Pește la Cuptor cu Legume Coapte: Savurați o cină sănătoasă și completă cu acest preparat de pește la cuptor acompaniat de legume coapte. Această rețetă nu numai că este delicioasă și ușor de preparat, dar este și perfectă pentru cei care doresc să mențină un regim alimentar echilibrat. Combinând proteinele de calitate din pește cu […]
Peste pane umplut cu branza
PrinteazaPeste pane umplut cu branza din: peste, branza, ceapa, marar, lamaie, ou, faina, sare, piper, pesmet, ulei.
Ingrediente:
- 4 felii peste alb
- 4 lingurite brânza de vaci
- o legatura ceapă verde
- o legatura mărar
- o lămâie
Pentru prăjit:
- un ou
- 2 linguri făina
- sare
- piper
- pesmet
- ulei
Mod de preparare:
Brânza se amestecă bine cu ceapa tăiată mărunt şi se repartizează amestecul pe cele patru felii de peşte. Se rulează feliile de peşte şi se prind cu scobitori.
Oul se bate ca pentru omletă cu sare şi piper şi în alte două farfurii se pun făina şi pesmetul.
Se trece fiecare bucată de peşte prin făină, ou şi pesmet şi se prăjesc în ulei fierbinte. Se servesc cu mărar proaspăt şi feliuţe de lămâie.
Peste pane umplut cu branza
Pofta buna!
Salată de Papaya Verde cu Crevete și Sos de Pește
Salată de Papaya Verde cu Crevete și Sos de Pește din: papaya, creveti, rosii, ardei iute, marar, sos de peste, suc de lime, zahar. Explorați aroma intensă și textura crocantă a papaya verde în această salată exotică, însoțită de creveți suculenți și un dressing aromatic. Salata este o combinație populară în bucătăria asiatică, oferind o […]
Supă Tom Yum cu Pește și Tofu: Un Deliciu Thai Aromat din: file de peste, tofu, apa, lemongrass, lime, ciuperci, rosii, ceapa, usturoi, ghimbir, sos de peste, suc de lime, ardei iute, coriandru. Supa reprezintă o interpretare bogată și complexă a clasicei supe Tom Yum, îmbinând texturi delicate și arome profund aromate. Acestă supă tradițională […]