Paste cu praz şi kaizer

Paste cu praz şi kaizer

Paste cu praz şi kaizer Ingrediente: 300 g paste 300 g kaizer un fir de praz un pachet legume pentru wok o linguriţă de sos pesto 200 g mozzarella 100 g parmezan busuioc verde sare piper ulei de măsline roşii uscate măsline negre feliate     Preparare: Legumele pentru wok se decon­gelează, se taie în […]

Ravioli cu roşii, caşcaval de vacă şi mozzarella

Raviolli cu branză feta

Raviolli cu branză feta Ingrediente: 500 g brânză feta 3 ouă 200 ml apă 300 g făină un vârf de cuţit de nucşoară măcinată doi ardei capia doi castraveţi roşii cherry 250 g smântână sare piper ulei de măsline mărar Preparare: Brânza feta se împarte în două. O parte se sfărâmă cu o fur­culiţă şi […]

Paste cu spanac şi kaizer

Paste cu spanac şi kaizer

Paste cu spanac şi kaizer din: paste cu spanac, kaizer, ardei grasi, rosii, rosii cherry, usturoi, parmezan, sare, piper, ulei de masline, busuioc si ardei iute verde.   Ingrediente: 500 g paste cu spanac 300 g kaizer doi ardei graşi roşii două roşii 250 g roşii cherry o ceapă doi căţei de usturoi 100 g […]

Paste la cuptor cu parmezan

Paste la cuptor cu parmezan din: spaghete, branza de vaci, telemea, parmezan, seminte de floarea soarelui, seminte de dovleac, miez de nuca, seminte de in, oua, ceapa verde, oregano, unt, pesmet, sare, piper, curry si rosii. Ingrediente: 400 g spaghete 200 g brânză de vaci 300 g telemea 250 g parmezan 50 g seminţe de […]

Culingioni, cannelloni si alte tipuri de paste

Paste cu nucă

Paste cu nucă Ingrediente: 250 g paste orzo 150 g brânză cu mucegai 300 g roşii 100 g miezuri de nucă o salată verde ulei de măsline sare, piper rozmarin 100 ml smântână 100 ml frişca o limetă busuioc   Preparare: Pastele se pun la fiert în apă fierbinte, în care se adaugă o lingură […]

Iepure umplut cu prune uscate

Tocăniţă de iepure cu paste

O reteta delicioasa de tocanita de iepure cu paste din: paste, carne de iepure, morcovi, ceapa, telina, frunze de dafin, rosii, lamaie, faina, ardei capia, masline verzi, ulei de floarea soarelui, sare, piper si patrunjel. Ingrediente: 250 g paste 800 g carne de iepure doi morcovi o ceapă o ţelină o frunză de dafin o […]

Somon cu salată de linte

Paste orzo cu macrou

Paste orzo cu macrou Ingrediente: două bucăţi de macrou 300 g paste orzo 800 g roşii 500 ml apă 60 ml ulei de floarea-soarelui 150 ml vin alb sec o ceapă albă un căţel de usturoi o frunză de dafin un ardei iute mic pătrunjel sare, piper   Preparare: Roşiile se spală, se opăresc clteva […]

Paste cu sos de ou şi pătrunjel

Paste cu sos de ou şi pătrunjel

O reteta delicioasa de paste cu sos de ou si patrunjel din: paste, oua, castraveti murati, ceapa, usturoi, iaurt, hrean, masline, cascaval, ulei de masline, sare, piper, patrunjel, capere si porumb. Poate te intereseaza si: Paste cu sos iute si crema de branza Paste cu sos de rosii si vinete pane Paste cu sos de […]

Reteta budinca de taitei

Budincă de tăitei

Budincă de tăitei Ingrediente: 300 g tăiţei 200 g brânză telemea 4 ouă două legături de ceapă verde două linguri de smântână două fire de busuioc verde seminţe de floarea-soarelui 100 g unt sare, piper 50 g pesmet legume de sezon sos de roşii dulce   Preparare: Tăiţeii se fierb în apă cu sare şi […]

Cum se prepara spaghete cu crab, lamaie si chilli

Cum se prepara spaghete cu crab, lamaie si chilli – un exemplu rafinat al bucătăriei mediteraneene, combinând fructele de mare proaspete cu arome vibrante și o textură delicată. Acest preparat este perfect pentru o cină sofisticată, aducând un gust de mare și prospețimea lămâii într-un fel de mâncare simplu, dar extrem de savuros. Crabul oferă […]

Somon cu paste şi legume

Somon cu paste şi legume

Somon cu paste şi legume Ingrediente: 500 g somon afurmat 250 g fidea de orez doi morcovi 300 g fasole verde 300 g boabe de porumb un sfert de ţelină 100 g unt sare, piper o lămâie oregano sos de maioneză ceapă verde   Preparare: Morcovii se curăţă de coajă se fierb, se lasă să […]

Mancare de paste cu peşte

Mancare de paste cu peste din: paste spiralate, file de peste alb, ciuperci, ulei de masline, rosii, pasta de tomate, usturoi, sare, piper, patrunjel, ulei si parmezan. Ingrediente:   500 g paste spiralate 4 fileuri peşte alb 250 g ciuperci două cepe 4 linguri de ulei de măsline 4 roşii o lingură de pastă de […]

Gnocchi cu sos roşu

Gnocchi cu sos roşu

Gnocchi cu sos roşu Ingrediente: doi cartofi mai mari 400 g făină un ou două cepe 5 roşii un ardei gras roşu salată verde o lingură de busuioc uscat sare, piper ulei de floarea-soarelui Preparare: Cartofii se spală şi se pun la fiert în apă cu sare. După ce s-au fiert, se lasă să se […]

Sufleu de paste cu broccoli

O reteta de sufleu de paste cu broccoli din: paste, broccoli, dovlecei, ardei grasi, ceapa, oua, parmezan, sare, piper, busuioc, smantana, iaurt, ulei si unt. Ingrediente: 500 g paste 500 g broccoli doi dovlecei doi ardei graşi o ceapă 4 ouă 200 g parmezan sare, piper busuioc smântână iaurt ulei unt Preparare: Pastele se fierb […]

Paste tagliatelle cu legume si ton

Paste tagliatelle cu legume si ton

O reteta de paste tagliatelle cu legume si ton din: paste tagliatelle, ulei de masline, ceapa, usturoi, boia dulce, gogosare, ton, otet de vin rosu, patrunjel si sos de rosii. Ingrediente: 175 g paste (tagliatelle) 1 lingură ulei de măsline 1 ceapă tocată 1 căţel de usturoi 1 linguriţă de boia dulce 1 gogoşar tăiat […]

Snitel de cas

Şniţel de peşte cu paste

Şniţel de peşte cu paste din: paste de orez, fileuri de peste, ciuperci, mazare, rosii, oua, faina, masline, bicarbonat, busuioc, salata, sare, piper, ulei, otet.   Ingrediente: 300 g paste de orez late 4 fileuri de peşte un borcan de ciuperci marinate o conservă de mazăre 250 g roşii cherry două ouă 250 g făină […]

Paste cu sos de fenicul

Paste cu sos de fenicul Ingrediente: 300 g paste penne 50 ml ulei de măsline două cepe smîntînă doi căţei de usturoi 150 ml vin alb demisesc două bucăţi de fenicul două portocale 50 g unt 100 g parmezan busuioc verde sare, piper praz mozzarella Preparare: Feniculul se curăţă, se spală şi se taie julien. […]

Spirale cu sos de branza

Spirale cu branză feta, parmezan şi busuioc

Spirale cu branză feta, parmezan şi busuioc Ingrediente: 500 g făină 200 ml apă 25 g drojdie 100 g unt 100 g brânză feta 100 g brânză de oaie 50 g parmezan o lingură de busuioc uscat o linguriţă de zahăr tos două ouă sare, piper Preparare: Drojdia se dizolvă în apa călduţă, se adaugă […]

Paste cu pui şi sos tomat

Paste cu pui şi sos tomat din: paste, spanac, piept de pui, ceapa, usturoi, ulei, rosii, apa, miez de nuca, busuioc, oregano, dafin, sare, piper, parmezan, busuioc. Ingrediente: 500 g paste ineluş 500 g spanac două piepturi de pui o ceapă doi căţei de usturoi 150 ml ulei de măsline 900 g roşii 500 ml […]

Paste cu melci si usturoi

Paste cu verdeaţă si melci

Paste cu verdeaţă si melci Ingrediente: un ou 400 g făină 100 ml apă 120 g busuioc 400 g melci 50 g unt 250 g roşii cherry o lingură de muştar cu boabe 3 roşii un ardei capia o ceapă doi căţei de usturoi 50 ml ulei de măsline sare, piper Preparare: Ceapa şi usturoiul […]

Macaroane cu chiftele

Macaroane cu chiftele Ingrediente: 500 g peşte un morcov doi cartofi două ouă o legătură de mărar 150 g pesmet o legătură de ceapă verde 500 g macaroane sare, piper ulei de floarea-soarelui o lămâie griş ceapă Preparare: Cartofii si morcovul se curăţă de coajă, se spală şi se fierb într-o oală cu apă şi […]

Taitei cu hamsii afumate

Tăitei de casă cu telemea

Tăitei de casă cu telemea Ingrediente: 350 g făină 3 ouă un dovlecel o vînătă o ceapă mai mare doi ardei capia două roşii un ardei iute mic doi căţei de usturoi 200 g telemea ulei de floarea-soarelui sare, piper pătrunjel Preparare: Făina se cerne într-un vas, se pune în mijloc jumătate de linguriţă de […]

Spaghete cu avocado şi kaizer

Spaghete cu avocado şi kaizer Ingrediente: 300 g kaizer 500 g spaghete o legătură de ceapă verde un borcănel de sfeclă murată două bucăţi de avocado 100 g măsline fără sîmburi 3 linguri de ulei muştar iute oţet de mere sare, piper pătrunjel suc de lămîie sos picant Preparare: Spaghetele se fierb în apă cu […]

Cannelloni cu ciuperci

Cannelloni cu ciuperci

Cannelloni cu ciuperci Ingrediente: o jumătate de pachet de cannelloni 5 dovlecei 450 g brânză feta 4 ouă 500 g ciuperci o linguriţă de busuioc uscat un fir de praz sare, piper ulei de măsline 5 cm rădăcină de ghimbir Preparare: Cannelloni se fierb în apă cu sare şi o lingură de ulei. Se scot […]

Cum se prepara Lasagna cu Ciuperci

Lasagna

O reteta gustosa de lasagna din: carne tocata, lasagna, bulion, ceapa, masline, vin rosu, sos de rosii, cascaval, unt, faina, ulei, sare si piper. Ingrediente: 500 g lasagna 1 kg carne tocata 100 g bulion 3 cepe 100 g masline 1 pahar vin rosu 500 ml sos de rosii 300 g cascaval 100 g unt […]

Budincă de ciuperci şi ardei gras

Macaroane cu sos vanatoresc

Macaroane cu sos vanatoresc Ingrediente: 1 kg carne de iepure 6 morcovi 2 cepe 2 linguri muştar 3 gălbenuşuri smântână piper foi de dafin vegeta 300 g paste făinoase 2 linguri ulei măsline pătrunjel verde. Preparare: Se pune carnea de iepure la fiert, cu sare. Separat, se pun la fiert morcovii şi ceapa. Când a […]

Cannelloni cu branză si mărar

Cannelloni cu branză si mărar

Cannelloni cu branză si mărar Ingrediente 1 pachet de cannelloni 300 g de brânză frământată 2 legături de mărar 2 ouă 100 g de mozzarella 2 linguri cu smântână 50 g unt 2 linguri de pesmet 2 linguriţe de făină 1 cană cu lapte suc de roşii sau roşii Preparare: Pentru început se pregăteşte tava […]

Spaghete cu sos de nuci

Spaghete cu sos de nuci

Spaghete cu sos de nuci Ingrediente: 100 g miez de nucă 1 linguriţă de stafide 2 ardei iuţi 30 ml ulei 300 g spaghete sare, piper scorţişoară sucul şi coaja de la 1/2 lămâie. Preparare: Se toacă nucile în bucăţele mari. Se taie ardeii în două, se curăţă de seminţe, se spală bine şi se […]

Spaghete cu sos de rosii

Spaghete cu sos de rosii

Spaghete cu sos de rosii din: spaghete, ulei, antricot de vita, ciuperci, ceapa, usturoi, rosii, oregano, pasta de rosii, masline, sare, piper, patrunjel.   Ingrediente: 300 g spaghete 2 linguri ulei 300-400 g antricot de vită sau mânzat 100 g ciuperci o ceapă mică 3-4 căţei de usturoi 400 g roşii oregano o linguriţa pastă […]

Paste cu praz

Paste multicolore

Paste multicolore Ingrediente: 1 pachet cu paste în două culori 1 broccoli mic 1 ardei gras 1 castravete 2 fire de sparanghel 1 linguriţă cu unt Pentru sos: 50 g unt 50 g făină 350 ml supă de oase sau de legume sare Preparare: Pune pastele la fiert în apă cu un praf de sare. […]

Sufleu cu macaroane

Sufleu cu macaroane Ingrediente: 200 g macaroane sare 500 g praz 2 linguri pesmet 125 g şuncă fiartă 125 g emmentaler 3 ouă 250 ml smântână piper piper cayenne nucşoară rasă Preparare: Fierbeţi macaroanele în apă cu sare, conform instrucţiunilor de pe pachet. Pregătiţi prazul şi tăiaţi-l inele. Adăugaţi-l peste macaroane în ultimele minute de […]

Sufleu din varza acra si cartofi

Sufleu cu paste, sunca si varza

Sufleu cu paste, sunca si varza din: paste, sare, varza, ceapa, unt, zahar, otet, sunca, piper, chimen, oua, galbenusuri, smantana, amidon, lapte, nucsoara, piper, branza. Ingrediente: 250 g paste late sare 800 g varză albă nouă 1 ceapă 2 linguri unt 2 linguri zahăr 4 linguri oţet 150 g şuncă fiartă piper chimen 2 ouă […]