Piept de curcan cu sos de nuci
PrinteazaPiept de curcan cu sos de nuci din: piept de curcan, ulei, sare, piper, nuci decojite, cascaval, ceapa rosie, ulei, otet balsamic, sare, piper.
- 4 felii piept de curcan
- 2 linguri ulei
- sare
- piper
- pentru sos:
- nuci decojite
- o lingura cascaval
- o ceapa rosie
- o lingura ulei
- o lingurita otet balsamic
- sare
- piper
Mod de preparare:
Se pregăteşte sosul, pentru care într-un bol se pun nucile uşor mărunţite, caşcavalul tăiat cubuleţe cât mai mici, ceapa roşie tocată mărunt. Se asezonează cu sare, piper, ulei şi oţet balsamic şi se lasă să stea aproximativ un sfert de oră.
Intr-o tigaie se pune uleiul la încins şi se rumenesc feliile de came pe ambele părţi, în jur de 2 minute. Apoi, se adaugă câte o lingură de apă pentru fiecare felie, se pun sare şi piper, se acoperă tigaia cu un capac şi se lasă pe foc 10 minute. Se serveşte cu sos alături.
Piept de curcan cu sos de nuci
Pofta buna!
Vreau sa gust si eu sos de nuci
Foarte tare pieptul de curcan