un preparat tradițional și savuros, care aduce la masă aromele autentice ale bucătăriei turcești. Acest fel de mâncare bogat și reconfortant este perfect pentru orice masă principală, combinând straturi de cartofi moi cu carne tocată bine condimentată și sos de roșii, toate coapte până la perfecțiune. Cu o textură cremoasă și […]
Peste la gratar cu curry
PrinteazaPeste la gratar cu curry din: peste, coriandru, sare, piper, fasole, ceapa, rosii, morcov, castravete, curry.
Ingrediente:
- 1 peşte de mărime potrivită
- coriandru
- sare
- piper
- fasole verde
- ceapă
- roşii
- morcov
- castravete
- curry
Mod de preparare:
Peste la gratar cu curry: Peştele se curăţă de intestine şi se crestează în câteva locuri, mai adânc, pe ambele feţe.
pune la prăjit pe un grătar deasupra cărbunilor de mangal, presărându-se cu coriandru, sare şi piper.
întoarce când este făcut pe o parte şi se presară şi pe cealaltă cu sare, piper şi coriandru.
pune pe farfuria de servit alături de o garnitură simplă, fără ulei, de fasole verde, păstăi, roşii tăiate felii, ceapă tăiată solzişori, morcov ras şi castravete tăiat rondele fine, amestecate bine şi presărate cu puţin curry (eventual, după gust, şi cu puţină sare şi piper).
Pofta buna!
Berea Imperial Stout, cunoscută și sub numele de Russian Imperial Stout, este un stil de bere robust și complex, caracterizat printr-un conținut ridicat de alcool și arome intense de malț prăjit, ciocolată, cafea și fructe uscate. Ce Este Berea Imperial Stout? Acest stil de bere a fost […]
Paste cu Sos de Rosii si Legume
o alegere excelenta pentru o masa echilibrata si plina de arome. Aceasta reteta combina beneficiile nutritionale ale legumelor proaspete cu gustul bogat al rosiilor, oferind un fel de mancare satisfacator si sanatos. Ingrediente 300 g de paste (penne, farfalle, spaghetti) – Pastele sunt o sursa excelenta de carbohidrati […]