Pavlova cu fructul pasiunii

Printeaza

Pavlova cu fructul pasiunii din: albus, zahar, amidon, otet, esenta de vanilie, kiwi, fructul pasiunii, smantana.

Ingrediente:

  • 6 albusuri de ou
  • 1 ¼ cana zahar
  • 2 lingurite amidon
  • 1 lingurita otet alb
  • ½ lingurita esenta de vanilie
  • 6 kiwi, decojit si feliat
  • 3 fructul pasiunii

Ingrediente pentru frisca:

  • 1 ceasca smantana
  • 1 lingura zahar
  • ½ lingurita esenta de vanilie

 

Mod de preparare:

Pavlova cu fructul pasiunii: Se incalzeste cuptorul la 130 ° C.

Intr-o tava rotunda se aseaza hartie de copt. Bateti albusurile de ou cu zahar, adaugati amidon, otet si esenta de vanilie si continuati sa bateti pana la omogenizare, obtinand un aluat tare.

Turnati in tava. Coaceti bezeua timp de 75-90 de minute. Se raceste bezea in cuptor complet cu usa cuptorului intredeschis.

Pentru a prepara frisca, bateti bine ingredientele.

Adaugati peste bezea frisca, apoi oranati cu fructe si serviti.

 

Pofta buna!

 

Omletă cu Ștevie și Brânză Feta

Omletă cu Ștevie și Brânză Feta – Deliciu Sănătos pentru Mic Dejun – este o alegere excelentă pentru un mic dejun sănătos și delicios. Această rețetă simplă combină verdeața proaspătă și nutritivă a șteviei cu gustul savuros și sărat al brânzei feta, oferind un echilibru perfect de arome și texturi. Este ușor de preparat și […]

Bibilică cu Sos de Portocale și Ghimbir

Bibilică cu Sos de Portocale și Ghimbir – o rețetă ideală pentru ocazii speciale sau pentru a impresiona musafirii. Această combinație delicioasă de carne fragedă de bibilică și sosul dulce-acrișor de portocale cu aroma intensă a ghimbirului creează un preparat sofisticat și de neuitat. Descoperă cum să pregătești acest fel de mâncare pas cu pas […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.