Decoct de coji de nucă pentru tălpi crăpate – Remediul Natural Perfect pentru Tălpile Crăpate – Rețetă, Beneficii și Mod de Aplicare. Decoctul din coji de nucă este un remediu natural extrem de eficient pentru tratarea tălpilor crăpate și a pielii uscate. Cojile de nucă au proprietăți antiinflamatorii, antimicrobiene și regeneratoare, fiind ideale pentru îngrijirea […]
Piept de miel umplut cu praz si menta
PrinteazaPiept de miel umplut cu praz si menta din: piept de miel, ceapa, usturoi, ulei, legume, unt, praz, sare, piper, oua, mazare, menta.
Ingrediente:
- 2 bucăţi subţiri de piept de miel dezosat
- 1 ceapă
- 6 căţei de usturoi
- ulei pentru uns
- legume pentru garnitură
pentru umplutura:
- 45 g unt
- 1 praz mediu tăiat mărunt
- 75 g pesmet alb
- sare si piper
- 1 ou bătut
- 147 g mazăre congelată
- 4-5 linguri cu mentă proaspătă
Mod de preparare:
Preîncălzeşte cuptorul la 180°.
Pentru umplutură: pune untul într-un castron, adaugă prazul şi introdu-l în cuptorul cu microunde timp de 4 minute, la putere maximă, agitând la 1-2 minute.
Adaugă mazărea, menta şi oul bătut. Amestecă foarte bine.
Intinde bucăţile de miel pe suprafaţa de lucru cu pielea în jos. Sărează şi piperează.
Aşază umplutura uniform pe cele 2 bucăţi de carne, apoi rulează şi leagă cu o aţă.
Pune rulada într-o tavă împreună cu ceapa şi usturoiul şi coace 1 oră şi 30 de minute.
Lasă să se răcească 15 minute înainte de a o tăia.
Piept de miel umplut cu praz si menta
Pofta buna!
Salată de quinoa cu legume fără gluten
Salată de quinoa cu legume fără gluten – un exemplu strălucit de cum mâncărurile sănătoase pot fi și incredibil de delicioase și satisfăcătoare. Quinoa, un superaliment cunoscut pentru valoarea sa nutrițională impresionantă, este completată de o varietate de legume colorate și crocante, creând o salată perfectă pentru orice prânz sau ca garnitură la o cină […]
Arata mai mult a rulada