Somon cu sos de mango

Somon cu sos de mango

Somon cu sos de mango din: file de somon, coriandru, usturoi, ceapa, ghimbir, ulei de masline, suc de lamaie, sare, piper cayenne, ceapa, sparanghel, hartie de copt, lamaie, mango, rosii cherry, ceapa rosie, suc de limeta, sare. Ingrediente: 2 fileuri de somon 1/4 ceasca coriandru, tocat 4 catei de usturoi, tocat 1/4 ceasca ceapa, tocata […]

Salata cu sfecla, mere si nuci

Salata de peste afumat cu sfecla

Salata de peste afumat cu sfecla din: peste, cartofi, sfecla, maioneza, castraveciori. Ingrediente: 6 cartofi 1 sfeclă roşie 200 g peşte afumat 2-3 castraveciori muraţi maioneză   Mod de preparare: Fierbe cartofii în coajă. Incearcă-i cu o scobitoare dacă sunt gata, scurge-i şi lasă-i să se răcorească bine. Spală sfecla, şterge-o cu un prosop de […]

Timbale de somon

Somon afumat umplut cu branza

09Somon afumat umplut cu branza din: somon afumat, branza, ceapa, marar, lamaie, sare, piper. Ingrediente: 3 fileuri de somon afumat 150 g brânză de vaci 1 ceapă 1 legătură de mărar sare piper zeama de la o lămâie   Mod de preparare: Freacă brânza de vaci cu ceapa şi mărarul tocate. Condimentează amestecul cu sare […]

Peste in sos de portocale

Peste in sos de portocale din: pangasius, portocala, vin, ulei, unt, smantana, capere, sare, piper. Ingrediente: 500 g pangasius (2-3 fileuri) zeama de la o portocală 1 portocală pentru decor 50 g unt 125 g smântână 1 borcan cu capere (100 g) 1 pahar cu vin alb ulei de măsline sare piper alb piper negru […]

Frigarui de peste cu ardei capia

Frigarui de peste cu ardei capia din: file de peste, sos de soia, lamaie, praz, ceapa, ardei, piper. Ingrediente: 3 fileuri de cod sau merluciu 1-2 linguri cu sos de soia 1-2 linguri cu zeamă de lămâie 1 praz piper în patru culori 1 ceapă roşie 1 ardei capia 1 ardei iute roşu pătrunjel mărar […]

Supa de scrumbie cu masline

Supa aromata de peste cu galuste

Supa aromata de peste cu galuste din: peste, ulei, paprika, ceapa, ardei, rosie, faina, sare, piper. Ingrediente: 1 kg peşte mărunt 1 1/2 kg crap fără căpăţână 2 linguri cu ulei 1 linguriţă cu paprîka 2 cepe mari 1 ardei gras 1 roşie 1 ou 2 linguri cu făină sare piper   Mod de preparare: […]

File de pastrav la gratar

Pastrav cu sos de portocale

Pastrav cu sos de portocale din: pastrav, portocala, vin, ulei, unt, smantana, capere, sare, piper. Ingrediente: 500 g pastrav zeama de la o portocală 1 portocală pentru decor 50 g unt 125 g smântână 1 borcan cu capere (100 g) 1 pahar cu vin alb ulei de măsline sare piper alb piper negru   Mod […]

Macrou cu ciuperci si vinete

Frigarui de peste cu sos de soia

Frigarui de peste cu sos de soia din: file de peste, sos de soia, lamaie, praz, ceapa, ardei, piper. Ingrediente: 3 fileuri de cod 1-2 linguri cu sos de soia 1-2 linguri cu zeamă de lămâie 1 praz piper în patru culori 1 ceapă roşie 1 ardei capia 1 ardei iute roşu pătrunjel mărar lămâie   […]

Omleta dietetica

Omleta umpluta cu ton si ardei

Omleta umpluta cu ton si ardei din: oua, ardei, ton, sare, piper, patrunjel. Ingrediente : 4 oua 2 ardei grasi 1 conserva de ton in ulei 2-3 linguri de ulei sare piper patrunjel   Mod de preparare: Bati ouale, le condimentezi cu sare si piper si presari patrunjel tocat fin. Prajesti ouale in 2-3 linguri […]

Minitarte cu praz si peste

Minitarte cu praz si peste din: faina, unt, ou, sare, praz, ceapa, piper, vin, smantana, peste, susan.   Ingrediente: Aluat: 250 g făină 125 g unt rece 1 gălbenuş 1 praf de sare 1 lingură apă rece Umplutură: 2 bucăţi praz 1 lingură unt 1 ceapă mică 150 ml vin alb 2 linguri smântână 30% […]

Platou de Paşti cu ouă umplute

Oua umplute cu ton

Oua umplute cu ton din: oua, ton, avocado, lamaie, mascarpone, sare, piper, lamaie. Această rețetă combină ingredientele pentru a crea o umplutură cu arome complementare, de la prospețimea avocado-ului și a lămâii, la gustul bogat al tonului și a dulceaței subtile a mascarpone. Oua umplute cu ton sunt perfecte ca aperitiv sau gustare și aduc […]

Crap umplut cu mar

Crap umplut cu mar din: crap, pasta de rosii, ardei, ceapa, mar, ulei, sare, piper. Ingrediente: 1 kg crap proaspăt 1 cutie pastă de roşii 1 ardei gras roşu 1 ardei iute roşu 1 ardei gras verde 1 ceapă mică 1 legătură de pătrunjel verde 1 măr sare si piper ulei făină   Mod de preparare: […]

Crap umplut cu ardei

Crap umplut cu ardei din: crap, pasta de rosii, ardei, ceapa, mar, ulei, sare, piper. Ingrediente: 1 kg crap proaspăt 1 cutie pastă de roşii 1 ardei gras roşu 1 ardei iute roşu 1 ardei gras verde 1 ceapă mică 1 legătură de pătrunjel verde 1 măr mic sare piper negru măcinat ulei făină   […]

Peste umplut cu chorizo

Peste umplut cu chorizo

Peste umplut cu chorizo din: file de cod, chorizo, ulei de masline, unt, sare, piper. Ingrediente: 500 g file de cod 110 g chorizo 2 linguri de ulei de masline 15 g unt nesarat sare si piper spanac fiert pentru servire Pentru umplutura: 100 g Chorizo 5 linguri de ulei de masline   Mod de […]

Chifle cu somon si omleta de Jamie Oliver

Chifle cu somon si omleta de Jamie Oliver

Chifle cu somon si omleta de Jamie Oliver: oua, lamaie, chives, smantana, somon afumat, chifle, sare, piper.   Ingrediente: oua 1 lamaie taiata in 4 chives tocate marunt 140ml smantana 8 felii somon afumat, 20g unt 4 chifle piper sare   Mod de preparare: Bate ouale cu sare si piper. Pune chiflele taiate in doua […]

Peste la cuptor cu fenicul

Peste pe pat de fenicul

Peste pe pat de fenicul din: peste, ulei de masline, suc de lamaie, fenicul, rozmarin, sote de cartofi, sare si piper. Feniculul are un gust ușor dulce și o aromă ușor anasonică. Frunzele, tulpinile și semințele sale sunt comestibile și pot fi folosite în diverse preparate culinare. Frunzele pot fi adăugate în salate, supe sau […]

Macrou aromat cu cimbru

Macrou aromat cu cimbru din: macrou, ceapa, margarina, cimbru, sare, piper. Carnea de macrou este extrem de nutritivă. Este o sursă bogată de proteine de înaltă calitate, acizi grași omega-3 (inclusiv EPA și DHA), vitamine (cum ar fi vitamina D și vitamina B12) și minerale (cum ar fi seleniu și iod). Consumul de macrou poate […]

Fritatta cu somon

Fritatta cu somon

Fritatta cu somon din: ulei de masline, ciuperci, salata verde, somon, ceapa caramelizata, oua, sare, piper, branza de capra, patrunjel. Ingrediente:  1 lingura ulei de masline 3 ciuperci, feliate 1 ceasca salata verde tocata 180gr somon proaspăt, cuburi 1/4 cana ceapa caramelizată 4 oua, batute 1/2 linguriță sare 1/4 linguriță de piper negru 1/4 ceasca […]

Bruschete cu ton si ardei iute

Bruschete cu ton si pesto

Bruschete cu ton si pesto din: bagheta, ulei de masline, ton in ulei de masline, busuioc, suc de lamaie, sare, piper, humus, sos pesto. Ingrediente:  1 baghetă 1/4 cană de ulei de măsline 2 cutii ton in ulei de masline 2 linguri busuioc tocat 1 lingura de suc de lamaie sare și piper negru 1 […]

Somon cu citrice

Tartine cu somon si wasabi

Tartine cu somon si wasabi din: somon, ulei, smantana, wasabi, lamaie, ciabatta. Ingrediente: 1 ciabatta, tăiatâ felii ulei de măsline pentru stropit 140 ml smântână 1/2linguriţă pastă wasabi sau sos de hrean zeama şi coaja răzuită de la 1 lămâie 200 g somon afumat   Mod de preparare: Aşază feliile de ciabatta în tava de […]

Somon salbatic marinat

Somon marinat cu cimbru

Somon marinat cu cimbru din: somon, sare, piper, lamaie, usturoi, cimbru, boabe de piper, apa, ulei de masline. Ingrediente:  300 g somon proaspăt, cu sau fără piele sare și piper 1 lamaie 2 catei de usturoi 1/2 lingurita cimbru uscat 1/2 lingurita boabe de piper 1/2 linguriță sare 200 ml de apă 150 ml ulei […]

Peste la gratar cu cascaval

Peste la gratar cu cascaval din: salau, crema de branza, lamaie, cascaval, pesmet. Ingrediente: 4×125 g file de şalău 100 g crema de brânză de vaci sau mascarpone 1 lămâie, coaja răzuita 2 linguri pătrunjel proaspăt, tocat 75 g caşcaval răzuit 30 g pesmet alb proaspăt   Mod de preparare: Încinge grătarul. Pune toate ingredientele […]

Chifle cu ton

Chifle cu ton din: ton, ketchup, smantana, ceapa, cascaval, chifle. Ingrediente: 200 g ton 2 linguri ketchup de roşii 2 linguri smântână 2 fire ceapă verde 2 chifle 40 g cascaval   Mod de preparare: Incinge grillul. Scurge de lichid o canservă de 200 g ton şi mărunţeşte-l în bucăţi mici. Combină cu 2 linguri […]

Somon cu sos dulce-acrisor

Somon cu sos dulce-acrisor din: file de somon, orez, sos, lamaie. Ingrediente: 2 fileuri de somon 250 g orez 5 linguri sos dulce-acrişor 2 linguriţe sos de soia zeama de la 1/2 lămâie   Mod de preparare: Combină 5 linguri sos dulce-acrişor cu 2 linguriţe sos de soia şi zeama de la Vi lămâie. Toarnă […]

Somon prajit cu sos de soia

Somon cu sos de soia 

Somon cu sos de soia din: file de somon, orez, sos, lamaie. Ingrediente: 2 fileuri de somon 250 g orez 5 linguri sos dulce-acrişor 2 linguriţe sos de soia zeama de la 1/2 lămâie   Mod de preparare: Amesteca 5 linguri sos dulce-acrişor cu 2 linguriţe sos de soia şi zeama de la Vi lămâie. Toarnă […]

Chifle cu ton si cascaval

Chifle cu ton si cascaval

Chifle cu ton si cascaval din: ton, ketchup, smantana, ceapa, cascaval, chifle. Ingrediente: 200 g ton 2 linguri ketchup 2 linguri smântână 2 fire ceapă verde 2 chifle 40 g cascaval   Mod de preparare: Scurge de lichid o canservă de 200 g ton şi mărunţeşte-l în bucăţi mici. Combină cu 2 linguri ketchup de roşii, […]

Somon salbatic marinat

Somon salbatic marinat

Somon salbatic marinat din: somon, sare, piper, lamaie, usturoi, boabe de piper, ulei de masline. Ingrediente:  300 g somon salbatic sare piper 1 lamaie 2 catei de usturoi 1/2 lingurita boabe de piper 1/2 linguriță sare 150 ml ulei de măsline   Mod de preparare: Se taie somonul în bucati, se condimentează cu sare și piper. […]

Somon cu legume si sos

Somon cu legume si sos din: somon, ardei, rosii, conopida, morcovi, porumb, usturoi, ulei, lamaie, sare, piper. Ingrediente: 400 g somon congelat 1 ardei capia 5-6 roşii cherry câteva bucheţele de conopidă 2 morcovi tineri 1 porumb copt Dressing: câţiva căţei de usturoi 2-3 linguri ulei de măsline 1/2 lămâie boabe de coriandu boabe de […]

Carpaccio de somon cu untişor şi fenicul

Carpaccio de somon cu avocado

Carpaccio de somon cu avocado din: file de somon, creveti, rosii, avocado, unt, cimbru, sare, piper.   Ingrediente: 4 fâşii de file de somon 8 creveti decorticati semipreparaţi 2 roşii 1 avocado 50 g unt cimbru uscat sare piper   Mod de preparare: Decojeşti fructul de avocado şi speli roşia. Tai roşia în sferturi, iar […]

Somon cu sos de legume

Somon cu porumb

Somon cu porumb din: somon, ardei, rosii, conopida, morcovi, porumb. Ingrediente: 400 g somon congelat 1 ardei capia 5-6 roşii cherry câteva bucheţele de conopidă 2 morcovi tineri 1 porumb copt sare busuioc ulei   Mod de preparare: Somonul se decongelează în frigider, se scurge apa rezultată, se ţine în 2 linguri ulei măsline, zeama de […]

Somon cu creveti si avocado

Somon cu creveti si avocado

Somon cu creveti si avocado din: file de somon, creveti, rosii, avocado, unt, cimbru, sare, piper. Ingrediente: 4 fâşii de file de somon 8 creveti decorticati semipreparaţi 2 roşii 1 avocado 50 g unt cimbru uscat sare piper   Mod de preparare: Decojeşti fructul de avocado şi speli roşia. Tai roşia în sferturi, iar avocado […]

Somon salbatic cu legume

Somon salbatic cu legume

Somon salbatic cu legume din: somon, ardei, rosii, conopida, morcovi, porumb. Ingrediente: 500 g somon (salbatic) congelat 1 ardei capia 5-6 roşii cherry conopidă 2 morcovi 1 porumb copt sare busuioc ulei   Mod de preparare: Somonul se decongelează în frigider, se scurge apa rezultată, se ţine în 2 linguri ulei măsline, zeama de lămâie, sare […]