Pizza cu ton si ansoa

Pizza cu ton si ansoa

Pizza cu ton si ansoa din: faina, drojdie, apa, ulei de masline, ton, malai, pasta de ardei dulce, usturoi, fileuri de ansoa in ulei, sare, piper, oregano, busuioc, capere, patrunjel. Ingrediente: 750 g făină 25 g drojdie 375 ml apă două linguri cu ulei de măsline o conservă de ton 50 g mălai 20 g […]

Peste in sos broccoli

Peste in sos broccoli

Peste in sos broccoli din: broccoli, fileuri de peste, lapte dulce, parmezan, pesmet, unt, rosii, limeta, ceapa, usturoi, ardei iute, mozzarella, sare, piper, patrunjel, salata, gulii, sfecla rosie, morcovi. Ingrediente: 600 g broccoli 4 fileuri de peşte 200 ml lapte dulce 170 g parmezan 60 g pesmet 60 g unt 4 roşii o limetă o […]

Pastrav cu lamaie

Pastrav in pergament cu legume

Pastrav in pergament cu legume din: pastravi, broccoli, ardei gras, ardei capia, fenicul, rosii, usturoi, telina, ardei iute, curry, vinete, rozmarin, ulei de masline, sare, piper, salata verde, lamaie, catraveti verzi, alune. Ingrediente: doi păstrăvi mari 500 g broccoli doi ardei graşi doi ardei capia un fenicul două roşii 4 căţei de usturoi o tijă […]

Marinata de stavrid in ulei

Reteta zilei: Somon marinat cu usturoi (delicios)

Somon marinat cu usturoi din: somon, sare, piper, lamaie, usturoi, cimbru uscat, piper, sare, apa, ulei de masline, dafin. Prepararea somonului marinat cu usturoi este o artă în sine, care combină rafinamentul ingredientelor simple cu tehnici culinare precise. În această rețetă, somonul proaspăt este îmbogățit cu arome intense de usturoi, subtile note citrice de lămâie […]

Peste in sos picant cu mamaliguta

Peste in sos picant cu mamaliguta

Peste in sos picant cu mamaliguta din: peste, suc de rosii, ardei, lamaie, oregano, ulei, sare. Ingrediente: un kg peşte (somn) 800 ml suc de roşii un ardei iute o felie lămâie o linguriţa oregano 2 linguri ulei un vârf cutit sare   Mod de preparare: Se portionează peştele şi se pune în tava unsă […]

Chefal cu legume si sos

Chefal cu legume si sos din: chefali, orez, fasole verde, naut, ceapa, usturoi, patrunjel, capere, lapte, branza cu mucegai, cascaval, lamai, sare, piper, ulei de masline, parmezan, vin. Ingrediente: doi chefali 120 g orez brun 300 g fasole verde o conservă de năut o ceapă albă 4 căţei de usturoi o legătură de pătrunjel o […]

Sardine cu morcovi si rosii cherry

Sardine cu morcovi si rosii cherry

Sardine cu morcovi si rosii cherry din: sardine, usturoi, rosii cherry, morcovi, ulei de masline, patrunjel, ceapa verde, boia, sare, piper, lamaie. Ingrediente: 600 g sardine 4 căţei de usturoi 200 g roşii cherry 300 g morcovi baby 75 ml ulei de măsline o lingură cu pătrunjel o legătură ceapă verde o linguriţă boia dulce […]

Somon cu orez salbatic

Somon cu orez salbatic

Somon cu orez salbatic din: cotlete de somon, busuioc, orez, ceapa, usturoi, ardei iute, sos de soia, sos tamarind, limeta, ghimbir, scortisoara, nucsoara, sare, piper, ulei de masline, sos iute. Ingrediente: 4 cotlete de somon 4 crenguţe de busuioc verde 200 g orez sălbatic o ceapă albă o căpăţână usturoi un ardei iute 30 ml […]

Pastrav_cu_cartofi_si_legume

Pastrav cu cartofi si legume

Pastrav cu cartofi si legume din: pastrav, broccoli, legume mexicane, ciuperci, cartofi, usturoi, ulei, unt, sare, piper.   Ingrediente: 3 păstrăvi proaspeţi 1 bucată broccoli proaspăt 1 pungă legume mexicane (circa 400 g) 300 g ciuperci champignon 500 g cartofi sare piper 3 căţei de usturoi 1 lingură ulei de măsline 50 g unt   […]

Salau cu broccoli si cartofi dulci

Salau cu broccoli si cartofi dulci

Salau cu broccoli si cartofi dulci din: fileuri de salau, cartofi dulci, broccoli, rosii, usturoi, fulgi dfe ardei iuti, ulei de masline, cimbru, sare, piper, lamaie, sos de lamaie, paste orzo, mei. Ingrediente: 4 fileuri de şalău 4 cartofi dulci 600 g broccoli 200 g roşii cherry o căpăţână de usturoi o lingură cu fulgi […]

Salau gratinat

Salau cu spanac si piure

Salau cu spanac si piure din: fileuri de salau, telina, cartofi, conopida, pasta de ardei, fulgi de rosii, usturoi, lamaie, ghimbir, ulei de masline, sare, piper, macris, ardei iute, rosii uscate in ulei. Ingrediente: 4 fileuri de şalău o ţelină potrivită doi cartofi 200 g conopidă o lingură cu pastă de ardei dulce o lingură […]

Orez cu creveti, chorizo si aromă de lămâie

Creveti cu vinete si orez

Creveti cu vinete si orez din: creveti, orez, vinete, ardei capia, ceapa, usturoi, curry, ulei de susan, ulei de masline, sos de peste, apa, lamaie, sare, piper, cimbru verde. Ingrediente: 300 g creveţi decorticaţi 80 g orez alb 80 g orez negru două vinete doi ardei capia o ceapă albă o legătură usturoi verde  4 […]

Ciorba simpla de peste

Ciorba deasa de peste cu legume

Ciorba deasa de peste cu legume din: cod, ceapa, pastarnac, ardei, cartofi, morcov, malsine, rosii, otet, sare.   Ingrediente: 350 g cod o ceapă o rădăcină păstârnac un ardei gras un morcov 3 cartofi 150 g măsline 3 roşii în bulion oţet sau zeamă de lămâie sare   Mod de preparare: Se pun la fiert […]

Macrou cu struguri

Macrou cu orez si fasole verde

Macrou cu orez si fasole verde din: macrou, orez, fasole verde, ulei, capere, rosii, oregano, ardei iute, patrunjel, sos de branza, usturoi, lamaie, sare, piper.   Ingrediente: 4 bucăţi de macrou 140 g orez 200 g fasole verde 50 ml ulei de măsline o lingură cu capere 200 g roşii cherry o linguriţă cu oregano […]

Reteta zilei: Peste gratinat pe pat de spanac

Peste gratinat pe pat de spanac din: peste alb, spanac, usturoi, unt, sare, piper, sos de smantana. Este o alegere culinară rafinată și sănătoasă, care aduce împreună delicatețea peștelui alb cu gustul proaspăt și nutritiv al spanacului. Această rețetă combină simplitatea ingredientelor naturale, precum usturoiul, untul și sosul de smântână, pentru a crea un preparat […]

Sardine cu varza de Bruxelles

Sardine cu varza de Bruxelles

Sardine cu varza de Bruxelles din: sardine, varza de Bruxelle, ceapa, boia, scortisoara, nucsoara, anason, usturoi, oregano, salvie , ulei de masline, ulei de susan, sare, piper. Ingrediente: 600 g sardine 500 g varză de Bruxelles o legătură ceapă verde o linguriţă cu boia dulce 2 g scorţişoară 2 g nucşoară 2 g anason stelat […]

Păstrăvi în sos de rozmarin

Pastravi la tava cu usturoi

Pastravi la tava cu usturoi din: pastravi, capere, usturoi, ulei de masline, lamai, rosii cherry, rozmarin, sare, piper. Carnea de pește este bogată în proteine de înaltă calitate, care sunt esențiale pentru creșterea și repararea țesuturilor din organism. Proteinele din pește conțin toți aminoacizii esențiali de care are nevoie corpul uman. Acești acizi grași sunt […]

Sardine cu felii de portocală

Sardine cu orez si spanac

Sardine cu orez si spanac din: sardine, orez, spanac, cartofi, usturoi, lamaie, ghimbir, capere, ulei de masline, boia, oregano, sare, piper, sos de lamaie. Ingrediente: un kilogram sardine 150 g orrez basmati 300 g spanac congelat doi cartofi dulci o legătură usturoi verde o lămâie 5 g ghimbir 20 g capere 100 ml ulei de […]

Icre de năut

Chefal cu naut

Chefal cu naut din: chefali, naut, pasta de susan, migdale, lamai, organo, gulii, ulei de masline, usturoi, sos de soia, otet, sare, piper, patrunjel, boia, lipii. Ingrediente: doi chefali o conservă năut o lingură cu pastă de susan 100 g migdale două lămâi 5 g oregano uscat două gulii 100 ml ulei de măsline 6 […]

Scrumbie cu legume la cuptor

Scrumbie cu legume la cuptor

Scrumbie cu legume la cuptor din: scrumbii, morcovi, varza de Bruxelles, limete, usturoi, rosii, cimbru, boia, ulei de masline, sare, piper. Ingrediente: două scrumbii 250 g morcovi baby 300 g varză de Bruxelles două limete 6 căţei de usturoi 4 roşii două crenguţe cimbru verde o lingură rasă cu boia dulce 75 ml ulei de […]

Orez basmati cu chiftele

Chiftele de peste cu orez

Chiftele de peste cu orez din: peste, ou, orez, ceapa, usturoi, fasole verde, pesmet, conserva de rosii, suc de rosii, ulei, sare, piper, cimbru. Ingrediente: 500 g peşte un ou 130 g orez o ceapă albă doi căţei de usturoi 200 g fasole verde 30 g pesmet o conservă de roşii 200 ml suc de […]

Tartine cu naut si ton

Tartine cu naut si ton

Tartine cu naut si ton din: tartine, ton in ulei, naut, tahini, ulei de masline, usturoi, rosii uscate, castraveti murati, migdale, sare, piper, telina, ardei iute, lamaie. Ingrediente: 300 g tartine prăjite o conservă ton în ulei 300 g năut fiert două linguri cu tahini 30 ml ulei de măsline doi căţei de usturoi 50 […]

Risotto negru

Calamari cu orez negru si sos

Calamari cu orez negru si sos din: calamari, pasta de tomate, conserva de rosii, usturoi, ore negru, ceapa, vin, ulei de masline, telina, patrunjel, otet, sare, piper, limeta. Ingrediente: 4 calamari 50 g pastă de tomate o conservă de roşii doi căţei de usturoi 150 g orez negru o ceapă roşie o ceapă albă 125 […]

Paste cu creveţi, roşii şi chorizo

Paste cu creveti si spanac

Paste cu creveti si spanac din: creveti, paste, lamaie, usturoi, ardei, spanac, telina, oregano, parmezan, ulei de masline, patrunjel, sare, piper. Ingrediente: 800 g creveţi decorticaţi 500 g paste o lămâie 5 căţei de usturoi doi ardei capia 500 g spanac o tijă de ţelină 5 g oregano proaspăt 100 g parmezan 100 ml ulei […]

Peste cu fenicul si rosii cherry

Peste cu fenicul si rosii cherry

Peste cu fenicul si rosii cherry din: macrou, fenicul, ardei iute, rosii cherry, capere, ulei de masline, lamaie, otet, oregano, tarhon, cimbru, sare, piper, smantana, usturoi, gulii. Ingrediente: 4 bucăţi de macrou două bucăţi de fenicul un ardei iute 300 g roşii cherry o lingură cu capere 100 ml ulei de măsline o lămâie 30 […]

Orez marinăresc

Reteta zilei: Orez cu peste sarat si legume

Orez cu peste sarat si legume din: orez, ceapa, ulei, piper, ardei gras, varza, condimente, ulei de susan, sos de soia, peste sarat, ardei iute.   Ingrediente:  2-3 cani de orez fiert 2 cepe cuburi 2 lingura ulei 1/4 lingurita piper negru 1 cană ardei gras cuburi 2 cesti de varza tocata 1/2 linguriță condimente […]

Dorada_la_cuptor_cu_vin

Dorada la cuptor cu vin

Dorada la cuptor cu vin din: dorada, lamaie, rosii, cimbru, usturoi, ulei, vin, sare, piper. Ingrediente: o bucată dorada o lămâie 2 roşii o crenguţă cimbru 2 căţei usturoi o lingură ulei 200 ml vin alb sec sare piper   Mod de preparare: Peştele spălat rapid se usucă cu şervete de hârtie la interior si […]

Tartar de somon cu rodie

Reteta tartar de somon

Reteta tartar de somon din: somon, ulei de masline, sos worcester, soia, piper, sare, caviar, unt, paine. Ingrediente: 200 g somon proaspat 30 ml ulei de masline sos Worcester soia piper 10 g sare 30 g caviar 20 g unt 3 felii de paine Mod de preparare: Curăţă somonul de oase şi piele, apoi taie-l […]

Cod caramelizat

Cod caramelizat

Cod caramelizat din: cod, miere, unt, supa de peste, seminte de fenicul, cimbru, linte, lamaie, chorizo, avocado, ridichi, ardei, ceapa, ulei, rucola, seminte de dovleac, lime, mango. Ingrediente: 300 g cod negru Pentru caramelizat: 30 g miere 10 g unt 50 ml supă de peşte 1 g seminţe de fenicul cimbru proaspăt Pentru linte: 50 g […]

Cum se prepara Rechin cu legume (VIDEO)

Cum se prepara Rechin cu legume – Rechinul este o sursă excelentă de proteine și are o textură fermă, fiind potrivit pentru diverse preparate. Combinat cu legume proaspete, acest fel de mâncare devine nu doar gustos, ci și plin de nutrienți. Această rețetă simplă îți va permite să pregătești un preparat delicios care va impresiona […]

Mancaruri cu peste

Cum se prepara Marinata de peste (VIDEO)

Marinata de peste: Cum se prepara Marinata de peste: Pofta buna! Poate te intereseaza si: Marinata de hamsii   Marinata de hamsii din: hamsii, ceapa, dafin, masline, otet, piper. Ingrediente: 250 g hamsii 1 ceapă 2 foi de dafin 200 ml oţet 100 g măsline piper boabe   Mod de preparare: Eviscerează hamsiile şi clăteşte-le […]