Pastravi cu lamaie la gratar

Printeaza

Pastravi cu lamaie la gratar din: pastravi, ulei, lamaie, sare.

Ingrediente:Pastravi cu lamaie la gratar

  • 1 kg de păstrăvi
  • ulei
  • lămâie
  • sare

Mod de preparare:

Peştele se curăţă, se spală, se sărează şi se usucă. Se ung cu ulei şi se învelesc în hârtie de pergament. Se frig pe grătar.

Când sunt gata se scot din hârtie şi se servesc cu lămâie.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.