Peste cu sos picant cu alune de padure

Printeaza

Peste cu sos picant cu alune de padure din: file de merluciu, seminte de mustar, alune de padure, vin alb, ulei de masline, sare, piper, frunze de salvie, menta si patrunjel.

 

Ingrediente:

  • 400 g file de merluciu, cod sau salau
  • 20 g semintne de mustar
  • 8 masline verzi
  • 50 g alune de padure
  • 150 ml vin alb
  • 4 linguri ulei de masline
  • sare, piper boabe in amestec – rosu, verde, negru
  • frunze de salvie, menta, patrunjel pentru ornat

 

 

Mod de preparare:

Prăjiţi fileurile de peşte în ulei, pe ambele părţi. Scoateţi-le pe şerveţele.

Puneţi în tigaie alt ulei şi prăjiţi alunele sfărâmate, seminţele de muştar, amestecul de piper, măslinele fără sâmburi.

Amestecaţi muştarul cu vinul şi turnaţi-l peste ingredientele prăjite din tigaie.

Lăsaţi la foc mic 10 minute, apoi adugaţi în sos bucăţile de peşte prăjite.

Ornaţi cu frunze verzi de salvie, pătrunjel sau mentă.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.