Piept de pui cu mozarella din: piept de pui, mozzarella, rosii, oregano, ulei de masline, sare, piper, lamaie.
Ingrediente:
4 bucati file din piept de pui
o mozarella
3 rosii
oregano
ulei de masline
lamaie
sare, piper, unt pentru prajit
Mod de preparare:
Piept de pui cu mozarella din: piept de pui, mozzarella, rosii, oregano, ulei de masline, sare, piper, lamaie.: incinge untul intr-o tigaie cu capac, se aseaza feliile de piept de pui condimentate inprealabil cu sare, piper si suc de lamiie. Se intorc pe ambele parti pana sunt aproape gata.
Rosiile se taie felii se stropesc cu ulei de masline si se condimenteaza cu oregano. Se aseaza doua-trei felii de rosii pe fiecare gratar de pui si se acopera cu o felie de mozarella.
Dupa ce se inmoaie mozarella, puiul este gata.Se serveste cu cartofi natur
Portofele de pui cu mozzarella si vinete din: piept de pui, vinete, mozzarella, rosii, ulei, rozmarin, sare. Ingrediente: 4 jumatati piept de pui 2 vinete 8 felii mozzarella 6 rosii foarte bine coapte 2 linguri ulei putin rozmarin sare Mod de preparare: Vinetele se taie rondele, se presară cu sare şi se lasă deoparte. […]
Incinge cuptorul la 200°C. Feliază un bulgăre de mozzarella de 125 g şi acoperă cu feliile 4 piepţi de pui. Adaugă peste fiecare câte 1 fir de cimbru, apoi înfăşoară fiecare bucată de carne cu câte 2 felii de pancetta sau bacon. Aşază puiul într-o tavă şi stropeşte-l cu 1 lingură ulei de măsline, apoi […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.