Paste cu carne de porc si salvie

Paste cu carne de porc si salvie

O reteta de paste cu carne de porc, rosii, ceapa, usturoi, vin alb, apa, sare, piper, ulei de floarea soarelui si frunze de salvie. Ingrediente: un kilogram muşchi de porc 500 g macaroane 6 roşii o ceapă 5 căţei de usturoi 5 frunze de salvie 300 ml vin alb 500 ml apă sare piper ulei […]

Paste cu creveti si vin

Paste cu vinete si creveti

O reteta de paste cu vinete, ardei capia, capere, creveti decorticati, usturoi, vin alb demisec, cimbru, sare, piper si ulei de floarea soarelui. Ingrediente: 3 ouă 300 g făină o vânătă doi ardei capia o lingură de capere 500 g creveţi decorticaţi 4 căţei de usturoi 200 ml vin alb demisec cimbru sare piper ulei […]

Paste cu sos de rosii, parmezan si branza de capra

Paste cu sos de rosii, parmezan si branza de capra

O reteta de paste cu sos de rosii, sare, rucola, ceapa, usturoi, ciuperci champignon, unt, o cutir rosii, piper, branza telemea si parmezan ras. Ingrediente: 350 g rigatoni sare 100 g rucola 1 ceapă 1 căţel de usturoi 250 g ciuperci champignon 1 lingură unt 1 cutie roşii pentru pizza (850 ml) piper 50 g […]

Paste cu legume si capere

Paste cu legume si roquefort

O reteta simpla de paste cu boabe de porumb, ardei capia, rosii, branza cu mucegai, patrunjel, salata verde, sare, piper, ulei de masline si otet balsamic. Ingrediente: două ouă 200 g făină 100 g boabe de porumb doi ardei capia 4 roşii 200 g brânză cu mucegai pătrunjel salată verde sare piper ulei de măsline […]

Paste simple cu rosii

Paste cu ardei

O reteta de paste late cu ardei gras, usturoi, sare, piper, ulei de masline, zahar, crema de branza si inele de arpagic. Ingrediente: 8 roşii 3 ardei graşi roşii 8 căţei de usturoi 400 g paste late sare piper 1 lingură ulei de măsline 1 linguriţă de zahăr 75 g cremă de brânză 2 linguri […]

Paste cu ciuperci si verdeata

Paste cu ciuperci si verdeata,  sos rosii, ceapa si patrunjel se servesc calde. Ingrediente: 2 pachete fidea 1 ceapă medie sos de roşii 200 g ciuperci din conservă sau proaspete pătrunjel   Mod de preparare: Paste cu ciuperci si verdeata: Torni apă fier­binte peste fideaua şi o laşi aşa pentru 5 minute. între timp mărunţeşti […]

Penne alla carbonara

Penne alla carbonara

O reteta de penne alla carbonara cu sare, slanina afumata, supa, ulei de masline, vin alb sec, oua, parmezan ras si piper. Ingrediente: 200 g penne (paste făinoase) sare 100 g slănină afumată („Parcetta”) două linguri de supă ulei de măsline 75 ml vin alb sec două ouă 30 g parmezan ras piper proaspăt măcinat […]

Tăiţei de grau condimentaţi şi prăjiţi - Mee goreng

Tăiţei de grau condimentaţi şi prăjiţi – Mee goreng

O reteta de taitei galbeni de grau condimentati si prajiti cu creveti decorticati, ulei, usturoi, sos de soia, cakamar, choi sun, muguri de fasole, sare, ardei iute si o ceapa tocata. preparat specific malaiezian Ingrediente: 500 g tăiţei galbeni din grâu 300 g creveti decorticati 125 ml apă 6 linguri de ulei doi căţei de […]

Taitei cu sos de ceapa verde

Taitei cu sos de ceapa verde Ingrediente: 400 g tăiţei cu ou 200 g brînză feta 50 g parmezan 100 ml ulei de măsline 200 ml smîntînă o lămîie o legătură de ceapă verde 50 g măsline feliate 200 g roşii cherry sare piper pătrunjel roşii uscate în ulei sos iute   Mod de preparare: […]

Paste cu fructe de mare si usturoi

Paste cu fructe de mare

  Ingrediente: 600 g pui de caracatiţă 500 g macaroane doi ardei capia 200 g mazăre 100 ml vin alb sec 50 ml rom o jumătate de lămîie 4 căţei de usturoi oregano uscat pastă de ardei iute oţet ulei de măsline sare piper pătrunjel   Mod de preparare: Puii de caracatiţă se curăţă, se […]

Paste cu parmezan si sos

Paste cu parmezan si sos

  Ingrediente: 500 g spaghete o vînătă un dovlecel doi ardei graşi roşii 6 roşii pastă de tomate 3 căţei de usturoi o ceapă roşie o ceapă allbă o linguriţă de busuioc uscat 100 g parmezan sare piper ulei de măsline busuioc verde   Mod de preparare: Vinăta, dovlecelul şi ardeii graşi se spală, se […]

Tortelli umpluţi cu ficat de raţă şi mere in supă de ceapă

Tortellini cu sfecla rosie

Ingrediente: 500 g făină 6 ouă un kg spanac o ceapă doi căţei de usturoi 250 g brînză de vaci oregano cimbru sare piper 500 g sparanghel 250 g sfeclă roşie 30 g seminţe de susan 100 g boabe de porumb ulei boia dulce parmezan   Mod de preparare: Ceapa şi usturoiul se curăţă, se […]

Tortellini cu sos de branza

  Ingrediente: 500 g tortellini 500 g broccoli 100 g brînză cu mucegai 100 ml smîntînă 100 ml iaurt gras sos Worcester pastă de ardei iute 50 g alune 50 g migdale busuioc verde sare piper ulei de măsline parmezan   Mod de preparare: Brînză cu mucegai se taie cuburi şi se pasează cu un […]

Paste cu branza, legume si fructe de mango

Paste cu branza, legume si fructe de mango Ingrediente: 400 g paste cu brânză două gulii două fructe de mango doi morcovi o legătură de ceapă verde 300 g fasole mange-tout o ţelină ulei de măsline sare piper pătrunjel smântână iaurt gras   Mod de preparare: Paste cu branza, legume si fructe de mango: Guliile, […]

Lasagna de casa cu legume

Lasagna cu legume

  Ingrediente: o cutie de lasagna cu marginile spiralate (450 g) 900 g broccolii tocat două linguriţe de ulei de măisline 4 dovlecei medii tocaţi o ceapă medie tocată doi căţei de ustu­roi presaţi o conservă de roşii întregi (780 g) o jumătate de linguriţă de sare 670 g de brânză ricotta o lin­guriţă de […]

Paste cu praz

Paste cu sos de rosii

  Ingrediente: 450 g paste o ceapă 3 linguri de ulei sare piper 780 g roşii din conservă 500 g roşii proaspete 4 linguri de parmezan ras 8 frunze de busuioc   Mod de preparare: Intr-un vas se pun apă cu sare la fiert. Se adaugă pastele. Intre timp se sotează ceapa în două linguri […]

Spaghete cu smantana si peste

Spaghete cu smantana si peste

Spaghete cu smantana si peste din: spaghete sau macaroane, peste in ulei, smantana, ceapa, usturoi, ulei, sare, patrunjel.   Ingrediente : 200 g spaghete sau maca­roane 200 g peşte în ulei 200 g smântână 2 cepe 3 căţei de usturoi ulei sare 2-3 fire pătrunjel   Mod de preparare: Fierbi spaghetele în apă cu sare […]

Lasagna delicioasa

Lasagna delicioasa din: morcov, telina, ceapa, usturoi, carne tocata, ulei, pasta de rosii, oregano, curie rosii, sare, sare, piper, faina, unt, lapte, branza, nucsoara, foi de lasagna, mozarella. Ingrediente: 1 morcov 2 tulpini de ţelină 1 ceapă 2 căţei de usturoi 500 g carne tocată 2 linguri ulei 2 linguri pastă de roşii 1 linguriţă […]

Spaghete cu rosii si vinete

Spaghete cu rosii si vinete din: spaghete de malai, vinete, usturoi, rosii, ulei, cascaval, supa, condimente cu gust de legume, patrunjel. Ingrediente: 200 g spaghete de mălai 2 vinete 4 căţei de usturoi 4 roşii 4 linguri ulei 100 g caşcaval 150 ml supă 1 linguriţă condimente cu gust de legume 1 legătură pătrunjel   […]

Cuburi de paste cu şuncă coapte la cuptor

Paste cu sos fin de arahide si broccoli

Paste cu sos fin de arahide si broccoli din: broccoli, sare, ceapa, usturoi, unt, vin, smantana, piper, suc de lamaie, nucsoara, spaghetti, fulgi de arahide. Ingrediente: 400 g broccoli sare 1 ceapă 1 căţel de usturoi 1 lingură unt 100 ml vin 150 ml smântână piper 1 lingură suc de lămâie nucşoară 400 g spaghetti […]

Paste cu 2 sosuri

Paste cu 2 sosuri

Paste cu 2 sosuri din: paste, unt, sare, spanac, oua, ulei, mustar, lamaie, castravete murat, patrunjel, piper.   Ingrediente: 200 g paste sub formă de orez linguri unt sare Ingrediente sosul de maioneză verde: o mână de spanac 2 ouă sare piper ulei Ingrediente sosul picant: 2 ouă 3 linguri ulei 1 lingură muştar 2 […]

Spaghete integrale cu carne de pui

Spaghete cu file de pui si rucola

 Spaghete cu file de pui si rucola din: spaghete, sare, rucola, file de pui, ulei, sunca, smantana, mazare, piper, verdeata, Ingrediente: 200 g spaghete sare 60 g rucola 250 g file de pui 1 lingură ulei Pentru sos: 1 lingură ulei 150 g şuncă 200 g smântână în plus: 150 g mazăre piper 1/4 linguriţă […]

Paste cu oua si ciuperci

Paste cu ciuperci, arpagic si branza gouda

 Paste cu ciuperci, arpagic si branza gouda din: paste, sare, oua, ciuperci, arpagic, unt, apa, supa, smantana, piper, gouda. Ingrediente: 300 g paste spiralate sare 4 ouă 300 g ciuperci 1 legătură arpagic 1 lingură unt 100 ml supă 150 g smântână piper 150 g brânza gouda, rasă   Mod de preparare: Fierbeţi pastele în […]

Spaghete cu sos de roşii si busuioc

Spaghete cu sos de rosii si smantana

 Spaghete cu sos de rosii si smantana din:  ceapa, usturoi, ulei de masline, rosii, vin rosu, spaghete, sare, busuioc, patrunjel, smantana, piper. Ingrediente:  1 ceapă 1 căţel de usturoi 2 linguri ulei de măsline 400 g roşii bucăţi 100 ml vin roşu sec (sau supă) 500 g spaghete sare câte 1/2 legătură busuioc şi pătrunjel […]

Sufleu de macaroane cu branza gouda si nucsoara

Sufleu de macaroane cu branza gouda si nucsoara din: macaroane, sare, ceapa, sunca fumata, gouda, dovlecel, unt, piper, faina, lapte nucsoara. Ingrediente: 400 g macaroane sare 1 ceapă 100 g şuncă afumată 100 g brânză gouda 1 dovlecel 50 g unt piper 2 linguri făină 500 ml lapte nucşoară   Mod de preparare: Sufleu de […]

Farfalle cu somon si branza

Farfalle cu somon

Farfalle cu somon din: file de somon, suc de lamaie, ceapa, arpagic, farfalle, sare, ulei de masline, smantana, piper. Poate te intereseaza si File de somon cu paste si rozmarin Ingrediente: 400 g file de somon 2 linguri suc de lămâie 1 ceapă mică 2 legături arpagic 400 g farfalle sare 1 lingură ulei de […]

Penne cu porumb si carnati cabanos

Penne cu porumb si carnati cabanos

 Penne cu porumb si carnati cabanos din: cabanos, ceapa, usturoi, ulei de masline, pasta de tomate, rosii, suc de lamaie, zahar, penne, boia dulce, porumb. Ingrediente: 250 g cârnaţi cabanos 1 ceapă 1 căţel de usturoi 2 linguri ulei de măsline 1 lingură pastă de tomate 500 g roşii (cutie) 1 lingură suc de lămâie […]

Paste ravioli cu broccoli si parmezan

Paste cu broccoli

 Paste cu broccoli din: paste, broccoli, rosii, usturoi, cascaval, sare, boia, ulei. Ingrediente: 400 g paste 400 g broccoli 400 g roşii 2 căţei de usturoi 100 g caşcaval sare boia ulei   Mod de preparare: Pui la fiert în vase dife­rite, cu apă clocotită cu sare, pastele şi broccoli. Speli apoi şi tai roşiile felii, […]

Spaghete Bolognese cu un delicios sos picant

Spaghete Bolognese cu un delicios sos picant Ingrediente: felie şuncă afumată 2 linguri ulei de măsline 1 ceapă 1 căţel de usturoi 400 g came tocată, de vită 150 g legume pentru supă 400 g roşii pasate, cu verdeaţă 150 ml supă 400 g spaghete sare piper pătrunjel eventual, busuioc   Mod de preparare: Spaghete […]

Paste cu muşchi de porc

Paste de orez cu legume si branza

Paste de orez cu legume si branza din: paste de orez, ardei gras, dovlecel, rosii, ceapa, mozzarella, oregano, busuioc, ulei, sare, piper. Ingrediente: 400 g paste de orez 1 ardei gras galben ardei gras verde 1 dovlecel 4 roşii 1 ceapă 200 g mozzarella oregano busuioc ulei sare piper   Mod de preparare: Cureţi toate […]

Tortellini cu sos de ciuperci

Tortellini cu sos de ciuperci

 Tortellini cu sos de ciuperci din: tortellini cu branza, ciuperci, capere, ceapa, usturoi, smantana, parmezan, unt, ulei de masline, sare, piper, patrunjel, cimbru, rosii. Ingrediente: 450 g tortellini cu brânză 300 g ciuperci 60 g capere murate două cepe usturoi o jumătate de cană de smântână 100 g parmezan 45 g unt ulei de măsline sare […]

Sos de unt cu vin

Paste spirala cu sos alb

Ingrediente: 400 g paste spirală 100 g pesmet 50 g unt 50 g făină 200 ml lapte 300 g smântână 300 g roşii mici sare piper   Mod de preparare: Fierbe pastele în apă cu sare. între timp, căleşte pesmetul în puţin unt. Separat, topeşte res­tul de unt. Adaugă făi­na şi căleşte fără s-o rumeneşti. […]