retete

Scrumbie cu sos de ardei capia

Scrumbie cu sos de ardei capia din: scrumbii, tagliatelle, ardei capia, ceapa, usturoi, zahar tos, rosie, lamaie, vin alb sec, sare, piper, ulei de masline, aptrunjel, boia de ardei iute. Ingrediente: 4 scrumbii mici 500 g tagliatele 6 ardei capia 1 ceapa Usturoi 1 lingura zahar tos 1 rosie 1 lamaie 500 ml vin alb […]

retete

Scrumbie cu cartofi picanti

Scrumbie cu cartofi picanti din: scrumbii, cartofi, boia, seminte de chimen, ghimbir, praf de chili, ulei, lamai, sare, piper, marar, usturoi, castraveti.   Ingrediente: 4 scrumbii 800 g cartofi Boia dulce boia iute 1 lingurita seminte de chimen ½ lingurita de ghimbir ras 1 varf de lingurita praf de chili Ulei 2 lamai Sare piper […]

retete

Tocana cu fructe de mare – Gazpacho marinero

Tocana cu fructe de mare din: peste, rosii, usturoi, ceapa, midii, scoici, crevete, ardei iute,cimbru, faina, drojdie de bere, sare, ulei de masline. Ingrediente: 1 kg peste mic 4 bucati peste sabie 2 rosii decojite 3-4 catei usturoi 100 g ceapa 8 midii 8 scoici 4 crevete 4 crevete rosii Ardei rosu uscat 1 lingura […]

retete

Paella de paste

Paella de paste din: peste, ton, rosie, ardei uscati, usturoi, calamar, ardei dulce, fidea, sofran, ulei de masline, sare. Ingrediente: 500 g peste mic proaspat 500 g ton maruntit 1 rosie 2 ardei rosii uscati 6 catei de usturoi 250 pui de calamar 3 fasii de ardei dulce rosu 375 g fideaua (paste scurte groase […]

retete

Broccoli cu ansoa si cascaval

Broccoli cu ansoa si cascaval din: broccoli, fileuri de ansoa, capere, ardei iute, usturoi, masline, cascaval, fistic, lamaie, rozmarin, sare, piper, ulei, maioneza. Ingrediente: 1 kg broccoli 1 borcanel de fileuri de ansoa 1 lingura de capere 1 ardei iute mic 2 catei de usturoi 250 g masline fara samburi 200 g cascaval 100 g […]

Supa groasa de peste

Supa de peste cu ardei gras

O reteta simpla si delicioasa de supa de peste cu ardei gras din: usturoi, ceapa, ardei gras galben, ardei gras rosu, file de crap, unt sau margarina, concentrat de legume, sofran, sare si piper. Ingrediente: 1 catel de usturoi 1 ceapa 1 ardei gras galben 1 ardei gras rosu 500 gr. file de crap (crap […]

retete

Peste cu ceapa si rosii

Peste cu ceapa si rosii din: peste, rosii, ceapa, iaurt, margarina, zeama de lamaie, cascaval, sare, piper.   Ingrediente: 2 kg de peste de orice fel 1 kg rosii 4 cepe mari 2 cani de iaurt 100 g unt sau margarina Zeama de la 1 lamaie 150 g cascaval ras piper sare Mod de preparare: […]

retete

Peste manastiresc

Peste manastiresc din: peste, ciuperci, arpagic, vin, ulei, sare, piper, patrunjel.   Ingrediente: 1 kg peste 200 g ciuperci 200 g arpagic Vin, ulei, sare Piper, patrunjel     Mod de preparare: Se calesc arpagicul si ciupercile feliate intr-o tigaie cu ulei incins, adaugandu-se sare si piper. Intr-o tava se toarna ulei, se aseaza pestii […]

Tarta cu peste (ton)

Tarta cu ton si praz

Tarta cu ton si praz din: ton in ulei, praz, oua, faina, praf de copt, lapte batut, ulei, conopida, seminte de floarea soarelui, sare, piper, cimbru, unt si sos de soia. Ingrediente: 2 conserve de ton in ulei 1 fir de praz 4 oua 200 g faina Praf de copt 50 ml lapte batut 50 […]

retete

Peste cu orez

Peste cu orez din: file de peste, orez, unt, ceapa, sare, piper, verdeata.   Ingrediente: 300 g file de peste 5 linguri de orez 200 g unt 2 cepe Sare, piper, verdeata Mod de preparare: Se taie fileurile in bucatele si se prajesc in 2 linguri de unt. Se fierbe orezul si se scurge. Ceapa […]

retete

File de hering cu orez

File de hering cu orez din: hering, orez, curry, unt, lamai, ceapa, pasta de hrean, maioneza, dafin, piper, oregano, sos de rosii, sare, piper, salata verde, marar. Ingrediente: 1 kg hering 250 g orez Pudra de curry 80 g unt 2 lamai 1 ceapa Pasta de hrean maioneza Mustar cu boabe 2 frunze de dafin […]

retete

Foitaj cu somon

Foitaj cu somon din: foitaj, somon afumat, varza de bruxelles, lamaie, ou, pudra de nucsoara, sare, piper, oregano. Ingrediente: 2 pachete cu foitaj 4 fileuri de somon afumat 300 g varza de Bruxelles 1 lamaie 1 ou 75 g unt 1 varf de cutit de pudra de nucsoara Sare, piper, oregano.     Mod de […]

retete

Rechin cu sos de usturoi

Rechin cu sos de usturoi din: fileuri de rechin, sparanghel, ulei de masline, ghimbir, usturoi, sos de soia, amidon, boia, sare, piper, lamaie, zahar tos, otet.   Ingrediente: 4 fileuri de rechin 500 g sparanghel verde 150 ml ulei de masline Ghimbir usturoi sos de soia Amidon, boia iute sare piper ½ de lamaie 2 […]

retete

Fileuri de peste cu sos pesto

Fileuri de peste cu sos pesto din: fileuri de peste, rosii, broccoli, seminte, sos de soia, ceapa verde, otet de mere, sos de pesto, sare, piper. Ingrediente: 4 fileuri de peste 4 rosii 400 g broccoli 30 g seminte de floarea soarelui 1 legatura de ceapa verde 2 linguri de sos de soia 1 lingurita […]

Cod pane cu paste integrale

Cod pane cu paste integrale fileuri de cod, paste integrale, faina, lapte, bicarbonat, miez de nuca, marar, busuioc, pesto de busuioc, sos de rosii, ulei. Ingrediente: 4 fileuri de cod 500 g paste integrale spiralate 2 oua Faina, lapte dulce, bicarbonate 1 lingura de malai 1 lamaie Marar, busuioc, pesto de busuioc 50 g miezuri […]

retete

Hering cu garnitura de mazare

Hering cu garnitura de mazare din heringi, mazare, rosii, ardei iute, zahar, cuisoare, ceapa, usutroi, otet, sare, piper, ulei de masline, patrunjel.   Ingrediente: 8 heringi curatati 500 g mazare 500 g rosii 1 ardei iute mic 1 lingura de zahar tos 1 vart de cutit de pudra de cuisoare 1 ceapa 4 catei de […]

retete

Rulouri de pangasius

Rulouri de pangasius din: fileuri de pangasius, branza, ulei de masline, faina, lamaie, sare si piper, morcov, salata, rosii, crutoane, zeama de lamaie. Ingrediente: 4 fileuri de pangasius 150 g branza Bavaria Blu ulei de masline pentru prajit 2 linguri de faina alba 1 lamaie sare piper   pentru garnitură: 1 morcov 1 salata verde […]

retete

Cod cu sos tomat si masline

Cod cu sos tomat si masline din: trunchiuri de cod, rosii, ceapa rosie, ardei gras, vin alb demisec, pasta de tomate, busuioc, masline, cimbru, ulei de masline, sare, piper, malai. Ingrediente: 800 g trunchiuri de cod 800 g rosii 1 ceapa rosie 1 ardei gras 275 ml vin alb demisec 2 catei de usturoi Pasta […]

retete

Rulouri de calcan umplute

Rulouri de calcan umplute din: file de calcan, suc de lamaie, sare, piper, ulei, spanac, nucsoara, creveti, ceapa, unt, supa, anason, ghimbir, boia de ardei iute. Ingrediente: 3 buc file de calcan (a cate 60 g) Suc de lamaie Sare, piper 1 lingurita ulei 50 g spanac congelat Nucsoara 50 g creveti 1 ceapa 1 […]

cod in crusta de nuci

Cod in crusta de nuci

Cod in crusta de nuci din: cartofi, castravete, otet din vin alb, zahar, ulei, file de cod, faina, crema de branza, crema de nuci, patrunjel, sare, piper si verdeata. Ingrediente: (4 persoane) 750 g cartofi 1 castravete 1 lingura otet din vin alb 1 varf de zahar 4 linguri de ulei 4 bucati file de […]

retete

Somon cu sos de cocos

Somon cu sos de cocos din: medalioane de somon, morcov, boabe de porumb, mere, apa, unt, amidon, nuca de cocos, zahar tos, sare, piper, usturoi, rozmarin, suc de lamaie.   Ingrediente: 4 medalioane de somon 1 morcov 100 g boabe de porumb din conserva 5 mere 400 ml apa 50 g unt 10 g amidon […]

Salata cu somon – Salmon salad

O reteta de salmon salad din: rucolla, somon marinat, smantana, sare, piper, ulei de masline, lamaie, capere, marar, muguri de soia si icre de manciuria. Poate te intereseaza si: Salata de fasole verde si somon afumat Salata cu creveti, somon si avocado Salata de paste cu somon, castravete si ardei iute   Ingrediente: 150 g […]

Steak de ton cu salata

Ton la gratar cu sos pesto si salata Iceberg

O reteta delicioasa de ton la gratar cu sos pesto si salata iceberg din: ron rosu, salata iceberg, masline verzi, sos pesto, otet de sampanie, ulei de susan, sare, piper si creveti tiger.   Ingrediente: 220 g ton rosu 60 g salata iceberg 30 g masline verzi 50 g sos pesto 10 ml otet de […]

Salată cu peşte şi porumb

Terina de peste cu sos

Terina de peste cu sos din: file de peste, praz, usturoi, smantana, oua, paine, crevete, ceapa verde, unt, smantana. Ingrediente: 500 g fileuri de peste alb 1 fir de praz 2 catei de usturoi 80 ml smantana 3 oua 2 felii de paine 100 g crevete decorticate 1 legatura ceapa verde Unt Smantana Faina Sare, […]

Paella

Paella este o mancare traditionala absolut delicioasa originara din Spania, poate fi considerata chiar regina artei culinare spaniole. Ingrediente: 1 ardei rosu 1 dovlecel 2 cepe 4 catei de usturoi 500 g scoici 1 l supa de peste 4 linguri ulei de masline 1 conserva rosii decojite 400 g orez de rizoto 400 g de […]