Penne cu sparanghel

Printeaza

O reteta de penne cu sparanghel din: paste, sparanghel, rucola, rosii cherry, unt, sare, smantana, branza gorgonzola si amidon.

Ingrediente:

  • 200 g paste tip penne
  • 5 fire de sparanghel
  • câteva frunze de rucola
  • 100 g roşii cherry
  • 1 lingură cu unt
  • sare

Pentru sos:

  • 150 ml smântână pentru gătit
  • 100 g brânză gorgonzola
  • 1 lingură cu amidon

 

Mod de preparare:

Pune pastele la fiert în apă cu sare. Separat, curăţă sparanghelul şi pune-l şi pe el să fiarbă puţin.

Intre timp, amestecă pe foc smântână cu amidonul şi brânza tăiată în cubuleţe.

Nu lăsa sosul nesupravegheat pentru că se lipeşte! La final, adaugă puţin busuioc tocat fin.

Taie sparanghelul în bucăţi potrivite şi trage-l în untul topit.

Adaugă pas­tele şi roşiile tăiate în sferturi.

Amestecă uşor, iarînainte de servire, pune frunze de rucola si toarnă sosul de brânză.

Penne cu sparanghel

Pofta buna!

 

 

 

 

 


poate iti place si:

Penne cu sos picant de roşii

Penne cu sparanghel verde

Penne cu sparanghel verde din: ceapa verde, ulei, rosii, sare, piper, sparanghel, penne, busuioc, unt, parmezan. Ingrediente: 1 legătură de ceapă verde 2 linguri de ulei de măsline 400 g roşii tăiate cuburi (la conservă) sare piper 500 g sparanghel verde 400 g penne 1/2 de legătură de busuioc 1 lingură de unt 4 linguri de […]

 

 

Paste cu sparanghel si parmezan

Paste cu sparanghel si parmezan

Paste cu sparanghel si parmezan din: ceapa verde, ulei, rosii, sare, piper, sparanghel, penne, busuioc, unt, parmezan. Ingrediente: 1 legătură de ceapă verde 2 linguri de ulei de măsline 400 g roşii tăiate cuburi (la conservă) sare piper 500 g sparanghel verde 400 g penne 1/2 de legătură de busuioc 1 lingură de unt 4 linguri […]

 

Paste cu creveti si sparanghel

Paste cu creveti si sparanghel

Paste cu creveti si sparanghel din: paste, creveti, fasole, sparanghel, lamaie, ulei. Ingrediente: 200 g creveţi, curăţaţi de cochilii 150 g Boursin 150 g fasole verde, congelată 250 g sparanghel, curăţat şi tăiat în 2-3 segmente 2 linguri ulei de măsline 1 lămâie, zeama şi coaja răzuită 1-2 linguri de lapte 400 g paste penne […]

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.