Peste cu fulgi de ovaz

Printeaza

Peste cu fulgi de ovaz din: peste, oua, mustar, ulei, supa de legume, sare, piper.

Ingrediente:Peste cu fulgi de ovaz

Sos de muştar:

  • 2 linguri de muştar
  • 4 linguri ulei de măsline
  • 100 ml supă de legume
  • sare
  • piper

Peşte:

  • 600 g file de peşte
  • sare
  • piper
  • 1 -2 ouă
  • 150 g fulgi de ovăz
  • 1 lingură făină
  • ulei pertru prăjit

 

Mod de preparare:

Se pune muştarul într-un castron. Se amestecă constant şi se toarnă uleiul de măsline şi supa. Se asezonează cu sare şi piper şi se pune la frigider să se răcească.

Se sparg ouăle într-un castron. Se asezonează ccu sare şi piper. Se amestecă fulgii de ovăz cu făina în alt castron.

Se curăţă peştele. Se dă cu sare. Se unge prima dată cu ou, apoi se dă prin fulgi.

Se încălzeşte uleiul într-o tigaie. Se prăjesc puţin bucăţile de peşte. După ce s-au prăjit, se pun pe o bucată de hârtie absorbantă, ca să se îndepărteze excesul de grăsime, după care se poate servi cu o garnitură de cartofi natur.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.