Sufleu de paste cu somon

Sufleu de paste cu Camembert

Sufleu de paste cu Camembert din: penne, sare, ceapa verde, dovlecel, ardei gras, sunca, ulei, piper, boia de ardei, patrunjel, banza camembert, oua, smantana si lapte. Ingrediente: 350 g penne sare 2 cepe verzi 1 dovlecel 1 ardei gras mic 200 g sunca fiarta 2 linguri ulei piper boia de ardei, dulce 1 lingura patrunjel […]

Linguine cu creveti si avocado

Linguine cu creveti si avocado

Linguine cu creveti si avocado din: linguine, avocado mic, creveţi fierţi, frunze de salată verde, boia de ardei roşu, lamaie, piure de tomate, suc de lamaie, smantana, sos Worcestershire, sos Tabasco, sare, piper. Avocado este bogat în grăsimi sănătoase, în special acizi grași mononesaturați, precum acidul oleic. Conține, de asemenea, fibre alimentare, vitaminele A, C, E, K, complexul de vitamine […]

Paste cu creveti si sos pesto

Paste cu creveti si sos pesto

Paste cu creveti si sos pesto din: paste, creveti, ulei de masline, nuci de pin, sos pesto, sparanghel, spanac, usturoi, parmezan, suc de lamaie, sare. Ingrediente paste:  1 pachet paste 300 g creveți decojiti și decorticati 2-3 linguri condimente pentru peste 1 lingura ulei de masline 1/4 cană de nuci de pin prajite sos pesto […]

Noodles cu susan

Noodles cu susan

Noodles cu susan din: noodles, tofu, ciuperci, fasole verde, ardei rosu, ceapa verde, zahar, seminte de susan, coriandru, ulei de susan, sos de soia, tahini, unt de arahide, sirop de artar, ghimbir, usturoi. Ingrediente: 1 pachet de noodles 1 bucata tofu, tocata 3 ciuperci 1 kg fasole verde 1 ardei rosu , tocat 4 cepe […]

Spaghete cu avocado si crevete

Reteta zilei: Spaghete cu patrunjel

Spaghete cu patrunjel din: patrunjel, usturoi, ulei de masline, fulgi de ardei iute, sare, suc de lamaie, spaghete.   Ingrediente:  1 cana patrunjel 5 catei de usturoi, felii subțiri 3 linguri ulei de măsline ½ linguriță fulgi de ardei iute ¼ lingurita sare 2 prafuri de sare ½ linguriță suc de lămâie 300gr spaghete   […]

Fettuccine cu usturoi si parmezan

Fettuccine cu usturoi si parmezan

Fettuccine cu usturoi si parmezan din: ulei de masline, usturoi, supa de pui, lapte, unt, fettuccine, sare, piper, parmezan, patrunjel. Ingrediente: 1 lingura ulei de masline 4 catei de usturoi, tocat 2 cani de supa de pui 1 cana de lapte 2 linguri de unt 250gr fettuccine sare piper negru proaspat macinat 1/4 ceasca parmezan […]

Salata calda de paste cu porumb

Salata calda de paste cu porumb din: paste, fasole, porumb, ceapa, ardei, sare, piper. Ingrediente: 200 g paste 150 g fasole, fiartă 100 g porumb 1 ceapă roşie 1 roşie 1 ardei capia pătrunjel verde sucul de la o lămâie sare 1-2 linguri ulei 1/2 linguriţă usturoi granulat piper negru proaspăt măcinat   Mod de […]

Paste cu rosii la cuptor

Paste cu rosii la cuptor din: paste, rosii, mozzarella, ceapa, usturoi, busuioc, oregano, sare, piper. Ingrediente: 500 g penne sau rigatoni 500 g roşii cherry 200 g mozzarella 2-3 linguri pastă de roşii 1 fir de ceapă verde 1 fir de usturoi verde 1 linguriţă busuioc uscat 1 linguriţă oregano uscat sare piper ulei de […]

Linguini cu avocado

Linguini cu avocado

Linguini cu avocado din: linguini, broccoli, ulei de masline, usturoi, coaja de lamaie, pasta de ardei, otet de vin alb, sos de soia, apa, suc de lime, sare, piper, spanac si avocado. Ingrediente: 500 g linguini 1 broccoli rupt in buchetele mici 2 linguri ulei de măsline 1 capatana de usturoi, tocat 1 lingurita de […]

Creveti la tigaie cu paste

Creveti la tigaie cu paste din: creveti, telina, ardei, morcovi, porumb, paste, sare, piper. Ingrediente: 300 g creveţi decorticaţi congelaţi 2 tije de ţelină 1 ardei capia 2 morcovi 1/2 conservă de porumb dulce, ştiuleţi 200 g paste scoici 3-4 linguri cu sos de soia 1 lingură cu unt sare piper   Mod de preparare: […]

Creveti cu paste si porumb

Creveti cu paste si porumb din: creveti, ardei, morcovi, porumb, paste, sare, piper. Ingrediente: 500 g creveţi decorticaţi congelaţi 1 ardei capia 2 morcovi 1/2 conservă de porumb 200 g paste 3-4 linguri cu sos de soia 1 lingură cu unt sare si piper   Mod de preparare: Lasă creveţii să se dezgheţe, apoi pune-i, bine […]

Varga beleş

Macaroane cu branza cheddar

Macaroane cu branza cheddar din: macaroane, unt, faina, sare, piper, lapte, branza cheddar, iaurt, pesmet, boia. Ingrediente:  400 g macaroane 2 linguri unt faina 2 linguri 1 1/4 lingurita sare 1/4 lingurita piper negru 2 cani de lapte 1 1/2 căni brânză Cheddar maruntita 3/4 cana iaurt 2 linguri pesmet 1/8 linguriță de boia afumată   […]

Penne cu ratatouille

Penne cu vinete

Penne cu vinete din: vinete, mozzarella, busuioc, paste, sos de rosii, parmezan. Ingrediente: 2 vinete, tăiate felii de 1 cm grosime 2 x 150 g mozzarella, tăiată cuburi 10 frunze de busuioc, rupt 1 lingură ulei de măsline 350 g paste penne 400 g sos de roşii pentru paste 5 linguri parmezan răzuit   Mod […]

Salata de paste cu curcan

Salata de paste cu curcan din: paste, ulei, miere, sia, lamaie, friptura de curcan, porumb, rosii, ceapa. Ingrediente: 50 g paste 3 linguri ulei de măsline 1 lingură miere 1 lingură sos de soia 1/2 lingură zeamă de lămâie 100 g friptură de curcan 100 g porumb dulce 2 roşii 2 fire de ceapă verde   […]

Tocana de vita cu paste

Tocana de vita cu paste

Tocana de vita cu paste din: bacon, carne de vita, faina, ulei de masline, ceapa, usturoi, vin rosu sec, supa de vita, sare de mare, piper, morcovi baby, paste cu ou. Ingrediente: 6 felii de bacon, fierte și tocate 1kg carne de vita, cuburi 1/4 ceasca făină 2 linguri de ulei de masline 1 ceapa, […]

Lasagna uşoară

Lasagna cu pui si mozzarella 

Lasagna cu pui si mozzarella din: foi de lasagna, piept de pui, ceapa, dovleac, smantana, mozzarella, ulei, sos de rosii. Ingrediente: un pachet foi de lasagna un piept de pui o ceapă 500 g dovleac 500 ml sos smântână 250 ml sos de roşii 200 g mozzarella 2 linguri ulei sare si piper   Mod de […]

Tagliatelle bolognese

Tagliatelle cu sos ragu

Tagliatelle cu sos ragu din: tagliatelle, carne de vita, ulei, ceapa, usturoi, vin, sare, piper. Ingrediente: 1 pachet tagliatelle 500 g carne de vită, tocată 2 linguri ulei 1 ceapă 3-4 căţei usturoi 50 ml vin alb 200 g pastă de tomate sare si piper   Mod de preparare: Fierbi pastele conform instrucţiunilor de pe ambalaj […]

Paste cu sos de marar

Paste cu sos de marar

Paste cu sos de marar din: paste, marar, patrunjel, ulei de masline, suc de lamaie, coaja de lamaie, mustar, somon afumat. Ingrediente: 300 g paste fierte ¼ ceasca de mărar, tocat 1 lingura patrunjel, tocat 1 lingură de ulei de măsline 1 ½ linguriță suc de lămâie 1 linguriță coaja de lămâie 1½ linguriță muștar […]

Paste cremoase cu sparanghel şi mazăre

Paste cu nuci in sos

Paste cu nuci in sos din: ceapa, ulei de masline, cimbru, usturoi, nuci pecan, smantana, lapte, parmezan, sare, piper, paste. Ingrediente:  3 cepe, feliate 2 linguri ulei de măsline 4 fire cimbru 1 cățel de usturoi, tocat 100 gr nuci pecan, tocate 250 ml smantana ½ ceasca lapte 40 gr parmezan ras sare si piper […]

Paste cu sos si scoici

Paste cu sos si scoici din: paste, scoici, ulei de masline, unt, usturoi, rosie, vin alb, patrunjel, suc de lamaie, sare, piper. Ingrediente:  300 g paste 10 scoici 1 lingură de ulei de măsline 1 lingura unt 1 cățel de usturoi 1 rosie, tăiata 1 cană de vin alb 1 rădăcină pătrunjel, tocat suc de […]

Lasagna cu piept de pui si rosii

Lasagna cu piept de pui si rosii

Lasagna cu piept de pui si rosii din: foi de lasagna, piept de pui, ceapa, dovleac, smantana, mozzarella, ulei, sos de rosii. Ingrediente: un pachet foi de lasagna un piept de pui o ceapă 500 g dovleac 500 ml sos smântână 250 ml sos de roşii 200 g mozzarella 2 linguri ulei sare si piper   Mod […]

Salata de paste si oua

Salata de paste cu oua din: paste, oua, rosii, mozzarella, rucola, busuioc, otet, sare. Ingrediente: 300 g paste scurte 6 ouă 6-8 roşii mozzarella rucola busuioc oţet balsamic sare   Mod de preparare: Salata de paste si oua: Se pun la fiert, în vase separate, ouăle şi pastele. Se taie roşiile şi brânza. Aşază pe un […]

Lasagna cu piept de pui si rosii

Lasagna cu piept de pui si smantana

Lasagna cu piept de pui si smantana din: foi de lasagna, piept de pui, ceapa, dovleac, smantana, mozzarella, ulei, sos de rosii. Ingrediente: un pachet foi de lasagna un piept de pui o ceapă 400 g dovleac 500 ml sos smântână 250 ml sos de roşii 200 g mozzarella 2 linguri ulei sare si piper   Mod […]

Salata de paste cu sparanghel

Salata de paste cu sparanghel

Salata de paste cu sparanghel din: rosii, paste, sparanghel, oua, ulei, sare. Ingrediente: 4 roşii 200 g paste 500 g sparanghel 4 ouă sare ulei suc de lămâie busuioc   Mod de preparare: Se pun pastele la fiert în apă cu un praf de sare. Se pun şi ouăle la fiert în alt vas. Se trece […]

Paste cu costita

Paste cu costita din: costita, oua, smantana, parmezan, busuioc, spaghete, ulei. Ingrediente: 250 g costiţă, tocată 3 ouă, bătute 6 linguri smântână 40 g parmezan, răzuit o mână frunze de busuioc 500 g spaghete 1 lingură ulei de măsline   Mod de preparare: Intr-un vas, pe foc, pune la fiert apă cu sare. Adaugă spaghetele […]

Paste cu somon, în sos de verdeaţă

Paste cu somon si marar

Paste cu somon si marar din: paste, file de somon, sare, piper, unt, ulei, lamaie, marar. Ingrediente: 3 fileuri de somon sare piper unt 300 g paste ulei de masline usturoi lamaie migdale   Mod de preparare: Incinge cuptorul la semnul 4/180°C. Presară cu sare şi piper 3 fileuri de somon proaspăt, unge cu câte […]

Paste cu carnaciori

Paste cu carnaciori din: carnaciori, paste, ulei, ceapa, rosii, usturoi, sare, piper. Ingrediente: 400 g cărnăciori 1 lingură ulei 1 ceapă tocată 2 căţei de usturoi fenicul 1 ardei iute 400 g roşii 300 g paste sare piper   Mod de preparare: Frige pe grătar 400 g cărnăciori 10 minute, întorcăndu-i frecvent, până când se […]

Macaroane cu scortisoara si nuci

Macaroane cu scortisoara si nuci

Macaroane cu scortisoara si nuci din: macaroane, nuci, scortisoara, zahar, ulei. Ingrediente: 1 pachet macaroane fără ou 300 g nuci zdrobite 1 praf scorţişoară 100-200 g zahăr 2 linguri ulei   Mod de preparare: Fierbi macaroanele conform indicaţiilor de pe ambalaj. Le scoţi şi le ţii la scurs. Separat, într-un bol, amesteci nucile cu zahărul, […]

Tagliatele cu creveti

Paste cu sos ragu

Paste cu sos ragu din: tagliatelle, carne de vita, ulei, ceapa, usturoi, vin, sare, piper. Ingrediente: 1 pachet tagliatelle 500 g carne de vită, tocată 2 linguri ulei 1 ceapă 3-4 căţei usturoi 50 ml vin alb demisec 200 g pastă de tomate sare piper 5 frunze de busuioc   Mod de preparare: Fierbi pastele conform […]

Paste cu roşii picante şi spanac

Paste aromate cu rosii

Paste aromate cu rosii din: paste, rosii, ceapa, bulion, busuioc, ulei, sare, piper. Ingrediente: o pungă paste 10 roşii mici o ceapă o lingură bulion 2-3 frunze busuioc o lingură ulei sare piper   Mod de preparare: Ceapa tăiată mărunt se pune la călit în ulei. Se presară cu sare. Intre timp, se pun şi […]

Lasagna uşoară

Lasagna cu pui si dovleac

Lasagna cu pui si dovleac din: piept de pui, ceapa, dovleac, smantana, mozzarella, ulei, sos de rosii, foi de lasagna. Ingrediente: un piept de pui o ceapă 400 g dovleac un pachet foi de lasagna 500 ml sos smântână de gătit 250 ml sos de roşii 200 g mozzarella 2 linguri ulei sare piper   Mod de […]

Salata de paste cu oua

Salata de paste cu oua

Salata de paste cu oua din: rosii, paste, sparanghel, oua, ulei, sare. Ingrediente: 4 roşii 200 g paste 500 g sparanghel 4 ouă sare ulei suc de lămâie busuioc   Mod de preparare: Se pun pastele la fiert în apă cu un praf de sare. Se pun şi ouăle la fiert în alt vas. Se trece […]