ton si sos tomat

Spaghete cu ton si sos tomat

O reteta de spaghete cu ton in suc propriu si sare, piper, ceapa rosie, zeama de lamaie, rosii in bulion, ulei de masline, usturoi, cimbru, busuioc si capere. Ingrediente: 200 g spaghete subtiri 2 conserve ton in suc propriu sare piper o ceapa rosie zeama de lamaie o cutie rosii in bulion 2 linguri ulei […]

Cannelloni cu legume si carne

Cannelloni cu legume si carne

O reteta de cannelloni cu amestec de carne tocata, ardeo rosii, rosii, porumb, suc de rosii, piper alb si negru, ulei de masline, cascaval, unt, cimbru si pesmet Ingrediente: 400 g carne tocata (amestec vita si porc) 4 ardei rosii 3 rosii o cutie de porumb 200 ml suc de rosii piper alb si negru […]

Somon cu salată de linte

Paste orzo cu ton si telina

O reteta de paste orzo cu ton, telina, rosii cherry, ciuperci murate, alune crude, cimbru, sare, piper si ulei de masline. Ingrediente: 250 g paste orzo 250 g roşii cherry 200 g ciuperci murate două conserve ton în ulei două tije de ţelină 75 g alune crude cimbru sare piper ulei de măsline roşii   […]

Paste cu sos pesto calabrez şi roşii cherry

Paste cu sos de rosii si ardei iute

O reteta de paste tagliatele cu sos de rosii, ardei capia, usturoi, capere, ceapa verde, masline, vin alb demisec, pudra de curry, uleid e masline, sare, piper, patrunjel si ardei iute. Ingrediente: 400 g tagliatele 5 roşii un ardei capia doi căţei de usturoi o lingură de capere o legătură de ceapă verde 100 g […]

Paste cu carne si legume

O reteta de paste cu piept de pui, conopida, stafide, nuci, morcovi baby, oua, salata verde, busuioc uscat, pudra de nucsoara, sare, piper si ulei de masline. Ingrediente: 300 g paste 300 g conopidă 25 g stafide 200 g morcovi baby 100 g nuci 100 g parmezan un piept de pui 3 ouă o salată […]

Spaghete cu sos verde

Spaghete cu sos verde

O reteta de spaghete cu sos verde si miez de nuca, busuioc, usturoi, sare, ulei de rapita si cascaval. Ingrediente: 50 g miez de nucă 2 legături busuioc 4 căţei de usturoi sare 8 linguri ulei (eventual de rapiţă) 125 g caşcaval 400 g spaghete   Mod de preparare: Se toacă mare miezul de nucă. […]

Paste cu vinete coapte

Paste cu vinete coapte

O reteta de paste cu sare, piper, patrunjel, usturoi, ceapa, ulei de masline, masline tocata si vinete coapte. Ingrediente: un pachet paste sare piper patrunjel usturoi ceapa 1-2 vinete 50 m ulei de masline 100 g masline tocate   Mod de preparare: Pastele se pun intr-o oală cu apă, sare şi puţin ulei conform instrucţiu­nilor […]

Lasagana cu piept de pui, cimbru si busuioc

O retete de lasagna cu piept de pui cu cascava, sare, piper, suc de rosii, lapte, unt, faina, ulei de masline, cimbru si busuioc. Ingrediente: 600 g piept de pui 200 g cascaval sare piper suc de rosii 300 ml lapte 50 g unt 3-4 linguri faina 1-2 linguri ulei de masline foi de lasagna […]

Paste cu carne de porc si salvie

Paste cu carne de porc si salvie

O reteta de paste cu carne de porc, rosii, ceapa, usturoi, vin alb, apa, sare, piper, ulei de floarea soarelui si frunze de salvie. Ingrediente: un kilogram muşchi de porc 500 g macaroane 6 roşii o ceapă 5 căţei de usturoi 5 frunze de salvie 300 ml vin alb 500 ml apă sare piper ulei […]

Paste cu creveti si vin

Paste cu vinete si creveti

O reteta de paste cu vinete, ardei capia, capere, creveti decorticati, usturoi, vin alb demisec, cimbru, sare, piper si ulei de floarea soarelui. Ingrediente: 3 ouă 300 g făină o vânătă doi ardei capia o lingură de capere 500 g creveţi decorticaţi 4 căţei de usturoi 200 ml vin alb demisec cimbru sare piper ulei […]

Paste cu sos de rosii, parmezan si branza de capra

Paste cu sos de rosii, parmezan si branza de capra

O reteta de paste cu sos de rosii, sare, rucola, ceapa, usturoi, ciuperci champignon, unt, o cutir rosii, piper, branza telemea si parmezan ras. Ingrediente: 350 g rigatoni sare 100 g rucola 1 ceapă 1 căţel de usturoi 250 g ciuperci champignon 1 lingură unt 1 cutie roşii pentru pizza (850 ml) piper 50 g […]

Paste cu legume si capere

Paste cu legume si roquefort

O reteta simpla de paste cu boabe de porumb, ardei capia, rosii, branza cu mucegai, patrunjel, salata verde, sare, piper, ulei de masline si otet balsamic. Ingrediente: două ouă 200 g făină 100 g boabe de porumb doi ardei capia 4 roşii 200 g brânză cu mucegai pătrunjel salată verde sare piper ulei de măsline […]

Paste simple cu rosii

Paste cu ardei

O reteta de paste late cu ardei gras, usturoi, sare, piper, ulei de masline, zahar, crema de branza si inele de arpagic. Ingrediente: 8 roşii 3 ardei graşi roşii 8 căţei de usturoi 400 g paste late sare piper 1 lingură ulei de măsline 1 linguriţă de zahăr 75 g cremă de brânză 2 linguri […]

Paste cu ciuperci si verdeata

Paste cu ciuperci si verdeata,  sos rosii, ceapa si patrunjel se servesc calde. Ingrediente: 2 pachete fidea 1 ceapă medie sos de roşii 200 g ciuperci din conservă sau proaspete pătrunjel   Mod de preparare: Paste cu ciuperci si verdeata: Torni apă fier­binte peste fideaua şi o laşi aşa pentru 5 minute. între timp mărunţeşti […]

Penne alla carbonara

Penne alla carbonara

O reteta de penne alla carbonara cu sare, slanina afumata, supa, ulei de masline, vin alb sec, oua, parmezan ras si piper. Ingrediente: 200 g penne (paste făinoase) sare 100 g slănină afumată („Parcetta”) două linguri de supă ulei de măsline 75 ml vin alb sec două ouă 30 g parmezan ras piper proaspăt măcinat […]

Tăiţei de grau condimentaţi şi prăjiţi - Mee goreng

Tăiţei de grau condimentaţi şi prăjiţi – Mee goreng

O reteta de taitei galbeni de grau condimentati si prajiti cu creveti decorticati, ulei, usturoi, sos de soia, cakamar, choi sun, muguri de fasole, sare, ardei iute si o ceapa tocata. preparat specific malaiezian Ingrediente: 500 g tăiţei galbeni din grâu 300 g creveti decorticati 125 ml apă 6 linguri de ulei doi căţei de […]

Taitei cu sos de ceapa verde

Taitei cu sos de ceapa verde Ingrediente: 400 g tăiţei cu ou 200 g brînză feta 50 g parmezan 100 ml ulei de măsline 200 ml smîntînă o lămîie o legătură de ceapă verde 50 g măsline feliate 200 g roşii cherry sare piper pătrunjel roşii uscate în ulei sos iute   Mod de preparare: […]

Paste cu fructe de mare si usturoi

Paste cu fructe de mare

  Ingrediente: 600 g pui de caracatiţă 500 g macaroane doi ardei capia 200 g mazăre 100 ml vin alb sec 50 ml rom o jumătate de lămîie 4 căţei de usturoi oregano uscat pastă de ardei iute oţet ulei de măsline sare piper pătrunjel   Mod de preparare: Puii de caracatiţă se curăţă, se […]

Paste cu parmezan si sos

Paste cu parmezan si sos

  Ingrediente: 500 g spaghete o vînătă un dovlecel doi ardei graşi roşii 6 roşii pastă de tomate 3 căţei de usturoi o ceapă roşie o ceapă allbă o linguriţă de busuioc uscat 100 g parmezan sare piper ulei de măsline busuioc verde   Mod de preparare: Vinăta, dovlecelul şi ardeii graşi se spală, se […]

Tortelli umpluţi cu ficat de raţă şi mere in supă de ceapă

Tortellini cu sfecla rosie

Ingrediente: 500 g făină 6 ouă un kg spanac o ceapă doi căţei de usturoi 250 g brînză de vaci oregano cimbru sare piper 500 g sparanghel 250 g sfeclă roşie 30 g seminţe de susan 100 g boabe de porumb ulei boia dulce parmezan   Mod de preparare: Ceapa şi usturoiul se curăţă, se […]

Tortellini cu sos de branza

  Ingrediente: 500 g tortellini 500 g broccoli 100 g brînză cu mucegai 100 ml smîntînă 100 ml iaurt gras sos Worcester pastă de ardei iute 50 g alune 50 g migdale busuioc verde sare piper ulei de măsline parmezan   Mod de preparare: Brînză cu mucegai se taie cuburi şi se pasează cu un […]

Paste cu branza, legume si fructe de mango

Paste cu branza, legume si fructe de mango Ingrediente: 400 g paste cu brânză două gulii două fructe de mango doi morcovi o legătură de ceapă verde 300 g fasole mange-tout o ţelină ulei de măsline sare piper pătrunjel smântână iaurt gras   Mod de preparare: Paste cu branza, legume si fructe de mango: Guliile, […]

Lasagna de casa cu legume

Lasagna cu legume

  Ingrediente: o cutie de lasagna cu marginile spiralate (450 g) 900 g broccolii tocat două linguriţe de ulei de măisline 4 dovlecei medii tocaţi o ceapă medie tocată doi căţei de ustu­roi presaţi o conservă de roşii întregi (780 g) o jumătate de linguriţă de sare 670 g de brânză ricotta o lin­guriţă de […]