Salsa de Pepene Verde și Castraveți:Descoperă o combinație revigorantă de arome cu această salsa de pepene verde și castraveți. Ideală pentru zilele călduroase de vară, această salsa este perfectă ca aperitiv, garnitură sau chiar ca o gustare sănătoasă. Cu texturi crocante și gusturi dulci și acrișoare, această rețetă va aduce o notă de prospețime în […]
Pate de macrou afumat
PrinteazaPate de macrou afumat din: macrou, crema de branza, lamaie, patrunjel, hrean.
Ingrediente:
- 250 g de macrou afumat
- 200 g cremă de brânză
- coaja rasă şi sucul de la 1 lămâie
- 2 linguri de pătrunjel
- 1-2 linguri de hrean
- paine
Mod de preparare:
Pate de macrou afumat: Intr-un blender se pun şi se pasează 250 g de macrou afumat mărunţit (fără piele şi oase), 200 g cremă de brânză, coaja rasă şi sucul de la 1 lămâie. Se adaugă 2 linguri de pătrunjel şi 1-2 linguri de hrean.
pune la rece până când este gata de servit împreună cu pâine albă prăjită.
Pofta buna!
Pizza Alba: este o varianta rafinata a clasicii pizza, cunoscuta pentru sosul sau cremos de branza in locul sosului traditional de rosii. Aceasta reteta este perfecta pentru cei care doresc sa experimenteze arome noi si sa se bucure de o masa delicioasa si sofisticata. Ingrediente Pentru aluat: 300 g de faina – Faina este baza […]
Foarte bun pateul