Peste la cuptor cu rosii

Printeaza

Peste la cuptor cu rosii din: peste, rosie, ceapa, lamaie, ulei, sare, piper.

Ingrediente:

  • 4 fileuri de peşte
  • o ceapă
  • o roşie
  • o lămâie
  • o lingură ulei
  •  sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Peste la cuptor cu rosii: Fileurile de peşte se presară cu sare şi piper.

taie patru bucăţi de hârtie de copt, după care se taie julien ceapa curăţată şi spăălată şi se repartizează pe cele patru bucăţi de hârtie.

aşază peştele, se pun felioare de lămâie şi de roşie.

Se stropesc fileurile de peşte cu ulei, se împachetează, se aşază în tava de copt şi se lasă 15 minute la cuptor.

 

Pofta buna!

 

 

 

Cafea Black Ivory

Cafea Black Ivory: Rafinamentul Thailandei într-o Ceașcă – Black Ivory Coffee este unul dintre cele mai exclusiviste soiuri de cafea din lume, cunoscut pentru procesul său unic de producție care implică elefanții. Similar cu faimosul Kopi Luwak, boabele de cafea Black Ivory trec printr-un proces digestiv specific, ceea ce le conferă un gust distinctiv și […]

Salată de șprot cu cartofi și maioneză

Salată de șprot cu cartofi și maioneză – este o rețetă perfectă pentru mesele de sărbători sau pentru o cină rapidă și gustoasă. Acest preparat combină cartofii fragezi cu șprotul afumat, îmbogățit cu o maioneză cremoasă și aromată. Este un fel de mâncare ușor de preparat, ideal pentru cei care doresc să impresioneze cu o […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.