Sufleu de paste cu brânză de vaci şi legume

Sufleu de paste si varza

Sufleu de paste si varza din: varza, macaroane, sare, rosii, ulei, busuioc, zahar, sunca, crema de branza, smantana, oua, branza. Ingrediente: 300 g varză 400 g macaroane sare 500 g roşii pasate 2 linguri ulei de măsline 2 linguri busuioc tocat, piper 1 linguriţă zahăr 200 g şuncă fiartă 200 g cremă de brânză 100 […]

Lasagna de legume cu sos pesto

Lasagna de legume cu sos pesto

Lasagna de legume cu sos pesto din: spanac, busuioc, crema de branza, galbenusuri, ardei gras, ciuperci, dovlecei, faina, unt, lapte si sos pesto.   Ingrediente: 450 g spanac congelat 2 linguri busuioc tocat 400 g cremă de brânză 2 gălbenuşuri sare piper 500 g ardei gras roşu 400 g ciuperci champignon 300 g dovlecei 2 […]

Sufleu de paste cu sunca

Sufleu de paste cu sunca

Sufleu de paste cu sunca Ingrediente: 200 g paste late Sare 500 g varză 1 măr 1 lingură suc de lămâie 1/4 linguriţă chimen 150 g brânză 200 g şuncă feliată 150 ml lapte pentru cafea 75 ml lapte slab 2 ouă Piper nucşoară rasă Preparare: Fierbeţi pastele în apă cu sare, conform instrucţiunilor de […]

Farfalle all'Italia cu rosii uscate, busuioc si parmezan

Farfalle all’Italia cu rosii uscate, busuioc si parmezan

Farfalle all’Italia cu rosii uscate, busuioc si parmezan Ingrediente: 2 cepe 30 g rosii uscate 3 linguri ulei de masline 200 ml supa de legume 500 g farfalle Sare, piper 2 linguri de unt 1 lingura amidon 75 g parmezan proaspat razuit 1 lingura otet balsamic ½ legatura busuioc Preparare: Curatati ceapa si taiati-o pestisori. […]

Spaghete picante

Spaghete picante Ingrediente 3 căţei de usturoi 1 legătură de pătrunjel 3 ardei iuţi roşii 500 g spaghetti sare, piper 4 linguri ulei de măsline 70 g parmezan Preparare: Curăţaţi usturoiul, tăiaţi-l feliuţe. Spălaţi pătrunjelul, tocaţi-l mărunt. Tăiaţi ardeiul iute pe lung. îndepărtaţi seminţele cu un cuţit, îndepărtaţi şi nervurile albe din interior, tăiaţi-i cuburi […]

Sufleu picant cu macaroane şi mazăre

Sufleu cu macaroane si pui

Sufleu cu macaroane si pui Ingrediente: 1 varză creaţă (circa. 800 g) 300 g file din piept de pui 50 g miez de nucă 200 g smântână 300 ml lapte 250 ml supă 100 g brânză rasă sare, piper curry 1/2 legătură cimbru 250 g macaroane Preparare: Pregătiţi varza creaţă şi tăiaţi-o fâşii fine. Spălaţi […]

Spaghete cu legume colorate

Spaghete cu legume colorate Ingrediente: 200 g spaghete 2 dovlecei mici 5 roşii mari 1 ardei galben 1 ceapă 2 căţei de usturoi 2 linguri ulei de măsline sare, piper măcinat Peparare: Se curăţă dovleceii, ardeiul şi ceapa, apoi se taie cubuleţe. Se opăresc roşiile cu apă fiartă, se curăţă de coajă, li se scot […]

Sufleu cu paste cannelloni

Sufleu cu paste cannelloni

Sufleu cu paste cannelloni Ingrediente: 1 morcov 1 dovlecel 200 g vinete 2 linguri de ulei 1 cutie (850 ml) roşii sare, piper 1 linguriţă ierburi de Provence 600 g piept de curcan 100 g măsline verzi cu migdale înăuntru 50 g pesmet 250 g cannelloni (fără fierbere) 2 mingiuţe de mozarella (a 125 g) […]

Gnocchi de cartofi cu cremă de bob şi creveţi

Gnocchi la cuptor

Gnocchi la cuptor Ingrediente: sare 250 g mălai grişat 2 cepe 1 căţel de usturoi 4 linguri ulei de măsline 500 g roşii coapte piper 1 lingură busuioc tocat 150 g parmezan ras 50 g unt Preparare: Fierbeţi circa 1,25 l apă cu 1 lingură sare. Turnaţi mălaiul şi lăsaţi-l 40-45 de minute să se […]

Spaghetti Bolognese

Spaghetti Bolognese

Spaghetti Bolognese din: morcov, tulpina de telina, ceapa, unt, ulei de masline, carne de vita, sare, piper, faina, foi de dafin, cuisoare, scortisoara, rosii, supa, spaghetti si parmezan   Ingrediente: 1 morcov 100 g tulpină de ţelină 2 cepe 2 linguri unt 2 linguri ulei de măsline 400 g carne de vită, tocată sare, piper […]

Penne cu sos picant de roşii

Penne cu sos picant de roşii

Penne cu sos picant de roşii Ingrediente: 1 ceapă 3 căţei de usturoi 2-3 ardei iuţi 1 ardei gras roşu 1/2 legătură pătrunjel 2 linguri ulei de măsline 500 g roşii bucăţi 200 ml supă 500 g penne sare, piper,zahăr Preparare: Curăţaţi ceapa şi usturoiul şi tocaţi-le mărunt. Tăiaţi ardeii iuţi pe lung, îndepărtaţi-le seminţele, […]

Sufleu din varza acra si cartofi

Sufleu cu paste, branza si rosii

O reteta delicioasa de sufleu cu paste, branza si rosii din: rosii, spanac, sare, penne, smantana, supa, piper, branza, si mozzarella Ingrediente: 4 roşii 250 g spanac Sare 400 g penne 300 ml smântână 400 ml supă piper 100 g brânză rasă 1 buc. mozarella(125g) Preparare: Opăriţi roşiile, îndepărtaţi-le coaja, tăiaţi-le în patru, îndepărtaţi-le seminţele, […]

Budinca de macaroane cu carne tocata de vita

Budinca de macaroane

Budinca de macaroane din: paste, piept de pui, ciuperci, unt, smantana, branza telemea, cascaval, branza cedar, macare, pesmet si oua.     Ingrediente: 1 pachet cu paste tip tuburi 1 piept de pui 300 g ciuperci proaspete 4 linguri cu unt 125 g smântână 100 g brânză telemea 100 g caşcaval 100 g brânză cedar […]

Somon cu salată de linte

Paste cu somon şi mazăre in păstăi

Paste cu somon şi mazăre in păstăi Ingrediente: 400g paste fusilli sau alte forme 150g mazăre verde în păstăi, tăiate în jumătate pe lungime 2 fileuri de somon, 300g în total ½ lamaie zeamă şi coajă 4 linguri de creme fraîche cu conţinut redus de grăsimi 100 g rucola   Mod de preparare:   Se […]

Paste late şi pui cu ierburi aromate

O reteta de paste late si pui cu ierburi aromatice din chilli, frunze de salvie, suc de lamaie, piper, pui, paste late, rosii cherry si dovlecel. Ingrediente: 1 chilii 7 frunze de salvie sucul de la 1 lămâie 6 linguri ulei de măsline piper 600 g pui (piept şi pulpe) sare 400 g paste late […]

Tortelli umpluţi cu ficat de raţă şi mere in supă de ceapă

Tortellini cu ricotta, spanac şi bacon

Tortellini cu ricotta, spanac şi bacon Ingrediente: 250g tortellini umplute 2 felii de bacon 25g miez de nucă coaja a 1/2 de lămâie şi zeama unei lămâi 1 lingură de parmezan ras fin, plus extra pentru servire 1lingură de ulei de măsline, plus extra pentru servire 100 g spanac pentru salată 2 linguri de ricotta […]

Paste cu pui, muştar şi miere

Paste cu pui, muştar şi miere

Paste cu pui, muştar şi miere Ingrediente: 300g paste farfalle sau alte forme 3linguri de maioneză cu conţinut redus de grăsimi 1 linguriţă cu vârf de muştar integral 1 linguriţă de miere 300g de pui gătit tăiat în bucăţi mari 4fire de ceapă verde, tăiate fin (sau folosiţi1/2 de ceapă roşie, tăiată felii) 1 legătură […]

Gnocchi cu rosii la cuptor

Gnocchi cu rosii la cuptor din: ulei, ceapa, ardei gras, usturoi, rosii, gnocchi, busuioc, mozzarella.   Ingrediente: 1 lingură de ulei de măsline 1 ceapă, tăiată mărunt l ardei gras roşu, curăţat de sâmburi si tăiat fin 1 căţel de usturoi, zdrobit 400g conservă de roşii, tăiate 500 g gnocchi 1 mână de frunze de […]

retete

Pasta Asciutta – paste cu usturoi

Pasta Asciutta din: spaghete, ulei de masline, usturoi, patrunjel, boia de ardei, sare, piper.   Ingrediente: 500 g spaghetti 100 ml ulei de măsline 8 căţei de usturoi o jumătate de legătură de pătrunjel boia de ardei iute sau dulce sare, piper   Mod de preparare Fierbeţi pastele în apă cu puţină sare timp de […]

retete

Salata cu paste si ton – usor de preparat

Salata cu paste si ton din: paste, ceapa rosie, rosii cherry, suc de lamaie, supa, piper, ulei de masline, rucola, busuioc, ton.   Ingrediente: 250 g paste spiralate, sare 1 ceapa rosie 250 g rosii cherry Sucul de la 1 lamaie 50 ml supa Piper 6 linguri ulei de masline 1 legatura rucola 6 crengute […]

retete

Spaghete cu sos provensal

Spaghete cu sos provensal din: spaghete, pulpa de rosii, masline, ulei de masline, ardei, usturoi, foi de dafin, cimbru, sare, piper. Poate te intereseaza si: Spaghete cu sos pesto picant Spaghete cu sos ragout Spaghete cu sos de tomate, busuioc si parmezan   Ingrediente: 500 g Spaghetti 400 g pulpă de roşii 100 g măsline […]

retete

Salata cu paste si rosii

Salata cu paste si rosii din: paste, sare, piper, ceapa verde, frunze de salata, rosii, rosii uscate, usturoi, patrunjel, ulei de masline, mustar, otet din vin alb, smantana.   Ingrediente: 350 g paste spiralate Sare, piper 2 cepe verzi Cateva frunze de salata 400 g rosii mici proaspete 8 rosii uscate (in ulei) 3 catei […]

retete

Salata cu paste si carne tocata

Salata cu paste si carne tocata din: ardei iute, paste, sare, ulei de masline, ceapa, carne tocata de vita, piper, ketchup, ardei grasi, otet din vin rosu, piper, zahar, suc de lamaie. Ingrediente: 4 ardei iuti la borcan 250 g paste Sare 6 linguri ulei de masline 1 ceapa 400 g carne tocata de vita […]

retete

Mancare de dovlecei cu sunca

Mancare de dovlecei cu sunca din: dovlecei, ciuperci, sunca de porc presata, fenicul, ceapa verde, usturoi, rosii, naut, sare, piper, ulei, patrunjel, orez, paste orzo. Ingrediente: 3 dovlecei 200 g ciuperci 300 g sunca de porc presata 1 legatura ceapa verde 1 bucata mica de fenicul 2 catei de usturoi 4 rosii 1 conserva de […]

retete

Paella de paste

Paella de paste din: peste, ton, rosie, ardei uscati, usturoi, calamar, ardei dulce, fidea, sofran, ulei de masline, sare. Ingrediente: 500 g peste mic proaspat 500 g ton maruntit 1 rosie 2 ardei rosii uscati 6 catei de usturoi 250 pui de calamar 3 fasii de ardei dulce rosu 375 g fideaua (paste scurte groase […]

retete

Lasagna cu broccoli – gustoasa

Lasagna cu broccoli din: foi de lasagna, broccoli, dovlecel, ardei gras, varza de bruxelles, branza tofu, lapte, amidon, cascaval, ou, sare, piper si sos de rosii. Ingrediente: 1 pachet de foi de lasagna 700 g broccoli 1 dovlecel 1 ardei gras galben 250 g varza de Bruxelles 4 rosii 250 g branza tofu, patrunjel 500 […]

retete

Tagliatelle cu rosii si cu kaizer

O reteta delicioasa de tagliatelle cu rosii si cu kaizer din: tagliatelle de spanac, kaizer, costita afumata, rosii, ardei gras rosu, ardei iute, ceapa, usturoi, busuioc, sare, piper, ulei de masline, patrunjel si rosii cherry. Ingrediente: 500 g tagliatelle de spanac 400 g kaizer 200 g costita afumata 4 rosii 1 ardei gras rosu 1 […]

retete

Tarta de branza cu marar

Tarta de branza cu marar din: paste, branza de vaci, branza telemea, marar, oua, ceapa, nucsoara, boia, sare, piper, ulei de masline, castraveti. Ingrediente: 500 g paste spiralate 200 g branza de vaci 200 g branza telemea 1 legatura de marar 3 oua 1 ceapa Pudra de nucsoara ½ lingurita de boia dulce Sare piper […]

Cod pane cu paste integrale

Cod pane cu paste integrale fileuri de cod, paste integrale, faina, lapte, bicarbonat, miez de nuca, marar, busuioc, pesto de busuioc, sos de rosii, ulei. Ingrediente: 4 fileuri de cod 500 g paste integrale spiralate 2 oua Faina, lapte dulce, bicarbonate 1 lingura de malai 1 lamaie Marar, busuioc, pesto de busuioc 50 g miezuri […]

supe

Supa de mazare cu paste

Supa de mazare cu paste din: paste, mazare, ceapa, ardei gras, rosie, usturoi, morcov, telina, radacina de patrunjel, ulei, sare, piper. Ingrediente: 250 g paste figurine 450 g mazare 2 cepe 2 ardei grasi galbeni sau verzi 1 rosie 2 catei de usturoi 1 morcov 1/2 de telina Radacina de patrunjel 3 linguri de ulei […]

Paste cu scoici – usor de preparat

Paste cu scoici din: spaghete, scoici, ceapa, usturoi, parmezan, vin alb, frunza de dafin, otet, sare, piper, unt, patrunjel, pudra de chilli, pasta de tomate. Poate te intereseaza si: Paste cu scoici, vin alb, ardei iute rosu si patrunjel Paste cu scoici si rosii cherry   Ingrediente: 400 g spaghete 400 g scoici in cochilie […]