Lasagne cu rosii si carne tocata

Lasagne cu rosii si carne tocata

Lasagne cu rosii si carne tocata Ingrediente: 18 foi de lasagne 400 g carne tocata de porc si de vita o ceapa o lingura de pasta de tomate 3-4 linguri de unt 150 ml vin alb 2 morcovi mici o telina mica 300 g rosii decojite in suc de rosii o lingurita de patrunjel verde […]

Paste picante cu spanac

Paste gratinate

Paste gratinate Ingrediente: 250 g paste scurrte (penne) 15 g unt 2 cepe 2 fire de praz 4-5 căţei de usturoi 2-3 linguri ulei de masline 300 g roşii decojjite în suc de roşii 125 ml vin alb 200 g smântână 200 g brânză topită cu verdeaţă 4 linguri parmezan ras unt şi pesmet peintru […]

Fundite aromate

Fundite aromate

Fundite aromate Ingrediente: 500 g paste fundite 1 lingurita cu oregano 1 lingurita de cimbru 1 legatura de patrunjel 2 catei de usturoi 1 ceapa 200 g ciuperci 1 ardei 5 rosii 2 lingurite cu ulei de masline 1 lingurita condimente   Mod de preparare: Intr-o oala, pune pastele sa fiarba cu putina sare. Lasa […]

Mancare gratinata cu macaroane si branza topita

Mancare gratinata cu macaroane si branza topita din: macaroane, amestec de branza topita cu branza de vaci si unt. Ingrediente: 60 g macaroane, branza topita amestecata cu branza de vaci 1 bucatica de unt cat o aluna     Mod de preparare: Mancare gratinata cu macaroane si branza topita: Cufundati macaroanele in apa sarata care […]

Paste picante cu sparanghel

Paste picante cu sparanghel

Paste picante cu sparanghel: sparanghel verde, sare, sunca afumata, paste, ulei de masline, usturoi, unt, piper, suc de lamaie. Ingrediente: 300 g sparanghel verde sare 200 g sunca putin afumata, taiata felii subtiri 400 g paste late 1 lingura ulei de masline 1 catel de usturoi 1 lingura de unt piper suc de lamaie   […]

Taitei turcesti de orez

Taitei turcesti de orez Ingrediente: 1 ardei verde si unul alb 1 ceapa 1 catel de usturoi 400 ml supa de legume 2 linguri de ulei de masline 300 g taitei de orez 1 lingura de funze de oregano taiate fin 1 lin­gura de boia dulce de ardei 1 lingura de masline negre tocate marunt […]

Cum se prepara paste Fusilli cu Sos de branza

Cum se prepara paste Fusilli cu Sos de branza (video)

Un preparat care se poate servi indiferent de anotimp impreuna cu salata verde Cum se prepara paste Fusilli cu Sos de branza  Ingrediente: 500 g fusilli pasta 200 g walnuts 300 g blue cheese 500 ml double cream 1 handful of chopped parsley 5 tbsp olive oil salt pepper 1 large pot with lid 1 […]

Musaca de conopidă cu ficăţei de pasăre

Musaca cu paste

Musaca cu paste Ingrediente: 800 g de amestec de carne tocata 4 oua 2 cepe 2 linguri paste de tomate 2 legaturi de patrunjel 1 legatura de marar 500 g paste tuburi 200 g branza topita cu smantana sare piper ulei   Mod de preparare: Calete ceapa in ulei. Cand este aproape gata adauga pasta […]

Salata de paste cu legume

Salata de paste cu legume Ingrediente: 200 g de paste in forma de spirale sare piper 3-4 rosii mici 200 de g de sunca 1 ardei rosu 1 ardei galben 2-3 linguri de ulei de masline 100 g mazare verde   Mod de preparare:   Se pun pastele la fiert tntr-o oala cu apa fiarta, […]

Cum se prepara Lasagna cu Ciuperci

Cum se prepara Lasagna cu Ciuperci (video)

  Cum se prepara Lasagna cu Ciuperci   Ingrediente: 400 g oyster mushrooms , torn into pieces 400 g Portobello mushrooms , washed and sliced 40 g dried umbrella mushrooms , pre-soaked for 5 mins 1 bunch parsley, roughly chopped 12 lasagne sheets 200 ml white wine 300 ml double cream 3 tbsp vegetable oil […]

Penne cu sos de rosii si spanac

Penne cu sos de ton

Penne cu sos de ton Ingrediente : 400 g penne sare câte 1 ardei roşu şi galben 2 căţei de usturoi 4 linguri ulei de măsline 125 ml supă 1 conservă de ton în suc propriu (150 g) 4 crenguţe busuioc 2 linguri capere piper Mod de preparare: Fierbeţi pastele în apă cu sare, conform […]

Pui cu farfale

Pui cu farfale

Pui cu farfale din: piept de pui, paste, ulei, unt, sare, piper, cimbru. Ingrediente: 500 g piept de pui fara os 300 g de paste (farfale) 50 ml ulei 50 g unt sare piper cimbru   Mod de preparare: Pentru inceput se pun pastele la fiert intr-un vas, cu 1 l de apa, sare si […]

Linguine cu sos de rosii

Linguine cu sos de rosii

Linguine cu sos de rosii Ingrediente: 100 g linguine (paste subţiri) sare 1 ceapă mică 1 căţel de usturoi 200 g roşii coapte 3 crenguţe busuioc 1 linguriţă ulei de măsline 2 linguri smântână piper puţin zahăr Preparare: Fierbeţi pastele în apă cu sare conform instrucţiunilor de pe pachet. Curăţaţi ceapa şi usturoiul şi tocaţi-le […]

Sufleu multicolor cu taitiei si branza

Sufleu multicolor cu taitiei si branza Ingrediente: 200 g maccaroni sare 100 g sunca fiarta 300 g praz 300 g rosii cherry 100 g branza topita 1 legatura patrunjel tocat 3 oua 200 ml lapte slab 200 g smantana dulce piper     Mod de preparare: Sufleu multicolor cu taitiei si branza: Fierbeti pastele conform […]

Paste cu legume şi pui

Paste cu legume şi pui

Paste cu legume şi pui din: file din piept de pui, ulei de masline, unt, sare, piper, mazare, rosii cherry, tagliatelle. Ingrediente: 600 g file din piept de pui 2 linguri ulei de măsline 1 lingură unt sare piper 200 g mazăre ţucără 400 g roşii cherry 350 g tagliatelle   Preparare: Spălaţi pieptul de […]

Salata cu farfalle si feta

Salata cu farfalle si feta Ingrediente: 350 g farfalle sare 200 g roşii uscate (în ulei) 300 g feta 1/2 legătură busuioc 2 linguri oţet 4 linguri ulei de măsline piper 1/2 linguriţă boia de ardei dulce   Preparare: Salata cu farfalle si feta: Fierbeţi pastele în apă cu sare, conform indicaţiilor de pe ambalaj. […]

Cum se prepara Spaghete Crayfish

Cum se prepara Spaghete Crayfish Ingrediente: 1 Onion diced 1 Chili diced (seeds optional) 1 Garlic clove sliced 1 zest of lemon 50 gm(s) capers in brine 150 gm(s) crayfish tails (cooked) 200 ml(s) passata 25 gm(s) chopped parsley 1 tbsp(s) sugar 150 gm(s) pasta (uncooked weight)   Spaghete Crayfish –un preparat delicios la care […]

Paste cu piept de curcan

Paste cu piept de curcan din: usturoi, ceapa, rozmarin, cimbru, piept de curcan, faina, ulei de masline, pasta de rosii, vin, rosii, paste, sare, piper. Ingrediente: 3 căţei de usturoi 2 cepe 1 crenguţă de rozmarin 6 crenguţe de cimbru 500 g piept de curcan 2 linguri făină 4 linguri ulei de măsline 2 linguri […]

Paste picante cu somon

Paste cu somon şi smantană

Paste cu somon şi smantană din: castraveti, ceapa, paste late, sare, file de somon, unt, piper, vin alb, supa, smantana, mustar, marar. Ingrediente: 1 castravete mare 1 ceapă 400 g paste late sare 400 g file de somon 2 linguri unt piper 5 linguri vin alb 250 ml supă 200 ml smântână 1-2 linguri muştar […]

Sparanghel cu tortellini

Tortelloni cu verdeaţă

Tortelloni cu verdeaţă Ingrediente: 300 g făină 2 ouă sare 1 chiflă veche de 1 zi 100 g brânză telemea rasă câte 1 legătură mare de busuioc şi pătrunjel 200 ml smântână piper nucşoară rasă 750 g roşii pasate (borcan) Preparare: Frământaţi făina cu ouăle, 4 linguri de apă şi 1/2 linguriţă sare, apoi lăsaţi […]

Paste picante cu somon

Paste late cu ardei

Paste late cu ardei Ingrediente: 4 ardei graşi roşii 250 g varză albă 3 cepe 1 căţel de usturoi 7 linguri ulei 1 lingură boia de ardei iute 400 ml supă sare 400 g paste late 100 g şuncă afumată 1 legătură arpagic 1-2 linguri hrean (borcan) Preparare: Pregătiţi ardeiul şi tăiaţi-l în patru. Aşezaţi […]

Paste prăjite cu şuncă

Paste prăjite cu şuncă Ingrediente: 1 dovlecel 1 ceapă 2 felii bacon 250 g paste subţiri sare 5 linguri parmezan ras 1 lingură pătrunjei tocat 8 linguri ulei de măsline 4 ouă piper Preparare: Paste prăjite cu şuncă: Tăiaţi cubuleţe dovlecelul şi ceapa, iar şunca fâşii. Fierbeţi pastele în apă cu sare, scurgeţi-le şi presăraţi-le […]

Spaghetti alla putaneasca

Spaghetti alla putaneasca Cu gust iute, picant Ingrediente: 500 g roşii 2 căţei de usturoi 1 ardei iute roşu 6 file de sardine în ulei 2 linguri ulei de măsline 100 ml vin roşu sec (sau supă) 400 g spaghete • sare 2 linguri capere 2 linguri măsline negre piper 2 fire pătrunjel   Preparare: […]

Macaroane cu pui şi varză

Macaroane bolognese

Macaroane bolognese Ingrediente: 500g carne tocata de porc si de vita 300g de rosii decojite in suc de rosii 1 ceapa mare sau 2 cepe mici 500g macaroane 100-150 ml vin alb 2 linguri ulei de masline 2-3 catei de usturoi 2 linguri parmezan ras sre , piper patrunjel verde, busuioc   Preparare: Macaroane bolognese: […]

Tagliatele cu somon afumat

Tagliatele cu somon afumat

Tagliatele cu somon afumat Ingrediente: 300 g tagliatele fierte 2 linguri de ulei de măsline un somon afumat 5 căţei de usturoi o cutie de smântână dulce pentru gătit sare piper alb. Preparare: Se fierb pastele făinoase, separat se căleşte usturoiul în puţin ulei de măsline, se adaugă somonul tăiat fâşii, smântână, sare, piper alb. […]

Paste cu ciuperci

Paste cu ciuperci

Paste cu ciuperci Ingrediente: 1 pachet de paste in doua culori 200 G bacon 300 g ciuperci 400 g smantana 2-3 catei de usturoi sare piper Preparare: Fierbe pastele in apa cu sare cu o picatura de ulei. Cand sunt fierte scurge-le si clateste-le din abundenta cu apa rece. Separat, taie baconul cubulete si rumeneste-l […]

Paste mediteraneene cu busuioc

Paste cu rosii, busuioc si masline verzi

Paste cu rosii, busuioc si masline verzi Ingrediente: 4 roşii mari 2 fire de usturoi 200 g măsline verzi 200 g paste 1 legătură busuioc proaspăt ulei de măsline sare piper   Preparare: Pastele se fierb conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Intre timp se taie roşiile, usturoiul, busuiocul şi o parte din măsline în bucăţi […]

Paste cu carne

Paste cu carne

Paste cu carne Ingrediente: 500 g spaghete 500 g carne de porc tocată o ceapă 3 căţei de usturoi un morcov un ardei gras 100 g mazăre o rădăcină de pătrunjel 5 roşii 200 ml vin alb sare, piper ulei de floarea-soarelui pătrunjel parmezan Preparare: Ceapa şi usturoiul se curăţă de foi, se spală şi […]

Paste cu ton şi fasole albă

Paste cu ton şi fasole albă

Paste cu ton şi fasole albă Ingrediente: 300 g ravioli cu brînză două conserve de ton în ulei 300 g fasole albă 50 g capere o lămîie ulei de măsline 300 g maioneză o legătură de ceapă verde un fir de tarhon pătrunjel sare, piper pastă de sardele nucşoară Preparare: Fasolea se dezgheaţă, se spală, […]

Paste cu stevie si ardei

Paste cu stevie si ardei Ingrediente: 500 g ştevie 600 g făină 3 ouă 250 g roşii cherry 4 ardei capia o lingură de pătrunjel uscat sare, piper ulei de măsline pătrunjel verde Preparare: Paste cu stevie si ardei: Ştevia, se curăţă de nervuri şi se pune într-un vas. Se pasează cu un blender sau […]

Chifteluţe de legume cu paste

Chifteluţe de legume cu paste din: paste, dovlecei, rosie, ceapa, cartofi, morcovi, pesmet, oua, boia dulce, branza telemea, bicarbonat, masline, ceapa verde, rosii uscate, sare, piper, ulei, smantana. Ingrediente: 500 g paste un dovlecel o roşie o ceapă doi cartofi un morcov 300 g pesmet două ouă boia dulce 100 g brânză telemea bicarbonat 50 […]

Paste cu nuci

Paste cu nuci Ingrediente: Pen­tru aluat: 450 g făină două ouă 100 ml apă un praf de sare Pen­tru umplutură: 300 g brânză de vaci un ou două linguri de zahăr scorţişoară Pen­tru decor: 50 g nuci 50 g alune 3 linguri de miere   Preparare: Ingre­dientele pentru aluat se ames­tecă, se fră­mântă, apoi se […]