Pateuri cu branza si caise

Printeaza

Pateuri cu branza si caise din: foitaj, ou, branza, zahar, unt, lamaie, caise.

Ingrediente:Pateuri_cu_branza_si_caise

  • 500 g aluat foitaj
  • 1 ou
  • 250 g brânză de vaci
  • 5 linguri zahăr
  • 1 plic zahăr vanilat
  • 60 g unt
  • 1 gălbenuş
  • coajă de lămâie
  • 8 jumătăţi de caise

 

Mod de preparare:

Intinzi foaia de aluat şi o tai în pătrate, apoi aduni marginile la centrul fiecăruia, apeşi uşor ca să se lipească si ungi cu ou bătut.

Mixezi brânza cu zahărul, untul topit, zahărul vanilat, gălbenuşul şi coaja de lămâie. Aşezi în fiecare centru al cuiburilor din compoziţie şi deasupra adaugi câte o jumătate de caisă.

Le pui într-o tavă tapetată şi le dai la cuptorul preîncălzit, 20-30 de minute, la foc potrivit.

Pateuri cu branza si caise

Pateuri_cu_branza_si_caise

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.