Salată cu scrumbie

Salata cu scrumbie din: salata verde, castravete, ardei gras, file de scrumbie, masline, lamaie, zahar, patrunjel, vin alb, ulei extravirgin de masline, sare, sare grunjoasa si piper. Ingrediente: 300 g salată verde 1 castravete 1 ardei gras roşu 1 ardei gras galben 600 g file de scrumbie 80 g măsline, fără sâmburi 1 lămâie 1 […]

Păstrăv cu migdale şi ardei gras

Păstrăv cu migdale şi ardei gras

O reteta delicioasa de pastrav cu: ardei gras rosu, rosii, ulei de masline, otet balsamic, fulgi de migdale, lamaie, rucola. Ingrediente: 1 ardei gras roşu, curăţat de seminţe şi tăiat în bucăţi 2 roşii mari, tăiate grosier, sau o mână de roşii cherry, înjumătăţite 1 căţel de usturoi, mărunţit 1 lingură ulei de măsline, plus […]

Somon cu rozmarin

Somon la grătar cu sote de legume

O reteta de somon la gratar cu sote de legume din: somon, lamai, ceapa, broccoli, dovlecei, porumb, unt, ardei, sare grunjoasa si piper. Ingrediente: 4 medalioane somon 4 lămâi 1 ceapă albă pentru soteul de legume: 600 g broccoli 2 dovlecei 1 cutie mică porumb 50 g unt 2-3 ardei sare grunjoasă piper   Mod […]

Dovlecei cu chifteluţe de peşte

Dovlecei cu chifteluţe de peşte

Dovlecei cu chifteluţe de peşte din: file de peste, cartofi, ceapa, faina, oua, portocala, sare, piper, ulei, oregano. Ingrediente: doi dovlecei 750 g fileuri de peşte un cartof 2 cepe mici 100 g făină două ouă o portocală sare piper ulei de floarea-soarelui oregano Mod de preparare: Dovlecei cu chifteluţe de peşte: Fileuri de peşte […]

File de peşte la cuptor cu smântână

File de peşte la cuptor cu smântână

file de peste la cuptor cu smantana din: ciuperci, unt, file de peste, ulei, sare, piper, smantana, cascaval, usturoi, boia si praf de ardei iute. Ingrediente: 150 g ciuperci 1 lingura unt 800 g file de peste ulei pentru prăjit sare piper 200 ml smântână 150 g cascaval ras 2 căţei usturoi boia praf de […]

Macrou la tigaie cu salsa de portocale

Macrou la tigaie cu salsa de portocale

O reteta de macrou la tigaie cu salsa de portocale din: fileuri de macrou, boia afumata, portocale, salota, masline, patrunjel, ulei de masline, cartofi noi si fasole verde. Ingrediente: 4 fileuri de macrou (aproximativ 75 g fiecare) 1/2 lingurita de boia afumata sau pudra de chilli 2 portocale, segmentate 1 salota mare, tocata foare fin […]

Salau de Nil cu legume

Salau de Nil cu legume

O reteta de salau de Nil cu legume din: salau de Nil, suc de lamaie, morcovi, fasole verde, ulei, unt, sare, piper, faina, ulei de masline, patrunjel, busuioc si frunze de oregano. Ingrediente: 4 fileuri de salau de Nil fara piele sucul de la o lamaie 600 g legume tinere (morcovi, fasole verde) 3 linguri […]

Somon marinat la grătar şi salată cu roşii cherry

Somon marinat la grătar şi salată cu roşii cherry

O reteta de somon marinat la gratar si salata cu rosii cherry din: somon, lamaie, usturoi, ulei de masline extravirgin, salata verde, rucola, rosii chrry, castravete si ardei gras. Ingrediente: 1 medalion de somon 1 lămâie 1 căţel de usturoi 2 linguri ulei de măsline extravirgin 1 mână de salată verde 1 mână de salată […]

Calcan pe salată

Calcan pe salată

O reteta de calcan pe salata din: cartofi, sare, chimen, ridichi, creson, ceapa, ulei, supa, marar, mustar, piper, otet de vin alb, fileuri de calcan, condimente, oua, parmezan, boia dulce si faina. Ingrediente: 700 g cartofi noi sare 1 lin­guriţă chimen 1 legătură ridichi 1 mână de creson 3 cepe 10 linguri ulei 250 ml […]

Somon la cuptor pe pat de fenicul

Somon la cuptor pe pat de fenicul

O reteta de somon la cuptor pe pat de fenicul din: bulbi de fenicul, grasime, vin alb, frisca, sare, piper, mustar, seminte de mustar, patrunjel, piper si fileuri de somon. Ingrediente: 1 kg bulbi de fenicul 1 legatura de ceapa verde grasime pentru forma 100 ml vin alb 200 g frisca sare iodata piper macinat […]

Calcan la grătar cu sos de unt şi ardei copt roşu

Calcan la grătar cu sos de unt şi ardei copt roşu

O reteta de calcan la gratar cu sos de unt si ardei copt rosu din: calcan, unt, ardei rosu, rosii uscate, ulei de masline, ardei chilli, unt si patrunjel. Ingrediente: 4 bucăţi calcan a 350-450 g fiecare 15g unt, topit 1 ardei roşu mic 2 roşii uscate ulei de măsline 1 ardei chilli de mărime […]

Chiftelute de peste cu stevie

Chiftelute de peste cu stevie

Chiftelute de peste cu stevie din: fileuri de peste, stevie, ceapa verde, ardei capia, usturoi, paine, sare, piper, faina, parmezan, oua, pesmet, ulei, lamaie si sos picant. Carnea de pește este o sursă excelentă de proteine de înaltă calitate, care sunt esențiale pentru dezvoltarea, repararea și menținerea țesuturilor corpului. Peștele este recunoscut pentru conținutul său […]

Somon la gratar cu sos de mustar, miere si menta

Reteta zilei: Somon la gratar cu sos de mustar, miere si menta

Somon la gratar cu sos de mustar, miere si menta din: mustar dijon, cereale, miere, hrean, menta, sare, piper, file de somon, ulei de canola, salata verde, ceapa rosie, otet de sherry si ulei extravirgin de masline. Carnea de pește este o sursă excelentă de proteine de înaltă calitate, care sunt esențiale pentru dezvoltarea, repararea […]

Salată de ton cu laptucă si portocală rosie

Salată de ton cu laptucă si portocală rosie din: ton, laptuca, castravete, ridichi, portocala rosie, arpagic, lamaie, ulei de masline extravirgin, sare si boabe de piper rosu. Carnea de pește este o sursă excelentă de proteine de înaltă calitate, care sunt esențiale pentru dezvoltarea, repararea și menținerea țesuturilor corpului. Peștele furnizează o varietate de minerale […]

Peste cu sos de rosii si galuste de aluat

Peste in sos spaniol

Peste in sos spaniol din: peste, ulei, de masline, usturoi, boia iute, ceapa, chimen, rosii in bulion, masline verzi, sare si coaja de lamaie. Carnea de pește este o sursă excelentă de proteine de înaltă calitate, care sunt esențiale pentru dezvoltarea, repararea și menținerea țesuturilor corpului. Acizi grași Omega-3: Peștele este recunoscut pentru conținutul său […]

Somon cu avocado

Somon cu avocado din: somon, avocado, rosii, limeta, dovlecei, sare, piper si suc de limetta. Carnea de pește este o sursă excelentă de proteine de înaltă calitate, care sunt esențiale pentru dezvoltarea, repararea și menținerea țesuturilor corpului. Peștele este recunoscut pentru conținutul său bogat în acizi grași Omega-3, precum acidul eicosapentaenoic (EPA) și acidul docosahexaenoic […]

Peşte spadă cu roşii şi capere

Peşte spadă cu roşii şi capere

O reteta de peste spada cu rosii si capere din: file de peste spada, rosii cherry, capere, masline, vin alb, ulei de masline, suc de lamaie, sare si piper. Ingrediente: 4 bucati file de peste spada 300 g rosii cherry 500 g capere 200 g masline 100 ml vin alb ulei de masline suc de […]

Ciorba acra de sardine

Sardine malteze

O reteta de sardine malteze din: sardine, rosii, ardei grasi, ardei iute, usturoi, morcovi, vin alb, patrunjel verde, sare, piper si ulei. Ingrediente: 1 kg sardine din conserva 5 rosii 2 ardei grasi 1 ardei iute 6 catei de usturoi 3 morcovi 100 ml vin alb patrunjel verde sare piper ulei   Mod de preparare: […]

Salată de ton cu vinegreta

Salata de ton cu vinegreta din: oua, castraveti, rosii cherry, sare, piper, ceapa verde, salata, ton, suc de lamaie, mustar de dijon, seminte de susan, zahar brun, ulei de masline si apa. Ingrediente: 1 ou 70 g castraveti 50 g rosii cherry sare piper 1 ceapa verde 4 frunze salata 80 g ton (din conserva) […]

Pastravi cu fasole verde

Pastravi cu fasole verde

O reteta de pastravi cu fasole verde din: pastravi, ceapa verde, usturoi verde, fasole verde, vin alb, cimbru verde, ulei de masline, sare si piper. Ingrediente: 4 pastravi mai mari 1 legatura ceapa verde 1 legatura usturoi verde 500 g fasole verde 250 ml vin alb 1 legatura cimbru verde 6 linguri ulei de masline […]

Pangasius cu andive

Pangasius cu andive

O reteta de pangasisu cu andive din: fileuri de pangasius, andive, ulei de masline, marar verde, patrunjel verde, vin alb, lamai, zeama de lamaie, sare si piper. Ingrediente: 8 fileuri de pangasius 8 andive 6 linguri ulei de masline 1 legatura marar verde 1 legatura patrunjel verde 100 ml vin alb 2 lamai 2 linguri […]

Rulou de peste cu oua

Rulou de peste cu oua

O reteta de rulou de peste cu oua din: file de cod, oua, faina, pesmet, oua, mustar, patrunjel, ulei, sare si piper. Ingrediente: 4 bucati file de cod (sau alt peste, dupa preferinta) 3 oua 100 g faina pesmet 4 oua fierte 2-3 lingurite mustar 1 legatura patrunjel ulei pentru prajit sare piper   Mod […]

Carpaccio de somon cu untişor şi fenicul

Carpaccio de somon cu untişor şi fenicul

O reteta de carpaccio de somon cu untusor si fenicul din: somon, untisor, fenicul, marar, arpagic verde, suc de lamaie, ulei extravirgin de masline, sare si piper. Ingrediente: 400 g somon foarte proaspat 150 g untisor 2 feniculi 2 fire de marar 10 fire de arpagic verde sucul de la 1 lamaie 4 linguri de […]

Păstrăv în fulgi de porumb

Păstrăv în fulgi de porumb

O reteta de pastrav cu fulgi de porumb din: pastravi, iaurt, pesmet, fulgi de porumb, rosii, lamaie, usturoi, sare, piper si boia dulce. Ingrediente: 2 păstrăvi curăţaţi şi spălaţi 200 g iaurt 100 g pesmet 200 g fulgi de porumb fără adaosuri de zahăr 2 roşii 1 lămâie 3 căţei de usturoi sare piper boia […]

File de somon la cuptor cu sirop de arţar şi usturoi

File de somon la cuptor cu sirop de arţar şi usturoi

O reteta de file de somon la cuptor cu sirop de artar si usturoi din: file de somon, usturoi, sirop de artar, sos de soia, sare si piper. Ingrediente: file de somon 1 kg 2, 3 căţei de usturoi 3 linguri de sirop de arţar 1 lingură sos de soia sare şi piper   Mod […]

Păstrăv la grătar cu pătrunjel şi lămâie

Pastrav cu garnitura de cartofi

O reteta de pastrav cu garnitura de cartofi din: pastravi, rosii, cartofi, unt, patrunjel verde, sare si piper. Ingrediente: 4 pastravi 2 rosii 400 g cartofi 100 g unt patrunjel verde sare piper   Mod de preparare: Se curăţă şi se spală bine interiorul fiecăruia se pune de unt şi se presară sare şi împachetează […]

Bors de peste

Bors de peste din: somn, crap, biban, rosioara, morcovi, telina, rosii, ceapa, patrunjel, leustean, ulei, orez, ardei gras, bors, sare si piper. Ingrediente: capul şi coada de la un somn şi de la un crap patru bucăţi de biban şalău sau roşioară cinci morcovi o ţelină două cutii de roşii decojite trei cepe câte o […]

Macrou cu legume

Macrou cu legume

O reteta delicioasa de macrou cu: morcov, spanac, usturoi, frunza de dafin, rosii, limete, masline, ardei iute, ardei capia, ulei de masline, sare, piper, marar. Ingrediente: un kilogram macrou 500 g morcovi 500 g spanac verde 6 căţei de usturoi o frunză de dafin 4 roşii două limete 100 g măsline feliate un ardei iute […]

Rondele de hering cu spanac

Rondele de hering cu spanac

O reteta delicioasa de rondele cu: file de hering, spanac verde, alge, naut, boabe de porumb, fidea de orez, ulei de masline, usturoi, frunza de dafin, sare, piper, marar. Ingrediente: 500 g fileuri de hering 500 g spanac verde două foi de alge nori 200 g năut 150 g boabe de porumb 200 g fidea […]

Dorada umpluta cu masline

Dorada umpluta cu masline

O reteta de dorada umpluta cu masline din: dorada, sare, piper, masline, usturoi, ceapa rosie, rosie, seminte de pin, ulei de masline si otet. Ingrediente: 4 bucati dorada sare piper 50 g rondele de masline negre 100 g masline verzi 2 catei de usturoi 1 ceapa rosie mica 1 rosie 2 linguri seminte de pin […]

Pastrav in sos de Riesling

Pastrav in sos de Riesling

O reteta de pastrav in sos Riesling din: pastravi, ceapa rosie, unt, riesling, ciuperci, smantana, faina, patrunjel, lamaie, sare, piper si nucsoara. Ingrediente: 6 pastravi 4 cepe rosii 100 g unt 1/2 l Riesling 100 g ciuperci champignon mici 200 ml smantana 1 lingura faina sau amidon 1 legatura de patrunjel 1 lamaie sare piper […]

Merluciu cu spanac

Merluciu cu spanac

O reteta de merluciu cu spanac din: merluciu, spanac, ceapa verde, parmezan, pesmet, lamaie, ulei, condimente si sare. Ingrediente: 2 bucati merluciu 300 g spanac 2 legaturi de ceapa verde 2 linguri cu parmezan 2 linguri cu pesmet 1 lamaie ulei condimente sare   Mod de preparare: Curata peştii. Stropeşte-i cu zeamă de lămâie, condimentează-i […]