Piept de pui cu sote de morcovi
PrinteazaPiept de pui cu sote de morcovi din: piept de pui, mustar dijon, pesmet, usturoi, cimbru, parmezan, sare, piper, ulei de masline, sote de morcovi.
Ingrediente:
- 1 piept de pui, fara piele, taiat fasii
- ¼ cană mustar de Dijon
- 2/3 ceașcă pesmet
- 1 cățel de usturoi, tocat
- 1 lingura cimbru uscat
- ½ ceasca parmezan ras proaspăt
- sare și piper negru proaspat macinat
- 2 linguri ulei de măsline
- sote de morcovi, pentru servire
Mod de preparare:
Piept de pui cu sote de morcovi: Se incalzeste cuptorul la 200C.
Cu ajutorul unei spatule mici, ungeti peiptul de pui cu muștar Dijon pe ambele părți.
combină pesmet, usturoi, cimbru si parmezan pe o farfurie mare. Se condimentează cu sare și piper.
Dati pieptul de pui prin acest amestec.
Asezati intr-o tava pe hartie de copt. Stropiti cu ulei de masline. Dati la cuptor pentru aproximativ 15 de minute.
Pofta buna!