Peste in jar cu marar si ceapa

Printeaza

Peste in jar cu marar si ceapa din: peşte, ceapă, mărar, sare, piper, curry.

Ingrediente:

  • peşte
  • ceapă
  • mărar
  • sare
  • piper
  • curry

 

 

Mod de preparare:

Peste in jar cu marar si ceapa: curăţă peştele foarte bine la interior şi se umple cu un amestec de ceapă tocată foarte mărunt şi mărar tocat foarte fin.

înveleşte peştele cu staniol (sau scoarţă de copac, ca o altă variantă de preparare) şi se lasă timp de câteva minute la făcut, direct în jar (fără flacără), intr-o groapă de pământ şi se acoperă cu jar.

desface staniolul (scoarţa) şi se îndepărtează pieliţa de deasupra. Se sărea­ză şi se piperează după gust, adăugându-se şi un praf de curry.

 

Pofta buna!

 

 

 

Cocktail Gin Blossom

gin, martini, suc de caise, bitter de portocale Un cocktail cu Martini, usor de pregatit, care se serveste in lume de peste 10 ani fiind in topul cocktail-urilor clasice moderne, un cocktail cu care va puteti delecta in orice moment, fie ca va relaxati in intimitate, fie la o petrecere cu […]

Supa cu avocado, struguri si menta

struguri, avocado, ardei gras, telina, suc de struguri, ceapa, zeama de lamaie, frunze de menta, sare, piper.   Ingrediente: struguri avocado copt ardei gras castravete telina ceapa taiata fin suc de struguri zeama de lamaie frunze de menta sare piper     Mod de preparare: Supa cu avocado, […]

 

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.