Bulete de cașcaval cu sote de mazăre din: cascaval, cartofi, oua, faina, sare, piper, pesmet, susan, ulei, mazare, unt, zahar, marar, morcovi baby, turmeric, sare, piper. pentru bulete: 200 g cașcaval 400 g cartofi 2 ouă 3 linguri făină sare piper pesmet și susan 150 ml ulei pentru prăjit pentru garnitura: 750 g mazăre congelată […]
Pate de somon cu branza
PrinteazaPate de somon cu branza din: fileuri de somon, branza de vaci, sos de hrean, zeama de lamaie, coaja de lamaie, somon afumat, bagheta, ulei de masline, sfecla rosie, creson.
Ingrediente:
- 2 fileuri de somon fiert
- 100 g branza de vaci crema grasa
- 2 linguri sos de hrean
- coaja rasa si zeama de la 1/2 lamaie
- 50 g somon afumat
- 1 bagheta, taiata felii subtiri
- 2 linguri ulei de masline
- 125 g sfecla rosie razuita
- o mana de creson, rupte, plus pentru ornat
Mod de preparare:
Pate de somon cu branza : Mărunţeşte în tocătorul electric somonul, brânza de vaci cremă cu coaja şi zeama de lămâie. Potriveşte gustul de sare şi piper.
Adaugă somonul afumat şi mărunţeşte încă o dată. Toarnă în mici boluri.
Incinge grătarul la temperatură medie, aşazâ pâinea pe o tavă largă, unge-o cu ulei şi dă-o la grill până când se rumeneşte.
Combină sfecla roşie cu untişorul şi asezonează.
Serveşte cu pâinea prăjită şi somonul şi ornat cu untişor.
Pofta buna!
Alune cu aroma de sos barbecue
Alune cu aroma de sos barbecue din: sos barbecue, sos worcestershire, sos tabasco, apa, alune, unt, sare cu aroma de usturoi. Ingrediente: 1 lingura sos barbecue 1 lingurita sos worcestershire 1 picatura tabasco 60 ml apa 180 gr alune 3 linguri unt Sare cu aroma de usturoi Mod de preparare: Preincalziti cuptorul la 170C. […]