Fettuccine cu usturoi si parmezan

Fettuccine cu usturoi si parmezan

Fettuccine cu usturoi si parmezan din: ulei de masline, usturoi, supa de pui, lapte, unt, fettuccine, sare, piper, parmezan, patrunjel. Ingrediente: 1 lingura ulei de masline 4 catei de usturoi, tocat 2 cani de supa de pui 1 cana de lapte 2 linguri de unt 250gr fettuccine sare piper negru proaspat macinat 1/4 ceasca parmezan […]

Salata calda de paste cu porumb

Salata calda de paste cu porumb din: paste, fasole, porumb, ceapa, ardei, sare, piper. Ingrediente: 200 g paste 150 g fasole, fiartă 100 g porumb 1 ceapă roşie 1 roşie 1 ardei capia pătrunjel verde sucul de la o lămâie sare 1-2 linguri ulei 1/2 linguriţă usturoi granulat piper negru proaspăt măcinat   Mod de […]

Paste cu rosii la cuptor

Paste cu rosii la cuptor din: paste, rosii, mozzarella, ceapa, usturoi, busuioc, oregano, sare, piper. Ingrediente: 500 g penne sau rigatoni 500 g roşii cherry 200 g mozzarella 2-3 linguri pastă de roşii 1 fir de ceapă verde 1 fir de usturoi verde 1 linguriţă busuioc uscat 1 linguriţă oregano uscat sare piper ulei de […]

Linguini cu avocado

Linguini cu avocado

Linguini cu avocado din: linguini, broccoli, ulei de masline, usturoi, coaja de lamaie, pasta de ardei, otet de vin alb, sos de soia, apa, suc de lime, sare, piper, spanac si avocado. Ingrediente: 500 g linguini 1 broccoli rupt in buchetele mici 2 linguri ulei de măsline 1 capatana de usturoi, tocat 1 lingurita de […]

Creveti la tigaie cu paste

Creveti la tigaie cu paste din: creveti, telina, ardei, morcovi, porumb, paste, sare, piper. Ingrediente: 300 g creveţi decorticaţi congelaţi 2 tije de ţelină 1 ardei capia 2 morcovi 1/2 conservă de porumb dulce, ştiuleţi 200 g paste scoici 3-4 linguri cu sos de soia 1 lingură cu unt sare piper   Mod de preparare: […]

Salata cu paste si crevete

Creveti cu paste si porumb

Creveti cu paste si porumb din: creveti, ardei, morcovi, porumb, paste, sare, piper. Ingrediente: 500 g creveţi decorticaţi congelaţi 1 ardei capia 2 morcovi 1/2 conservă de porumb 200 g paste 3-4 linguri cu sos de soia 1 lingură cu unt sare si piper   Mod de preparare: Lasă creveţii să se dezgheţe, apoi pune-i, bine […]

Varga beleş

Macaroane cu branza cheddar

Macaroane cu branza cheddar din: macaroane, unt, faina, sare, piper, lapte, branza cheddar, iaurt, pesmet, boia. Ingrediente:  400 g macaroane 2 linguri unt faina 2 linguri 1 1/4 lingurita sare 1/4 lingurita piper negru 2 cani de lapte 1 1/2 căni brânză Cheddar maruntita 3/4 cana iaurt 2 linguri pesmet 1/8 linguriță de boia afumată   […]

Penne cu ratatouille

Penne cu vinete

Penne cu vinete din: vinete, mozzarella, busuioc, paste, sos de rosii, parmezan. Ingrediente: 2 vinete, tăiate felii de 1 cm grosime 2 x 150 g mozzarella, tăiată cuburi 10 frunze de busuioc, rupt 1 lingură ulei de măsline 350 g paste penne 400 g sos de roşii pentru paste 5 linguri parmezan răzuit   Mod […]

Salata de paste cu curcan

Salata de paste cu curcan din: paste, ulei, miere, sia, lamaie, friptura de curcan, porumb, rosii, ceapa. Ingrediente: 50 g paste 3 linguri ulei de măsline 1 lingură miere 1 lingură sos de soia 1/2 lingură zeamă de lămâie 100 g friptură de curcan 100 g porumb dulce 2 roşii 2 fire de ceapă verde   […]

Tocana de vita cu paste

Tocana de vita cu paste

Tocana de vita cu paste din: bacon, carne de vita, faina, ulei de masline, ceapa, usturoi, vin rosu sec, supa de vita, sare de mare, piper, morcovi baby, paste cu ou. Ingrediente: 6 felii de bacon, fierte și tocate 1kg carne de vita, cuburi 1/4 ceasca făină 2 linguri de ulei de masline 1 ceapa, […]

Lasagna uşoară

Lasagna cu pui si mozzarella 

Lasagna cu pui si mozzarella din: foi de lasagna, piept de pui, ceapa, dovleac, smantana, mozzarella, ulei, sos de rosii. Ingrediente: un pachet foi de lasagna un piept de pui o ceapă 500 g dovleac 500 ml sos smântână 250 ml sos de roşii 200 g mozzarella 2 linguri ulei sare si piper   Mod de […]

Tagliatelle bolognese

Tagliatelle cu sos ragu

Tagliatelle cu sos ragu din: tagliatelle, carne de vita, ulei, ceapa, usturoi, vin, sare, piper. Ingrediente: 1 pachet tagliatelle 500 g carne de vită, tocată 2 linguri ulei 1 ceapă 3-4 căţei usturoi 50 ml vin alb 200 g pastă de tomate sare si piper   Mod de preparare: Fierbi pastele conform instrucţiunilor de pe ambalaj […]

Paste cu sos de marar

Paste cu sos de marar

Paste cu sos de marar din: paste, marar, patrunjel, ulei de masline, suc de lamaie, coaja de lamaie, mustar, somon afumat. Ingrediente: 300 g paste fierte ¼ ceasca de mărar, tocat 1 lingura patrunjel, tocat 1 lingură de ulei de măsline 1 ½ linguriță suc de lămâie 1 linguriță coaja de lămâie 1½ linguriță muștar […]

Paste cremoase cu sparanghel şi mazăre

Paste cu nuci in sos

Paste cu nuci in sos din: ceapa, ulei de masline, cimbru, usturoi, nuci pecan, smantana, lapte, parmezan, sare, piper, paste. Ingrediente:  3 cepe, feliate 2 linguri ulei de măsline 4 fire cimbru 1 cățel de usturoi, tocat 100 gr nuci pecan, tocate 250 ml smantana ½ ceasca lapte 40 gr parmezan ras sare si piper […]

Paste cu sos si scoici

Paste cu sos si scoici din: paste, scoici, ulei de masline, unt, usturoi, rosie, vin alb, patrunjel, suc de lamaie, sare, piper. Ingrediente:  300 g paste 10 scoici 1 lingură de ulei de măsline 1 lingura unt 1 cățel de usturoi 1 rosie, tăiata 1 cană de vin alb 1 rădăcină pătrunjel, tocat suc de […]

Lasagna cu piept de pui si rosii

Lasagna cu piept de pui si rosii

Lasagna cu piept de pui si rosii din: foi de lasagna, piept de pui, ceapa, dovleac, smantana, mozzarella, ulei, sos de rosii. Ingrediente: un pachet foi de lasagna un piept de pui o ceapă 500 g dovleac 500 ml sos smântână 250 ml sos de roşii 200 g mozzarella 2 linguri ulei sare si piper   Mod […]

Salata de paste si oua

Salata de paste cu oua din: paste, oua, rosii, mozzarella, rucola, busuioc, otet, sare. Ingrediente: 300 g paste scurte 6 ouă 6-8 roşii mozzarella rucola busuioc oţet balsamic sare   Mod de preparare: Salata de paste si oua: Se pun la fiert, în vase separate, ouăle şi pastele. Se taie roşiile şi brânza. Aşază pe un […]

Lasagna cu piept de pui si rosii

Lasagna cu piept de pui si smantana

Lasagna cu piept de pui si smantana din: foi de lasagna, piept de pui, ceapa, dovleac, smantana, mozzarella, ulei, sos de rosii. Ingrediente: un pachet foi de lasagna un piept de pui o ceapă 400 g dovleac 500 ml sos smântână 250 ml sos de roşii 200 g mozzarella 2 linguri ulei sare si piper   Mod […]

Salata de paste cu sparanghel

Salata de paste cu sparanghel

Salata de paste cu sparanghel din: rosii, paste, sparanghel, oua, ulei, sare. Ingrediente: 4 roşii 200 g paste 500 g sparanghel 4 ouă sare ulei suc de lămâie busuioc   Mod de preparare: Se pun pastele la fiert în apă cu un praf de sare. Se pun şi ouăle la fiert în alt vas. Se trece […]

Paste cu costita

Paste cu costita din: costita, oua, smantana, parmezan, busuioc, spaghete, ulei. Ingrediente: 250 g costiţă, tocată 3 ouă, bătute 6 linguri smântână 40 g parmezan, răzuit o mână frunze de busuioc 500 g spaghete 1 lingură ulei de măsline   Mod de preparare: Intr-un vas, pe foc, pune la fiert apă cu sare. Adaugă spaghetele […]

Paste cu somon, în sos de verdeaţă

Paste cu somon si marar

Paste cu somon si marar din: paste, file de somon, sare, piper, unt, ulei, lamaie, marar. Ingrediente: 3 fileuri de somon sare piper unt 300 g paste ulei de masline usturoi lamaie migdale   Mod de preparare: Incinge cuptorul la semnul 4/180°C. Presară cu sare şi piper 3 fileuri de somon proaspăt, unge cu câte […]

Paste cu carnaciori

Paste cu carnaciori din: carnaciori, paste, ulei, ceapa, rosii, usturoi, sare, piper. Ingrediente: 400 g cărnăciori 1 lingură ulei 1 ceapă tocată 2 căţei de usturoi fenicul 1 ardei iute 400 g roşii 300 g paste sare piper   Mod de preparare: Frige pe grătar 400 g cărnăciori 10 minute, întorcăndu-i frecvent, până când se […]

Macaroane cu scortisoara si nuci

Macaroane cu scortisoara si nuci

Macaroane cu scortisoara si nuci din: macaroane, nuci, scortisoara, zahar, ulei. Ingrediente: 1 pachet macaroane fără ou 300 g nuci zdrobite 1 praf scorţişoară 100-200 g zahăr 2 linguri ulei   Mod de preparare: Fierbi macaroanele conform indicaţiilor de pe ambalaj. Le scoţi şi le ţii la scurs. Separat, într-un bol, amesteci nucile cu zahărul, […]

Tagliatele cu creveti

Paste cu sos ragu

Paste cu sos ragu din: tagliatelle, carne de vita, ulei, ceapa, usturoi, vin, sare, piper. Ingrediente: 1 pachet tagliatelle 500 g carne de vită, tocată 2 linguri ulei 1 ceapă 3-4 căţei usturoi 50 ml vin alb demisec 200 g pastă de tomate sare piper 5 frunze de busuioc   Mod de preparare: Fierbi pastele conform […]

Paste cu roşii picante şi spanac

Paste aromate cu rosii

Paste aromate cu rosii din: paste, rosii, ceapa, bulion, busuioc, ulei, sare, piper. Ingrediente: o pungă paste 10 roşii mici o ceapă o lingură bulion 2-3 frunze busuioc o lingură ulei sare piper   Mod de preparare: Ceapa tăiată mărunt se pune la călit în ulei. Se presară cu sare. Intre timp, se pun şi […]

Lasagna uşoară

Lasagna cu pui si dovleac

Lasagna cu pui si dovleac din: piept de pui, ceapa, dovleac, smantana, mozzarella, ulei, sos de rosii, foi de lasagna. Ingrediente: un piept de pui o ceapă 400 g dovleac un pachet foi de lasagna 500 ml sos smântână de gătit 250 ml sos de roşii 200 g mozzarella 2 linguri ulei sare piper   Mod de […]

Salata de paste cu oua

Salata de paste cu oua

Salata de paste cu oua din: rosii, paste, sparanghel, oua, ulei, sare. Ingrediente: 4 roşii 200 g paste 500 g sparanghel 4 ouă sare ulei suc de lămâie busuioc   Mod de preparare: Se pun pastele la fiert în apă cu un praf de sare. Se pun şi ouăle la fiert în alt vas. Se trece […]

Paste cremoase cu sparanghel şi mazăre

Reteta zilei: Paste cu sos de smantana si nuci

Paste cu sos de smantana si nuci din: ceapa, ulei de masline, cimbru, usturoi, nuci pecan, smantana, lapte, parmezan, sare, piper, paste.   Ingrediente:  3 cepe, feliate 2 linguri ulei de măsline 4 fire cimbru 1 cățel de usturoi, tocat 100 gr nuci pecan, tocate 250 ml smantana ½ ceasca lapte 40 gr parmezan ras […]

Penne cu sos ragu

Reteta zilei: Penne cu sos curry

Penne cu sos curry din: penne, unt, lapte, morcovi, oua, sare, piper, curry, cheddar, pesmet.   Ingrediente:  300gr penne 4 linguri unt ⅔ ceasca lapte 1 cana morcovi tocati 2 oua 1 linguriță sare ¼ linguriță de piper negru 1 gr pudră de curry 300gr cheddar rasa ⅓ ceasca pesmet   Mod de preparare: Gatiti […]

Reteta zilei: Paste cu patrunjel

Paste cu patrunjel din: patrunjel, usturoi, ulei de masline, piper rosu, sare, suc de lamaie, spaghete.   Ingrediente:  1 cana patrunjel 5 catei de usturoi, felii subțiri 3 linguri ulei de măsline ½ linguriță piper rosu ¼ lingurita sare ½ linguriță suc de lămâie 400gr spaghete     Mod de preparare: Fierbeti pastele al dente. […]

Paste cu sos de marar

Reteta zilei: Paste cu somon si sos de marar

Paste cu somon si sos de marar din: paste, marar, patrunjel, ulei de masline, suc de lamaie, coaja de lamaie, mustar, somon afumat. Ingrediente: 300gr paste fierte ¼ ceasca de mărar, tocat 1 lingura patrunjel, tocat 1 lingură de ulei de măsline 1 ½ linguriță suc de lămâie 1 linguriță coaja de lămâie 1½ linguriță […]

Macaroane cu sardele

Macaroane cu Cheddar

Macaroane cu Cheddar din: macaroane, lapte, ou, cascaval, branza, unt, sare, piper. Ingrediente: 250 g macaroane un ou 250 ml lapte 100 g caşcaval ras 100 g brânză Cheddar 2 linguri unt sare piper   Mod de preparare: Macaroanele se fierb 5 minute în apă sărată. Oul se amestecă cu laptele, se adaugă untul, caşcavalul […]