Pate de linte si telina

Printeaza

Pate de linte si telina din: linte, cartofi, praz, telina, unt, usturoi, mustar, sare, piper.

Ingrediente:

  • 300 g linte
  • 100 g cartofi fierţi
  • 1 fir de praz
  • o rădăcină de ţelină
  • 60 g unt
  • 1 căpăţână de usturoi
  • 1 linguriţă muştar
  • sare si piper

 

Mod de preparare:

Pui lintea la înmuiat în apă pentru câteva ore, apoi o fierbi, împreună cu rădăcina de ţelină şi partea albă de praz.

Scurgi legumele fierte şi le pasezi împreună cu cartofii curăţaţi de coajă.

Adaugi unt în compoziţie, sare, piper şi o linguriţă de muştar.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.